Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Szigmoid

#1
Anime / Re: .Hack sorozatok
2006-10-30, 00:27:46
Hát, a SIGN nekem anno nagyon tetszett. Igazából a SIGN a maga nemében nagyon realisztikus volt abból a szempontból, hogy egy MMORPGben, illetve úgy általában a Neten a "történet" nem az akcióban, hanem az emberi kapcsolatokban van. A szörnyvadászat csak valami amit mellékesen lehet csinálni... Volt valami benne a Godot-ra várva hangulatából, ami amúgy a kedvenc színdarabom. Szóval ez egy "lélektani" rajzfilm volt, és annak nagyon jó.
Az is nagyon tetszett, hogy a kinti világot mindig sötéten és elmosódva ábrázolták, míg a játék ugye színes és éles.

A Dusk szimplán buta. A történet buta, a megoldás buta, a főgonosz és az egész probléma überbuta...

A Roots meg nagyon ott volt hangulat terén, de túlságosan is csak egy felvezető a játékhoz. Egy 26 epizódos, gigantikus intro. A SIGN is csomó szálat nyitvahagyott, amiken a játékok továbbmentek, de attól még egész történet volt, volt eleje, közepe és vége, katarzissal meg mindennel. A Roots ott kezdődne el ahol véget ér.
#2
Én igyekszem mindent RAWban megszerezni, mert általában jó minőségűek, és kisebb helyet foglalnak mint egy teljes dual audio DVD rip. Szerencsére tudok japánul.  :lul:
A Saiyaman és a L33t-raws a fő beszerzési pontjaim.