Main Menu

World of WarCraft

Started by Felsmuk, 2005-02-17, 08:36:12

Previous topic - Next topic

Darkstar

Honorból is ki lehet venni a vállast meg a fegyók egy részét
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Bishop

Hát úgy értem hogy pvpbe nagyon nehéz jónak lenni hunterrel. PVE-be igazából nincs baj a hunterrel, de nagyon sok van, szóval nehéz kitűnni  ^^"

Darkstar

Low lvl pvpben mindenki a hunterek miatt sír, ott nem olyan rosszak.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Bishop

Hát az ilyen twinkelés engem hidegen hagy. rugómmal pvpzek sokat low levelen de nem twink csak már unom outlandet...

Darkstar

Nem köll ahhoz twink, a hunter túl jól tud kiteolni, hogy melee megüsse és túl nagy a dpse, hogy caster megölje. Ez tart olyan lvl 25-30ig, heirloom nélkül is. A pet képes solozni playereket.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kada

Szerintem első karinak pala/dudu, annak specelsz kb aminek csak akarsz (pala nem tud caster dps-t, brühühü), 85ön nem árt ha van egy karid aki tud tankolni és/vagy healelni.
Pure dps kasztok mindíg sokkal nehezebben találnak instát/klánt amennyire én tudom. De nekem duplán nem aktuális :angyali:

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Szal ne hunterezzek, mert később csak rossz lesz nékem?
[reserved]

kada

Nem azt mondom hogy rossz lesz, egy jó hunter aranyat ér (mint bármely más kaszt összehozva egy jó játékossal).
De szerintem egy hibriddel érdemes kezdeni, a hibrid nem azt jelenti mint ezeréve hogy mindenben második egyszerre de semmiben első, manapság azt jelenti hogy csak az vagy amire specelsz, de abban olyan jó mint a többi (kb).
Így egy karival ha van 3 cuccod meg pénzed a retalentre (ami már picit más), akkor váltasz és kész, első kariddal mindenfélébe belekóstolhatsz.
Pl a raidklánomban csak egy 85ösöm van (többi máshol eldugva), eddig tankként raidelt, ütlegként szórakozott, aztán rájöttem hogy csak tankként szeretek ütlegelni, úgyhogy felcsaptam healernek! Mai raiden felkértek hogy láták milyen über az offspec cuccom, kéne egy healer, nalécciii.
Hunterrel ilyesmit nem lehet szórakozni.
Második karakternek persze, hogy legyen egy "rendes" <insert role here> karaktered megéri egy csőlátásosabb kari is akár.

De ez csak saját vélemény, WoWbelekóstolásra kérdeztél hogy majdmeglássuk LK/cata-e. Akkor egyed nagykanállal a játékot :D

NLZ

#3639
Hmm, végülis miért ne, nézzük egy hybridet. Pala vagy duruida jobb kis szinten szólózni? Vagy inkább warrior, hanyagolva a heal lehetőségét? Paláról azt olvastam, hogy nem túl könnyű az elején.

Szerk:
Hmm, talán egy feral lenne a legjobb?
[reserved]

Xzone

Nah. Semmivel sem nehéz questezni, ha tudod mit csinálsz.

chilip

SÁMÁN! :D az én kedvencem :3 amíg jáccotam mondjuk :D lejárt az a másfél hónap azóta se újítottam meg  :Kiraly: most ott dekkol kb 45ösön ( inkább szórakoztam vele mint lvl grind )

thrall

Palát merem ajánlani, jó tank és healer (DPs-nek nem tudom milyen azt sose próbáltam vele). druidával az a gond, hogyha úgy döntesz, hogy felhúzod 85-ig akkor tanknak rossz lesz (egyik volt klántársamnak rerollolnia kellett wariorra, mert olyan a dudu tank most.. bár nem tudom, hogy non-HC klánban milyen, mivel csak arról hallok)

NLZ

#3643
Pedig mintha a macik erősítve lettek volna Catában.

Na inkább új postba.
[reserved]

thrall

Quote from: NLZ on 2011-06-28, 16:33:11
Pedig mintha a macik erősítve lettek volna Catában.
mondom én csak hallásból tudom. Ismerősöm aki BC óta macitankolt, és rerollolt warrira. Szerinte és a volt guildem szerint rossz. Nekik meg hiszek, mert elég jól állnak :3

NLZ

#3645
És mennyi értelme egyszerre több karival játszani? Szal mondjuk egy Hunter, egy Warri, meg egy Priest, aztán amelyik nem jön be, azt félreteszem.

Profokhoz úgyis kellenek karik, bár azok fejlesztéséhez ugye sok lóvé kell, az meg inkább jobban jön az első karimnak.
Tényleg, érdemes inkább két gyüjtögetős skill elsőre? Vagy van lényegi haszna annak, hogy az elsődleges kariknak gyártós profjai vannak?

Ám ezt a CC dolgot nehéz diónak tűnik. :D  Ennek ellenére most megint inkább a hunterség vonz. Áhh, de nehéz a választás. :D Asszem mégegyszer nekifutok egy trialnak, aztán az összes kasztból csinálok egy huszasat, és próbálgatom a dungeon finderen őket.
Tényleg, akkor jöjjek Bloodscalpra, vagy van ennél kultúráltabb hely is? :D
[reserved]

Darkstar

#3646
Mivel indőnként simán bele lehet unni egy kariba átmenetileg, úgyis csinálni fogsz altokat előbb-utóbb. :D

Elsőre, főleg új accal mindeképp két gatheringre gyúrj (mining + skinning pl). Nem fog rosszul jönni a gold skillekre, mountra, retalentre, etc etc.
És tegyél fel valami AH addont mert a default UI nem a legjobb.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Oh, ne aggódj, addonokba már durván fejest ugrottam. :D  Most ott tartok, hogy kipróbáljam egyesével őket. Jó, Catára aktuális gyüjtemény leírást még nem találtam, de ahogy olvastam, 4.2 el fog barmolni dolgokat megint.
[reserved]

Bishop

Nem tudom hc raidekbe mi van de én valahogy nem értem ezeket a min maxoló embereket akik az alapján választanak karaktert hogy melyik tol több dpst vagy statisztika szerint melyik jobb tank. Én tankoltam macival sokáig és semmi baja. Most inkább healerként kellek így a feral talentet átraktam pvpre, de még így is simán tankolok 5fősöket.
Több karid előbb utóbb úgy is lesz, de az elején nem érdemes, elsőnek legyen egy maxos karid amivel már stabilan állsz és utána felhúzol egy másikat.
Paladint amúgy én is nyugodt szívvel ajánlom dpselni nem dpseltem vele és tankolni se igazán, de a main tankunk pala és egész jó tank, én healelni szoktam, most alig várom a patchet, buffolják a holy palat pvp-be pedig már így is elég nehéz volt megölni :D PvE-be annyi a baja hogy nagyon gear függő, mivel nincs hotja vagy relatíve jó shieldje ami életben tartsa a tankot két heal között. Ezért elég erős gear kell hogy izomból kihealeljen valakit, de már csak a buffjai miatt megéri vinni raidre. Meg most a masteryt is buffolják meg a beacon of lightot.
Druidom van mióta az eszemet tudom, igazából szerintem jó választás, jó vele tankolni a dpseléshez ész is kell nála szóval nem egy faceroll kaszt. Bár moonkinhez kevesebb hozzá értés kell de azt én hamar meguntam. PVP-be mageken kivül mindenki ellen van relatíve esélyed. Healerként meg mindenki utálni fog mert pvp is elég erős és pve-be is.
Egyrészről kicsit beletekintést kapsz a warriorok életébe is ha később akarnál egyet, és a rugóéba is.
Shamant csak healbe tudom ajánlani a többi annyira nem kötött le engem.
Pap DPS elég béna szerintem, még lk elején volt ilyen hogy egy kaszt akkor kap manat ha sebződik.... ::)
Viszont healbe nagyon jó főleg a disc az ami nagyon jó. Holy annyira nem jött be.
Warrior nem az én világom de dpsként és tankként is egyaránt megállja a helyét.
DK-t még nem tudsz indítani ugye, de ha azt akarnál később akkor nyugodtan, én nagyon élvezem a dk dps-t. Tankolást soha nem próbáltam vele arról nem tudok nyilatkozni komolyabban.
Ezek voltak aszem a hybridek a többi kaszt közül én a Rugót emelném ki illetve a maget lock hunter nekem nem jött be. De ez persze el ne vegye a kedved Hunter egy nagyon jó kaszt. A CC meg nem olyan bonyolult, kiteolni vele na az már kicsit izgalmasabb :D

NLZ

Najó, akkor szerver? :D  Amelyiknek szimpatikusabb a neve?
[reserved]

Darkstar

BloodScalp horda egész jónak tűnik. Az allyban túl nagy a magyarkoncentráció meg kevesebben is vannak.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Bishop

Igazából én csak azt tudom mondani ahol én vagyok, biztos vannak jobbak de én itt vagyok mióta wowozok Ragnaros Az alli oldalon sok magyar van meg svéd :D De igazából ha meg tudsz szólalni angolul és kerülöd a hunchatit akkor nem lesz probléma :D

NLZ

Mennyire számít az, hogy a alli/horda mennyire van egyensúlyban?

Akkor kerülöm a vérpistikéket, de igazából mindegy, hogy melyik szerver?

Az ajánlott kezdőszerverek hogy változnak? Mert ha jól látom, egy régi darab van most kinevezve, szal kérdés, hogy milyen ütemben változnak. Havonta, félévente?
[reserved]

Bishop

Eléggé kiegyenlített a létszám, vannak szerverek ahol nem azért vannak azok ajánlva mert nincs egyensúly és így próbál blizz arra ösztönözni embereket hogy segítsenek kiegyensúlyozni a két frakciót. Ragnaros az egyik populárisabb szerver szerencsére vagy nem szerencsére :D
Hogy Horda vagy alli azt te tudod eldönteni, én szeretem a hordát de a klán miatt maradok allis. Preferencia kérdése, a tévhitekkel ellentétben viszonylag kiegyensúlyozott a pvp a két frakció között, még ha sok allis meg van győződve hogy a horda jobb pvpbe. Ami részben igaz is, mivel több pvp beállítotságú embert vonz a horda badass faktorja :D

Darkstar

QuoteGeneral

Players with a copy of the original World of Warcraft who had not yet upgraded to The Burning Crusade have had their accounts upgraded to access the content and features of The Burning Crusade expansion at no additional cost.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

#3655
Akurva. Szal bőven elég lett volna az alapot megvenni, kibasztam az ablakon 5 eurót? Fasza. Bár most már 10+10 helyett 15 euró a blizzstoreban, szal az 5+5-ös akcióval még mindig jól jártam.

Ám úgy döntötem, hogy maradok hunterkedni a Daggersiren, feltéve ha sikerül meggyőznöm a supportos egységsugarút, hogy írja át a nevet az accountban a Nolzi L'Zai -ról normálisra, meg a sercret questiont is cserélje le valami olyanra, amit tudok is. :D

Quote from: Pharcadelix - Customer Service RepresentativeThank you for your email.

In this case activating your new games on your new battle.net account (set up under your real name) would be the saftest option. Since you have set up this one under a fake name and there are no game licenses attached to it we are unable to accept ID as proof of ownership of this account, and as such we cannot make adjustments to the account details.

Should you have any further questions or issues then please do not hesitate to contact us.
A hülye fejedet neked is.
[reserved]

White SeeD

Örülj hogy még nem aktiváltad, különben most hamisíthatnád a személyidet erre a névre / vehetsz új gamet :ejnye:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Darkstar

Euróban fizetve mennyi a havidíj? 14 euro? Mert fontban fizetve csak 8.99 GBP. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

Quote from: Bishop on 2011-06-28, 17:27:18
Nem tudom hc raidekbe mi van de én valahogy nem értem ezeket a min maxoló embereket akik az alapján választanak karaktert hogy melyik tol több dpst vagy statisztika szerint melyik jobb tank. Én tankoltam macival sokáig és semmi baja.
Nálunk sem így mennek a dolgok, de megvannak az elvárások. Hogyha az adott contentben nem használható egy tank (pl TotC contentben a DK tank, kieg végén a warri tank (meg úgy összegészében), vagy most a maci), akkor bizony egy HC guildben két választása van a kasztnak: átmegy másik specre, vagy kasztot cserél, és ha te vagy a maintankja a guildnek, akkor sajnos a specváltásról kb szó se lehet. Sajnos ahhoz, hogy teljesíts áldozatokat kell hozni. Lehet, hogy egy adott kaszt/spec jó lesz egy normal XY bossra, de HC-ban feleannyit sem tud. Erre pl példa anno, mikor palatank altommal szórakoztam, lementünk HC ICC 10-be szórakozni (anno nekünk ez volt a szórakozás, hogy altokkal raideltünk progress szinten amikor volt időnk -.-" ), és a másik tank egy majdnem kétszer olyan jó geares warri volt. Én lazán eltankolgattam Festergut-ot, míg a srácra elment minden mentés és néha még az sem volt elég neki.


Quote from: Darkstar on 2011-06-29, 14:15:08
Euróban fizetve mennyi a havidíj? 14 euro? Mert fontban fizetve csak 8.99 GBP. :D
Mindenképp ajánlom, hogy fontban fizess, jobban megéri :D

Darkstar

Eddig is abban fizettem, különben tudnám, hogy euroban mennyi. :p
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん