Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - ssj4vegita

#1
Help / Re: MKV és OGG konverter to AVI
2006-09-26, 20:53:11
Ez OK pár esetben működik is de nem szedi ez se ki az AAC audiot (Neon Genesis Evangelion), csak az angol hangsávot, se egy pár esetben a videot (Fate Stay Night V_MPEG4/ISO/AVC), ennél csak a hangot menti ki..Vagy én nem értek eléggé hozzá. :confused:
#2
Help / Re: MKV és OGG konverter to AVI
2006-09-26, 17:53:21
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, ugyanis mkv fájlokat szeretnék aviba alakítani a VirtualDubMod-al(1.5.10.2-es verzió)és az a gond hogy a 2 hangsávból az egyik egy ismeretlen 6csatornás AAC formátum(Japán) a másik pedig Angol nyelvű de ha kimentem ezt Demux-al akkor zavaros a hang, az AAC hangot pedig nem tudja kiszedni normálisan belőle, így aviban nincs hang.És ezenkívül vannak olyan mkv-k amiknél Crash-el a program amikor betöltöm.
Ha tudna valaki ajánlani egy olyan konvertáló programot mondani, esetleg másképp segíteni, amivel ezeket a dolgokat meg tudom oldani, annak nagyon örülnék!
A konvertálás végállomása egyébként a DVD formátum lenne, szóval ha valaki tud olyat, amivel ezt mkv-ból rögtön véghez tudom vinni, az is jó lenne.

Előre is köszi :smile: