Melyik animét láttad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Feldin, 2006-03-09, 09:10:16

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: Próféta on 2006-12-08, 00:15:37
Nem értek egyet azokkal, akik szerint ezért az animééért érdemes volt megszületni,. de mindenképpen minőségi darabról van szó.
Ilyen véleményeket is olvastál? :) Milyen gyöngy életük lehet azoknak, akiknek egy anime sorozatért már meg is érte születiük... :D

Egyébként én csak nyolc részt láttam a Mushishi-ből (időhiány miatt mostanában egyáltalán nem folytattam a megkezdett sorozataimat), de nekem is az a véleményem, mint Prófétának, a harmóniával és a békével kapcsolatban. Nekem eddig a Hayao filmek voltak az etalonok ilyen szempontból, de a Mushashi még annál is sokkal erősebben és magával ragadóbban ontja a végtelen lelki nyugalmat és ellazulást. És még csak nem is unalmas, ahhoz képest, hogy milyen kevés cselekmény van igazából egy részben. Mindenképpen értékes darab, egy részt bárkinek érdemes megnézni, aztán úgyis vagy megszereted, vagy - nem vesztettél sokat. :)

edit: abból a nyolc részből nekem a föld alatti energiafolyamos volt a kedvencem, amelyikben a vak kislány szerepelt.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Solid Snake

I"S Pure

6 részből álló OVA. Konklúzió: nagyon rövid. Paradoxon: fantasztikus hangulat!
A főszereplő lány, Iori meglehetősen kellemes látvány, a főszereplő tétovasága pedig emlékeztet egykori önmagamra (talán ezért ment olyan könnyen a beleélés). Persze vannak klisék, mégis érezhető egyfajta bűbájosság, amitől pozitív érzések keletkeznek a nézőben.

Nem váltja meg a világot, de egy kicsit elgondolkodtat, kikapcsolást nyújt. Az utolsó részhez pedig külön gratuláció jár, nagyon ügyesen fejezték be!

Manitu

Ha tetszett, akkor olvasd el a mangáját is, természetesen nagyságrendekkel jobb, bár a lényegét remekül megragadta ez az ova. A szerelmi vallomás jelenet a legjobb, amit eddig láttam, a hosszas rákészülés ellenére olyan spontán és gyönyörű lett :redface:
Viszont a másik I''s ova-t messzire kerüld el. Nem rossz, csak éppen nem I''s. Inkább lett egy közepesen jó akciófilm, mint egy lovestory, aminek lennie kellett volna.


Member

Loveless
Eléggé megbotránkoztató, kezdeném ezzel. A homoszexualitást teljesen normálisnak állítja be, ahogyan a 10-12 éves korkülönbséget is, sőt, a tanárnő nem azon lepődik meg, hogy a két srácon női matrózegyenruha van, hanem hogy milyen bunkó beszólásaik vannak (ezek ketten amúgy sztem csak biszexek voltak). A világ másik érdekessége, hogy amíg nem válik felnőtté valaki (vagyis amíg a párja le nem veszi), cicafüleket hord. Kezdetben a főhős, Ritsuka azon szenved, hogy Seimei, a bátyja meghalt, és mindent elfelejt, ezért minden fontosat lefényképez. Aztán megjelenik egy Soubi nevű kissé irritáló arc, aki megmondja Ritsukának, hogy az ő neve Loveless és nem Ritsuka, továbbá hogy szerelmes belé. O_O
Grafikailag elég röhejes testeket kapott, válltól lefelé összeolmik a csípő és nem szélesedik ki, ezért mintha közepes testalkatú arcok váltak volna anorexiásokká. A mellek természetesen ettől függetlenül batárnagyok. A szemgolyók is furcsán homorúak. Az intro nevetséges, hangulatos lenne, ha nem az első rész jeleneteiből vágták volna össze némi képtorzítással. A csaták eléggé idétlenek, a Sacrifice átöleli/megfogja a kezét a Fighter-nek, a Sacrifice mondja ki a tűzparancsot, a Fighter pedig varázsol valami nagyot. A történet nem vmi egyszerű, folyamatosan jönnek az új ellenségek (pontosabban néha akikről azt hisszük, hogy azok), kiderül ez + az Seimei-ről, kiderül, hogy két arc viaskodik, stb..
Ami kifejezetten tetszett, az Ritsuka pszicho anyja, a néha feltűnő poénok, a két traszfesztita Zero, a 11. rész végig (szokatlan, hogy az utolsó előtti pótolja be az addig kimaradt hihihehe-t), ill. a 12.-ben az álom.
Ahhoz képest, amit itt leírtam, gondolom, soknak tűnhet a 6.5/10, de én ennyit adnék neki jelenleg.

