Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Zafina

#1
Hentai / Re: Bible Black
2009-12-01, 13:47:52
Quote from: Ryxus on 2006-06-06, 14:12:20
Hát első hozzászólásom a témában. Csak annyit akarok megemlíteni, hogy mindenki dícséri a grafikát, ami tényleg elég jó. Nekem az nem tetszett az egészben, hogy az összes csaj annyira csontos és vékony, hogy teljesen ki vannak a bordái. Plusz ami még nekem negtívum volt a sorozatban (még csak a natúr Bible Black-et láttam), az hogy a csajnak farka nő. De egyébként nagyon tetszett. Időrendben egyébként mi jön az alap sorozat után a Shin, az Only, vagy a Gaiden?

Dettó :D én is megnéztem, mert csípem az ilyen keményebb műfajt...és gyönyörű volt a grafika, de annyira lelombozó volt, amikor farka nőtt Kitaminak :D sokkal élvezetesebb lett volna ha egy szexi gonosz démonfiú szedi az áldozatait :D bár gondolom a fiúk erről máshogy vélekednek :P
#2
Hentai / Re: ajánljatok hentai-t!
2009-12-01, 13:42:38
 Aki szereti a lightos hentai-t, annak ajánlom a Karakuri Ninja Girl című, 2 részes kis alkotást :) Most néztem meg, és szerintem tök jó: van benne akció, báj, nem mellesleg jó kis szexjelenetek.