Main Menu

World of WarCraft

Started by Felsmuk, 2005-02-17, 08:36:12

Previous topic - Next topic

White SeeD

Úgy átlag minden szembejövő le fog csapni amelyik nagyobb nálad.
Főleg hogy most elvileg az eredeti szigetek változáson mentek át és ott fognak feletted röpködni a 80+ osok hogy poénból kicsináljanak. (bár nem tudom hogy működik ez, az újonnan kezdőknek talán megmaradt, vagy mindenki számára már az új térkép van :confused:).
Mondjuk mikor volt az a 7 napos akció visszamentem körberepültem BC-t, elég kihalt volt.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

kada

#3601
Kraivan kis postja jó, itt-ott van némi pontatlanság.

Árak, AH... fogalmam sincs más szervereken mi a helyzet, én az Arathoron vagyok [spoiler]népes de nem full, vannak magyarok de egy rakás más nemzetiség is, nemzetközi klánban vagyok mert ott volt ismerős, a magyarok közül akiket ismertem mint a szélrózsa mindenfelé valamelyik kiegben...[/spoiler] és szerintem nem vészes. Már ahhoz képest hogy egy progress raid HC-n mennyi pénzt elvisz javításra, ahhoz képest eladni is kell jól cuccokat hogy legyen miből, vagy daily questeket kell csinálni, párszáz arany simán megvan egy óra alatt.
Viszont alacsony szintű karival hathatós támogatás nélkül szívás, úgyhogy cuccot ne vegyél, csak táskákat.
Ami kellemes hogy ha mindenféle gyüjtögetős profjaid vannak (nyúzás, virágszedés, bányászás) szintezés közben dőlnek a nyersanyagok maguktól, a 85ösök meg akik lusták maguk repkedni körbe egész szép árakat fizetnek ha pont kifogod, úgyhogy légy pofátlan!

Draconire

Okos ember napi 15-20 perc AH-zással keresi az ezreket, és ehhez bőven elég pár ezer indulásnak.

Egyébként meg mostanában húztam fel néhány karaktert (Twisting Nether) és nem jellemző a gankelés, vagy hamar megunják. Na meg most fog kijönni content patch, mindenki ott lesz a 85-öseivel.

Bishop

Hát nem tudom mit írjak még pluszba. Sokat anyáztam már pvp szerver miatt főleg hogy sok altom van/volt, de összességében nem olyan vészes mint ahogy WS leírja. Főleg dungeon finder miatt, ha gankelnek nyomsz egy dungeon findert és fél óra, óra wipeolás instába jót fog tenni :D És ha még mindig ott vannak akkor ott hagyod a játékot egy kis időre azt kész.

Én special nem ajánlom az Arathort, nagyon sok olyan ismerősöm van akik onnan jöttek Ragnara.
Ami a frakciót illeti az a te döntésed, bár sokan panaszkodnak hogy a Horda jobb pvpbe, de szerintem azért mi is ellátjuk az ő bajukat elégszer :D Ha esetleg van valami ismerős az meg még jobban megkönnyebbíti a választást.

Kaszt és faj választás megint a te preferenciád, az tapasztalat hogy ilyen későn a kiegbe már nehezebb egy raider guildbe bekerülni DPS-ként mint Healer vagy Tank, de nem lehetetlen.

Raidelés: Sok féle módon lehet űzni, lehet úgy ahogy én olyan Casualan hogy még most volt az első Nefarian normal 10es try xD (jó mi nem vagyunk normálisak) vagy kicsit progressivebbenen mint Kravain. Vagy über kocka módón, de az csak az erőt veszi el szerintem az embertől és hamar megunja tőle a wowot.

E mellett lehet pvpzni is, pl BG-zni egyedül haverokkal, vagy klánnal. Ha nagyon olyan a klán akár rated BG-zni is. Akkor arena haverral, klánnal estébé estébé.
Én pl mostanában kezdtem megkedvelni a pvpt újra,  és ha nem leszel könnyen ideges azon hogy milyen hülye a másik 9-14 ember hogy nem képes egyszerű stratégiát követni akkor simán megéri :D

A társaság sokat romlott ez igaz, ez annak köszönhető hogy már minden elérhető relatíve kevés idő befektetéssel, és hogy nem nagyon kell kimozdulni a fővárosból maxos szinten mert minden onnan elérhető már. És ez kicsit elidegenítette szerintem a társaságot. De én egyedül már pont a társaság miatt játszom, már hiányzik ha nem logolhatok be és láthatom a megszokott arcokat guildben.

Pénzzel egyenlőre ne foglalkozz amennyi fog kelleni annyid lesz, aztán majd ráérsz 85ön monopolyzni :D Alapvető életfunkciókhoz amúgy se kell sok gold, ezt tudom, mert világ életemben utáltam ah-zni és mindig csak ép annyim volt hogy ne kelljen kérnem :D De ismerek olyat aki most szerzi meg az első 1 millió aranyát, az egész ragna alli és lassan már a horda AH is az ő kezében van xD

Addonokkal sem érdemes foglalkozni max szintig, sőt már default ui-val is simán lehet játszani, más kérdés hogy én nekem vizuális fájdalmat okoz, ezért van vagy 50 addonom hogy úgy nézzen ki minden ahogy az nekem jó :D Viszont ha hirtelen letöltenél sok addont akkor az káosz lenne. Érdemes egy boss mod addont leszedni kezdésnek utána meg szép lassan minden fontosabbat mint pl unit frame addon, skill bar addon, cast bar addon, power aura, buff addon, minimap addon ésatöbbi :D

Kraivan

#3604
Eleinte sokan hitték h az Azerothi repüléssel jön majd a Gankparty, de azzal h a játék annyira leegyszerűsödött h Stormwind/Orgrimmar főteréről bg/dungeon finder + wg/tb teleport van, a legtöbb ganker is sztem inkább bejeweled addonnal ül a főtéren míg jön az invite ablak.

Felhúztam már jó pár karaktert, és ha találkoztam valakivel aki rajtam élte ki magát, akkor dungeon/bg, elmegyek másova, legvégsőbb esetben kilogoltam.
Van aki kifejezetten azért üt téhged, hátha képes addig provokálni míg belogolsz nagy kariddal és akkor pvp lesz a gankből.

Volt már olyan h meguntam h verte a fejem, akkor bejöttem a sámánnal és bevarrtam az arcát. 2-3x leverem aztán lépek is mert kb annyi idő míg érkezik a rugó haverja. XD

Az h farmolni és grindelni kell már régesrégesrégesrég nem igaz a WoW-ra. A más/keleti mmo-hoz szokott emberek pont azon sírnak h minden ingyen és könnyen van.

leveling: jön a ruha questekből és instákből bőven. Én egy fillért nem áldoztam még ruhára (leszáítva azt ha nagy unalmamban a heirloom itemekre vertem a Jucipontokat, de azóta bejött h lehet matikat kivenni "rossz" áron, de még mindig jobb az.

Twink:
ez egy kifejezés, amikor pvp kedvéért megállsz egy szinten. Mondjuk neked az a vágyad h 40-45ös szintűeknek való bg-ken élvezkedj, akkor 10 gold (?) ért leállítod az xp szerzést. Ez bármely szinten megtehető. Na ez esetben kell a pénz dögivel, mert az "elavult" szintekre a BiS itemek és enchantok elég húzósak.

Max szint PvE:
Ha megcsináltad a küldiket és intákat tisztességgel, akkor már bőven elég jó ruhád lesz Hc instázni. Azért mondtam h érdemes azon a talenten fejlődni amit szeretsz mert 85re ilvl 328-ban a buffal sztem 8k dps-t illendő csinálni. Mivel a bossfightok hc intában alig egypercesek és minden kasztnak van hosszú cd-s burstskillje, epic cuccban hc instában a 30k dps sem ritka (kasztfüggő, arcane mage, warrior és hunterek 40k-t is tudnak csinálni, nekem lockal 24k szokott kijönni) de ugyebár reaidra van egyensúlyozva a game. Ott egész jól versengünk az élen.

Repu:
Frakciókkal 2re érdemes koncentrálni. Therazan Deepholm-ban. Ő adja a vállasenchantot, de kihagyható ha inscription-re mentél. Illetve a fejes enchant miatt ami épp kell. Utána jöhet ahol epic van.
De a tabard rendszerrel egy instában 2-3k repu simán összejön.