Zanador

Befejeztem a Wolf's Rain-t. Szépen elmondott történet, elég kemény befejezéssel (valahogy megvolt az az érzésem, hogy abba kellett volna hagyni a 26. rész "happy end"-jével a megnézést, dehát ilyet csak nem teszek már). Ami külön tetszett benne, hogy jópár résszel a vége előtt elmondják, hogy mi fog történni, de ezzel együtt egyáltalán nem unalmas, és nem veszit a hatásából. Nem egészen értettem mindent a nemesek ügyeiből, a múltjukból meg pláne nem, de szerencsémre onnan tényleg nem volt szükség minden részletre az egészhez.
U.i: én lettem volna az egyetlen, aki simán ott marad a Dream of Oasis-ban ahelyett, hogy továbbmegy? :redface:
(ha tudtok hasonló stilusú sorozatot ajánlani, azt megköszönném, jelenleg nem tudom mit kéne nézni)

És mivel szeretem élesen váltogatni, hogy éppen miket nézek egymás után belekezdtem a Mai-hime-be (némi random generálás is benne volt a döntésben, mert erről nem sokat tudok). Néhány kérdés itt az elején (10. rész..) felmerült bennem. Először is: :wtf: . Másodszor is, hogy kb mire kéne számitanom ennél az animénél? Harmadszor meg, hogy csak én furcsálom, hogy egy lvl1 noob summonnal és zónatámadással kezd?
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

Kvikveg

Quote from: arianrhod on 2006-12-07, 22:08:38
Nos még nagyon friss az élmény...gyakorlatilag 10 perce fejeztem be.Röviden:ütős,állati zenével jó képannyaggal. 10/8 mert néhány helyen erősen elnagyoltak voltak a rajzok.De Alucard az anime világ legnagyobb arca  :__devil:  :lazza: .Már erősen élezem magam az ovára és az ost-re :hopp:
:haha: <- IGEN< ITT VAN UJRA A SMILEY!  :haha: :haha: :haha:

Profeta: :) Mushishi ram is kb igy hatott.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kikuchiyo

Rail of the Star

Egy nagyon régi OVA. Az közismert, hogy a 2. vh. előtt Japán megszállva tartotta Koreát, gyak. lerabolta az ország erőforrásait, továbbá mindent megtett a koreai kultúra és nyelv elnyomására, olyannyira, hogy a nevük japánosítására kényszerítette a helyieket. Az már kevésbé ismert, hogy a háború elvesztése után az ott ragadt japánokra rájárt a rúd: kilakoltatták a őket a házaikból, deportálták őket, vagy jobb esetben megengedték nekik, hogy elhagyják az országot és visszatérjenek Japánba - mármint a déli, amerikai megszállás alatt lévőknek jutott ez a kedvezőbb lehetőség, az északi, szovjetek által megszállt részen maradtak sorsa bizonytalanabb volt.

Egy ilyen, Koreába szakadt japán kislány, ill. család életéről szól ez a film. Először minden happy happy joy joy, a kislány nem sokat érzékel a háborúból, vagy abból, hogy ők tulajdonképpen a gaz, elnyomó kizsákmányolók (azon kívül, hogy látja, ahogy egyszer néhány japán fiú elver egy koreait, amiért az az igazi nevét merte használni), de ahogy közeledik a háború vége, sokasodnak a megpróbáltatások. A feltétel nélküli megadás, majd a szovjet megszállás után egy tömegszállásra kénytelenek költözni, majd hosszú hónapok hiábavaló várakozása után elindulnak dél felé, a remélt szabadság irányába.

A témája miatt érdekes, de a kivitelezés gyengesége miatt kevésbé érdemes alkotás. Túlzottan is gyerekes, mintha szándékosan egyszerűsítették volna le a "célcsoport" szintjére a felvetett, amúgy meglehetősen ellentmondásos és bonyolult témákat. Az animáció nem kiemelkedően magas színvonalú, bár az érdekes, ahogy a koreai szereplőket jól megkülönböztethető módon ábrázolták. Sajnos az elérhető változat képminősége pocsék.
A zene és a szinkronszínészek munkája sem elsőosztályú, az előbbi kicsit repetitív és melodramatikus, az utóbbi túl kevés átélést tartalmaz és hiteltelennek tűnik néhol.

Összességében nekem is az a véleményem, hogy ebből több is lehetett volna, a téma - és az alapul szolgáló önéletrajzi regény - talán többet érdemelt volna.
Failure is the default option

Kvikveg

#1597
Blood+ -t akarok nezni. Nyussz.
Witch Hunter Robint ismeteltem hetvegen, es persze vasarnap este kezdtem ujba - mikor maskor...
Blood+ amugy annyira nem atuto. Nagyon az elejen vagyok, tehat barmi kijohet belole. A karakterek jonak tunnek. Egyedul a kotelezo szepfiu khm... szoval erdekes.. Haji marmint. A csellojaval. Mint zeneszcsalad civil tagja, aki egy csello allando jelenleteben nott fel (a kemenytok mindig a fraszt hozta ram a nagy uveges ajton keresztul, ugy nez ki, mint egy rablo sziluettje), mar megint ugyanazokat a bosszantoan nevetseges beallitasokat lattam. Pozitivum, hogy az elso reszben szepen szol. De az openingben a tengerparti sziklan csellozik-jelenet... leszoknak az ilyenekrol valaha?  :ejj:
Ugye nem sok ilyen lesz benne? Ugye? Meg nem sok olyan, ahol a karmozgasnak koze sincs az eppen meno darabhoz?  :3x3:
Osszefoglalva kivancsian varom a fejlemenyeket. Bar remlik, hogy paran lehuztak. Hm.

edit: most latom a tartalomrol semmit nem irtam.  :haha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

chilip

ez asszem a Blood: Last Vampire című movie folytatása, kevés csellózás lesz benne :D egyébként mint azt kitalálhattátok, vámpírokról szól, de egész más elképzelésben, mint amilyennel eddig találkoztatok... többet nem írok, mert nem bírnám megállni spoiler nélkül  :ejnye: én mindenesetre ajánlom, nekem tetszett az első season... no meg bizonyos Op-Ed-jei nagyon jók /kevés kivétellel az összes/

Selmo

Na nézzük a hétvége termését: :)

Green Green (12+1 rész): Egy könnyű ecchinek indul a történet, egy fiú és lányiskolát összevonnak és a nyáron 1 hónapos próbatanításra egy busznyi lány érkezik az erdőben található fiúiskolába. Főhősünk gondjai rögtön megszaporodnak, amikor az érkezésnél az egyik lány a nyakába veti magát és ledönti a lábáról. 3 perverz barátja miatt állandóan bajba kerül, de jólelkűsége miatt, több lánnyal is jóban lesz, amit persze nem néznek neki jó szemmel a többiek. Ahogy halad előre a történet, úgy bontakoznak ki a szereplők vágyai, főhősünk teljesen összezavarodik és a történet drámába torkollik. Jó a rajzolása és a története is, bár a 3 perverz barát néha nagyon fárasztó dolgokat művel. :) A +1 rész, amit utólag csaptak hozzá, pedig egy hentai fanservice :ejj: csalódás volt megnézni...

Genshiken (12 rész): Egy iskolai otaku klub életét mutatja be a sorozat. :) Igazán érdekes és többféle szemszögből is mutatja a dolgokat. Annak ellenére hogy valami perverz vagy vicces alkotást vártam, elég életszagúra sikeredett, mindenkinek tudom ajánlani.

Comedy (1 rész): Egy 10 perces kis történet egy lányról, aki egy könyvvel megmentette az otthonát a hódítóktól. A rajzolása elég egyedi és a történet is narratív stílusú, de érdemes megnézni.

Dokuro-chan (8 rész): Hát ez egy igen elborult anime, ami egy angyalról szól, akinek kedvenc szórakozása, hogy megölje a védencét. Ezek után persze mindig feltámasztja, de a vérszökőkutak eléggé túlzóak. :) A sorozatban van ecchi, romantika, némi dráma. Számomra eltúlzott mennyiségű vér, nyilván a tréfásabb beütés miatt. Az egészből nekem az jött le, hogy a fiatalabb korosztálynak készült. Igazából nem volt rossz, de én valahogy túlzónak éreztem benne a brutalitást és a történet is olyan gyorsvonat jellegű. Ja, és senki ne lepődjön meg, hogy csak 4 részt talál FTP-n, mindegyik 2 részt tartalmaz. :)

A tökéletesség unalmas.

Manitu

Quote from: Kvikveg on 2006-12-11, 12:26:02
Ugye nem sok ilyen lesz benne? Ugye? Meg nem sok olyan, ahol a karmozgasnak koze sincs az eppen meno darabhoz?  :3x3:
Nem, azok a pózolós jelenetek szigorúan OP/ED onlyk. De ott nagyon jól mutatnak :) A csellót sem sűrűn használja Hagi, a tokját annál inkább, kiválló pajzs, és jól orrba lehet vele kenni az ellent :D
Nem rossz sorozat, ugyan az eleje roppant idegesítő tud lenni úgy a 6-12. részek tájékán (Shinji nyavajgása Sayahoz képest smafu), viszont utánna nagyon jó lesz. Még a fillerek is jók benne :)


Solid Snake

Quote from: Selmo on 2006-12-11, 15:24:09

Green Green (12+1 rész) A +1 rész, amit utólag csaptak hozzá, pedig egy hentai fanservice :ejj: csalódás volt megnézni...

Egyetértek. Eléggé kínos helyzetbe kerültem miatta, pont akkor nyitottak be hozzám, amikor a hentai jelenet ment, úgyhogy magyarázkodhattam.  :oops:


Onegai Twins

Szívmelengető és aranyos anime. Gyakorlatilag az Onegai Teacher után játszódik 2 évvel, a főszereplő Kamishiro Maiku, aki programozóként keresi a kenyerét. Egyetlen emléke gyermekkoráról egy fénykép, melyen az ikertestvérével van egy tengerparti ház előtt. Amikor a hírekben az UFO megjelenésről írnak, Maiku-nak feltűnik a ház, így hát a város felé veszi az útját. Sikerül kibérelnie a házat, ahol egykor édesanyjával és ikertestvérével lakott. Egy este egy lány kopogtat be hozzá, aki ugyanazt a fényképet hordozza magánál és ugyanolyan szeme van, mint Maiku-nak. Eddig minden happy end lenne - a két teső újra megtalálta egymást -, azonban később még egy lány tűnik fel, akinek ugyancsak van egy fényképe és hasonló szeme. Na most akkor ki a testvér és ki az idegen? Hát ezt mutatja be az anime 12 részen át.

Nagyon aranyos megjelenítés tárul a szem elé, a két lány - Miina és Karen - nagyon kawaii, az Onegai Teacher főszereplői most mellékszerelőként tündökölnek (kedvencem Morino és az elmaradhatatlan "ühühü."-jei.  :D). A történetvezetés és a karakterjellemek kidolgozottak, azonban a végkifejlethez vezető dolgokat valahogy logikátlannak és összecsapottnak érzem.
[spoiler]Arra a részre gondolok, amikor Karen rájön, hogy nem is az édesanyjuk házában laknak, mivel a szomszéd ház az igazi otthon -- erre persze kellett 10 rész, hogy rájöjjön.[/spoiler]
Maga a végkifejlet azonban kielégítő és kellően romantikus, ergó összességében meg voltam elégedve az anime-vel. Ajánlom azoknak, akik kikapcsolódásra vágynak!  :jee:

Relunx

Midori no Hibi
Aranyos sulis-szerelmi történet. Nagyon tetszett. Egész  "furcsa" megvilágításból szemlélteti a fiu-lány kapcsolatot. Nevezzük Isteni közbeavatkozásnak? Mindenestre nagyon jól szorakoztam rajta. Kellmes kis időtöltést volt, nagoyn sok jó mulatságos percet szerzett nekem. A történet arról szól hogy van egy fiú akit minden csaj visszautasít, viszont annál eredmányesebb az utcai bunyóban, épp ezért mindenki fél tőle. Egyik nap titkos imádója (ezt ő nem tudja) a jobb keze helyén "manifesztálódik"...s ez sok-sok bonyodalmat és váratlan fordulatokat okoz...

Zero no Tsukaima
Master and her servant. Ez is tetszett. Imádom az ien stílusú animéket. Vmiért magam sem tudom de emlékeztet kedvenc animámre az Eremetar Gerad-ra. Sok mulatságos percet töltöttem a képernyő elött. Nagoyn tetszett. A története is. A történet egy varázsló kiscsajról szól akinek 0% eslye van hogy sikeresen varázsoljon. MAjd a próbán ahol mindenki megidázi a segítőjét, ő egy átlagos tokiói iskolás fiút idéz meg...s itt elkezdődik a történet...

Amiket nézek:
Death Note, Ghost Hunt, Rozen Maiden. Plussz egy valag van a listán amik várakoznak hogy megnézzem őket...:)

Relunx

Solid Snake

Quote from: Relunx on 2006-12-11, 19:18:40
Midori no Hibi

Jómagam is tegnap kezdtem el nézni, meglehetősen tetszik. Csak azt tudnám, hogy melyik ember fejéből pattanhatott ki ilyen agyament ötlet, hogy egy lányt rakjunk rá egy srác kezére. :lol:

Selmo

Angel Sanctuary (3 rész): Egy egészen érdekes anime, ami elég kínos témákat feszeget. Isten alszik, az angyalok háborúznak, a főhős a saját húgába szerelmes... A 3 rész kicsit kevés volt érzésem szerint, bár a végén azt sugallták, hogy lehet folytatása neki, eddig ilyen nem történt.

A tökéletesség unalmas.

Zsiga

Quote from: Selmo on 2006-12-11, 19:32:13
Angel Sanctuary (3 rész): Egy egészen érdekes anime, ami elég kínos témákat feszeget. Isten alszik, az angyalok háborúznak, a főhős a saját húgába szerelmes... A 3 rész kicsit kevés volt érzésem szerint, bár a végén azt sugallták, hogy lehet folytatása neki, eddig ilyen nem történt.
Van folytatása, mangában. Az a három rész anime tulajdonképpen a manga reklámjának készült.

Bishop

Ergo Proxy 1-3 ep

igaz még nem láttam a GITS-et de elég hasonlónak tűnik,ami jó mert ez eléggé tetszik,jó hangulatos kicsit kusza még (pl a 2. és 3. rész között van egy két tisztázni való de mind1) a Rajzolás elsőosztályú,a zene is tetszik igazi darkos hangulata van(csak azt sajnálom hogy dolby a hangzás és stereo-n eléggé idegesítő amikor tekergetni kell a hangerőt,akció és beszéd jelenetek között)

Azt hiszem a GITS-et is megnézem ha olyan mint ez,mivel talán egy kicsit koppintás szaga van nem kéne elsőnek GITS-el kezdenem,mindenesetre ezt most van kedvem nézni

Wich Hunter Robin
ez egy kicsit negatív kritika lesz
megnéztem úgy az első 15 részig,de annyira unalmas vontatott volt(még a Rahxephon-t is veri e szempontból) hogy már úgy 4 hónapja fent van a gépemen de még csak bele se nézte
talán kicsit többet vártam tőle nem tudom,vagy érdemes folytatnom?

Zsiga

Quote from: carfanatic on 2006-12-11, 20:27:21
Ergo Proxy 1-3 ep

igaz még nem láttam a GITS-et de elég hasonlónak tűnik,ami jó mert ez eléggé tetszik,jó hangulatos kicsit kusza még (pl a 2. és 3. rész között van egy két tisztázni való de mind1) a Rajzolás elsőosztályú,a zene is tetszik igazi darkos hangulata van(csak azt sajnálom hogy dolby a hangzás és stereo-n eléggé idegesítő amikor tekergetni kell a hangerőt,akció és beszéd jelenetek között)

Azt hiszem a GITS-et is megnézem ha olyan mint ez,mivel talán egy kicsit koppintás szaga van nem kéne elsőnek GITS-el kezdenem,mindenesetre ezt most van kedvem nézni

Wich Hunter Robin
ez egy kicsit negatív kritika lesz
megnéztem úgy az első 15 részig,de annyira unalmas vontatott volt(még a Rahxephon-t is veri e szempontból) hogy már úgy 4 hónapja fent van a gépemen de még csak bele se nézte
talán kicsit többet vártam tőle nem tudom,vagy érdemes folytatnom?
WHR elejéről kb. ugyanez volt a véleményem, de ha jól emlékszem épp a 15. vagy a 16. részben indul be, szerintem ne hagyd abba.

Draconire

Quote from: Zsiga on 2006-12-11, 20:37:03
WHR elejéről kb. ugyanez volt a véleményem, de ha jól emlékszem épp a 15. vagy a 16. részben indul be, szerintem ne hagyd abba.
Ezt csak megerősíteni tudom! Kár lenne itt abbahagyni.  :smile:

Bishop

igaz emlékszem hogy Amon valami titkos utat mutatott Robin-nak,csak valahogy jöt rá más anime és elfelejtődött

SaiyaGin

Bleach 74
Ha nem is gyorsan, de haladok. Most már meg vagyok elégedve az új sztorival is.
A Shinigami's Illustrated Picture Book! Golden pedig  :Kiraly:

Christian

Negima?!
Hát..megnéztem ezt a Mahou Sensei Negima átdolgozást és ezúton figyelmeztet mindenkit kerülje el. Bár a sorozatot még készítik, én már most kikészültem tőle.

Prof. William

Quote from: SolidSnakeGH on 2006-12-11, 19:20:54
Quote from: Relunx on 2006-12-11, 19:18:40
Midori no Hibi

Jómagam is tegnap kezdtem el nézni, meglehetősen tetszik. Csak azt tudnám, hogy melyik ember fejéből pattanhatott ki ilyen agyament ötlet, hogy egy lányt rakjunk rá egy srác kezére. :lol:

Olvassátok el a mangáját is! Sokkal hoszabb és poénosabb mint a anime. Bár az is remek!

vakegir

Kyou Kara Maou

Fantasztikus!!!  :lol: Egy hétvége alatt megnéztem 74 részt. Már csak négy van hátra, de az is  :cool: lesz.

SaiyaGin

 :_off: vagytok!

On: Bleach 75-76:nem rossz, de az új op, ed nem tetszik.

Relunx

Death Note 10:
Állati volt az a tenisz meccs, és az utána következő okfejtések....

Ghost Hunt 1-6:
File #1 és File #2, elsőben egy régi iskolaépület rejtélye a másodikban egy titokzatos baba...tétszettek nagyon, kellemes "borzongató" esti órákat szereztek nekem. :)

Rozen Maiden 1-3:
Egész jó. Időtöltésenk jó mig kijön a Death Note újjabb része...

Relunx

Pr3d4k1ng

Quote from: SaiyaGin on 2006-12-12, 21:38:37
:_off: vagytok!

On: Bleach 75-76:nem rossz, de az új op, ed nem tetszik.
sajna 4 op és a hozzá tartozó ending tényleg nem jó.
De továbbra is ott a SIBG.

Ne csak offoljak: Rozem Maide 10.részig.
Komoly és lol anime egyszerre főleg az 5.rész az K.O

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Neferura

Én legutóbb kyou kara maou-t néztem, ami sztem naon állat egy anime, meg  a Melancholy of Suzumiya Haruhi-t...
erről az animéről nem tudom eldönteni mit gondoljak. Az elején nem tetszett, a végét meg imádtam.
[spoiler]itt gondolok Haruhi éneklésére (az télleg fantasztikus volt) meg a másik dimenziós csatákra[/spoiler]
mindenesetre ki írva ki lesz... de em tom

Dreamcleaver

Lenne két kérdésem:
A Mahou Shouji Lyrical Nanoha A's mennyiben különbözik az első sorozattól? Mert annak elég gyenge volt a grafikája a sztorija meg nem tudom, mert két rész után letöröltem az egészet.  :D De az A's-ból láttam egy elég látványos AMV-t plusz az anidb-n is sokkal magasabb a pontszáma az első sorozatnál. Szóval mennyiben jobb?

Canvas 2 ás a To Heart jó romantikus animék?

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Darkstar

#1619
Quote from: Dreamcleaver on 2006-12-13, 13:37:57
Lenne két kérdésem:
A Mahou Shouji Lyrical Nanoha A's mennyiben különbözik az első sorozattól? Mert annak elég gyenge volt a grafikája a sztorija meg nem tudom, mert két rész után letöröltem az egészet.  :D De az A's-ból láttam egy elég látványos AMV-t plusz az anidb-n is sokkal magasabb a pontszáma az első sorozatnál. Szóval mennyiben jobb?
Ehh. Még a megszállot 4chanos Nanohafanok is azt mondják, hogy az első széria nem az igazi, az első 5 rész meg szörnyű. :) De Fate-chan megjelenése után eléggé megváltozik a sorozat jellege. (Grafikon) Az A's meg már az elejétől kezdve üt, viszont pár dolog megértéséhez meg kell az első sorozat. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん