Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Catrin

#1
Anime / Re: Dragon BaLL
2018-07-11, 12:58:58
Quote from: szpeter on 2018-07-10, 17:22:48
Egyébként a DBSuper mangát már szinte jobban csípem mint az animét, egész jó kis variálások vannak a történésekben. Érdemes belenézni, még mindig írják.
Ezzel mondjuk teljesen egyetértek, jobban szeretem a manga eseményeit, még mindig követem én is, plusz tervezem beszerezni majd a köteteket legalább Bra születéséig.
#2
Anime / Re: Dragon BaLL
2018-07-10, 10:01:28
Quote from: Catrin on 2018-04-11, 13:07:47
Az új filmtől is tartok: laza dizájn ok. De amúgy mi lesz? Burolololiiyy 3?
És valóban... ahhjjj  ^^" (na nem mintha amúgy szárnyalt volna a lelkesedésem xd). (Mondjuk az LOL, hogy páran már átphotoshopolták a képét Yamchára.XDD

A DBH szösszenet egész okés lett.
#3
Anime / Re: Dragon BaLL
2018-04-11, 13:07:47
Quote from: SaiyaGin on 2018-04-10, 22:25:07
a végét el is rontották azzal, hogy nem Trunks Zamasu felett aratott győzelme volt a sztori vége és a "Zamasu éggé változik" a legröhejesebb  :wtf: volt, amit az utóbbi években animében láttam.
Jajj! Én próbálom feledni... annyira kínos, nem elég, hogy itt se győzhetett más, még debillé is tették az egészet.
Egyébként, ha valami konstans bosszant a franchise-ban, akkor az a Goku túltolás. Még mindig... Most gonosz leszek, de vajon Nozawa meddig vállalja még ezt a szerepet? Utána elszakadnak az adaptálástól, a Goku centrikusságtól vagy szimplán megkapja más a hangját Gokuéknak is? Nyilván utóbbi. De annyira jó lenne, ha egyszer megpróbálnának más szereplő(ke)t a középpontba nyomatni (lenne kiket, igaz az se lenne sablontól mentes, de DB mércével már változatosabb új cuccokat hozhatna).

Quote from: SaiyaGin on 2018-04-10, 22:25:07
Frieza 10. tagként való szerepeltetése viszont nagy csalódás volt, Buu harcmodora sokkal szórakoztatóbb és különben is, Friezát már láttuk eleget.
Igen, ez a másik, amivel nagyon egyetértek. Ugyanaz kb. mint Gokunál: népszerű ezért orrba-szájba nyomatják.-.- Pedig Buu ismételt szerepeltetése is túlzással "kiaknázatlan" lehetőség lett volna. (Amúgy Frieza mintha a DBZ Buu arcja alatt is visszatért volna pár pokoli kollégával egy filler rész erejéig... nem? Vagy már képzelődöm/keverem a GT-vel. De neeem, mintha kis Goten&Trunks kapott volna egy ilyen fillert, vagy az meg vmelyik filmben volt?XD).

Az új filmtől is tartok: laza dizájn ok. De amúgy mi lesz? Burolololiiyy 3?

Quote from: SaiyaGin on 2018-04-10, 22:25:07szerintem semmit nem veszített volna a világ, ha ez a sorozat (és az azt megelőző két film) sosem születik meg.
Végül is... :D De én nem bánom a sok fasság ellenére sem, hogy kaptuk ezt az új adagot. Kedvelem ezt az univerzumos brigádot is. Plusz, ha egyszer lesz hangulatom VegeBu AMV-t csinálni, legalább gyarapodott a canon alapanyag hozzá. :D

