Aktuális Animecon

Started by Tonya, 2007-02-06, 13:28:39

Previous topic - Next topic

kikuchiyo

#150
Esetleg Pedobear cosplay, valaki?

(BTW írni akartam tegnap, de elfelejtettem: tetszett, hogy a belépő mellé adtak egy pofás tájékoztató füzetkét a programról.)
Failure is the default option

.Attila

Quote from: Kvikveg on 2007-05-06, 15:12:42
Quote from: .Attila on 2007-05-06, 11:24:32
Quote from: Renia on 2007-05-06, 09:51:41
Quote from: ultimecia on 2007-05-05, 23:57:14
Tényélg van színvonal javulás cosplayben. ami viszont nagyon szemet sértő volt számomra az a 2 mázsás Rinoa. Úgy nagyon nem volt szép látvány :mad:
Nem bántani a nem véknya embereket... :ejj: (Mondjuk az tény, h szánalmasan szar volt a ruhája, de ne a "2 mázsája" miatt legyen már megszólva :P )

De, legyen megszólva. Aki 90-100 kiló, az ne öltözzön be egy 40-50 kilós karakternek. Cserébe én sem öltözöm be mondjuk Leonidasnak.
Azért az egészséges önkritika elvárt szerintem.
Basszus Attila, vizualis alkat vagyok!*  :lul: :muhahah:
ON: szerintem is legyen megszolva. En se oltozok Alucardnak, pedig milyen jo lenne. Ugye?
*pre-Japan alkatoddal keszult vizio. Bocs, ha brutal vagyok. Emberek 99%an rohognek Leonidaskent.

Csak nyugodtan, pont azért mondtam, mert röhejesen néznék ki benne. Mint ahogy minden átlagos ember.

Zsiga

Quote from: .Attila on 2007-05-06, 19:21:56
Csak nyugodtan, pont azért mondtam, mert röhejesen néznék ki benne. Mint ahogy minden átlagos ember.
Hát igen, én is kb. két dolognak lennék alkalmas, Edward Elricnek meg Bridgetnek, csak egyiket se merem bevállalni... :lul:

Christian

Na nekem lezárult a második nap is. Szerintem nagyon jó volt és színvonalas volt a performance cosplay. Grat Member a Bleachez, sokáig vaciláltunk haverokkal melyik Bleaches csoportot jelöljük, aztán mivel egyikőtök számára sem emlékeztünk maradt a Death Notes csoport :D A zenei izlésemet pedig nem ismerted meg, csak azt,hogy rühellem a metált :P Továbbra is vállalom a monitoros dolgot :D Köszönjük a fél extázist a cosplay után :D

Vicces...sikerült a tombolán elhoznom egy Trigunos cuccot, pont az amit a legkevésbé akartam egy Narutos cucc után, na de mindegy. Raádásul a tegnapi tombolám nyert :D

kikuchiyo

#154
Quote from: Zsiga on 2007-05-06, 19:33:02
Quote from: .Attila on 2007-05-06, 19:21:56
Csak nyugodtan, pont azért mondtam, mert röhejesen néznék ki benne. Mint ahogy minden átlagos ember.
Hát igen, én is kb. két dolognak lennék alkalmas, Edward Elricnek meg Bridgetnek, csak egyiket se merem bevállalni... :lul:

Hát nemtom, a tegnapi emberkék közül volt egy, aki a Hellsingből Nemt'omanevét-nek öltözött be, második gondolatra te jutottál eszembe róla. (Elsőre az, hogy ZOMG GAY  :lul:)

A Bridgetet meg ezek után már kötelező bevállalnod.

Szerk: felvette esetleg valaki az előadásokat a netrádióból?
Én megpróbáltam, de lényeges rész pont törlődött, amikor a streamripper zseniális módon felülírta az incomplete fájlt.
Mondjuk belehallgattam - nem sokról maradtatok le.
Failure is the default option

Eberinu

#155
Hát első conomhoz képest egész jó volt, kivéve hogy a rajzverseny kategóriáján belül az origiba nem került be a rajzom...bár így se nyertem volna,de legalább ott lett volna :P Ma Memberék nagyot alakítottak :D Member,mint narrátor és felvezető! Nekem még a Dragon Ballos is bejött, a kissrácnak full Songoku haja volt!!!Narutot meg mégjobban megútáltam egy életre...herótom lett a sok Naruto és egyéb oda tartozó "klón"ból....ráadásul első nap tombolán egy Naruto plüsst nyertem XDDD El is ajándékoztam. Hát várom a nyárit is mostmár,főleg ha meglesz addigra a ruhám rá... Soi Fong akarok majd lenni.....Viszont egy kérdés...a craftmanship az az volt, amikor csak felmész, megmutatod a ruhád és csá? Na és most belevetem magam a tanulásba meg hasnolókba...Ulqnak öltözött Calintzunk viselte a maszkot amelyen ő mellette és Chris mellett én is munkálkodtam ^^

