Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - McDouglas

#1
Hírek,információk / About AnimeHQ
2003-12-08, 21:54:08
Hi!

Sajnalatos hir, talan sokakat kozuletek is erint, hogy az AnimeHQ-ban eldurrant az osszes Maxtor vinyo. Ez azt eredmenyezte, hogy az osszes anime, audio, manga, esatobbi elveszett (webhost megmaradt). A hiba pontos oka es a korulmenyek meg ismeretlenek, az teny, hogy egy IC szetegett bennuk. Einon most megprobalja kihazsnalni a garanciat, DE meg ha vissza is cserelik lesz naon sok ures tarhelyunk sajna. :\

Biztataskent mondom, hogy az Usteamben 10-bol 8 Maxtor ;)) (najo, ez erosen fugg a tobi alkatresztol is, tapegyseg, raid vezerlo, mar nem ugyanaz).

Szal akkor igy allunk.
#2
Felmerult parszor a problema, hogy duplan vannak fennt a filmek a serveren. Nos, ha valaki osszefutna veletlenul egy ilyennel, kerem jelezze ebben a topicban. 1 tera animet mar nem is olyan konnyu kezben tartani, plane ha nincs RAID-ben a cucc ;)

Neha nem olyan egyertelmu eldonteni, hogy melyiket is toroljem, es mivel engem vagy zso-t nem feltetlenul erdekel egy title, nem valoszinu, hogy le fogjuk tolteni, csak a minoseg megallapitasa erdekeben. Tehat ha lehet mindket verziobol toltsetek le egyet (ez nem vonatkozik a dialupos usereinkre... persze ha nagyon akarjak...;)), es a fobb parametereket (objektiv), es a sajat velemenyeteket is irjatok le rola.

Persze ha az egyik 30 megas rm, masik 180 megas avi, nincs szukseg a fent emlitett eljarasra, csak lokjetek be a cimet.

Elore is thx.
#3
Games / SNES Kazettak
2003-04-26, 23:13:44
Hi!

Ha valakinek volna egy oan kazija, amiben van elem (aka, mentesi lehetoseg a gameban), es ocsoert megvallna tole, jelezheti itt ;)

Erdekel nem elemes valtozat is.
#4
Manga / netes manga lelőhelyek
2002-11-20, 22:32:07
Egy ket lelohely, ha valaki erdeklodne a tema irant:

Mangaproject
Project Omanga
#5
Hentai / Bible Black
2002-11-13, 08:57:52
Ha valaki osszefut a 3-4 epizodokkal, akkor ne kimeljen! Barmilyen verzio erdekel, akar a raw rm is ;)