Ami pedig EoZ-t illeti... szerintem simaügy, hogy lesz egy univerzumfightmentesebb szakasza Gokuéknak, amiben megpiszkálja a Buu inkarnáció rémlése, hogy yap Super Human God Super Human-t neveljen.XD Az is reális, hogy semmi erőfitogtatást nem láthattunk a manga végén az új beleszövések mellett... mivel a DBS-ben is sokszor úgy csináltak, hogy minek az átváltozás... ilyen földi tornákon pedig pláne minek.XD
De nem headcanonozom. Szerintem ha folytatják, előbb az erősebb, a mostani viadalból kimaradt univerzumokra megy majd a mostanihoz hasonló kacsintgatás.
#4
Anime / Re: Dragon BaLL
2018-04-10, 14:11:29
Quote from: szpeter on 2018-04-07, 11:23:10
Mit szóltok a magyar szinkronhoz?
Szinkron inkább nem tetszik, mint igen. Tök jó, hogy ez a DB sorozat is kap magyar szinkront, a szereplők közül sokaknak maradt a hangja. Lippai és Csík Csaba pl. ugyanúgy hozza, de Szokol Péter vagy Pogány Judit sokkal rajzfilmesebben, gyerekesebben elváltoztatva játszik szerintem. A hangulata már más mint a régié, kicsit fura ismét így hallgatni.
Vegitát sajnáltam, hogy Bozsó nem vállalta, de Czető Roland(?) jobb lett, mint vártam! Egész hasonlóan eltalálta.
Beerus és Whis viszont szerintem katasztrofális választás... ők nagyon nem tetszettek.

DBS szumma:
Az elején a két film feldolgozása nekem felesleges volt és movie-ban jobban működött, DE voltak olyan kieg. jelenetek, karakter interakciók, amiket nagyon imádtam, és a köztes epizódok közül is akadtak szórakoztatóak.
A Black Goku arc volt talán (Trunks szálhoz mérten ismét) a legkreatívabb, itt talán a szokásosnál többet próbáltak kihozni a készítők, bár a végére annak a hangulata is már sok volt (de talán kicsit "izgalmasabb" volt a 6. univerzum viadala után (ott a trollkodások működtek :D).
Az újabb LOL epizódok közül, talán a baseballos volt a kedvencem.. a többi kitöltő az univerzum battleroyale előtt nem igazán hiányzott... kivéve Bra születését. Az nekem egy olyan gigafanservice, amire a sorozat bejelentése óta vártam. :DDD
Az utsó arc-nál tényleg röhej volt a 20 percenként egy perces haladás, ahogy az is, hogy annyira szeparálva mutatták a karaktereket, hogy a végére már elfelejtettem ki van még versenyben (hiába mutatták a kiesetteket).XD Annak azért örültem, hogy Freezáékat még visszahozták, így nem csak Gokué lett az érdem. De én már sokkal inkább untam ezeket a részeket, és nagyon vártam a végét. Az pedig egyértelmű volt, hogy az univerzumok visszaállítása lesz a konklúzió.
#5
Anime / Re: Dragon BaLL
2018-01-19, 22:55:15
^Jaj, ezt néztem, nem rossz! :D

És végre jön a Super vége márciusban, már nagyon sok volt ebből az arcból, bár Zen-chanékon minden résznél képes voltam röhögni.XD A többieket viszont már nagyon untam. XD Kell ez a szünet!
Kíváncsi vagyok mikor rukkolnak elő majd új címmel... talán 1-2 éven belül? Jó lenne, ha az már a kölykökről szólna tini kivitelben, ha már úgy is lesz DB adag. Bár szerintem megint előbb egy filmmel jönnek majd.
Plusz érdekel, kit választanak Bulma hangjának... :( gondolom az évad végén ismét megjelenik majd.
#6
Anime / Re: Dragon BaLL
2016-09-27, 00:13:15
^Jó, hogy bevárod és nagyobb adagokban nézed. Ez a DB is hozza a formáját: egyben sokkal élvezetesebb, mert úgy érezni, hogy halad is valamerre. XD

Amúgy én nagyon szkeptikusan álltam ehhez az archoz, Trunks jövőjének további sanyargatása, Black megjelenése, Mai korának semmibevétele és még több Pilaf gagyiság... erős mélypontot hozott össze köztem és a sorozat között. A helyzet viszont az, hogy eltelt pár epizód és simán elkezdtem kajálni ezt is, így Zamasustúl egyre inkább kedvelem. A többiek hozzák a fun-faktort még mindig, sőt ismét egyre menőbb (egyre brutálisabb, mégha nem is Z-s) az egész, Rozé ide vagy oda. XD Persze ez sem mutat újat (nyomassuk Gokut, verjük le a godpoweres saiyajineket, Vegita mindig szívjon, mindenki más csak díszlet), de ismét mókás és hangulatos. Szóval a nem is olyan régi hullámvölgyem után most kezdek felúszni egy olyan hegyre, aminél ismét nem zavarnak a változatosan gagyi és normál rajzolások. Sőt, az 57-58. részben nagyonis értékelhető volt az animáció, egyre jobbak a zenék is. Az 59. részben pedig Billsnek az a jelenete... :cool: Végre!
#7
Anime / Re: Dragon BaLL
2016-05-08, 22:42:38
42. rész: Gyerekek, hazudni cúnya dolog. -.- Amúgy kedvelem a lájti részeket, de van egy határ... mondjuk, ahogy Piccolo és Vegeta hárították Bills farkát (XD), az megért pár kacajt. :lul:
#8
Anime / Re: Dragon BaLL
2016-04-25, 18:52:47
Ep. 40 jó rész volt!  :Kiraly: (Leszámítva az idióta fejeket és a nintendo zenét :ejj: .) Zen-Ó-samánál (X'D) reméljük már nincs feljebb. A viadal végkimenetelének pedig nagyon örültem (jó arcok ezek az új arcok :3), méltó zárása lett ennek a komédiának. Hangosan röhögtem.  :lol:
#9
Anime / Re: Dragon BaLL
2016-04-12, 21:32:32
Quote from: SaiyaGin on 2016-04-10, 14:34:37Catrin: nekem valahogy fel se tűnik, hogy egyáltalán van háttérzene. ^^"
Az jó! Legalább eggyel kevesebb dolog bosszanthat!  :ejnye:
De tényleg szabályosan fáj a Toei igénytelensége, ahogy az is, hogy ennyire kifejezetten a gyerek-nézőkre fókuszálnak. Annak viszont örülök, amit szpeter is említ, hogy nem teljesen élvezhetetlen: kapunk némi új (számomra mindenképp emlékezetes) mozzanatot.

38. ep.: Részben örültem a résznek, részben nem. Az első fele is lehetett volna kevésbé egyoldalú, a második fele pedig mókás volt. Összességében elmondható, hogy szeretem ezeket az új tornás, gyorsan haladó epizódokat.

Quote from: szpeter on 2016-04-11, 01:03:26Egyébként. Van egy pár érdekes videó a youtube-on mostanság, főleg a Toriyamaval készült interjúkra célzok, amelyek angol fordítását beszélik át. Sok minden derül ki a jövőt illetően, de nagyon erős spoiler, szóval csak azoknak adtam tippet akiket érdekel. Én inkább elkerültem többnyire, szeretném kivárni a részeket.
Figyelgettem én is az infókat, videókat inkább kihagyom, mivel nem szeretem hallgatni a sok hozzáagyalást, egyszerűbb elolvasni.
Goku esetleges új technikáját és a további Toriyama interjúból következtetett spoilereket egyelőre nem kommentálom, igazából az jobban érdekel vajon hány részig fogják elvinni ezt az új vonalat.

Quote from: szpeter on 2016-04-11, 01:03:26Most újra várom a vasárnapokat. :) (azt hiszem akkor jönnek ki :D)
Amúgy én is. Sőt, konkrétan őrült vagyok. Szóval igen, vasárnaponként jönnek ki, ott reggel 9, itt hajnali 2 körül. Én amint valamikor fölébredezek, már olvasom is telómról az angol fórum-spoilereket és amint lesz annyi energiám, a rawot meg is nézem. Később, ha kijött az angol felirat is, párommal megnézem mégegyszer. Szóval szarságok ide vagy oda, a függésem nem apadt semmit.  :gyagya:
#10
Anime / Re: Dragon BaLL
2016-03-29, 19:05:10
Quote from: szpeter on 2016-03-28, 23:39:02
[spoiler=DBS36]Csak én sajnáltam meg Magettát?  :smile: És Vegeta még csak bocsánatot sem kért :'( *hüpp*[/spoiler]
Jajj, cuki volt Magetta, Vegeta már csak ilyen mogorva barom. :D

Quote from: szpeter on 2016-03-28, 23:39:02
[spoiler]A preview alapján a következő részben Vegeta már a God formához nyúl, nem mellékesen a párhuzamos univerzumbéli Saiyan srác Super-ségét fogja pesztrálni, ez már borítékolható. Ahogy látom, Vegeta meg kifárasztotta magát szépen, úgyhogy a végjátékban majd arra a Monakára kíváncsi leszek. :D (Ő férfi vagy nő? erm mindegy)[/spoiler]
[spoiler]Remélem, hogy Vegeta tényleg csak Hit ellen kap ki és nem növelik tovább az ökörködéses kieséseket... az a kövön állás is a legutóbbi részben. Au. De birom, mennyire tipikusan viselkednek Gokuval: amíg lehet gyengébb szinten nyerni, eszükben sincs komolyabban venni a dolgokat, de így kínosabbnál kínosabb pillanatok is akadnak. :S Annak persze örülök, hogy Gokut hamar kiiktatták, végre nem Csak Ő.

Monaka pedig lol, lehet nincs is neme, de abból ítélve, ahogy Bills védi és izgatott miatt, azt látom a legvalószínűbbnek, hogy nagy kamu az egész, és valójában egy gyenge lény, csak drága istenünk teszi az arcát.XD Talán, hogy ezzel is Gokuékat motiválja? Már azon kívül persze, hogy magát fedezze a "Gokunál ismer még erősebbet" kamuját illetően. XD
[/spoiler]

Quote from: szpeter on 2016-03-28, 23:39:02
[spoiler]Apropó. Csak nekem tűnik bakinak, hogy miután kiderült Freeza 2.0 (Frost) csalása, Goku ugyanúgy a vesztesek padján maradt? Meg, egyébként miért is nem hoztak senzu babot arra az esetre ha kifulladnának...? (Vegetanak épp jól jönne szerintem) Habár, úgy rémlik talán valamilyen szabály ellen vétene a használata.

Na, nem mintha lenne tétje a tornának tulajdonképpen. :D[/spoiler]
[spoiler]A 35. részben ott nyafizott Billsnek, hogy visszajöhessen majd utolsónak, és végülis azt mondták neki Monaka elé még jöhet. Tehát attól tartok, ha Vegeta veszít, akkor tényleg kapunk még Gokut és nem lesz itt semmiféle Monaka harc. XD Ettől már csak az lenne rosszabb, ha ennek a tét nélküli tornának végül mégiscsak Monaka bukása lenne a vége, hogy aztán egy új történetív indulhasson, melyben vissza szeretnének kerülni jól bevált univerzumukba. Csak viccelek.[/spoiler]

Quote from: szpeter on 2016-03-28, 23:39:02
Ej, legyen már manga, az anime már rég beérte és megelőzte azt.  :grrr:
Egyetértek, megint haladhatna nagyobb léptékkel, bár tökmindegy, mangában így is úgy is élvezetesebb (kivéve a seiyuu hatást). Amúgy már ott tartok, hogy ez a gyökér nintendo zene, ami alatta megy sokkal jobban idegesít, mint a ronda rajz és animáció.
#11
Anime / Re: Dragon BaLL
2015-11-27, 14:28:13
Ó, de rég írtam.

Hajrá SaiyaGin az átvezető részekhez! Elég hullámzóak, de én szórakoztatónak találtam ezeket a korábbi DB részekhez képest bőséges család-barát momenteket. Csak az fáj, hogy Vegeta szivatásáról nem tudnak leakadni (ennek van mondjuk jó oldala is, de legtöbbször nagyon gagyi). A látvány miatt még mindig hisztizem... A Frieza részektől pedig megint azt remélem, hogy nem húzzák agyon, hááátha. *naiv*

A manga 6. fejezete ismét élvezetes lett. Az utsó előtti pár oldal fanservice-e pedig megint nem hagyja lejjebb menni a fangirl pumpámat.  :hopp: A francba, imádom. :D

Ami pedig az utsó oldalt jelenti... még több saiyajin várható Champáéktól... ehh, vajon mennyire játsszák be, hogy ismerős arcokat hoznak vagy teljesen új karakterekre számíthatunk?
#12
Anime / Re: Dragon BaLL
2015-10-22, 23:33:16
Nem t'om, ki hogy áll a Superrel, de jó túl lenni a kami to kamin, a 15 -ös rész pedig egyszerre volt poén és fájdalom. A kövi részt pedig várom a Vegeta-Whis interakciók miatt.

A manga 5. fejeztét pedig konkrétan imádom. Eddig is ütős volt a tempója, de most konkrétan telibe röhögte az animét és átugrotta a Frieza fightot! Eeez aaaz! Végre haladunk valamerre. Gokuék viccesek és cukik, szóval örülök.
#13
Anime / Re: Dragon BaLL
2015-08-21, 00:55:48
Ááá, kint a manga 3. fejezete!!! Annyira jó, ezt a részt a movie-ban is imádtam, itt ilyen kapkodósan még talán jobb is! És természetesen megelőzte a vasárnapi részt. :D

Itt egy gyorsfordítás is, de hamarosan úgyis fönt lesz több helyen is:
Part 1
Part 2
#14
Anime / Re: Dragon BaLL
2015-08-17, 00:48:10
Quote from: szpeter on 2015-08-17, 00:27:18
a főzős jelenetben a legjobb, amikor Vegeta mosolygósan elkussoltatja az asszonyt. :D
Igen!  :cool: Eddig egyik best moment! Imádom!