Pénz:
semihc guildben ha raidelünk ami kötelező:
- Flask (halál után is fennmaradó erős buff) 1 óra a hatása. Egy raidre kell 2-3. Darabja 60 gtől 220-ig ingázik.
- Kajabuff. Stackje 200g körül van.
- Poti ami primer statot ad. Ebből pullonként kettőt iszunk. Egyet pull előtt, egyet BL burstre. Stackje 200g.

tehát egy raidestre attól függ mennyire bambázik a csapat javítással sztem átlag 500 g kell.

Úgy h alchemy/herbás vagyok, és hetente egyszer képes a fene elvinni h repkedjek gyomokért. Ha van fenn guildtárs akivel tudok beszélgeni, akkor észre se veszem h tele a táskám. Ha nincs kivel beszélgetni akkor 5 perc után inkább logolok facebookizni, meg ide írkálni. XD
Napiquestekből a cata-s Q-eket azt se tudom mikor csináltam. Azóta h megvan minden repu maxon, és full epic vagyok, csak azokat csinálom ami achit ad. Jelenleg A tornament dailyket csináltam petekért.

Napi átlag 20 percet ha pénzszerzésre szánok, és heti 3-4 alkalommal is raidelek. Múlt héten vettem meg a Traveling tundra mammutot (14k) előtte héten meg a másik mamutot Sons of Hodirnál 6-8k-ért, és azóta 5k goldom van megint úgy h volt raid is.

Ha nem farmolnék achikat néha, akkor a heti rendszer a kövképpen írható le:
A raidek kipucolása 3 óra maximum. Ha wipeolgattok is, akkor sem hiszem ha  guild heti 8 óránál többet szán raidelésre. Ha igen az a kocakraiderguild, akik még bénáznak is :P hc raiden meg annyira (mi legalábbis) nem sírunk ha wipeolunk.
Egy idő után úgyis meglesz mindenből az exalted és ha raidelsz akkor rájösz h gear miatt semmi keresnivalód hc instában sem.
Jelenleg full epic vagyok, achim is van rá, ami azt jelenti h normal raiden sincs gear miatt keresnivalóm.
Így ott vagyunk h ha nincs raid, akkor be se logolok. Mit afkoljak a főtéren amikor annyi emulálnivaló játék van még hátra? :D
Horgásznom kéne de vhogy semmi sem képes rávenni. XD

Szal sose értem mi a nagy grindolás a WoW-ban.  :confused:
Lineage2... Az grindolás volt a javából.

Darkstar

Erről a sok gankolásról eszembe juott Isle of Gank'danas. Soha többet olyan jó nem lesz a world pvp.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

White SeeD

Quote from: Kraivan on 2011-06-22, 07:53:19
Szal sose értem mi a nagy grindolás a WoW-ban.  :confused:
Lineage2... Az grindolás volt a javából.

Próbáld ki GW és meglátod, akkor igencsak szembe fog ötleni a különbség  ;)
(persze, ott is lehet ilyen jellegű tevékenységet folytatni, de nem kötelező és nem is kell ezzel az időt húzni, a választás a tiéd)

Ha kizárólag exp miatt kell egy területen maradni és ott öldösni 1000 számra a dögöket nálam az a dögunalom grind kategória.
Márpedig mikor én abbahagytam még sokat kellett ezt csinálni. Persze vannak akik ezt szeretik csinálni.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Bishop

Azért Cataclysmbe szinte majdnem az összes zón újra lett dolgozva, legtöbbnek van egy kerek története. Redridge Eastern/Western Plaguelands, csak hogy a kedvenceimet mondjam.
Most akarok valami hordás karit is felhúzni csak az új zónák miatt, mivel érdekel a politikai vita ami most a hordában dúl. Csak ahogy Kravain is ha nincs guildtag akivel tudok dumálni akkor hamar megunom és mivel Ragnan 10 allis karim van muszáj vagyok BSen hordázni ^^"

kada

Raidet mi méglazábban nyomjuk, valaki vajákos ledobja a flaskás üstöt a raid közepébe úgyhogy azzal nincs gond, tankként nem iszom extra potikat általában (lehet kéne többet), kajákat néha adakoznak a guildbankba úgyhogy onnan nyúlom le, és ennek ellenére haladunk előre hardmodeban.
Hogy cuccért nem megyek le HCba... Vizsgaidőszak után úgydöntöttem hogy a második offspecemre is összefarmolok egy rendes öltözéket és gyüjtöttem a kékeket, aztán csak-csak full lila lett a dolog, VP-ért viszont mentem HCba mert reggeli vizsgák miatt az előző esti raidet lemondtam párszor.
Ami néha grindes, az a hülyébb achi meg az ilyenolyan pet/mount, de aki arra vadászik, az megérdemli :D
Pl most húzom fel a főzést/pecázást, eddig egy másik karin volt kimaxolva.

Kraivan

Oh...
Ki is felejtettem a cauldront. Azóta igen... azzal sincs gond. Guild perk-re meg 2 órán át tart, és többnyire annyit is raidelünk egy este. Mivel alkesz vagyok nekem 4 óra így igencsak belefér.

QuoteHa kizárólag exp miatt kell egy területen maradni és ott öldösni 1000 számra a dögöket nálam az a dögunalom grind kategória.
Mikor wowoztál te?
Én még bc-ben is csak úgy ugrottam a szinteket, és azon kaptam magam h csinálnám a questet, csak magas vagyok hozzá.
Egyedül Nagrandban volt gond, ahol egy farmolós questchaint kihagytam, de ugyebár ott volt Blade Edge alternatívának.

Lichkingnél meg csak pörgött az xp.
Cata meg:
A zóna küldetéseinek felét csinálod meg, és már azt látod h szürke a zóna.

Lvl 80+ zónákkal annyi a gond h túl lineáris (harmadik negyedik karival annyira nem vicces, de az már kocka titulus ugyebár), de a tartalmuk kárpótolnak. (A huntardon jót rötyögtem vashjirban)

Bishop

Nekem nagy csalódás az új 80+os zónák, nem azt mondom hogy rosszak, de nagyon idegölőek főleg vashjir, mikor az 50dik quest után se mozdul meg relatíve az xp csík akkor már nagyon elegem van. Eddig 3 85ösöm van már csak a shamanomat akarnám felhúzni a többi nem érdekel de 84 és felen egyszerűen már semmi kedvem hozzá.
Druiddal 280as formmal instant form váltás meg formból item useolás stb elég easy volt, kb 1,5 nap atom kockulással meglett az az 5 szint :D De a többinek csak sima mountja van azt is castolni kell szóval eléggé hamar rájuk unok. A kis zónákkal meg tényleg az a baj hogy hiába akarom megnézni sokszor már túl magas vagyok és lemaradok zónákról. De mindegyiket tervben meg akarom nézni.

Xzone

1-ről 85-re felhúzni egy karaktert jelenleg olyan 1 hónapig tarthat szerintem, teljesen laza tempóban. Felsőbb szinteken általában 1 szint=1 zóna, mindenütt nagyon jól beütemezték a fejlődést.

NLZ

Tényleg, az egyes kiegészítők hiánya mennyire hat ki az alacsonyabb zónákra? Szal most csak a Classic+BC van meg, így amíg el nem érem a 70-et, addig lesznek kimaradó dolgok? Feltételezem a WotLK területek megnyílnak már 70 előtt is, az érdekelne, hogy a normál területen mi van.

Meg hogy mi lenne a legsóherebb beszerzési módja a másik kettőnek. Blizz storeban a 40-40 eurót kissé sokallom. CDGalaxisban van most 7k+6k áron akciós, PC Dome ugyanennyi, 576 Kbyte egy ezressel drágább. Külföldi webshopok közül melyről tudjátok, hogy megbízható? Főleg a csomagküldés. Vagy próbálkozzak azzal, hogy nővéren ismerőséhez rendelem UK-ba, ő pedig elpostázza?
[reserved]

kada

Quote from: NLZ on 2011-06-27, 02:31:50
Tényleg, az egyes kiegészítők hiánya mennyire hat ki az alacsonyabb zónákra? Szal most csak a Classic+BC van meg, így amíg el nem érem a 70-et, addig lesznek kimaradó dolgok? Feltételezem a WotLK területek megnyílnak már 70 előtt is, az érdekelne, hogy a normál területen mi van.
Alacsonyabb zónára kieg hiány elvileg nem hat.
Max nem tudsz adott faj/kaszttal lenni, vagy nem tudod használni az új kiegben bevezetett profokat (inscription, archeology).

WotLK területhez határozottan kell a WotLK kieg. Saccra látni fogod a hajót ami felvisz északra, és ennyi.

NLZ

És accounthoz tartozó név átírása mennyire egyszerű? Mert ugye gépileg ez fix, szal gondolom a supportos jómadarakat kell nyaggatnom emiatt, de róluk sok szép rémtörténetet hallottam.
[reserved]

White SeeD

Kihat.
Ha pvp szerveren indultál esélyed sem lesz megvédeni magad.
Nem vesznek be klánba ha nem vagy maxos. (hacsak nincs ismerős a környéken) Amíg nem vagy maxos és nem csillog rajtad elfogadható gear addig kevesebbet fogsz érni mint egy NPC :redface:
Mondjuk mióta vannak a finderek nem olyan katasztrófa ha nemvagy benne egyben sem. Régen órákig kellett keresni csapatot meg LF healer szindróma. És persze randomcsapat első wipe után szétesett.

Itt csak 20 ejro egy-egy kieg és megbízható.
http://www.thehut.com/games/platforms/pc/elysium.search?searchFilters=UEMjZGVwYXJ0bWVudDpnYW1lc1wvcGxhdGZvcm1zXC9wYyE%3D&page=search-results&search=warcraft&section=search&switchcurrency=EUR
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6


kada

Nem tudom más szerverek milyenek, Arathor - PvE, vannak guildek amik kifejezetten kiskarik szintezését akarják megkönnyíteni, napi 1-2 alkalommal kajabálnak trade csatin aztán szépen feledés homályába merülnek.
Többiekre többé-kevésbé igaz amit White SeeD mondott, ki kell fogni a kivételt (ami akad fenti példa szerint), vagy ismerni kell valakit valahol, való életbeli ismerős vagy questelés közben összeakadsz valakivel, lett már utóbbiból klánom amikor nem voltam max szintű és azt se tudtam milyen raidinstákban kik a bossok. Aztán mentem velkük raidelni két hónappal késöbb :D

Darkstar

Quote from: White SeeD on 2011-06-27, 08:44:22
Kihat.
Ha pvp szerveren indultál esélyed sem lesz megvédeni magad.
Nem vesznek be klánba ha nem vagy maxos. (hacsak nincs ismerős a környéken) Amíg nem vagy maxos és nem csillog rajtad elfogadható gear addig kevesebbet fogsz érni mint egy NPC :redface:
Ezt már hallottuk... És minden szerveren van egy rakat szintezőguild, akik pont azért vannak, hogy könnyebb legyen akár bg akár insta csapatot összerakni meg legyenek guildperkek.
BTW
Quote from: NLZ on 2011-06-27, 02:31:50
Tényleg, az egyes kiegészítők hiánya mennyire hat ki az alacsonyabb zónákra?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Bishop

Mi bármilyen szintű karaktert fogadunk szinte fő hogy legyen jó fej, ha ír egy jelentkezést és nem tűnik agyhalottnak akkor simán felvesszük. Sőt nem rég jelentkezett egy srác aki még azt se tudta mivel akar játszani, ép tankhiány volt és mondta hogy vagy warrior vagy mage lesz, mondtuk akkor legyen warri, azóta az egyik main tank lett nálunk szinte.

Felsmuk

Én egyszer azért kerültem be egy jó raid guildbe, mert a karim teljes nevét (Hatba Surlak) írtam a jelentkezésbe. Érdekes volt :)
"Here in the age of Internet porn it's hard to know exactly what percentage of male orgasms occur in front of a computer monitor, but we're going to guess it's more than half. So if you ask when we'll have virtual reality sex, or human/robot sex, the answer from tens of thousands of researchers and inventors is, "We're working as fast as we can, dammit!""

NLZ

Uhh, most már egyre jobban értem, hogy miért mondják, hogy a Cata mindent leegyszerűsített. Olvasok leírásokat, kicsit utána járok, aztán már írják, hogy ez sincs már, az sincs már. Tényleg már nem is kell semmivel sem törődni, durva. Ám köszi a tippeket, írhattok még jókat bátran, hasznosak. :)
[reserved]

Felsmuk

Azért lehetne egy NAGYON hosszú listát készíteni azokról a dolgokról amik jó hogy nincsenek többé :)
"Here in the age of Internet porn it's hard to know exactly what percentage of male orgasms occur in front of a computer monitor, but we're going to guess it's more than half. So if you ask when we'll have virtual reality sex, or human/robot sex, the answer from tens of thousands of researchers and inventors is, "We're working as fast as we can, dammit!""

NLZ

Najó, uccsó kérés: győzzetek meg arról, hogy ezen a karin nem hoztam össze semmi olyat, ami többe kerülne, mint két nap.
http://eu.battle.net/wow/en/character/daggerspine/Nolzi/simple
A szívem a PVE szerver fele húz, csak sajnálom ezt a karit kárbaveszejteni. Főleg mert új accountot akarok, aminek normális nevet adok meg, olyan titkos kérdéssel, amit tudok, meg ilyenek. :D
[reserved]

Darkstar

#3624
Semmi extra, habár huntert, főleg instában inkább surv-ön, utána meg MM-en húznék.
A PVEt én megfontolnám, mint mondtam, eddig csak pvp szerveren játszottam és egyszer sem volt probléma komolyabb gankeléssel. Amikor meg volt, az még lvl70-en volt Gank'danason. De ott 2-3 full raid kergette egymást. :D

Mielőtt lejárt az accom, ezt a karit húztam fel, lvl70-en is tervezek maradni vele.
http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodscalp/Nanami/simple
Nem semmi élmény BGzni vele, már szintezés alatt is nehezen nyírták ki, így meg megölhetetlen, hacsak nem 4-5 másik kari üti. Ha szarok az interrupttal, még több kell.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Bishop

Jaja csak a gangkelés ne bátortalanítson el :D Gyere ragnara :D Bár ha troll akarsz lenni akkor bg-n ellenségek leszünk :D
Hát igen hunterhez elég elhivatottnak kell lenni, pvp főleg. Pvebe so so, igazából valamiért az az észrevételem hogy a legtöbb új ember huntert kezd elsőnek.
Amúgy ha elmondanád mi vezetett a hunterhez vagy milyen elképzeléseid vannak akkor segíthetünk kaszt választásban, de persze nem akarok beleszólni :D
Az a level 20 meg semmi törölheted, a geart se sajnáld, lesz ugyan olyan vagy jobb az új karidnak.

Darkstar

Erről jut eszembe, heirloom cuccok WotLK nélkül nem elérhetők, ugye?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Draconire

Quote from: Darkstar on 2011-06-27, 20:26:55
Mielőtt lejárt az accom, ezt a karit húztam fel, lvl70-en is tervezek maradni vele.
http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodscalp/Nanami/simple
Nem semmi élmény BGzni vele, már szintezés alatt is nehezen nyírták ki, így meg megölhetetlen, hacsak nem 4-5 másik kari üti. Ha szarok az interrupttal, még több kell.

http://www.wowhead.com/spell=84411 + http://www.wowhead.com/spell=82180  :__devil:

PVE-n meg csak csirkék játszanak. Csirke vagy?

Darkstar

Azokkal sem halok könnyen. :p
BTW ha valamikor megint előfizetek, első dolgom lesz pár k goldot elbaszni és felhúzni az engit aztán gy campelni kicsit wsgben pár stack big daddyvel.  :__devil:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Quote from: Darkstar on 2011-06-27, 20:53:30
Erről jut eszembe, heirloom cuccok WotLK nélkül nem elérhetők, ugye?
Nem, mert ha jól olvastam, csak LotLK területen lehet érmét szerezni, amivel vásárolhatsz.

Hunter azért tetszett meg, mert először el akarok szarozni a sztori olvasásával, a Loremaster meg az Explorer címnek is nekipróbálkoznék. A hunter pedig tökéletesnek tűnik az egyedül szarakodásra, mert ők tűnnek a leginkább olyannak, hogy nincs szükségük más segítségére. A pettel tankolok, aztán lövöm az áldást, legalábbis az elképzelés szerint. Meg jó mókának tűnik a ritka petekre vadászás is. Meg dungeonokban is egyszerűbbnek tűnt, hogy távolról lövöldözök, aztán csak arra kell figyelnem, hogy a kitankolt szörnyre menjek.

A Tank és healer bonyolultnak tűnik, nehezebbnek tűnik a szólózás és mint ha jobban számítana, ha elbaszod csapatban.

Bár lehet először kéne gyorsan egy nagy kari, aztán pedig alttal mókázni és szöszmötölni. Csak akkor meg nehezebben tudok beletanulni a kasztomba.

Bishop, ám mit értesz elhivatottság alatt?
[reserved]