Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - White SeeD

#1
Games / World Of Warships
2014-12-14, 16:20:14
Sikerült bejutnom a hétvégi félig nyitott alfabétára.

Van benne pár gyenge pont de összességében jó.

A grafika szép. A terep, a hajók, ahogy lenniük kell.  Highon van minden, a grafika korrekt, átlag 50 fps, 40 alá sosem megy.
A legénység megint nincs, ami itt zavaróbb mint WoT-ban.

Térképekből nincsen túl sok. WoT ból átemelt csatatípusok vannak. De hiányzik a teljesen nyílt vizű csata, pedig azon aztán nem kéne túl sokat dolgozni:)

Tetszik, hogy az alaphajó is kinéz már valahogy és nem faladikokból lőjük egymást puskákkal. Nincs az a gagyi érzés mint WoT-ban.

Kipróbáltam mindent, jelenleg a destroyer ág jön be a legjobban. Kicsi, gyors mozgékony, és ellentétben a WoT-al nem csak spotolni meg arty huntingra jó. 1V1 ben ki lehet vele lőni bármit. Spéci képességével füstfelhővel borítja be a terepet így egy egész flottát el tud rejteni.

A crusier nemigazán jött be. Főleg a Japán. Batleshippel 1v1 ben kilövöm. Destroyerrel 1v1 ben kilövöm. Nem is igen használja a többi játékos sem. (Legalább is japán oldalon, ahol a battleship is elérhető)

Battleship. Nagyok, szépek, nagy tűzerő pocsék célzás. Mikor 10 lövedékkel körbelövöm az ellent azon meg egy karcolás sem esik elég frusztráló.

A csata: tetszik. Sokkal dinamikusabb mint WoT, elvégre nemigen lehet campelni. Aki meg sokat campel azt hátsón billenti egy destroyer pár torpedóval.
Eleinte bosszantott, hogy egyes hajók tele vannak kis ágyúkkal, de nem lehet használni, amíg egy destroyer túl közel nem jött és automatikusan el nem kezdett rá tüzelni.
Az AA szintén teljesen automatikus, pedig jó lenne repülőgépeket lődözni. Nem mintha sok repülő elérhető lenne. T5 hajón felderítő repülő. És azt sem lehet irányítani.
A torpedót imádom, halálunk után is van esély a bosszúra, vagy random áldozatra.
A célzás nagyon jó. Torpedónál van nagyjából megbecsült becsapódási helyzetet mutató fény, ami könnyen kijátszható ha behúzzuk a kéziféket. Ezért érdemes minél közelebb menni torpedóvetéskor.
Az ágyúnál viszont magunknak kell megbecsülni, hogy kb hol fog tartani a hajó becsapódáskor.
Van lehetőség egy hajó becélzására, ekkor tartja az adott célt, és ehhez képest tudjuk korrigálni a köv lövést.
Van javításra lehetőség, amivel a megsérült modulokat ki lehet javítani harc közben, illetve a tüzet el lehet oltani. Viszont néha szenved az ember olyan károkat amik nem javíthatóak, volt rá példa hogy elvesztettem 8 toronyból 7et ekkor marad a kamikaze:D

Az economy az jelenleg csapnivaló. Mát t3 hajónál is beüthet a mínusz ha túl hamar a tengerfenékre kerülsz. Remélem ezen még csiszolnak, ha nem prémium nélkül nem fogja megérni kihajózni t5 felett prémium nélkül.

Carrier nem volt elérhető.

Összességében szerintem jól állnak a fiúk. Kell még csiszolgatni. Néha egy egy performance probléma. A hajó nem ott van ahol én látom (nagyon néha). Bőven jobban áll mint jó pár early access.
#2
Anime / Sora wo Kakeru Shoujo
2009-02-21, 22:11:55
Itt az ideje, hogy megkapja a saját kis topicját, a jelenleg futó legjobb anime.
(Nagyon remélem hogy min 26 részes lesz :D)

Aki még nem látta volna, annak egy kis bevezetés:

Helyszín: a világűr egy kolóniája. Főhősnőnket házasságba akarják kényszeríteni ezért meglóg otthonról persocomjával együtt. Éppen a látványban gyönyörködik mikor egy szeméthegy  kíséretében megjelenik egy kihalt mozgó kolónia.
Rövid kutatás után megtalálja az AI-t Zero-t[spoiler=Zero]Igen, a Code Geassos Zerora gondoltam. A hangja ugyanolyan, a viselkedése is csak Fumoffu stílusban, meg az alakja is hasonlít a maszkjához.[/spoiler] Leopard-ot. (Akinek  kissé sajátos személyisége)
Leopardról kiderül, hogy gyakorlatilag egy űrágyú, noha az első lövés nemigen sikerült.
A lány ráér, kolóniánknak meg tervei vannak = jó sztori poénokkal fűszerezve.
És most már a harcok sem túl rosszak. Főleg a mostani kolóniaharc.
Kicsit Mai Otome Slave feelingje volt, legalább is a legújabb repülő valaminek. Nameg a mecheknek is hasonló stílusuk van, mint amiket onnan megszokhattunk.bár a hangjuk erősen egy lefulladásra készülő propelleres repülőgépére hasonlít. :smile:

Már eltelt 7 rész és igencsak beindult a történet. Ránkszakadt egy halom szimpatikusabbnál szimpatikusabb szereplő pl lolizseni, vagy sexyfightergirl stb.

Az első rész után majdnem dobtam, aztán mivel megjelent Leopard, gondoltam miért is ne nézném, most meg már majdnem ugyanúgy várom a részeket mintha a CG menne (Csak egészen mást élvezek benne) :cool:
#3
Anime / Macross Frontier
2008-04-11, 22:30:56
Végre itt van, megjött. Már télen kiadtak egy promóciós részt, csakazért hogy idáig csorgathassuk a nyálunkat.
Gondolom nem kell túlzottan bemutatnom a Macross sorozatot.
De aki nem ismerné annak néhány szó róla. Egy igazi klasszikus anime újabb alternatív universéről van szó. Csaknem olyan mélyek a gyökerei mint a Gundamnak, és hasonlóképpen több sorozat és filmet kiadtak belőle az évtizedek folyamán.
A legnagyobb sajátossága a mechek. Valójában 3 alakjuk van. A hagyományos vadászgép. Félátmenet a vadászgép és a hunmanoid forma között, és a szokásos kétlábú emberszerű mech. És persze ott van a szokásos recept, ami a jóminőségű popzenékből, a főhősnő valószínű énekes, akire vár a jóképű pilóta lovagja. És persze a gigantikus ember alakú űrhajó, maga a Macross Noha a recept gyakorlatilag mindig ugyanaz, a sorozatok között mindig vannak eltérések.

A Frontier  a Zentradi (akiket már ismerhetünk az előző sorozatokból/filmekből)-Hunman háború után játszódik, mikor az emberiség elhagyja a földet, hogy terjeszkedjen az űrbe. (Így nehezebb kiírtani öket :D)
Az egyik kolóniacsoport a Macross Frontier előrehaladását tudjuk majd szemlélni, persze majd kiderül meddig jutunk el.

Főhősünknek nyomban a kezdetektől 2 ,,rajongója" is akad, akik közül előbb utóbb választani fog. (Úgy is a lolit fogja, doh :( )
Az ellenség igen érdekes. Egyenlőre nagy rovarszerű izéket láthatunk, akik már az első részben rendesen aláfűtenek a hunman race harcosainak. Azért én még remélem, hogy lesznek jólkinézű ufolányok a belsejükben ^_^, és nem rovarharcokat láthatunk csak az elkövetkező részekben. (Ajánlom a Gundam 00 készítőinek, hogy nézzék meg hogyan is néz ki egy jó akciójelenet, még azt sem bánom ha innen lopják majd a 00 folytatását/akciójeleneteit  :P)

A zene a szokásos minőségi pop, a megfelelő helyekre elrakva. A promóban szerintem jobban voltak a zenék elhelyezve, de így sem volt rossz az 1es rész.

Grafika: Hozza amit elvárhatunk ebben a korban. Az első részben látható pár hányingergerjesztő háttér, de amúgy rendben van. A mechek kidolgozása nagyon szép. A szereplők megrajzolása változó, összességében jó.

Az akciójelenetek nagyon jók és izgalmasak, mind hangilag mind képileg.

Szereplők: Szokás szerint változatosak. Van itt minden ami kellhet egy jó történethez. A szokásos recept szerinti.

Eddig 3 rész jött ki.
A promó, amit még télen láthattunk.
Az első rész, ami tartalmazza a promó 90%-át, és 10% újdonságot. (pl Sherilt kicsit közelebhozzák főhősünkhöz. + op és ed. Az op nagyon jó, az ed-hez hangulat kell, ami nekem eddig nem volt :D
Második rész, még csak raw-ban.

Ami jelenleg idegesít, hogy noha 4 subercsapat is kijelölte magának projectként, egy sem subolta le az első részt. Remélem ez csak a promo-ep nagybani hasonlóságának köszönhető, sé a 2.ep-től beindúlnak. Hameg nem marad az I-Z ::)
#4
Anime / GTO (Great Teacher Onizuka)
2006-05-30, 12:53:23
.
#5
Games / Silkroad
2006-03-15, 19:39:15
.
#6
Anime / Raimuiro Senkitan
2006-03-03, 15:45:11
.