Manga fejezet úgy rémlik aug 21-én jön, valahol mintha ezt olvastam volna, de most hirtelen nem találom, hol. XD
#15
Anime / Re: Dragon BaLL
2015-08-11, 23:00:49
Jaja, akkor már én is osztok egyet...
A készítők példát vehetnének Salvamakoto fanartjáról :rotfl: :
[spoiler][/spoiler]
#16
Anime / Re: Dragon BaLL
2015-08-09, 20:07:37
Quote from: szpeter on 2015-08-09, 19:48:53
Adalék a remek 5. rész grafikai csillogásához. Szinte vetekszik a Naruto Shippuudenes mélypontokkal. Vicc...
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
Ne is mondd, borzasztó volt látni! Fuck yourself Toei! Eddig a movie jobb, csak örülhetek az itteni pár fanservice betoldásnak... :) Mindegy, legyünk túl ezen a langyi széthúzott szakaszon, aztán reménykedjünk, hogy javul majd a dolog. :D (naiv és optimista és szerelmes  :P )

Quote from: szpeter on 2015-08-09, 17:31:29
A másik meg, ami rég óta idegesít, Kaionak nagyon gyenge a szinkronhangja. Még sosem panaszkodtam szinkronhang miatt egy animében, de nekik sikerült összehozni, hogy a megjelenített kép és a hang két külön világ legyen. Gratula.
Na ez dettó, így még engem se zavart egy japán szinkron sem. Nem is értem ezt a zombiságát hogy a fenébe gondolhatják?? Vicc.
#17
Őszi lista:
Amikből talán nézni fogok:
új Gundam, Fafner folyt., Owarimonogatari, Kagewani, Subete ga F, One Punch Man, Concrete Revolutio, Kowabon, Sakurako-san, Ameiro Cocoa 2

Ajj de sok, szóval tuti nem fogok ennyit, és az sem kizárt, hogy ezek a címek is majd másokra cserélődnek a "mit nézzek" agyszegletemben.xd
#18
Anime / Re: Dragon BaLL
2015-07-19, 18:37:44
Szeretem is, most is végigvigyorogtam a részt. :D De ami tény, az tény, még egy részt agyalni a super saiyajin godon... Nem csak újra mesélik a moviet, hanem szét is húzzák. De nem tagadom, hogy továbbra sem bánom ezt.
#19
Anime / Re: Dragon BaLL
2015-07-19, 16:11:31
Quote from: szpeter on 2015-07-17, 14:18:44
A manga így egyfajta hivatalos spoilerező kiadvány az anime mellett.
Aham, talán ez rá a legtalálóbb jelző. ;)

DBS 3. rész:
Baromi nagy időhúzás volt... és nyilván nem az utolsó.  :gyagya: Azért Beerus&Whis jelenetei poénosak (fürdés :D ), többieket pedig jó volt ismét együtt látni, ezt a nagy hajót pedig még szokni kell így a DB környezetbenXD... Piccolo és a fénykép ütött!  :lul:
#20
Anime / Re: Dragon BaLL
2015-07-17, 10:09:30
Quote from: szpeter on 2015-07-17, 02:32:50
Egyébként meglepő mód az egész Vegeta családi trip filler volt, de talán lesz rá utalás, hogy Vegeta épp azon van, hogy lekörözze Gokut...legalábbis remélem, mert ha nem, akkor elég nagy bullshit az a rész, szerintem. Viszont eszerint Toriyama a mangában kb lefossa a többi karaktert :D (a Gokun kívüli Z harcosokat) egyelőre.
Ó, szerintem nem filler. (Most az más kérdés, ha szimpla értelemben vett kitöltő jelenetnek mondod, mert ilyen alapon persze az összes slice of life elem az a DB-ben.XD Sok amcsi fórumon nyomatták is, hogy minden, ami a DB-ben nem harc, az fillerXDD... Háát, nézőpont kérdése.)
Itt nem a mangát adaptálja a sorozat, hanem párhuzamosan megy a kettő, ráadásul az epizódok storyboardját Toriyama alkotja. Szerintem szimplán arról van szó, hogy a mangára nem fektetnek nagy hangsúlyt, csak amolyan "legyen" alapon megy, mert plusz pénz, és igyekeznek csak a lényeget belesűríteni. Biztosan benne lesz majd a többi karakter/Vegeta edzés mániája is, de ahogy látom, annak ellenére, hogy havi manga elég rövidre szabják... Amúgy a Fukkatsu no F mangája is előbb jelent meg a filmnél, mégsem fedi le azt... akkor a fél film filler?? (Mármint azontúl, hogy egy LOL mellékszál.)XD Nem hinném, mivel a teljes forgatókönyvét a mangaka írta. De ha a filler szót saját jelentésében használjuk is vagy mégis a mangához mérten, azt szerencsére már nem igazán mondhatjuk az epizódokra, hogy non-canon részek. Mivel eleve úgy hirdeti magát az egész anime, hogy Toriyama történetével folytatják.  :D De kinek, mi, nem tagadom, hogy már megint szépítek. :D

