Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - anatole

#1
Offtopic / Offtopic-Archive
2006-03-01, 01:26:12
Quote from: Shock12Sziasztok!

Ezen fórum ezen threadje a tombolás égisze alatt lett létrehozva... itt nincsen offtopic téma, mivel minden az... Ne a dedikált szálakat terheljétek, hanem ide írjátok... Hajrá, pogózzunk !!

:rolleyes:

tudomtudom, a postjaim számára nézve egybõl kiderül hogy én csak egy senki vagyok és nyilván tojáshéj van még a fenekemen, de egy jótanács a végére: nagyon nagy tiszteletlenség ám azonnal idegennek és új jövevénynek bélyegezni meg azokat, akik adott esetben évek óta jelen vannak a színtéren, csak nem postolnak napi huszat, esetleg egyet sem, egész egyszerûen máshol aktívak inkább, nem pont itt. Ez az én fórumom-te fórumod dolog meg nc. (tudom, ez így nem hangzott el, de mindenki érti mire gondolok, köszönöm) Igazából arra szeretnék kilyukadni, hogy nem igazán értek egyeseket, akik bizonyos postszám fölött királyi többest alkalmazva kijelentik, hogy õk _A_ Usteam, és a többieknek meg el kell magyarázni h merre van az arra, mert nyilván nem tudják.
#2
Offtopic / Offtopic-Archive
2006-02-28, 21:18:42
Quote from: blarkeegyébként ha jól tudom, usteam IRCen fertõz az Ûrgammák mánia

jól tudod ;D

19:26 < anatole> kene nezni urgammakat
19:26 < anatole> nincs valakinek?
19:28 < Rage> bazz az nekem is kell
19:29 < Rage> egyik legdurvabb magyar sorozat volt

így kezdõdött nemolyanrég ;)
#3
Offtopic / Offtopic-Archive
2006-02-28, 21:09:43
Quote from: Rage[SIZE="4"][FONT="Comic Sans MS"]Ez a Xéééééénia láááááz (Xénia láááz~)
Minden õrültséget megmagyaráááz (magyaráz~)
Harcol az ûrön át... Míg fejre nem ááállsz...[/FONT][/SIZE]
jönajocó és fejre állsz
#4
Anime / Mai-Otome - SPOILERS
2006-01-24, 01:28:24
Quote from: LazzaretNem!:ejnye:  Hanm hogy inkább nem elégé pergõs a története. Mindig csak egy picit haladunk benne. Nekem egyébként semmi bajom az egésszel. HIME elég brutálul volt megoldva ehez képest. Ez pont nekem valoan elég lightos és igy pont jó.:)

meg hát azért aljas módon hozzászoktattak minket az elején, hogy viszkessen a hátunk közepe, amikor azt halljuk, hogy "materiarajzü", aztán most meg jópár rész óta semmi... inkább a táp/lelkizés elosztással van gond az utóbbi idõben szerintem... nekem így is tetszik, de tényleg lehetne jobb is.
#5
Anime / Mai-Otome - SPOILERS
2006-01-15, 13:10:30
Quote from: Nevl14. részbõl még csak raw-t láttam, mikorra várható valami normális változat?
kinn van.
#6
Anime / Mai-Otome - SPOILERS
2006-01-13, 19:22:40
Quote from: blarkeaz egy dolog, hogy beállítod, de egyszerûen fizikai akadályt jelent, azon meg hiába konfigolsz bármit. tudom, mert kipróbáltam.

fizikai akadály? :wtf: szóval ez erõsen off, de minden további nélkül be lehet állítani, hogy menjen normálisan routeren keresztül, itt is úgy van.

Quote from: Nevl(Blarke, aláírásodba, melyik animebõl van a lány?!)

Ugyan nem engem kérdeztek, de Elfen Lied. :)

és hogy kicsit on is legyek, megnéztem a tizennégyest... új OP egyelõre nincs (pedig most lett volna logikus), és összességében szerintem egy laposabb résszel van dolgunk, bár kétségtelen, hogy pár dologra kiderül a válasz. kisebb spoiler:[COLOR="White"] Az Arika - Sergey dolog meg elmegy odáig, hogy már tényleg rosszul néz ki a dolog, a következõ részben talán kiderül, mit akar a Sunrise ezzel... eddig úgy voltam vele, hogy nyilván szórakoznak velünk...[/COLOR]
#7
Anime / Mai-Otome - SPOILERS
2006-01-12, 17:12:42
Quote from: Prof. WilliamNa de miféle játék?

Ha olyan Hentai Game/Randiprogi (Tatevel kell mind a 12 himet ágybavinni.:ejnye: ) akkor nem érdekel annyira. Én igazi komoly gamere gondoltam... olyan van?

nincs. ha jól emlékszem, ez egy kizárólag japán visual novel.
#8
Anime / Mai-Otome - SPOILERS
2005-12-29, 13:19:20
Quote from: DreamcleaverHiszen Arika Mashiro otoméja, Nina meg Sergey-é

Quote from: Ready2öö nememlekszem pontosan de nina nem nagi otomeje?

öhmm, igazából Nina senkinek sem az otome-je, ahogy Arika kivételével egyik Coral Otome sem... Nina-t az Artai királyság támogatja, valószínûleg azért, hogy hogy az õ otome-jük legyen, Nagié, Sergeyé, vagy valami artai-i fõúré.
#9
Anime / Mai-Otome - SPOILERS
2005-12-23, 01:22:20
Quote from: DreamcleaverEredetinek tûnik, bár Mai mellméretei mintha csökkentek volna. :muhahah:
nyilvánvalóan ilyen visszaemlékezéses dolog, Natsuki sima otome ruhában, ugyebár.
A képrõl még:[COLOR="White"] hacsak ez a blogger nem tréfálkozik, akkor 100%, hogy eredeti... [/COLOR] a link elég spoileres a tizenkettedik részre nézve, vigyázni.
#10
Anime / Mai-Otome - SPOILERS
2005-12-21, 20:02:26
Quote from: MaronNa ja, de az a "mai" nem Mai nevének kanjijával van írva, hanem azzal, ami a címben is szerepel, és majd a japánul tudók kijavítanak, ha rosszul tudnám, és az táncot jelent.
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy hosszabb lesz, mint 26 rész, ezt az OST-bõl vontam le. Rá van írva, hogy "otomegraph vol.1 - Arika Yumemiya", és a  scaneken nagyrészt csak õ szerepel, kivéve a pár csoportképet. És a "Hoshi ga kanaderu monogatari"-t csak az õ seiyuuja adja elõ. És ugye 3 fõszereplõnk van ;)

mnyöhh, akkor visszavonom, errõl nem tudtam ^^; hosszabb meg lehet, csak akkor jöjjön gyakrabban >.< :D
#11
Anime / Mai-Otome - SPOILERS
2005-12-21, 19:08:36
Quote from: LazzaretÉs a kedven anime zene szerzõmtöl Yuki Kajiurától, õ készítette az Erementar Gerad zenéit is és baromi jók:whoah:
ésésés egy Mai címû számmal :muhahah:
#12
Anime / Mai-Otome - SPOILERS
2005-12-19, 23:42:38
Quote from: Dreamcleaver*sóhaj* Bárcsak Nina-chan úgy 5 évvel idõsebb lenne, és szerepelne valami ecchi sorozatban... :rolleyes:
:tezsvir:  Nina FTW... ebben a részben végre nagyon szimpatikus volt... most nekiálltam újranézni az elejétõl (gyógyír függõségre ;p , és egészen más megvilágításba került...)
az elején kevésbé bíztam ebben a sorozatban, Arika karaktere sem tetszett annyira, de legalább annyira szerethetõek a fõ karakterek, mint a Hime-ben... igazi mocsok szemét addiktív sorozat lett ez is :)

ui.: dec21-én ost! :D
#13
Anime / Mai-Otome - SPOILERS
2005-12-19, 22:08:54
Quote from: MaronAzt nem tudjátok véletlenül, hogy a héten lesz új rész, vagy pedig a 12. rész csak januárban jön? Mert spec már 2 sorozatról tudok, aminek a mai ill múlt heti része volt az utolsó idén leadott.
a 12. még jön normálisan (fansub tehát vasárnap körül, gondolomén), aztán egy hét szünet, és csak utána a tizenharmadik, én legalábbis ezt olvastam.
#14
Anime / Elfen Lied
2005-12-06, 12:15:36
Quote from: PredakingEgyetértek veled , ami a képet illeti vmi gond van vele mert nem jelenik meg

az, hogy nem lehet hotlinkelni. menj ide (nem baj, hogy nem enged) és közvetlenül utána másold be a kép linkjét az url sávjába, akkor bejön. amúgy nem hinném, hogy bármi jelentõsége van a képnek, én nem is láttam, hogy annyiszor használná, de az is igaz, hogy relatíve régen láttam :)
#15
Anime / Mai-Otome - SPOILERS
2005-11-27, 23:40:28
Quote from: DreamcleaverÉn is ezen a véleményen vagyok. Én mindenféle animot szeretek, csak ne keverjék a szezont a fazonnal. Ha egy anime arra akar menni, hogy sokoljon, kikészítsen, szívszagasson etc, akkor legyen olyan az egész hangulata. Utálom mikor egy anime tök vidám meg kawai aztán a közepén elborul az agyuk és minden tök komor, kilátástalan meg depis lesz, az anim vége meg valami hiteltelen lélekmarcangolós morális tanúságtétel (tisztelet a kivételnek).
U.I.: Muszály itt folyton fehérezni? Sztem kb mindenki ugyanott tart a sorozatban. :D

szerintem ez nem olyan nagy baj. Nézd meg az Evangeliont (amire egyébként engem valamiért nagyon sokszor emlékeztetett a Mai Hime)... az is majdnem a feléig olyan kis vicces-akciós mecha anime, aztán mi lesz belõle... a Mai Hime szerkesztése ilyen szempontból szokatlan, mert bedurvul, aztán mégis rózsaszín vége lesz, de nekem nagyon tetszett, de ezt le is írtam a vonatkozó topicban :)

Quote from: DreamcleaverU.I.: Muszály itt folyton fehérezni? Sztem kb mindenki ugyanott tart a sorozatban. :D
hát, oszt mivan hogyha mégsem :p tudok valakit, aki például a mai napig két rész lemaradásban volt, mert nem a doremit nézte :P :hopp:
#16
Anime / Mai-Otome - SPOILERS
2005-11-27, 17:57:10
Quote from: LazzaretSpoiler:

[COLOR="White"]Nagy valószinüséggel kitör egy háború amiben megint otomék otomék ellen fognak vivni uraik oldalán.[/COLOR]

Spoiler end

énis "spoiler" (mert ezek ugye csak teóriák inkább), ha valaki még nem látta a nyolcast:
[COLOR="White"]ez azért a nyolcasból elég egyértelmű... kicsit furának is tartom, hogy a várható fejlemények ennyire szájbarágósak... vagy csak átvernek minket és teljesen más fog történni? :) [/COLOR]
#17
Anime / Mai-Otome - SPOILERS
2005-11-27, 15:49:26
Quote from: DreamcleaverNa ez már kezd idegesíteni. A doremi már kijött a nyolcadik résszel a Static-Subs meg még a héttel sem- A Doremi subnak milyen a képminõsége? Ha jó akkor átállok rá.

szvsz teljesen jó. nekem a második rész static-subs-os csak, annak valamivel homályosabb a képe :p
#18
Anime / My/Mai HiME
2005-11-25, 19:08:21
Quote from: DreamcleaverEszembe sem jutott hohy az otome-ban a"-me" az a "hime" utórésze. Pedig logikus csak, a japcsik is elnyelnek szótagokat néha. Amúgy akkor az "oto" elõtag mit jelent? Mer a hime az asszem hercegnõt vagy valami ilyesmi.
igen, a hime hercegnõ.
az otome bonyolultabb... nem feltétlenül a "hime" utórésze a "-me", csak egyes értelmezések szerint.
tehát:
az otome szüzet, fiatal lányt jelent. Láttam már a címet My-Maid-nek fordítva is, az ugye cselédlányt jelent, amik végülis az otome-k valójában.
Az Otohime szóval kapcsolatban ismét animesuki fórumos információ:
QuoteOtohime is the daughter of Ryuujin, the Dragon King, in Japanese folklore. And it also means youngest princess.
#19
Anime / Mai-Otome - SPOILERS
2005-11-25, 18:54:37
Quote from: Dreamcleaverhttp://bt.saiyaman.info/

a RAW az az eredeti japán verzió ripje, tehát még nincs felirat. Ezek elõbb vannak kint a subnál.

ja hogy ez is raw.. akkor elnéztem, bocsi...:oops:
#20
Anime / Mai-Otome - SPOILERS
2005-11-25, 18:51:46
Quote from: LazzaretHát gondolom onnan hogy fennt vannak a többiek ezeknek a honlapján v. olyan helyen ahol rendszeresen frissitik a torrenteket. PL: http://www.downloadanime.org

igen, a baka-updates is ilyen, de mindenhol csak raw-okat látok egyelõre,m vagy azt sem (downloadanime-t, mininova-t néztem még meg)...
#21
Anime / Mai-Otome - SPOILERS
2005-11-25, 18:30:26
Quote from: ManituViszont Sayamanék már kint vannak a 8. rész raw-jával is. 5 perc, és már nézhetem is :D SS meg csipkedje magát :)

kicsit off:
honnan értesültök ezekrõl? baka-updatesen még nincs kinn.
#22
Anime / Mai-Otome - SPOILERS
2005-11-24, 12:33:50
Quote from: ManituMai mellmérete is minden részbe vitt egy kis ecchit.
:zen:
#23
Anime / Mai-Otome - SPOILERS
2005-11-23, 20:01:19
háááátazért a medencés jelenetek és a csápos szörny... (bár igaz, a tentacle már nem éppen ecchi kategória ;)) nemtudom :p
#24
Anime / Mai-Otome - SPOILERS
2005-11-23, 19:26:13
asszem valami elõzetesben is szerepelt Mai, javítsatok ki ha tévedek... :)

amúgy nekem eddig közepesen bejövõs volt a sorozat, kicsit talán túlságosan ecchi néha (ircen dumáltunk róla, hogyha ilyen ütemben halad a hentai felé akkor mi lesz pár rész múlva :__devil: ), ebbõl most a hetedik részre kicsit visszavettek, és egy hihetetlen ütõs részt hoztak össze, ami visszaadta a hitem, szóval simán lehet, hogy My-Hime szintû mánia fog itt kialkulni egy kicsit késõbb ;)
#25
Anime / My/Mai HiME
2005-11-23, 18:14:56
Quote from: LazzaretMegnyitottam a forumon a Mai-Otome fiókot. Ott is ki lehet majd beszélni a Z-Himet :D
csak a korrektség kedvéért :

Question: Why is there a Z in the title?

Answer: It isn't Z, it's 乙, which is a Jananese kanji character. If you spell out Otome, it's 乙女. They took out 女 so the title would be pronounced "Mai Oto-Hime", except that nobody pronounces it that way. (lone_wolf).

(forrás: animesuki)

:p tehát az a legtisztább, ha az "Otome"-nél maradunk :)
#26
Anime / My/Mai HiME
2005-10-26, 23:20:42
Quote from: LazzaretValami torentet tudtok küldeni v cimet ahonnan lelehetne szedni???
http://www.baka-updates.com/ -on keress rá, hogy Mai Otome... ajánlatos gyakran nézegetni vagy feliratkozni az RSS-re, hasznos tud lenni ;)
#27
Anime / My/Mai HiME
2005-10-26, 22:53:09
Quote from: LazzaretLátot már valaki is egy részt az új Hime sorozatból??? Adtak már le belõle???

aha. a fansub a harmadik résznél tart, gondolom Japánban ilyen 4-5 körül lehet. most kezd alakulgatni a sztori, de érdekesnek ígérkezik, bár az elsõt sztem nem fogja túlszárnyalni... bár az is így az ötödik rész felé kezdett beindulni...
#28
Offtopic / Re: Leírások, Hírek, Linkek
2005-10-10, 14:07:59
kijött a Mai Otome elsõ részének fansubja:

http://saberlime.pwp.blueyonder.co.uk/%5BLIME%5D_Mai_Otome_01.avi.torrent

megnéztem, a subber csapatot bár nem ismerem, a sub teljesen rendben van, a történet pedig ígéretes :)
#29
Anime / My/Mai HiME
2005-08-31, 20:37:04
Quote from: Ready2amugy nemcsak alyssa tudott orphant idezni, hanem nagi is es ezt tobbszor is megtette.
amugy nekem egesz animeben csak a vegevel van bajom.
rendben van hogy happy endet akartak a keszitok, de akkoris alapszabalynak kene lennie: halottat fel nemtamasztunk, mert illuzio rombolo.

(szineztem hatha vki nemlatta vegig)

miért kéne alapszabálynak lennie? ki mondja meg, mi legyen az alapszabály?

amúgy meg szerintem nem feltétlenül haltak meg. eltûntek, nem tudjuk, mi történt velük pontosan, amíg nem 'támadtak fel', ez engem annyira nem is zavar.
#30
Anime / My/Mai HiME
2005-08-31, 20:02:32
szerintem simán menthette meg akár Kagutsuchi is. Én ennek nem tulajdonítok akkora jelentõséget, elvégre az ébredése elõtt is Hime volt Mai, a kard kihúzása számomra inkább egy szimbolikus aktus volt, amellyel elfogadta a Child-ját, aki attól még gyermekkora óta vele volt...