Romantikus témájú animék.

Started by Exo, 2004-03-13, 14:05:18

Previous topic - Next topic

Soldier

Quote from: smash++ on 2007-10-20, 23:44:38
Alapvetően inkább az a gond,hogy a nagy töbség Haruka párti...

:ejnye: "i love Mitsuki"

smash++

KimiKiss Pure Rouge
Topicot nem fogok nyitni és az új sorozatok topicot sem akarom teli pakolni vele inkább itt írok pár kommentet...

Ep 7:Még mindig lassú pár embernél a dolog,de már alakul.A mostani rész szeritnem negyon jó volt. Az komolyan kávé  :confused:??!! 3 deci két embernek...  :rotfl:
"You're going to drink coffee,right?" - nem sok választási lehetőséget marad
Ez az experiment nagyon muris volt... nem néztek ki hülyén ááá .Kazuki azért egy picit fejlődött,de még...
Azért a végén megint eltalálták a zenét és a jelenetet,aztán paff :)

minuszmiki

Bizony, jó volt. Én nem érzem azt egyébként, hogy lassú lenne a dolog, pont jó tempóban történnek a dolgok. A kávén már az előző részen is jót mulattam, a kísérletek meg jó irányba haladnak. Egyébként ez a legérdekesebb szál szerintem, de a többi is jó. Igazából azt szeretem ebben a sorozatban, hogy ennyire hétköznapi, simán megtörténhetne irl is bárhol. :)

smash++

Jaja.Semmi szupererő,magic,"dráma" vagy hasonló semmi misztikum... csupán school-life+romantika és semmi hárem (habár Kazukinak lenne másik jelölt is)  :whoah:
A lassúságot csak egy "párnál" érzem Kouichi-éknél.Mivel náluk a leg-leg világosabb,hogy tetszenek egymásnak :),na de majd csak átlépik már azt amit a többiek...
Szeritnem is az a legérdekesebb habár a többire is nagyon kíváncsi vagyok.Mao,hogy húzza most ki ebből magát?? :D és pont ő parázott be,haha

minuszmiki

Quote from: smash++ on 2007-11-22, 17:20:06
A lassúságot csak egy "párnál" érzem Kouichi-éknél.Mivel náluk a leg-leg világosabb,hogy tetszenek egymásnak :),na de majd csak átlépik már azt amit a többiek...
Ők a legbénábbak, majd belejönnek. Erről szól. ;)

smash++

Myself Yourself

Nem tudom mennyien nézik,de hátha van akit érdekel.
Ep8: Szerintem nyugodtan kilehet jelenteni,hogy talán az eddigi legjobb rész.Ez a mailbox-os dolog nagyon jó volt és végre megtudhattuk mi is történt Nanaka-val.Ami kicsit zavar,hogy még mindig nem tudom mi történt Sana-val és van egy olyan érzésem,hogy a vége felé fog csak kiderülni.A másik pedig,hogy szerintem ez az a pont ahol a love-polygon-t elkell felejteni és inkább csak kettőjökre koncentrálni.
De nem csodálom,hogy úgy gondolják "nem nagy szám ez az anime" ->kövi rész mintha szöges ellentétje lenne a mostaninak és nem illő hangulati folytatás (de még van remény ha a pv elejét nézem)
"Sana-chan I made too much dinner..."  :rotfl:

Soldier

Quote from: smash++ on 2007-11-24, 11:01:15
Myself Yourself

Nem tudom mennyien nézik,de hátha van akit érdekel.
Ep8: Szerintem nyugodtan kilehet jelenteni,hogy talán az eddigi legjobb rész.

igen,igen.De a 6. sem volt ám semmi, bár nem tul sok köze volt a fö történeti szálhoz de ettölfüggetlenül egyik kedvenc reszem  :hopp: . Amugy nem tudom mennyire lehet elfelejteni a polygon-t, hisz meg eleg sok rész van es gyakran elöfordul hogy ilyenkor meg megkavarjak az olyan dolgokat amiket lehet nem kéne.de majd meglátjuk.

smash++

#1057
Quote from: Soldier on 2007-11-24, 11:11:14
1. De a 6. sem volt ám semmi
2. gyakran elöfordul hogy ilyenkor meg megkavarjak az olyan dolgokat amiket lehet nem kéne.de majd meglátjuk.
1: jah,az is nagyon jó volt...
2: pont ettől félek,hogy megint jön a sablon.Bakavarnak még egy kicsit egy-két félreértés meg hasonló és akkor majd az utolsó rész utolsó 5 percében talán eljutunk odáig,hogy összejönnek.Még szerencse,hogy nincs erős hárem beütése.

Én úgy érzem a srácnál a végén elpattan vmi és abból lesz talán vmi Sana-Nanaka összeborulás vagy vmi hasonló lesz Sana-val majd mint Nanaka kiborulása

Jah!Tuti [spoiler]a mama ölte meg a macskát [/spoiler]  :morci:

Manitu

Quote from: smash++ on 2007-11-24, 11:01:15
Myself Yourself
Csinálj már neki egy topikot légyszi, folyamatosan erről társalogtok hárman-négyen, és elég nehéz így ignorálni a témát, hogy már a második általános topic van tele vele. Lehet hogy egyszer majd meg akarom nézni, és nem szívesen olvasnék spoilereket, ha meg nem nézem meg, akkor meg nem érdekel.


smash++

Quote from: Manitu on 2007-11-24, 12:03:56
Quote from: smash++ on 2007-11-24, 11:01:15
Myself Yourself
Csinálj már neki egy topikot légyszi, folyamatosan erről társalogtok hárman-négyen
Szerintem ez egy kicsit túlzás 8-as részt kommentáltam 2-3 postal.8 rész alatt 3 post nem a világ vége és kimondottan figyeltem rá,hogy tényeket ne közöljek.
De ha a modok is tanácsolják,hogy 2-3 emberért és pár postért nyissak új topic-ot a Myself-nek és pl a ef - a tale of memories.Nekem ok.Csak nem látom értelmét,valszeg nem egy több oldalon folyó post halmaz topic lesz.
Az esetleg nem elég ha spoiler-ezünk?

Selmo

Csak azt felejted el, hogy lehet hogy többen is írnának bele, mert látnák a címét, itt viszont nem biztos hogy olvassák ezt a topicot. :) Másrészt még nincs is vége, lehet, hogy csak jövőre indul be a topic, akkor meg problémás lenne átmozgatni a dolgokat.

A tökéletesség unalmas.

Manitu

Quote from: smash++ on 2007-11-24, 13:33:53
De ha a modok is tanácsolják,hogy 2-3 emberért és pár postért nyissak új topic-ot a Myself-nek és pl a ef - a tale of memories.Nekem ok.Csak nem látom értelmét,valszeg nem egy több oldalon folyó post halmaz topic lesz.
Az esetleg nem elég ha spoiler-ezünk?
Azért van a new topic gomb, hogy használják. Nem kell minden ökörségért új témát nyitni, de ha van értelme a dolognak, akkor senki nem fog megszólni érte. Az aktív anime-topicokban is max 4-5 ember írogat rendszeresen (natúró és egyéb sikertörténetek esetében talán kicsit többen :hehe:), meg még páran alkalmanként.


sGa^

sziasztok!

egész romantikus történetű animézésem , most kezdődött miután megnéztem az Elfen Lied című animét, és a Shufflet. El szomorkás történet után , Shufflet néztem meg  ami vidámabb szerű volt és nagyon tetszett mindkettő! főkébb olyan animéket keresek ahol, nagyon SZÉÉÉP lányok szerepelnek,  pl mint shuffléban, és kellően ennyire romantikus már amennyire ez az volt. asa senpai nagyoon aranyoos  :hehe: , green greenbe belenéztem, de nemtudom.. nemtetszenek a szereplők , szépségre, szal így nemis igazán nézem. nemlett volna rossz, de túlságosan elvannak látva nagy cickókkal :D. szóval abban kérném segítségetek,hogy valami SHUFFLE-hez hasonlo animét ajánljatok. néztem az elemzéseket ecchiben topikban is, meg itt is de igazából, nemtudom mit kéne letöltenem. most alig volt szinte időm belenézni az animékbe (csak green elsőjét tudtam..)
néztem még ismertetőt, azokról amit nagyon írtok pl chobits, stb, de valahogy nemtetszik a story. inkább legyen ilyesmi mint shuffle..
és még 1 kérdésem lenne, van valami köze shuffle memoriesnek shufflehoz, olvastam hogy egy remake , és nagyon gagyi lett, és csak az utolsó részt érdemes megnézni  :frown:


Előre is köszi a válaszokat!!

Manitu

Quote from: sGa^ on 2007-12-18, 21:04:45...green greenbe belenéztem, de nemtudom.. nemtetszenek a szereplők , szépségre, szal így nemis igazán nézem. nemlett volna rossz, de túlságosan elvannak látva nagy cickókkal :D.
Micsoda? Futaba például már egészen DFC  :muhahah:

Quote from: sGa^ on 2007-12-18, 21:04:45és még 1 kérdésem lenne, van valami köze shuffle memoriesnek shufflehoz, olvastam hogy egy remake , és nagyon gagyi lett, és csak az utolsó részt érdemes megnézni  :frown:
QFT. Egyebet nem tudok elmondani. Az endingek között azért van egy-két aranyos ;)

Mit ajánlhatnék hirtelen... Canvas 2 talán. Vagy valamelyik Kyoani/Key sorozatot (Air, Canon, Clannad).
A Shuffleben az volt a jó, hogy nem volt még elcsépelt, volt némi újszerűség a sztoriban.


sGa^

belenézegetek ezekbe a sorozatkoba amiket mondtál és köszi..
shuffle eredei nagyon at bizonyos :D

smash++

Quote from: sGa^ on 2007-12-18, 21:04:45
szóval abban kérném segítségetek,hogy valami SHUFFLE-hez hasonlo animét ajánljatok.

Azt jó lenne tudni,hogy befejezések terén mit kedvelsz?Mert pl én a happy end-et mások viszont nem nagyon kedvelik.
Én is ajánlhatnék hirtelen,de sok szép lány és romantika is legyen... :)
Ha elfogadod azt,hogy olyat is fogsz nézni ami nem hárem szerű akkor.
Onegait Teacher+Twins , Lovely Comlpex , Bokura Ga Ita (még csaka 10-nél járok,de eddig nagyon jó és remélem nekem való lesz a vége) , Dears , Kamisama Kazoku , Karin , Love Hina , Peach Girl (saját kedvencek között van) , KimiKiss Pure Rouge , Myself Yourself , ef - a tale of memories

Szóval inkább olyanokat soroltam fel amikben ált egy csaj kap főszerepet. Ha háremeset kéne sorolni akkor tanál nálam 9/10 alá kéne menni vagy 8 alá :)
de nyugodtan lehet vitatkozni az ajánlásomal,mert természetesen mindenkinek más.De azért kis eligazításnak jó lesz szerintem.

sGa^

húha, nagyon köszi :D. valamit beállitok leszedni. mondjuk amelyik a saját kedvenced, és nagyon köszi!!  :tezsvir:

smash++

Quote from: sGa^ on 2007-12-19, 21:39:07
húha, nagyon köszi :D. valamit beállitok leszedni. mondjuk amelyik a saját kedvenced, és nagyon köszi!!  :tezsvir:
Huu.Azzal vigyázz :).Végülis ezek közül mind kedvenc :D.Azért írtam,hogy sajét kedvenc,mert alapvetően 7-7,5 között mozog (de én 9-et adtam rá),graf-al vannak pici gondok.De imádtam a két karit.Viszont készülj föl,hogy engem a Peach Girl kikészített.A szó szoros értelmében.Nagyon mérges voltam néha mikor néztem :) és a végére nem bírtam megállni,hogy ne nézzem meg az utolsó 1-2 percet 5-6 résszel a vége előtt,mert csak így tudtam megnyugodni :)
Az utolsó három még new,szóval jelenleg tetszik,de ki tudja mit adnakbe a végére.A többi viszont tényleg abszolút kedvencek a romantikus témában.

Manitu

Quote from: smash++ on 2007-12-19, 21:08:22
Azt jó lenne tudni,hogy befejezések terén mit kedvelsz?Mert pl én a happy end-et mások viszont nem nagyon kedvelik.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy neked kizárólag az agyonszirupozott, csöpögős befejezés elég happy :_piszka: No offense meant :)


smash++

Quote from: Manitu on 2007-12-19, 22:26:10
Quote from: smash++ on 2007-12-19, 21:08:22
Azt jó lenne tudni,hogy befejezések terén mit kedvelsz?Mert pl én a happy end-et mások viszont nem nagyon kedvelik.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy neked kizárólag az agyonszirupozott, csöpögős befejezés elég happy :_piszka: No offense meant :)
hmm :D Van benne vmi.Na de azért a most felsoroltakra azért az agyonszirupozozott talán nem igaz.A csöpögős az ok :)
Nem tehetek róla na...