Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Apatilos

#1
Cannibal Corpse - Kill
Exmortem - Nihilist Contentment
#2
Quote from: Xipe on 2006-07-05, 00:11:37
mondjon valaki valami jot mert mostanaban csak repetazom.
Avril Lavigne - Sk8er Boi vagy Dimmu Borgir - Entrance.
#4
Alive

rovid tortenet az eletrol es a halalrol. semmi extra, rovid es "vicces".
#5
Quote from: Flaser on 2006-06-25, 23:28:51Ugyanakkor, ha arról beszélsz, hogy mennyire szimetrikus ill. tökéletes az élőlények szerkezete, akkor ki kell ábrándítsalak, ugyanis itt nem egy tökéletes tervrajz az ami a szimetriát adja: az élőlény fejlődését maga a természeti törvények szimetriája alakítja.
Azaz az élőlényre hatnak a természeti törvények, s az ezekben rejlő szimetria a végső formán is fellelhető.
remek pelda erre az az illeto, akinek az elveszitett huvelykujja helyere a nagylabujjat varrtak fel, es idovel egyre inkabb tunt rendes huvelykujjnak.
#6
Quote from: Member on 2006-06-24, 22:24:00
Quote from: Apatilos on 2006-06-24, 22:20:49
amiota a maya a mehecske animenek szamit (meg zsozso linkelte egyszer)...
És a Barbapapa Sekai wo Mawaru?
Amúgy a Maya asszem full japán, a címe is az, de a transformersnek még a "mangája" is színes...
nem ertek hozza, de ugy latom, hogy az osszes transformers animeert/rajzfilmert japanok felelosek.
toei animation
nippon animation
es a maya is nipponos.
#7
Quote from: carfanatic on 2006-06-24, 22:09:04
na és a soul calibur-t meg a transformers-t lehet kérni azt talán már nem annyira gynege anime-k
a transformers elso sorozatat sokan seedelik, ha nagyon kell, akkor torrenten hamar meglesz.
Quote from: Member on 2006-06-24, 22:14:14
Előbbi passz, transformers igazság szerint nem full anime, mert a japán ötletből amerikaiak készítettek rajzfilmet, amerikai jegyekkel.
amiota a maya a mehecske animenek szamit (meg zsozso linkelte egyszer)...
#8
King of thorn manga volume 4 es 5 felkerul majd?
#9
King of thorn - ch17ig

nem a legeredetibb a tortenet, a hangulat sem olyan jo, de azert kivancsi vagyok a 4es es 5os volumeokra is. tudtok egy helyet, ahonnan meg tudom szerezni oket?
#10
az orultsegrol eszembe jutott egy konyv egyik resze:

Egyszer egy hatalmas varázsló el akart pusztítani egy egész királyáságot, ezért megmérgezte a kutat, ahová inni jártak az emberek. Aki ivott a vízből, az megőrült. Másnap reggelre az egész lakosság ivott a kútból, és mindenki megőrült, a királyi család kivételével, mert nekik saját kútjuk volt, amelyhez nem fért hozzá a varázsló. A király aggódott népéért, és megpróbálta kormányozni őket: egy sor biztonsági és egészségügyi rendeletet hozott. De a rendőrök és felügyelők szintén ittak a mérgezett vízből, így hát értelmetlennek tartották a király rendeleteit, és nem voltak hajlandóak betartani őket. Amikor a lakosság értesült a király rendeleteiről, mindannyian egyetértettek, hogy a király megőrült, és ezért ír ilyen sületlenségeket. Sőt, összegyűltek a palota előtt, és teli torokból kiabálva követelték, hogy mondjon le. A király elkeseredett, és kész volt elhagyni a trónt, de a királynő megállította, és azt mondta: "Most pedig odamegyünk a kúthoz, és mi is iszunk belőle. Akkor olyanok leszünk mint ők." És így is lett: a király és a királynő ittak az őrület vizéből, és nyomban zagyvaságokat kezdtek beszélni. Az alattvalóik pedig meggondolták magukat: olyan bölcs királyunk van - miért ne kormányozhatná továbbra is az országot? Az országba visszaköltözött a nyugalom, bár lakói egész másként viselkedtek, mint a szomszédaik. A király pedig békében uralkodott élete végéig.
Paulo Coelho - Veronika meg akar halni

egyszeru pelda, de jol mutatja, hogy az ostobak mar nem ertik meg, hogy miert azok - sot, a naluk okosabbat tartjak ostobanak.
#11
Quote from: Lythis on 2006-06-22, 08:38:32
tegnap találtam ezt, és bár a színvilága kissé egyhangú, azlért beraktam volna, ha nagyobb a felbontás - úgyhogy marad az eddigi.
tobb szinnel
#12
Offtopic / Re: Ez nagyon lol :DD
2006-06-20, 16:31:51
Quote from: sirtomi on 2006-06-20, 16:03:46
:lol: Technikára kiváncsi lennék :)
egyszeru, de parszor biztosan beverte valamilyet, mire eljutott oda, hogy ennyi ido alatt megcsinalja.
#13
Offtopic / Re: Gratulációk
2006-06-20, 01:03:37
boldog szuletesnapot Itachi!
#14
Quote from: Gmer on 2006-06-19, 22:45:02
kimono
02
03
04
Rei
közülük mindegyik egyenlően tetszik, most nincs kedvenc
neked lehet, hogy nincs, de nekem a kimonos jobban tetszik, mint a tobbi.
#15
Quote from: Ramiz on 2006-06-19, 19:50:40
Quote from: Apatilos on 2006-06-19, 19:47:54
nem kaptam valaszt.
Uram igen uram! Nem kapott választ, uram, mert ha nem érti, hogy a tönkremenésnek és a nehéz szociális helyzetnek miért lehet egy nem gyenge ember esetében is gyakorta előforduló részeg állapot az eredménye, akkor nem tudjuk elmondani! Uram!
ha problemad van, akkor annak ne a topic lassa a karat. indokod most sem volt, es megint nem a magyarazatrol tudtunk meg valamit, hanem rolad. elmondhattad volna, hogy megertsem, de inkabb ezt a stilust valasztottad.  beszelsz valamirol, ami mellett kiallsz, de elmagyarazni nem tudod, es aki nem erti, azzal nem is vagy kepes normalisan beszelni? erzelmeket viszel egy olyan beszelgetesbe, ahol azokra semmi szukseg, hiszen ertelmi alapon targyalunk.
#16
Quote from: Ramiz on 2006-06-19, 19:43:35
Quote from: Apatilos on 2006-06-19, 19:41:45
nem ertem, hogy a tonkremenesnek miert lehet kovetkezmenye a lereszegedes, ha nem a fentebb olvashato ket dolog (es meg persze mas hasonlo dolgok) miatt. attol, hogy valaki testileg es idegileg gyenge, meg nem kell innia.
Örülj, hogy még nem voltál olyan helyzetben, hogy következménye lett volna. Ha ezután is így lesz, keményen és boldogan fejezheted be katonás, tiszta életed.
nem kaptam valaszt.
#17
Quote from: Rounin on 2006-06-19, 18:44:51Ugye itt most a részegES emberekre gondoltál? Mert különben alaposan megsértődök rajta, holott nem rólam van szó, csak olyanról, aki mondjuk a belét is kidolgozza a családjáért, szó szerint tönkremegy a szervezete a robotban és néha megenged magának pár üveg sört -> már nem éppen fiatal kora s a fáradtsága miatt ezért kissé lerészegedik.

Gyáva és akaratgyenge, oh igen :p No, mindegy, biztos csak elgépelés, vagy én értettem félre ^^"
nem ertem, hogy a tonkremenesnek miert lehet kovetkezmenye a lereszegedes, ha nem a fentebb olvashato ket dolog (es meg persze mas hasonlo dolgok) miatt. attol, hogy valaki testileg es idegileg gyenge, meg nem kell innia.
#18
Quote from: kikuchiyo on 2006-06-19, 12:04:42
Asszem már tudom, mit fogok legközelebb elolvasni:
Tsutomu Nihei: Abara
:hehe: :hehe: :hehe:
jo otlet, koszonom a jelzest. remelem hamar letolheto lesz az egesz.
#19
Quote from: Ramiz on 2006-06-19, 09:20:11
Fordítva: minden élelmiszert teletömnek vegyszerekkel, mit számít az a kis plusz, ami legalább tudatos és élvezetes?
...es nem kicsit karos, valamint meg penzbe is kerul. ezeket kihagytad, pedig nem elhanyagolhato tenyezok. neked talan az, mert ugy tunik teged nem erdekel, es csak kis plusznak minosited. es nem mindenkinek elvezetes, de mindenkire karos.
Quote from: Ramiz on 2006-06-19, 09:20:11
? Mi azon az "értelmetlen", hogy tudatmódosító szer?
a hasznalatuknak nincs ertelme, nem a szo jelentesenek.
Quote from: Ramiz on 2006-06-19, 09:20:11
Bár mindegy, úgysem LSD-zek.
ezt ugy irtad, mintha csak az lenne az.
Quote from: Ramiz on 2006-06-19, 09:20:11
Nagyon célszerűen gondolkozol. A dohányosok nem azért dohányoznak egyébként, mert valamilyen pozitív következmény lebeg a szemük előtt, vagy legalábbis én ilyennel még nem találkoztam.
ez tehat azt jelenti, hogy azok a dohanyosok, akikkel eddig talalkoztal, azok celtalanul gondolkodnak? puszta elvezetbol, nem szamolva a kovetkezmenyekkel. "azert, mert jo"
Quote from: Ramiz on 2006-06-19, 09:20:11
Quote from: Apatilos on 2006-06-19, 07:54:06az egyik legjobb az, amikor valaki boszen lazong, hogy "de csak kicsit jol akarja erezni magat". enelkul nem megy?
De megy, és lehet, hogy menne akkor is, ha soha nem ennénk csokit meg zsíros kenyeret, esetleg lehetnénk vegák és absztinensek, ha tényleg egészségesebb...
levegot sem nagyon vehetek mar ezen a bolygon anelkul, hogy ne keruljon valami karos a szervezetembe, de direkt mergezni magamat mas kerdes.
Quote from: Ramiz on 2006-06-19, 09:20:11De mindezt minek, ha így élvezetesebb?
nem mindenkinek elvezetes.
Quote from: Ramiz on 2006-06-19, 09:20:11
Egyébként pedig nem olyan nagy dolog az élet maga, hogy fontosabb legyen a hossza, mint a minősége. Élvezzem, ha tudom, úgyis meghalok, nem igaz?
ha szamodra ez (is) jelenti a elet minoseget es az elvezhetoseget, akkor elj igy.
#20
az emberi test tisztasagat es erejet meg tudatos odafigyelessel is nehez (bar egyre inkabb lehetetlen) megorizni, miert jo tudatosan tenni az ellen, hogy ez sikeruljon?
a tudatmodosito szerek a nevukbol fakadoan ertelmetlenek, es rossz pelda barmifele revulesekrol beszelni, hogy "mar az indianok is hasznaltak...". nekik volt vele celjuk, a varosi/videki fiataloknak/oregeknek semmifele spiritualis tapasztalas nem all szandekukban, ez latszik mindennapi eletukon is. ezert aki idosebb koraban is hasznalja ezeket a szereket, az keptelen volt beismerni ezt, vagy elszakadni tole.
az italok egy resze minimalis mennyisegben hasznos is lehet, de azert a mennyiseggel vigyazni kell, napi 0.5+ liter mar sok lesz.
a dohanyzas pozitiv kovetkezmenyeirol nem nagyon hallottam meg, a negativakrol pedig tobbet mint amennyi eleg ahhoz, hogy ne gyujtsak ra soha.
az egyik legjobb az, amikor valaki boszen lazong, hogy "de csak kicsit jol akarja erezni magat". enelkul nem megy? erdekes, nekem nincs ra szuksegem, soha nem is volt. sot, sokaknak nincs. en szeretnem megorizni a tiszta tudatomat. ha jol tudom szellemi v. erzelmi v. testi gyengesegbol fakadoan jon ezeknek a hianyolasa, hozzaerto pszichologus ezt pillanatok alatt el is magyarazna. egyebkent nyugodtan erezze jol magat minden hasznalo, de ne masok karara (nyilvanos dohanyzas, buszmegallo, iroda). lassan ott tartunk, hogy mindenkire rakenyszeritik egy olyan dolog megtureset es elfogadasat, ami egyertelmuen a karara valik. es ne lehessen fiatalokat meghulyiteni ezekkel, egesz jo korhatar volna a 18. jo az ize valaminek, ezert csinaljak az emberek? annak tudataban, hogy mennyire karos? csak nyugodtan pusztitsak magukat, ha nekik megeri.
#21
Fazék: ezt az al-udvarias, erzelmeskedo stilust ha nem tudod magad mogott hagyni, akkor ide ne irj. Ramiznak sikerult enelkul is reagalnia, neked sem esett volna nehezedre szerintem. a velemenyeteket elfogadom.
#22
Japan / Re: Harcmûvészet
2006-06-18, 20:01:09
Quote from: Lazzaret on 2006-06-18, 19:38:18Szerinted mennyit ért a karate tudása?
talan ha lett volna eselye fultovon vagy halantekon utni akkor kiderul. de nem tudom a pontos poziciokat, igy valaszolni sem olyan konnyu. eleve hogyan es hol utott meg, hogy nem volt hatasa rajtad? nem a te szivossagodat kerdojelezem meg ezzel, hanem az o tudasat.
#23
Quote from: Fazék on 2006-06-18, 02:19:29szerk: amúgy én csak a bizonyítékokat várom az ilyen természetfeletti dolgokra, készséggel képes lennék hinni bennük, amennyiben saját tapasztalat táplálná.
csak azt nem hitnek nevezik, hanem bizonyossagnak, es tudasnak.
#24
Japan / Re: Harcmûvészet
2006-06-18, 14:39:22
Quote from: Lazzaret on 2006-06-18, 14:33:30
Mert megtanulta a katákat
ez azert egy kicsit keves szerintem. de nem baj, en nem is akarok ovfokozat alapjan mester lenni.
#25
Japan / Re: Harcmûvészet
2006-06-18, 14:19:10
jok a valaszok, tenyleg nem kotheto ovfokozathoz. ismerek olyat, akit a viselkedese miatt soha nem fogok mesternek nevezni, hiaba kepes agyonverni pillanatok alatt. meg azt sem erdemli meg, hogy vedekezzek ellene.
hogy kiskolykok miert kapjak meg a feket ovet, azt nem ertem. ugyes? igen. szellemileg elert arra a szintre? ketlem. es fizikailag? nem. akkor miert?
#26
Japan / Re: Harcmûvészet
2006-06-18, 13:48:05
Quote from: smash++ on 2006-06-18, 13:38:55Azt aláirom,hogy ha többen(2<) támadnak meg akkor csak (a mesteri fokozat segithet vagy a futás).
ez nem feltetlenul igaz, csak ugyesnek kell lenni, elsore eltalalni az ellent, es nagyot utni. ketlem, hogy egy utcai harcos ugy viselne egy fatorzson edzodott okol uteset, mint egy harcmuvesz.
masreszt mi szamit mesteri fokozatnak? ezt kerdezem toled, es mindenki mastol, aki ide ir.
#27
Offtopic / Re: Gratulációk
2006-06-18, 10:19:38
boldog szuletesnapot metal-kun!
#28
Apocalyptica - Path: Naruto

Quote from: Nimlot on 2006-06-17, 22:06:20
Nem tudjátok milyen szám szól a nem rég kiadott KGNE AMV alatt?
ha adsz hozza linket kiderul, hogy tudok-e segiteni.
#30
Japan / Re: Harcmûvészet
2006-06-17, 11:11:41
Quote from: Itachi on 2006-06-17, 09:34:47Ha vki vmit csinál az ne az önvédelem aspektus miatt csinálja IMHO.Emiatt most tuti sokan rámszállnak majd, de ez így van.
talan azert kezdik el sokan, de aki rendesen elmelyul benne, az ugyis olyat fog talalni, ami mellett az onvedelemre hasznalhatosag eltorpul. szerintem te is érted, hogy mire gondolok, es talan a tobbiek is. ezt igazabol aterezni es atelni kell ahhoz, hogy vilagos legyen.