Main Menu

World of WarCraft

Started by Felsmuk, 2005-02-17, 08:36:12

Previous topic - Next topic

JaFaR

Quote from: Soul on 2008-08-06, 09:03:00
wow-al álmodtam   :zomg: :zomg:, általában nem emlékszem az álmokra de mivel felriadtam hogy 1:mit keresek wowban ? 2:mi ez az ismeretlen insta?  meg nem voltam egyedül ^^
Hehe, álmaidban is visszatér az első Mgt?  :muhahah:

Bishop

Join the evil side of the FORCE :__devil:

Soul

Quote from: JaFaR on 2008-08-06, 11:56:55
Quote from: Soul on 2008-08-06, 09:03:00
mi ez az ismeretlen insta? 
Hehe, álmaidban is visszatér az első Mgt?  :muhahah:

:ejnye: Olvasd el jobban és ne csak arra koncentrálj hogy beszólhass  :hehe:.

Igaz MgT-n se voltam végig, de azért nem nehéz elfelejteni.Arra a patchre még mindíg haragszom mert pont akkor jött mikor mehettem volna dps sámánkodni bt és hyal, ja és az álmomban a sámánom szerepelt, ez megintcsak kizárja MgT-t.


Quote from: Bishop on 2008-08-06, 13:17:34
Join the evil side of the FORCE :__devil:
Ha a további napokban is wow-al álmodok ujra kell gondolnom valamit  :D.

JaFaR

Quote from: Soul on 2008-08-06, 13:32:54
:ejnye: Olvasd el jobban és ne csak arra koncentrálj hogy beszólhass  :hehe:.
Quote from: JaFaR on 2008-08-06, 11:56:55
Hehe, álmaidban is visszatér az első Mgt?  :muhahah:
És különben sem mondtad, hogy a sámánnal voltál. :P Amúgy meg gyere vissza, mert úgy is kéne egy MT karába...   :P :D

Soul

#2194
Tudhatnád akinek több karija van, az mindíg azzal menne instába amivel nem látják szívesen  :hehe:.

upd.: és nagyon nagyon fogtok szeretni mikor Princen kimegyek cigizni tankként, és nem szólok(HÉÉÉÉÉ rajtad van 1 elementál menj onnan, vagy valaki túlaggrózik mert csak auto attack megy, közbe én meg afk , ú de megjáccanám veletek pedig  :angyali:)

JaFaR

Quote from: Soul on 2008-08-06, 13:55:55
Tudhatnád akinek több karija van, az mindíg azzal menne instába amivel nem látják szívesen  :hehe:.
Hm, sztem nincs olyan karid amivel nem várnánk szivesen... :P Nah jó, talán a mage. :D

Soul

Jut eszembe amikor még te nem is jáccottál az ősidőkbe, egyik tankunk MC-be Garron(a kő elementál asszem eza neve) megjáccott hasonlót, aszondja "na srácok ez bevan aggrózva eléggé mining pickel, én megyek főzök 1 kávét majd jövök".Mondanom se kell ventrin "ne neee ne menj te barom" (vagy valami iylesmi réég volt már  :smile:).Vicc hogy nem húztuk le rólla.
De a legjobb az utánna 2. bosson volt egyszer, azon ma is könynezek ha eszembe jut.Asszem Baron Geddonnak hívták a bosst, mindíg valakiből bombát csinált.Az alagut előtti szabad terepen tankolta a tank, a többiek meg csapatonként csoportba körülötte.Na egyik priest bealudt a gép előtt amikor az alagutat takarítottuk, és 1 lokk meg bombaként rohan már bossfight közbe az alagutba mert ott ugy se lesz senki (  :rotfl:), és akkor ventrin egyszer csak azt halljuk "Neeeee b*zzd meeegg te meg mit keresel iiit?" Bummm, két ember minusz.A válasz "Bocs bealudtam"  :lul:, na ott kellett 15 perc kényszer szünet mire mindenki kiröhögte magát stb.

( rohadt emlékek :()

kelvor

Nekem az egyik legemlékezetesebb instázás a legelső volt, Barrensen Wailing Caverns. Többek közt azért is, mert kb. 6-8 óráig tartott.  :D Életemben talán nem röhögtem annyit, mint akkor.

(amúgy Soul, még nem léptem be a wow-ba, csak feltettem....még van remény a számomra.  :D)

Soul

Uh WC-t de utáltam, pedig voltam ott párszor allis karival is, és kis hordás karival is, x-edik kör után nagyjából kiismertem magam, de kész labirintus az.Egyszer valaki rám ír Hy mate boost me wc i pay 15G, írtam neki oda 200gért se megyek le  :D, ez még bc előtt volt.Viszont Shadowfang Keep feelinges kis hordás insta, azt szerettem.Tüntetés kell hogy töröljék el a kiegészítő(ke)t és menjünk vissza az őskórba  :smile:.

Ha már feltelepítetted akkor már fél lábbal a pokolban vagy  :ejnye:, sőt fogadni merek már succubbuss-ok táncolnak szemeid előtt  :smile:.

kelvor

Pillanatnyi megingás volt...persze az is hozzátartozik, hogy mikor hazaérek melóbol kb. semmihez nincs kedvem, max nézni valami animut vagy filmet meg olvasgatni fórumot. Cigiről is leszokóban vagyok, bah,  my life is soooo amazing.

Soul

Quote from: kelvor on 2008-08-07, 01:41:04
Cigiről

Hát én voltam a fő dohányos a guildbe , talán mondhatom  :smile:."Elengedtek" a többiek(mármint hogy ne legyen belőle vita stb), de csak loot osztáskor  :D, így kb 1 percre kellett szűkítenem az időt.Amióta nem wowzok nincs "edzés" és úgy érzem lassabb lettem.Komoylabb progress hetekben féltem is beírni hogy sorry pár perc afk, volt hogy 5 percig whispereltem valakivel hogy ki merjen afkot kérni, mert a progress cápák lehet nem díjaznák  :smile:.A ready chekk miatt nem lehetett szórakozni, a szlekkelők lebuktak [spoiler]volt a ready chekk ellen addon de abból még nagyobb vita volt mint abból ha afk vagy csekknél[/spoiler] :smile:.Amúgy ha télleg leszoksz a cigiről az is nagy szó, de ha már vagy 2 éve nem cigizel akkor tudod kb biztosra, de a cigi oylan mint a wow, a kisördög mindíg ott van/lesz veled.

Quote from: Ymir on 2008-08-08, 23:11:36
Mától már van olimpiás tabard, és lehet kínai sárkányos petet is szerezni ^^
Csak ennyi? Miért nincsenek olimpiai játékok wowba vagy olimpiai aréna tournament?  :smile: [spoiler] nem nem kérdezem meg a Blizzardot  :smile:[/spoiler]

Xzone

Mi minden raiden tartunk negyedóra szünetet 2 óránként. Így nem kell az afk-k miatt izgulni, mindenki megvárja a szünetet és akkor elintézi a dolgait.

Lythis

Quote from: Soul on 2008-08-09, 14:36:32
Csak ennyi? Miért nincsenek olimpiai játékok wowba vagy olimpiai aréna tournament?  :smile:
mert ennek a fordítottja a cél, azért. WoW az olimpiai játékokba. De persze csak a CS után. (egyébként asszem pont a kínaiak vetették fel, hogy a cybersportok is bekerülhetnének az olimpiákra... remélem semmi nem lesz belőle...)

Technikai jellegű kérdés(ek):
Nem csak trial account-ra tudok guest-pass -t használni, ugye?
illetve: hányszor tudom ezt megtenni? Egy g-p ha jól emlékszem 10 nap, vagy mennyi. Ha az első lejárt, akkor a másodikat felhasználhatom utána, vagy accountonként egy, és ennyi volt?

teraflare

Na hétvégén nevelgettem a troll priestem (amúgy mire érdemes egy priestnél pontot adni?). Hát még 3 dungeon támadás után sem tudtam befejezni a Hidden enemies-es quest-et :lol:. Először még jó volt a csapat, csak a questem nem volt meg, csak a szives. Utána meg harc közben felbomlott a csapat és végül 2-en próbáltuk de feladtuk. Majd a 3. félbeszakadt mert a tank megsértődött hogy a blood elf mage elrakott egy tőrt. Mint a gyerekek. (valszeg azok is voltak) azt megemlítem még hogy ezek hagyták hogy szegény priestemre rárontson 6 enemy míg ők 1-et ütöttek, de ez nem nagy gond nekik kellett várni míg visszafutottam  :D Nembaj azért jó móka volt. Kipróbáltam milyen csak supportnak lenni és nem is rossz.

kelvor

Lythis: fogalmam sincs, ha tippelnem kellene azt mondanám, hogy 1 acchoz 1 g p , és az mind1, hogy trial vagy sem.

Amúgy elkezdtem megint játszogatni, semmi komoly, kezdtem egy mage-t, napi 1-2 óra bőven elég. Jelenleg 12-es  BE. Arathor serveren vagyok, ha valaki csatlakozni akar.  :smile: Amúgy a Dreanai kezdő hely után a BE kész felüdülés, szerintem sokkal jobban sikerült.

Dreamcleaver

Sztem gusztustalan a BE kezdőhely, a Draenei-t viszont a kezdeti sokk után egész megkedveltem.  :smile:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

kelvor

A Draenei fajt úgy ahogy van eléggé eltolták. Ezt az UFO dolgot még mindig nem veszi be a gyomrom + a fővárosukban mindig eltévedek. Jó, a BE főváros sem kicsi, de sokkal átláthatóbb szerintem.

Amúgy slowpoke vagyok, nem is tudtam, hogy wowozol. Melyik serveren vagy?

Dreamcleaver

Nem wowozok. Amúgy sztem pont hogy a Draenei város jó elrendezésű azzal a kör alakkal. Sokkal gyorsabban elérhetőek benne a dolgok mint pl Stormwindben. A BE városban is elég könnyen eltévedtem.

Persze én nem számítok, nekem pl tetszenek a BE férfi modellek.  :lol: Mágusként meg tolvajként tök jól néznek ki.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Bishop

Ogrimmar akkor is a legjobb ott nem tévedsz el XD mint ha valami kemping park lenne az egész minden kint odahányva. Semmi falak. Stormwindhezk épest  :lame: Nem nagyon érdekel hogy most alli vagy horda de Swbe annyi kis pince átjáró meg egyébb hely ami csak az eltévedést szolgálja plusz METRO komolyan Ogrimart csinálhatták volna kicsit jobbra mégis a horda fővárosa vagy mi. Silverbe meg el tudsz igazodni  :zomg: Grat hozzá annak még am apja is kész zürzavar, de amugy imho szép város talán a legszebb.

Ami a draneit illeti én cska azt nem értem hogy az lejeén amikor kezdesz azt írják hogy a draneiek 2 hónapja zuhantak le az exodarral akkor hogyi s van, mert azt tudom hogy elötte még hordába voltak csak valamiért átáltak az allisokhoz.

Lythis

Kelvor: thx, én is ezt tippeltem. Akkor valszeg nem egy személynek adom mindet :)

Bloodelfek meg egyébkéntis tetszenek... Kár, hogy nem az eredeti vékony modelleket hagyták meg :D Amúgy a draenei dologgal kapcs meg ezekszerint én vagyok az egyetlen, akit nem zavar annyira ez az egész Exodar-os becsapódós maszlag, igaz? :D Srsly: jól néz ki a placc és marha hangulatos a questsorozat is.

Bishop: Draenei-ok sosem voltak a hordában.

Bishop

#2210
Volt valami hogy jól kijötte kaz orkokkal meg a taurenekkel a shaman mivolt miatt. Najd később utánanézek

Lythis

Korrupció előtti orkokkal még Draenor-on, jah, de ettől függetlenül sosem voltak hordatagok. Also: Tauren-ekkel is csak Azeroth-on találkoztak, szóval előtte nem nagyon haverkodtak velük sem.
Az persze tény, hogy a sámánok általábban jóban vannak egymással a hasonló életfilozófia miatt, de ez igaz a Cenarion Circle tagjaira is pl, csak ott Druidák vannak.

Bishop

Na megérte csinálnom egy trial accountot, pont ma offline az öszses szerver...

Darkstar

Quote from: Bishop on 2008-08-12, 15:08:02
Na megérte csinálnom egy trial accountot, pont ma offline az öszses szerver...
Egy kérdés. Hol csináltál trial accot? worldofwarcraft.com?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Bishop


Darkstar

Sejtettem. Azok az amcsi szerverek (ott ma van maintenance, azért nem mennek). Az eu szerverekre a wow-europe.com-on lehet regelni.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Bishop

Na kösz akkor majd oda is reggelek XD

kelvor

#2217
Quote from: Dreamcleaver on 2008-08-11, 19:02:54
Persze én nem számítok, nekem pl tetszenek a BE férfi modellek.  :lol: Mágusként meg tolvajként tök jól néznek ki.

Ha nem lenne már így is 2 rugóm, tuti indítanék egy BE csaj tolvajt, rohadt jól stealthelnek.  :smile:

Btw, még mindig 5k körül van a karakter transzfer?

Edit: 4722,6 Ft a jelenlegi árfolyam alapján...shit. Francért ilyen drága.  :comp:

Bishop

Az eu szerverek realmlistjét megadnátok mert az use trialt töltötem le és msot csak arra lép be :S leszedtem eu honlapról is de nem írja újra

edit: közbe egy uninstallt nomyok hátha úgy jó lesz

edit2: az addonok nem mükdönek trialon ugye? :S

Darkstar

Ez nem privátszerver realmlistes haxxal. Szépen töröld az us versiont és tedd fel az eut. Az addonoknak meg mennie kéne trialon is, a game attól még egyanaz.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん