Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - Shadowolf

#1
Úgy gondoltam létrehozok egy ilyen thread-et, jövõbeni félreértések elkerülése végett.

1. az adminisztrátort, a moderátorokat, illetve egymást sem illik sértegetni. Az összes ilyen jellegû post azonnal törölve lesz.
2. az offtopic hozzászólásokat tessék minimalizálni. Megengedett határ: 5 egymásutáni post. (lehet kevesebb is ;)) Ettõl függetlenül a moderátor még ekkor is törölheti õket, ha úgy véli nagyon nem illenek oda.
3. képeket ne attach-ként postoljatok. zsozso éppen ebbõl a célból hozta létre a képtárat. Szóval a képeket oda tessék feltölteni (lehetõleg a megfelelõ részlegbe), és onnan linkeljétek be õket ide. IMG-ként pedig csak max 640x480 és max 600 kbyte méretû képeket postoljatok (legyünk tekintettel a modemesekre is ;)).
4. a csak smilie-kat tartalmazó hozzászólásokat a moderátorok nagy valószínüséggel törölni fogják.
5. egy új thread megnyitása elött tessék elõször rendesen körbenézni, hogy nincs e már egy hasonló témájú. A fölösleges thread-eket vagy törlöm vagy (ha már létezik hasonló témájú) összevonom. Másrészt arra kérnék mindenkit, hogy olyan thread-et ne nyisson ami kb 2 post erejéig fog élni. Nem kell, hogy 200+ darab, pár hozzászólásos thread legyen. Törekedjünk az áttekinthetõségre. :)

Aki nem tartja be a szabályokat, az figyelmeztetésben részesül. Ha az illetõ a második figyelmeztetés után még mindig nem tûrtõzteti magát, akkor az ban-al jár. Remélem mindenki tartja ezekhez magát, ugyanis szerintem sem Chronos, sem én nem akarunk drasztikus lépésekhez folyamodni. Köszönöm. :)
#2
Offtopic / Kinek honnan származik a neve?
2004-05-30, 11:36:29
Régóta gondolkodtam egy ilyen thread létrehozásán, de úgy véltem nincs igény rá. Hát, mit mondjak megint sikeresen megcáfoltatok. :rolleyes: Szóval ide írhat mindenki, aki meg akarja a többiekkel osztani a nick-jének eredetét. :)

Eme thread "indítórugó"-ja Trivi volt, aki a Bemutatkozások thread-ben felvetette ezt a témát (amire a jelek szerint van igény a fórumiták körében).
#3
Help / Bittorrent
2004-05-27, 23:31:08
Ugyan ez nem egészen az én szakterületem, de mivel Chronos még nem jelzett vissza, gondoltam elindítom én a thread-et. :) Szóval ez a thread azért jött létre, hogy segítse azokat akik el akarják sajátítani ennek a letöltöproginak a használatát.

Elsöként itt egy link a (sokak szerint) egyik legjobb bittorent klienshez, az Azureus-hoz.

Másodjára pedig pár letöltöhely, amit már a segítség thread-ben említettünk:
http://anime.mircx.com/
http://www.boxtorrents.com/  
suprnova    
scarywater (bt fansub tracker)
wegetraws (a név sztem magáért beszél)
l33t-raws (dettó)
got woot

Remélem a közeljövöben sokaknak segíteni fog majd ez a thread, és bízom benne, hogy sok új feltöltönk lesz; akik könnyítik majd zsozso munkáját azáltal, hogy segítenek neki az új animék beszerzésével. :)
#4
Nemtom ti hogy vagytok vele, de én mindig is odavoltam a kaland-, illetve szerepjátékokért. Ennek legfőbb okai a megfogó történetek, illetve (a kalandjátékok esetében) a logikai feladványok voltak. Viszont manapság ez a két műfaj egyre inkább kezd eltünni, s helyüket agyatlan mészárlással "szórakoztató" programok veszik át. :ejj: Számomra úgy tünik, az emberek mind a médiában, mind a játékok terén a butulásra vágynak. Szerintetek jó ez így? Ezt a thread-et elsősorban azért hoztam létre, hogy ezt a kérdést megvitassuk, illetve hogy felidézhessük azokat a régi szép időket, amikor egy játékot nem azért vettek meg az emberek mert annyival "élethűbb" volt a grafikája, hanem azért mert egy szépen elmesélt történetre vágytak.
#5
Games / SNES rpg-k
2004-01-20, 21:17:37
Nemrég találtam rá erre a két játékra, azt gondoltam megosztom veletek. Remélem nem baj. :D

EDIT: a játékokat leszedtem innen, hogy helyet szabadítsak fel. Ha valakit érdekelnének, megtalálhatóak a yahoo-s csoportjaimban. (Link a következő oldalon.) Köszönöm a szíves megértést.