Zanador

Hehe, én is ott voltam. Bocs mindenkitől, aki nem ismert meg, nem siettem a bemutatkozással..
AMV-ből szerintem az NGE vagy a Samurai Champloo volt a legjobb, ehhez képest lásztólag a zsűri szerint nem.
A mai performance eredménye is kicsit furcsa lett szvsz, de legalább mostmár megvan mi kell ahhoz, hogy nyerjen valaki. :) Hm.. a többit már elmondtátok.
A képek tetszenek. Tudtok még valahol többet, esetleg a leadott AMV-ket megnézhet/letölthető formában?

U.I: Christian: a monitort mikorra biztositsam? :D
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

Christian

Következő conra hozhatod is :P Hamár beígérted :) Előre jelzem csak nagy felbontású monitort vagyok hajlandó fejelgetni és zenére, ütemre. Egyébként hamár itt tartunk miért nem csinálsz te is egy amvt a következőre?:) Lightos rock (enyim) vs Metál (tied) ? :)

Moha

Hát, ismét nem teljesen olyan volt a con, mint vártam... :P

Örültem, hogy végre volt AMV verseny, de természetesen a zsűri nem épp AMV szakértőkből állhatott és - mit ne mondjak - eléggé szubjektív volt a szelekció.
A 20 beválogatott AMV-ből mindössze 2 olyan volt, ami nem kemény zene + harcos jelenetek koncepcióra ment, pedig kötve hiszem, hogy ne lett volna vígjáték/dráma/romantikus AMV a mezőnyben.
És a 20 között volt bőve onlyan, aminél semmi koncepció vagy beat sync nem volt, csak össze volt vagdosva egy rakás bunyós jelenet valami kemény metál számra... Ha bele gondolok, hogy én ezért ültem ott másfél órát!?...  :morci:

Nagyon kellettek volna a kategóriák, vagy legalább néhány lány (esetleg nem elfogult fiú) a zsűribe.

Részemről lehet, hogy hülye vagyok, mert azt hittem, hogy egy romantikus AMV-vel van esélyem a "kemény mag" ellen. :hopp:
Talán a Witch Doctor jobb helyezést ért volna el, de hát erről ennyit. Nem hiszem, hogy nagyon meg fogom erőltetni magamat a következő versenyen. :P
Tök mindegy. Ez egy ilyen világ. Divatanimések, akció, horror és erőszak mindenfelé. Ha az ember nem ilyen stílusú akkor nem rúghat labdába.
Mindenesetre akinek készült az AMV annak tetszett, meg majd felkerül a netre és talán ott kissé objektívebb véleményt kapok majd róla... :P

Akit érdekel, majd felrakom a pályaművet valahova, aztán belinkelem az AMV topicba.

Christian

Én szívesen megnézném az amvdet O_O Tedd fel minnél hamarabb.

Bicskei

na hali én is egy kis élménybeszámólót(sajna csak szombatról tudok :( a kettő nap nem jött össze..)
a sztori: elég jó volt a con a cosplayek so so elmentek(lehet kurva jok voltak nem vagyok cosplay párti- várom a népharagot :Eztneked: )
probáltam sörözgetni néhány ismerősömmel de amikor a karaoke teremből kifele jövet elmentünk két srác mellett akik rá mutatnak mondván:" na ő róluk beszéltem..SÖRÖZNEK" ezután kész voltam és egyre többet szívam a cigimből...
amugy jo volt nekemse tetszet az amv eredmény az első az ok de a második harmadik na meg a különdij...se baj haverom csinálta a samuraiosat ugyhogy tuti bunda az egész... :D
a másik meg h az öszin még én voltam a fiatal(20 év) mst már ööreg voltam...
Ultras liberi

Kvikveg

Ha az elso helyezett amv letoltheto valahonnan, valaki szoljon.
Moha: tiedet hol lehet megnezni?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: Bicskei on 2007-05-06, 21:53:35
amugy jo volt nekemse tetszet az amv eredmény az első az ok de a második harmadik na meg a különdij...
Hát ja. Az első helyezett az megérdemelten nyert, a többi már az akció animés hype-olás eredménye.
Quotea másik meg h az öszin még én voltam a fiatal(20 év) mst már ööreg voltam...
Akkor én a 24 évemmel mit szóljak? :haha: Vagy mondjuk Baldy?! :D
Szó, ami szó, tényleg olyan 15 lehetett az átlagéletkor...

KuCz

#163
Estét!

Quote from: ZanadorAMV-ből szerintem az NGE vagy a Samurai Champloo volt a legjobb, ehhez képest lásztólag a zsűri szerint nem.
Quote from: MemberÉn az Eva-t jelöltem volna, annak még volt hangulata.
Ezt szeretném megköszönni, lévén én készítettem az NGE-s AMV-t. :)
És ami meglepett, hogy bekerült a 20-ba, pedig már több, mint egy éves cucc. ^^" Sajnos nme volt időm érettségi, meg ilyesmik miatt befejezni az új projectjeimet. Meg a Conra se mentem, mert ballagtam.

EDIT: belinkelem a videot, hátha kell vkinek. http://www.legow.hu/nameless/users/KuCz/E-project_KuCz.avi
:bólog:

Bicskei

ja és nagyonsok nemi identitás zavaros bizonyos depresszív rock zenei irányzatot kedvelő volt....(sorry ha talált..)
Ultras liberi

.Attila

A sok natúros (kikuchiyo után szabadon) fiúnak öltözött lány mellett már nem tűnt fel...

Christian

Hát nem tudom..szerintem a 3. helyezett nagyon jó volt a 2. helyezettel nem értettem egyet 1. helyezett megérdemelten nyert.

A 20 AMV ami bekerült pedig sztem nagyrészt megérdemelten került be. Nekem összesen két AMV nem tetszett a 17ből. Az egyik az pont az Ouran amit az anime vitt a hátán. Ez elég gáz. Közönség kedvencnek mehetett volna sztem a Death Note v. NGE-s is. Révén az is sokaknak bejött ahogy hallottam. A többi amv meg sztem okés volt ott ahol nagyjából. Bár az egyik GiTSen bealudtam. A többi viszont szerintem jó volt ott ahol, nem igazán értem mi a bajotok velük...az,hogy hypolt animeből készült..aham na és? Attól még lehet jó :P Itt most nem az a cél,hogy csináljunk minnél ismeretlenebb animera cuccot. Egyébként ált mindenki a kedvenceiből csinálja az amvit. Az meg uram bocsáss nálam is közre játszik,hogy mennyire tetszik egy amv,hogy a sorozatot mennyire utálom vagy szeretem. Pl egy Gravitation amvt SOHA nem fogok jónak találni. Egyébként valszeg nem azt nézte a zsűri,hogy mennyire népszerű sorozatból készült az amv, különben pl mit keresett volna ott ex-driver? Azért arra is gondoljunk,hogy esetleg nem azaz amv a legjobb amit épp mi készítettünk. Veszteni tudni kell....

Bicskei

jaja mondjuk a jétix nárútó miatt érthető...
Ultras liberi

Bicskei

Quote from: Christian on 2007-05-06, 22:05:30
Pl egy Gravitation amvt SOHA nem fogok jónak találni.

gondolom az első sorban jegyzeteltél tomboltál a boys love előadáson :D :D :D :D :Kiraly:
Ultras liberi

Christian

Így van...kb :D  Istenem..a Trigunos bábumat amit nyertem , azt is megpróbáltam kicserélni Gravitationosra...de nem lehetett :( Nem baj, majd köv conra beöltözök Yukinak vagy mi a ráknak :D

Bicskei

ha már itt tarunk a conon láttam egy srácon 100% anti yaoi polót olyan nekem is kell.(akko nem englandosba mennék legközelebb)
Ultras liberi

Moha

Quote from: Christian on 2007-05-06, 22:05:30
Azért arra is gondoljunk,hogy esetleg nem azaz amv a legjobb amit épp mi készítettünk. Veszteni tudni kell....
Ez okés, csak tényleg egész más lett volna, ha vannak kategóriák, mert így pl az enyém elveszett a sok akció között. Meg nem tudjuk (pontosan), hogy a 20 beválogatottan kívül milyen pályamunkák érkeztek, lehet, hogy egész jókat szavazott ki a zsűri...
Oké, én is kissé elfogult vagyok, mert nekem általában nem tetszenek az akció AMV-k, de komolyan volt a 20 között olyan, amiben nem sok ötletet láttam.
Egyébként meg nem vesztettem. :D Én azért csináltam az AMV-t, mert szeretek szerkeszteni. Aztán ha másnak nem tetszik?! Hát ez van! Jó, mondjuk reméltem, hogy legalább a 20-ban benne leszek, de mindegy.

Csak egy apró megjegyzés még: szerintem pl. az eléggé amatőrségre vall, ha valaki bennehagyja az AMV-ben a DivX logo-t. Kb. 2 mozdulat volna kikapcsolni...

Eberinu

Nyáron levágjuk a Natúrosokat :D Már veszélyesen szaporodnak, mely káros az anime népességre nézve...CSoportos cosplaynél bejött a legutso Sailor moon és a Ragnás is, kedvencem a dancer/gypsy kaszt ^^ És a Dragon Ballos kiskölykök nagyon arik voltak...(nekik szurkoltam) De hogy az egyéniben hogy lehetett az a nyuszinak vagy mi a ráknak öltözött nővérke az első?O_O Az Elonorás gésa millioszor jobb volt....Karaoket szombaton látta valaki? A helyben rajzolós előtt?Aki nyerte a karaoket, az a csaj Sailor moonbol énekelt és rohadt jó volt!Akkora átéléssel énekelt, és betanult mellé rakat japán szöveget is.Én csak így néztem....Naon jó volt!

Bicskei

#173
ma milyenek voltak az FMPsek?? azok érdekelnek(óó a pártatlanság :ejnye:)
Ultras liberi

.Attila

Moha: nekem tetszenek azok az akció amv-k, amikben van koncepció, és igényesen vannak összerakva. Na ezekből igen kevés volt a 20 között. Az Akira-s például szerintem nem abba a kevésbe tartozik (3. helyezett). Koncepció nincs, effektekből egy se, vágás semmi különös. Egyik Advent Childrent-es viszont legalább jól volt vágva (egy vágóként dolgozó emberke csinálta), abszolút stimmelt a zenével.
És változatlanul nem tudom felfogni, hogy a Hellsing-es hogyan került be az első 20-ba, annyira nem lehetett rossz a többi 40.

Draconire

Quote from: Eberinu on 2007-05-06, 22:19:19
De hogy az egyéniben hogy lehetett az a nyuszinak vagy mi a ráknak öltözött nővérke az első?
Edina-chan, is that you?
Mert ha igen, akkor grat!  :D

Christian

Jó egyetértek...a vereséget pedig nem úgy értettem, hanem úgy,hogy nem került be a "legjobb" 20ba.


Kategóriák NAGYON kellettek volna, az akció kategória nagyon nagy fölénybe van. Sztem jobb lett volna ha kihírdetik,hogy minden kategóriából a legjobb 5 jut be és kész. Pl azt 100%ig tudtam,hogy kifogja vinni a közönség díjat :) Na de azt hiszem egyikünk sem a díjért csinálta az AMV-t hanem a szórakoztatásért, meg ugye gondolom közre játszik a hiúság, az,hogy visszahaljuk,hogy "OMG DE JÓ AMV-t csináltál" és hasonlók. Ettől függetlenül azt hiszem az említett divx logós amv elég ötletes volt. Attól,hogy valaki amatőr még lehet érzéke. Ennyi... :) Máskor mindenki work harder és lehet ,hogy nem ez lesz az eredmény :) A kategóriák azonban tényleg kellenek és úgy a közönség szavazat. Lévén sztem 5-6 ember ne döntsön arról,hogy melyik amv a legjobb 60-100 amv közül. Azt bízzük az igazi zsűrire, arra akinek készült. Mert ugye azt hiszem senki nem annak a pár embernek akart amvt csinálni aki a zsűri soraiba ült.

Szóval sztem erősen kéne mindenhova kategória, díjazni az első helyet mindenhonnan, meg egy zsűri kedvencét.

KuCz

Quote from: .Attila on 2007-05-06, 22:23:55
Az Akira-s például szerintem nem abba a kevésbe tartozik (3. helyezett). Koncepció nincs, effektekből egy se, vágás semmi különös.
Ez például sztem nem így van, nekem nagyon tetszik az a video. És maga a vágás pedig rohadtjó volt.
És az, hogy koncepciótlan... sztem nme. Gyakorlatilag végigmegy az animen, és annak le is esik, aki látta. Meg hát egy ilyen rendezvényre azért kellenek a gyors videok is, hogy elkapják az emberek figyelmét. Azt nem vitatom, hogy kellettek volna kategóriák. De sztem igenis megérdemelte.

Az effektek meg: van benne negatív, van benne olyan rész, amikor fekete-fehér. És nme minden az effektezés.
Ha kihasználja egyszerű vágásokkal a kászítő a zenét, akkor az teljesen jól sülhet el. És ez ilyen volt véleményem szerint. Meg ott is volt, hogy oda-vissza ugráltatta, így lett mozgalmasabb a dolog.
:bólog:

Christian

Szintén azt mondom,hogy az Akiras amv-t ne cseszegessük, tökéletesen megérdemelte a 3. hanem a 2. helyet is! Nagyon jól sikerült. Azt hiszem abban meg egyetértünk,hogy az effect nem lényeges. Az is amatőrség ám amikor oktalanul vagdosod az idióta effecteket ide oda. Az Akira-s amv pont annyi effectet és pont olyan effectet tartalmazott amilyet az megkívánt. Az egy nagyszerű amv volt.

Zanador

http://www.animecon.hu/forum/viewtopic.php?t=231 :haha:
Ezen most még nevetek egy kicsit.. Member hires lett ahogy nézem. :D
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...