Main Menu

Eureka 7

Started by Alkyra, 2006-08-17, 19:10:39

Previous topic - Next topic

Zelda

#60
Elkezdték adni az Eureka7 Astral Ocean-t...
Egyelőre nem tudom mit takar, de jónak ígérkezik, most töltöm az első 3 részt. Gondoltam beírom ide, ha mások esetleg nem figyelik annyira...

Edit: Örömmel konstatáltam, hogy biza az első series, és ez teljesen öszefüggnek. Annó mindig úgy éreztem, hogy kár volt annyira lezáratlanul hagyni az animét, ez pedig az első után kb. 13 évvel játszódik.
[spoiler]Főszereplőnk ezúttal Fukai Ao (lol név, Deep Blue  :rotfl:) aki történetesen Eureka fia, és hát szegénykém eléggé kitaszított a szigeten (Okinawa), ahol felnőtt. Még az első részben megérkezik Nirvarsh is, de ezt leszámítva pedig egyelőre többet nem tudunk a gyerek hátteréről, ennek ellenére az első három rész rendesen osztotta az információt.[/spoiler]
Szerintem érdemes lesz nézni, tartogat még új dolgokat a téma, nekem bejövősnek tűnik.

Prof. William

Remélem majd néhány régi szereplő is feltűnik a sorozatban.

Zelda

Megvan rá az esély, én is sok magyarázatot várok majd a régiekkel kapcsolatban.

Bishop

Én első mangat olvastam, illetve az első részt unalmasnak találva végig tekertem csak, be fog indulni a későbbi részekbe, mert ha nem mint anno az első szériánál akkor várok még kicsit.

Zelda

Hm... Érdekes volt, de egyelőre nem nagyon tudom összeegyeztetni a most felvázolt világot, azzal, amit s 2005-ös seriesben láthattunk... Persze mondják is, hogy nagy volt a fejlődés, de sztem kicsit nagy a különbség. Ettől függetlenül érdekes.

chilip

párhuzamos világba ment át eureka, nekem ez jött le. ezért nincs ott renton sztem, ő ottragadt a másik oldalon. valahol mintha említették volna, nem?

Zelda

#66
Az animében nem említették a 4 rész alatt, most néztem újra mindet... + ha az új sorozat a manga első 2 chap-jét veszi alapul (ami így van), akkor itt tulajdonképp a E7 manga befejezését kell nézni... Viszont a két manga különböző íróktól származik, úgyhogy nem nagyon tudom mit gondoljak. Hát mind1, mivel egy havonta megjelenő mangáról van szó, sztem már a 4. részben eltértek a történettől, úgyhogy tulajdonképp bármit csinálhatnak. Ha okosak, akkor szépen össze tudják varrni a történetet, pont ezért várok pár régi szereplőt.

Edit: Lehet, hogy túl sokat foglalkozom ezzel, de van még két dolog amit meg kell említenem xD
[spoiler]1. a második részben mikor Eureka pottyan az égből, a ruháján ott van a Gekko State logója. 2. a negyedik részben a színpadon, ahol a tüntetők énekelnek, ugyancsak ott egy logó, ami lehet Gekko State, bár nem ugyanolyan, viszont a GS nem téveszthető el. Kivi vagyok, ennek később mennyi jelentőssége lesz, az op és ed nem spoilerezik a régi szereplőkről...[/spoiler]

Zelda

Minden résszel egyre kaotikusabbá válik a dolog, már nem igazán tudom, mit gondoljak. Ez a legutóbbi 7. rész pedig kifejezetten zavaros volt.
Jó lenne, ha most már konkrét infókat is közölnének, mert így egyelőre sem látványra, sem pedig sztorira nem nagy szám...