Amúgy a fejezet okés volt, jó lenne többet kapni, mert nagyon rövid. Ja, és vicces, hogy sikerült megoldaniuk, hogy az eseményei megelőzzék a TV epizódot. Kíváncsi vagyok a többi hónapban is így lesz-e, hogy közvetlen az utána való részeket vezeti be/meséli majd el röviden... Igazából, ha erre törekszenek, ez által kis előnyt adva a mangaváltozatnak, akkor érthető, hogy "kukázzák" az epizódok háromnegyedét (ha már nem akarnak havonta 60 oldalakat rajzolni... :P). Kíváncsi vagyok később, hogy sikerül ezt megoldaniuk, mivel akkor nem csak 2 rész fog eltelni 2 manga fejezet között, hanem 4 (bár elvileg, most július végén kimarad egy ep, mert mást adnak a TV-ben). Szóval én nem tudok most erre a mangára adaptálandó műként gondolni, mivel egyszerre készülnek, csak a manga kvázi elhinti, mik várhatók lényegében/fővonalon.
#21
Anime / Re: Dragon BaLL
2015-07-16, 03:56:36
^Jó is lenne, ha a Gotenks szál rövidebb lenne... akkor nem fárasztanák az embert annyira. Mindegy, nálam egyelőre marad a Buu a kedvenc Saga, és így rövidebben még mindig fogyaszthatóbbak voltak a kölykök is, mint a Z-ben (bár pont az ő részükből nem volt kb. mit vágni, milyen kár, azért én tudtam volna!  ^^).
#22
Ma nagyon ráfüggtem pár amvre, így ide is linkelek.
A nyári con termései:
Az első helyezett, igazi fujoshis, baromi kreatív!  :cool:
És a közönségkedvenc mulatós NGE!!!   :lol:

Továbbá kedvencem lett azAnime's Got Talent, ami egyszerűen zseniális!!!  :Kiraly:
#23
Anime / Re: Dragon BaLL
2015-07-13, 22:57:02
Quote from: SaiyaGin on 2015-07-13, 22:31:20
Ja, és ezt el is felejtettem megmutatni. :D
:merci: I'm dying.
#24
Anime / Re: Dragon BaLL
2015-07-13, 22:20:14
Quote from: Cloud on 2015-07-13, 21:43:30
De vajon mikorra hozzák be a sztorit? Úgy értem, most lemegy a Beerus tali, aztán a Freeza tali, és után meg jön Beerus tesója vagy mi? :D
Szerintem a Beerus tali után jön egyből a "Beerus tesója" szál a párhuzamos univerzum dologgal... és csak utána a kékhaj forma, gondolom erre fognak gyúrni, lesznek majd rá új opening képek, meg stb. XD Freeza talit remélem meghagyják csak filmnek, mert az side storynak jó, de ennyi. Inkább új, további ellenfeleket képzelek el az új erőszint mellé.
#25
Anime / Re: Dragon BaLL
2015-07-13, 20:39:13
Quote from: SaiyaGin on 2015-07-13, 20:00:24
Quote from: Catrin on 2015-07-12, 20:25:25
Launch
Egyszer azt olvastam, hogy a DBZ végére Toriyama állítólag már el is felejtette, hogy ő létezett.:D
XD Simán lehet... aggódom is vajon milyen és mennyi hibára számíthatunk az új sorozat alatt, mármint a korábbiakra nézve. Pl. jó, hogy említed Krillin összemenését, ami eléggé szemetszúr.. az endingben is írtó zavaró. Mert az egy dolog, hogy alacsony, de ennyire nem volt törpe.-.- Vegetát pedig magasabbra rajzolták kicsit, mert ő és Bulma eddig kb. egy magasak voltak (úgy, hogy Bulmán nem volt magassarkú. ^^ ). Mondjuk ez az új csoportkép szumma is azt a benyomást kelti, mintha csak nagyjából ügyelnének a régi részletekre (szépítenek/túloznak, ahol jónak látják??)...

Quote from: SaiyaGin on 2015-07-13, 20:00:24
(mondjuk én a DBZ-ben is szerettem az ilyen nyugis részeket)
:kocc:
#26
Anime / Re: Dragon BaLL
2015-07-12, 20:25:25
Quote from: szpeter on 2015-07-12, 17:10:28
Mhm. Nem lett volna egyszerűbb utalni a filmekre, és onnan folytatni a dolgokat? Jók voltak a filmek arra, hogy elmeséljék a sztorit, miért kell ezt kétszer látni? No, mindegy.
Egyetértek! Díjaztam volna ezt a megoldást, de a mostanira sem tudok haragudni. Amúgy azon kívül, hogy pénz és időhúzás még az lehet az oka, hogy akik nem látták a filmeket, de a sorozatra vevők/folytatják, azok se maradjanak le részletesebben az új szituról.

Quote from: szpeter on 2015-07-12, 17:10:28
Meg hát tényleg jó, hogy foglalkoznak a szereplőkkel, nem csak a gyepáláson van a hangsúly.
EZZZZ!!!!!!! :cool:

Quote from: szpeter on 2015-07-12, 17:10:28
Engem az is érdekelne, hogy Tenshinhan-nal mi van (jár még a tüsszentős csajjal? :D), vagy Piccoloval, remélem kicsit ők is szerepelnek. De azért...karakterfejlődés, Toriyama...a Buu-saga végén Vegeta elismeri, hogy Goku a námbör ván, és hogy ő az egyetlen, akit barátjának nevezhet...most meg, mintha ez meg se történt volna.  :ejj: Mindenesetre, várom a mangát.  :P
LOL, TenshinhanxLaunch fanservice.... jó is lenne! :D Piccolóból szerintem többet fogunk kapni. Vegeta sajnos a tsunderék között az egyik legtsunderébb karakter. :P Az a makacs feje... nem is ő lenne, de amúgy én már nem érzem azt a hisztit felőle, amit a nagy monológja/ráébredése előtt. Egyszerűen csak a féltékenység és az egó nála nagy úr, pláne, ha tudja, hogy a nagy nyaralása közepette az a bizonyos valaki edz. :D (De csak mentem a fangirl fejemmel, ami nem menthető. :ejnye: )

Quote from: szpeter on 2015-07-12, 17:10:28
Btw, ha már manga, tegnap elolvastam kb 100 fejezetet a Dragon Ball-ból, a Red ribbon saga-tól a Z kezdetéig.
Most az újraolvasásnál én is épp ennél a szakasznál járok... DAT feeling... részben jobban élvezem mint animében. (Btw, a Super 2. fejezetét én is várom, azok a rajzok, az a hangulat!)

Quote from: szpeter on 2015-07-12, 17:10:28
Egyszerre érzem feleslegesnek és örülök neki, hogy él a sorozat.
Jól mondod, szerintem sokan érezzük így. Nagyon nem volt ez szükségszerű, és mégis örömteli!
#27
Anime / Re: Dragon BaLL
2015-07-12, 11:06:09
^LOL.

DBS 2. rész

Vegeta család-fanservice ep! yeeeey, imádom! Nagyon poén lett.  :D Kíváncsian várom miket módosítgatnak a filmhez képest, következő részben már Bulma szülinapja jön, de ezúttal luxushajón. Az előzetes infók alapján pedig kapunk ráadás fanservice-t Krillinékből is.  :jee:

+ Mostanra az openinget is sikerült teljesen megszeretnem.
#28
Quote from: SaiyaGin on 2015-07-07, 10:41:18
A Moyashimon és a Gin no Saji után itt a következő mezőgazdasági slice of life vígjáték, néhol kissé abszurd, de az első rész alapján egész érdekesnek tűnik.
A változatosság kedvéért ez most egy középkorú családapáról szól, aki traktorosként keresi a kenyerét. Van benne néhány fura szereplő, pl. egy antropomorf nyúl (aki gondolom a rágcsálóvész előjele lehet), meg valami zöld bőrű fickó (vajon ő egy eljövendő sáskajárást jelképezhet?), aki a traktoros fiát követi titokban. A traktoros fia amúgy maga is elég érdekes karakternek tűnik: egy kardigános-szemüveges szobatudós, aki mellesleg a helyi Bill Gates lányának a dzsigolója. A traktoros kisebbik fia és a legjobb barátja meg óriáskígyókkal verekszenek az őserdőben :zomg:.
[spoiler]Dragon Ball Super :Kiraly:[/spoiler]

Azért a traktoros keresetén vitázó pénzéhes asszony és a rátámadó pornó függő öreg is egész felejthetetlenek. :D
A rész végén pedig micsoda fordulat! Traktorosunk annyira ért a szakmához, hogy rögtön végkielégítést kapott. (Pályafutásából így még annyit se láthattunk mint Onizuka driver létéből.xd) Lehet gyerekként puszta kézzel sajátította el a szántás minden technikáját. :P (Amúgy attól tartok az a módszer, most is célravezetőbb lett volna. ^^")

Kíváncsi vagyok, hogy a traktor gyártás monopóliumát birtokló dúsgazdag nő lébecoló férje mekkora mintaapává lép elő a következő részben.  :appl:
#29
Anime / Re: Dragon BaLL
2015-07-06, 21:23:49
Quote from: Cloud on 2015-07-06, 20:55:35
De nem játszódhat a film előtt, mert a cicus csak a film elején kelt fel, előtte meg alukált 30+ évig. (plusz a film végén is ELVILEG elment csicsikálni)

Esetleg alternatív világ?
Úgy értem a film előttöt, hogy Goku még csak a mostani rész végén ment Kaióhoz edzeni, míg a filmben már ott volt. De abban pedig neked van igazad, hogy a filmben láthattuk, ahogy Beerus felébred, itt pedig már vígan fönt van. Szóval helyesebb akkor úgy fogalmazni, hogy a film eleje körül/közben játszódott az epizód (egyes jelenetei a már ismertek előtt, mások a már ismertek után/közben).

Igazából mindegy, mert valószínűnek tartom - ahogy írtad is-, hogy a sorozat alakulásának függvényében a két új moviet tekinthetjük majd alternatívának, egyfajta előfutárnak. Amiket most valószínűleg újramesélnek/kissé megváltoztatnak. Persze kíváncsian várom, hogy oldják meg ezt.... annak nem biztos, hogy sokan örülnének, ha pár részre szét osztják a Battle of God filmet, kibővítve pár új jelenettel, aztán folytatják tovább a sztorit (bár ez lenne a legkényelmesebb megoldás), így az sem kizárt, hogy másképp alakulnak kicsit majd a dolgok. Pl. nem Bulma szülinapja lesz a központi banzáj vagy hasonló. Másik elképzelésem, hogy zanzásítják a film eseményeit egy rövidebb kiadásban...

Tényleg kíváncsian várom.

Lényegében, a két új movie által kiépített újra fellángoló rajongóbázist próbálják meg tovább fejni. Mondhatni ugyanazt a lovat ülik meg, csak még nagyobb seggel. Újragondolva, kibővítve, továbbgondolva az újdonsült terveket.

Mindenesetre én továbbra is vevő vagyok erre... :D
#30
Anime / Re: Dragon BaLL
2015-07-06, 18:48:52
Épp akartam is kérdezni, innen ki leste már meg. :)

Egyelőre nem a filmek folytatása. Még a Battle of God előtt járunk, az sem kizárt, hogy újra mesélik (esetleg eltérésekkel) a filmeket, vagy majd beékelik valahogy. Legalábbis nagyon így fest.

Amúgy imádtam az első részt (mégha alig történt is benne valami), mindenki hozta magát (jövőhéten pedig Vegeta családosdi, omg de várom már!!!  :rotfl: ), az op-nak eddig nem jön be a zenéje, de összhatásában nagyon jó, az ending pedig fantasztikus. Azok a képeeeeek/jelenetek!!!!  :cool: