Main Menu

World of WarCraft

Started by Felsmuk, 2005-02-17, 08:36:12

Previous topic - Next topic

Lythis

Lore-t KIFACSARTÁK?!?! Enyhe kifejezés... mármint bazz, nem győztem hebegni, amikor bejelentették, hogy DALARAN lesz a Northrend-i Sattrah, merthogy a Kirin'Tor odalebegtette... ez azok után szép, hogy Arthasék rommázúzták a harmadik háború alatt, és Kael-ék is már csak a romjai között szaladgáltak. Erre most kiderült, hogy az egész tud repülni (ok, hogy ez régi terv, de akkoris..ezek után?), és a Kirin'Tor rend irányította oda, akiket..hmm..lássukcsak... halomramészároltak...
Arthas elvben megmenthető, ami jó, és külön pozitívum, hogy Northrend nagyobb lesz, mint outland volt ^^
Elvben kapunk új hajakat is, és HA minden jól megy, akkor lesz lehetőség a jelenlegi megváltoztatására is.
A Death Knight az mindíg is anti-paladin volt... 2kezes, és dualwield-es fegyókkal harcol, pajzsot nem naon szeret majd használni. Plate-et hord, és vágófegyvereket (rúnakardok és rúnabalták) használ. Ha unlockoltad (bazi hosszú lv80-as quest kell hozzá), akkor magasabb szinten kezd (55, 60, 70 még nem tudni). Saját cuccokat és mountot kapnak. Első Hero Class, blizzardék azt tervezik, hogy mindet bevezetik, ami a War3-ban is szerepelt (szenély szerint a paladin már így is class, szal nemtom abból mit hoznak ki - ha kihozzák egyáltalán). Death Knight elvben minden fajból lehet (ez alapján felteszem vagy eldöntheted milyen fajú kariból legyen, vagy a meglévő karid "esik vissza" - akárhogyis, de: Gnome Death Knight -> DO NOT WANT)

És elvben Arthas elválasztható lesz a Lich King-től...

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

skooled ya'? or why?

fraglimiter

Szerintem inkabb a dual Azzinoth szurja Darkstar szemet  :morci: :morci: v esetleg a 4/5 T6...

Lythis

Elképzelhetőbb, tekintettel, hogy Dark tudtommal nem játszik Illidan-on....

Darkstar

Quote from: fraglimiter on 2007-08-15, 21:44:53
Szerintem inkabb a dual Azzinoth szurja Darkstar szemet  :morci: :morci: v esetleg a 4/5 T6...
Leginkább az első. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Itachi

Volna gy kérdésem; megint felraktam a wow ot.Namármost mikor elinítom a wow-launchert a következőt írja ki:
Hiba a lapon található parancsfájlban
Sor:173
Karakter:1
Hiba: A várt elem objektum
Kód:0
URL:httP://launcher.wow-europe.com/en/

                 Folytataja a parancsfájlok futtatását.

Eztuán tök mindegy ,hogy igent vagy nemet nyomok nem látszik befolyásolni a játék még megy és semmi gáz nincs csak ez az elején.Másnál is van ilyen?
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Soul

Passz, ilyennel még nem találkoztam  :confused:.Én alapból kikapcsoltam a launchert.
Esetleg repairt próbálj meg.

Itachi

And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Dragon

Szerintem a Death Knight valami olyan lesz, mint anno MU Online-ban a Magic Gladiator, valamilyen feltétel teljesülése után (ha minden igaz, akkor Quest) indíthatsz egy új karaktert. De nekem ez a "bármelyik faj" sztori sántít.
Tauren death knight? Gnome death knight? Háááát.
Én inkább arra tippelnék, hogy egyféle faj lesz.
Még azt megértem, hogy az alli oldalon úgy-ahogy megvan a helye, hiszen warlock is van, de akkor is egy picit zavar. Már a sámán-paladin keverés sem tetszett. (Habár bevallom indítottam egy kék sámit is, csak nosztalgiából, a régi fiatal sámán koromra emlékezve.)

Aztán hogy az egész WOTLK mennyivel lesz több, mint egy TBC 2.0...
Ez is leginkább arról fog szólni, hogy a top guildek versenyezve letudják pár hónap alatt az összes új instát, aztán slussz.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Lythis

Death Knight: Blizzardék mindkét oldal részére elérhetővé akarják tenni. Kánon alapján azok mind bukott paladinok, tehát elvben akkor az lenne korrekt, hogy bármelyik fajból lehet, amelyik lehet paladin is. Mivel csak azt szögezték le, hogy minden faj részére elérhető, ezért gondolom a quest mindenképpen, és majd indíthatunk egy ember Death Knight karit (legalább nem lesz Gnome Death Knight...) . Ami meg így önmagában - szerintem - gyökér dolog, de a Northrend felett lebegő Dalaran óta már nem nagyon lepődöm meg semmin...
Mennyiben lesz más: szebb a táj (imho), nagyobb, mint outland, és kísérleti jelleggel belepakolnak rombolható épületeket, meg végre valahára mehetsz fodrászhoz is, és ilyesmik. És igen, továbbra is kaszálják majd vele a lóvét, és basznak mid-level content-et gyártani a játék már meglévő részéhez.
Játékos oldalról meg arra lesz jó, hogy üssél frankóbb cuccokat, meg felhúzd 80-ig a karidat, hogy elmondhasd, hogy te vagy a jani...

kelvor

Northrend storyn én is kapkodtam a fejemet. Eléggé sántít a dolog. Remélhetőleg a többi lore-t nem b*** el. Viszont amit nagyon jó ötletnek tartok (ha igazak a híresztelések), hogy Naxxot átcipelik Northrendre és csinálnak belőle egy 80-as instát. Nagyon hangulatos hely és elég neves bossok vannak benne. Elhanyagolhatóan kevés guild tette be a lábát anno még 60-n Naxx-ba, illetve verték le KT-t. Elvileg progress kezdő insta lenne 80-an. Ezekeből mi igaz és mi nem, az majd úgy is kiderül. Körülbelül ez volt az egyedüli hír, ami tetszett az új kieggel kapcsolatban (a fodrászt leszámítva).
Death Knight quest lánc...Blizz-t ismerve úgy fog kezdődni, hogy hozz 10.000 g-t, vagy 20.000 macifület. Esetleg hozzá kötik valami ritka tárgyhoz, aminek 0.0001% az esélye, hogy esik.
Valahogy nem várom ezt a kieget annyira, mint anno a BC-t. Sőt, gondolkodom rajta, hogy egyáltalán érdemes-e megvenni.

Soul

Remélem még nem láttátok  :smile::
Nyiháó
Iam Murloc

Ezt még jó régen láttam:
Not Just Another Love Story

Szerencsére én nem stresszelek az új kiegen, mert egy, jó soká lesz még, kettő, csak nem cseszi el a Blizzard.

Vashj-ot harmadjára öltük a múlt héten, és Kael-al meg tegnap egy lassan indult raid után eljutottunk a 4.fázisba ahol ránk ront Kael, mit ne mondjak a legkomolyabb csata amit wowba eddig láttam  :smile:.Nem kis meló egyszerre lekezelni Kaelt és a 4 szolgáját.Ekkora egoistát mint Kael, 2 óráisi szobor is van a termében magáról  :D

kelvor

 :D
Tegnap beszéltem egy ismerősömmel, akinek a klánja szintén Kael-nál van, és full ugyanezeket mondta :D
Kitartás, az is le fog menni előbb-utóbb. Nekünk végre sikerült leverni Hydrosst 2 hete, úgyhogy törünk fel, mint a talajvíz :D.

Soul

Majd a Leotheras csata tuti tetszeni fog  :smile:.1etlen csata ahol hílerként full kaszter dps cuccban vagyok, és várom és várom hogy én kapjak inner démont :D, és ha nem kapok akkor tök szomorú leszek :smile:.Amikor meg Leo veszekszik a démon énjével "de hát én vagyok a mester"  az nagyon ott van :smile:,utoljára Patchwerk beszólásait élveztem ennyire "No more play?" , anno lev 60on bedarálta a raidet és betolta ezt akkorát röhögtem  :D.

kelvor

A sima wow-ban sokkal több poénos beszólás volt. BC-ben nagyon nem erőltették meg magukat a blizzesek ilyen szempontból.

Soul

Gondolkoztam és BC-be Kaelig látott boss fightok közül egyedül Leotheras-ra adok 10/10-et  :smile:.
Mondjuk Vashjnál mikor átmentünk phase 3-ba ne tudd meg milyen adrenalin szint volt  nálam :smile:, és milyen érzés az amikor becsapódnak melléd a méregfelhők(érdekes megfogalmazás :D) amit a sporebat-ek dobálnak, folytonosan mozgatni kell Vashj-t mint valami keringő.Amikor meg már jópáran kihaltak mert nem figyeltek oda és nem szaladtak ki időben és már te is 10%hp alatt vagy legyökerezett Vashj és már szinte imádkozol hogy ne kapj méregfelhőt és egyszer csak Vashj felsikít és ott fekszik előtted össze rogyva és ránézel a hp-dra látod 10% hmm ez marha jó volt  :smile:.Ezek szerint tetszett a Vashj harc is ha jobban bele gondolok  :smile:.

kelvor

Egy új bosst megölni mindig rohadt jó élmény, főleg ha endboss. :smile:  Én már szinte csak ezért játszom, na meg a haverok miatt.

JaFaR

Quote from: kelvor on 2007-08-28, 18:50:34
Egy új bosst megölni mindig rohadt jó élmény, főleg ha endboss. :smile:  Én már szinte csak ezért játszom, na meg a haverok miatt.
Bah, mikor fogok én eljutni 1 raides instába? Majd talán vmi random grouppal... ha végre eljutok 70ig.  :D

Darkstar

#889
Mekkora vagy? :)
BTW raidinstába eljuthatsz 70 előtt is (ZG, MC, Ony, Naxx -ide nem fogsz :D -, AQ20/40 -ezekbe se- meg a többi régi) csak csapatot kell találni.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Random csapatok szoktak indulni. Tegnap például egy srác nagyon bőszen hírdette trade chatin az MC runt, és ha jól hallottam végig is nyomták 1-2 óra alatt. :smile:

Darkstar

#891
Nem tudom ezt anno hogy mulasztottam el, de most kiütött.  :lul:

[spoiler][/spoiler]

[spoiler][/spoiler]

[spoiler=pala][/spoiler]

http://uk.youtube.com/watch?v=VNI3OPAUUIY
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Mindegyik WIN!  :lul:  :muhahah:

Darkstar

Ez meg érdekes, valóban én is az esetek 99%ában beugrok a portalba és nemtudom miért :D

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Ezt ismertem, de én is így közlekedek, ha instáról van szó. Ugrás...az a biztos. :D

JaFaR

#895
Quote from: Darkstar on 2007-08-29, 12:47:36
Mekkora vagy? :)
BTW raidinstába eljuthatsz 70 előtt is (ZG, MC, Ony, Naxx -ide nem fogsz :D -, AQ20/40 -ezekbe se- meg a többi régi) csak csapatot kell találni.
kb. 180cm :hehe:
lvl 64
Hát igen, tudom hogy vannak TBC előtti cuccok is dehát az még talán macerásabb mert az 40 emberkés. Vagy tévedek? És amúgy azon sóhajtottam, hogy olvasom Soul és kelvor postjait és néha a felét sem értem. :D Vajon mikor fogom érteni?? És mindezt csak azért tettem szóvá, mert Soul rám whisperelt pár napja, hogy mostanában nem postolok ide...   :hehe:

Quote from: Darkstar on 2007-08-29, 14:35:38
Ez meg érdekes, valóban én is az esetek 99%ában beugrok a portalba és nemtudom miért :D

http://www.blackravens.net/wp-content/uploads/ss126.jpg
Hm... én is ... talán a túl sok Sliders miatt?  :rotfl:

kelvor

Erre még nem is gondoltam, de lehet van benne valami. :D Sliders rulz!

Soul

Quote from: JaFaR on 2007-08-29, 12:45:11
Bah, mikor fogok én eljutni 1 raides instába? Majd talán vmi random grouppal... ha végre eljutok 70ig.  :D

Nem emlékszel hogy végződött a random slave pensed  :smile:? Már video is készült arról hogy puggal(randommal) nem lehet Karazanozni  :smile:.Tanács, ha eléred a 70et szerezd be a legjobb kék quest rewardokat és craftold vagy craftoltasd le az epik tailor cuccokat és csináld meg a Karazan pre q-t, és mehet a jelentkezésed valameik nagyobb guildbe.Ahogy nézegettem a feltételeket a "nem annyira hárdkór" guildeknél a kék cuccok és karazan kulcs volt a felvételi követelmény.Mageként nemrossz az elét, sok van belőletek, de jó dps és a poli + kaja/pia gyártás miatt nagyon hasznos.

Quote from: Darkstar on 2007-08-29, 14:22:11
Nem tudom ezt anno hogy mulasztottam el, de most kiütött.  :lul:

Nem csak téged, ez nagyon kész, a warloknál még mosolyogtam, a warriornál nevettem, a palánál meg 1kevés könny is jött  :smile:.

Quote from: kelvor on 2007-08-29, 14:48:39
Ezt ismertem, de én is így közlekedek, ha instáról van szó. Ugrás...az a biztos. :D

Multkori raiden az egyik mage nyitott magának portált hogy talentoljon frostra A'larhoz, én meg kicsit eltorzított hangommal bemondtam katt az idéző portálra, páran meg nem figyeltek és a mage portálra nyomtak rá és elkezdtem csuklani  :D.

kelvor

Ah, ez a portalos dolog nálunk mindennapos. :D

Darkstar

Nálunk is nemegyszer megesett már. Mikor először eljátszotta valaki, majdnem lefordultam a székről. Ventrin külön élmény volt hallani a portált illető reakcióját.  :rotfl:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん