Melyik animét láttad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Feldin, 2006-03-09, 09:10:16

Previous topic - Next topic

Solid Snake

Quote from: via_mala on 2007-01-02, 22:34:56
Human Crossing - Ningen Kousaten

A mai napon szerettem volna folytatni a sorozat letöltését, azonban úgy néz ki, már törölték a FileHo.com-ról.

"This File has been deleted because of abuse
If you think that this is an error, please contact us"


Annyira  :frown: vagyok most, valóban nem lehetséges az FTP-re való feltöltés lehetősége?

Nevl

Megnéztem most a szünetben pár anime-t:

Gankutsou érdekes darab, de engem nem fogott meg, kivitelezés közepes, engem nagyon zavartak a ruhák, talán ez rontotta a legtöbbet az élményen. A karakterek mozgása sem volt számomra természetes.

Mushishi már sokkal jobban tetszett, talán az első anime jó ideje, melynek egyik részét se néztem végig gyorstalpaló módszerrel :D Érdekes történetek jól elmesélve. Egyedül az zavart, hogy volt kb 4 féle sablon karakter, akik mindig ismétlődtek más névvel, ezt leszámítva minden jó volt :)

Jigoku Shoujo... erről nem tudom mit mondjak, jó anime, de a befejezés nem váltotta ki belőlem a készítők által "kívánt" katarzist. Leszámítva 1-2 gyengére sikeredett epizódot van néhány nagyon jó történet benne.

Black Lagoon 2. sorozat  :whoah: röviden és tömören :) Néha jó agyatlan anime-t nézni, főleg ha ilyen jó minőségű darab. Olyan ponyva regény illetve Blöff feelingje van a sorozatnak, csak ajánlani tudom.
The stench of the air!
The smell of the gore!
The carnage greater than any war!

Fear the Pony!

Yakumo

Quote from: SolidSnakeGH on 2007-01-04, 20:46:34
Quote from: via_mala on 2007-01-02, 22:34:56
Human Crossing - Ningen Kousaten

A mai napon szerettem volna folytatni a sorozat letöltését, azonban úgy néz ki, már törölték a FileHo.com-ról.

"This File has been deleted because of abuse
If you think that this is an error, please contact us"


Annyira  :frown: vagyok most, valóban nem lehetséges az FTP-re való feltöltés lehetősége?
Én is így jártam, hátha via_mala-san/domo megint felteszi. ;) Ftp-re nem megy fel, mert nem kapott engedélyt. Bár ez esetben én is értetlenül állok ezelőtt, mert igen emberi és komoly anime ez.

Darkstar

Quote from: Yakumo on 2007-01-05, 00:05:43
Ftp-re nem megy fel, mert nem kapott engedélyt. Bár ez esetben én is értetlenül állok ezelőtt, mert igen emberi és komoly anime ez.
Ha zsozsonak valami okból nem tetszik/nem akarja fent látni, akkor ez van. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Yakumo

Quote from: Darkstar on 2007-01-05, 00:07:28
Quote from: Yakumo on 2007-01-05, 00:05:43
Ftp-re nem megy fel, mert nem kapott engedélyt. Bár ez esetben én is értetlenül állok ezelőtt, mert igen emberi és komoly anime ez.
Ha zsozsonak valami okból nem tetszik/nem akarja fent látni, akkor ez van. :)
Én ne tudnám? ^^ Persze, hogy ez van, el is fogadjuk, csak sajnálom. ;) Megoldjuk.

kikuchiyo

#1775
Saint October 1. rész

Francnak kell nekem minden szart megnézni. Így járok csak, mint ezzel. Na mindegy, most már tényleg itt az új évad, fikázásra fel!

Ez nagyon rossz, annyira, hogy már nem is fér bele az "annyira rossz, hogy az már jó" kategóriába, új besorolást kell nyitni neki: annyira rossz, hogy az már rossz, de tényleg. Épkézláb sztorinak nyomát sem lehet felfedezni, a rendezőt véletlen-generátor vagy egy 12 éves kisfiú helyettesítette, a rajzolása pedig pocsék. A szinkronhangok kritikán aluliak, az endinget éneklő csaj pedig jobban járt volna, ha inkább a szülei inkább a szobrász-szakkörbe járatják kiskorában. Nevezett ending egyébként abból áll, hogy az egyik loli (még nem említettem, ez az anime elsősorban azoknak készült, akiknek mindegy, mit néznek/vesznek, csak loli legyen) által használt repülő szerkezet repül egy ilyen erdei folyosóban. (Eszembe jutott róla egy régi motoros játék, amiben a pálya szélét jelentő erdőt úgy csinálták meg, hogy kifeszítettek egy poligon falat, és rápingáltak fás textúrákat.)

Ócska klisékből összehányt hulladéknak tűnik tehát, és az is. Persze mit is várunk attól a sorozattól, aminél már az első rész címében is szerepel a "gothloli" szó - igazából vicces sem lenne, ha nem lenne az a bizonyos átalakulós jelenet, ami amúgy kötelező az ilyen animékben. Itt ezt egészen egyedi módon oldották meg: a loli felnyúl a kardjával a feje felett függő nagy ragyás gömbbe, aminek hatására abból szar kezd el először csorogni, majd ömleni a lolira.
Nem viccelek. Komolyan! Miután az alapértelmezésben is macskafüleket viselő loli átalakult kuro-lolivá, egy támadással legyakja az ellent, aki kisgyerekeket rabolt el vagy mi. Jól sejtitek, a támadás is az átalakuláshoz hasonlít: a mágikus kard két suhintására megjelenik két szarcsík a gonosz varázsló arcán, majd a lezúduló szar kiűzi belőle a gonoszt.

És semmi többet nem tudok elmondani. Szerintem nem is kell.
Failure is the default option

Yakumo

Quote from: kikuchiyo on 2007-01-05, 01:06:41
Saint October 1. rész

Miután az alapértelmezésben is macskafüleket viselő loli átalakult kuro-lolivá

Már az elején is vigyorogtam, de itt röhögtem el magamat. :lol: És akkor még nem is tudtam, hogy innen csak jobb lesz. :D Kiku, gyönyörű levezetése ez egy xar anime-nek. :jee: :rotfl:

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

chilip

Quote from: kikuchiyo on 2007-01-05, 01:06:41
Saint October 1. rész
Francnak kell nekem minden szart megnézni. Így járok csak, mint ezzel. Na mindegy, most már tényleg itt az új évad, fikázásra fel!

mester, írj még fikázást  :appl:

Lythis

omfg... ezt komolyan gondolták? Mármint ebbe a szarba képesek voltak pénzt ölni több részen keresztül? Ha ennyi felesleges lóvéjuk van, miért nem kezdenek vele valami mást (küldjünk nekik bankszámlaszámot, h "ha már annyira nem kell, akkor ide dobjátok plz")
Hány részes lesz?

kikuchiyo

Nem írja, hány részes, vélhetőleg 13.

Gazdaságossági szempontból egyébként lehet, hogy megéri nekik. Ha az a fő cél, hogy minél többet eladjanak a gyűjthető kártyákból, a figurákból és a seiyuu CD-kből, és az anime csak promócióul szolgál mindehhez, akkor józan megfontolás a lehető legkevesebből kihozni az animét. Kreatív emberek, akik valami tartalmat vihetnének bele, nem kellenek ekkor, a kulcsrajzokon is spórolni lehet, a fázisrajzokat meg ki lehet adni hulladék koreai stúdióknak.
Azt persze nem tudom, hogy ehhez az animéhez miféle figurákat lehetne árulni... átalakulós Kotono cserélhető, mosható gothloli ruhákkal és újratölthető szennyvíztartállyal?
Failure is the default option

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Dreamcleaver

Legalább nem akar másnak látszani, mint ami. Szar.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

kikuchiyo

#1783
Itt a következő: Kyoushirou to towa no sora

Nekem nincs kedvem letölteni és megnézni. Lolik és mechák vannak benne. Íme részletes ismertető, hátha érdekel valakit.

Szerk: egyesek szerint vicces, én inkább nem fárasztom vele magam. Asszem az a kiszúrt szargömbből lezúduló trágyalé számomra kinyírta ezt a seasont.  :oops:
Failure is the default option

Raggie

Kikuchiyo: részvétem! Azért még ne add fel! :D

Én mostanában nézem(most a felénél vagyok kb) a Kemonodzume című sorozatot(13 rész). Elsőre(meg másodszorra is) nagyon furcsa ez a sorozat.
Először is a megrajzoltsága miatt, ami szinte vázlatos, tehát direkt elnagyolt. Mármint nem olyan, mint a nagy animerajzolók vázlatai(ilyen sok halvány vonalas fekete-fehér cuccok), hanem színes meg minden csak nem részletes kidolgozottságú(leginkább a Samurai Champloo-ban lehetett látni néha ilyet de csak kevésszer). És amikor a történet esetleg lényeges részhez ér vagy drámai történés van, akkor általában még rátesznek egy lapáttal és még "durvább" az animáció. De mindevvel azt akartam mondani, hogy nem igénytelen hanem egyszerűen csak ilyen "darabos", mert nagyon kifejező és mikorra megszokja az ember már külön jó is.

Következő furcsaság abban va, hogy egy teljesen(szerintem) fantáziátlan alapötletből(emberevő démonok jelennek meg a világban, amikre egy titkos társaság vadászik) evvel a fura hozzáállással, karakterábrázolással és történetvezetéssel olyan marha különös és élvezetes animét csináltak, hogy nem hitem hogy ez lehetséges.

Mindenkinek ajánlom aki egy kis változatosságra vágyik és nem a szépszemű ideál-karaktereket akarja nézni az animékben. Ráadásul marhajó Jazz-zenéje van! :cool: :lazza:
(még nem felyeztem be, majd ha a végére értem megírom, hogy a történet maga is jó-e! :) )
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Member

Kikuchiyo, ha majd lesz "Az év anime-elemzése" verseny a fórumon, erre a sz@ros cuccodra voksolok... :lul:

SaiyaGin

Genshiken 13 (OVA)
Ahogy telik-múlik az idő 2 új tag érkezik a klubba: egy, az Anime Klubból Saki miatt átvándorolt idióta, és egy lány, akit kiutáltak a Manga Klubból. Nagyon hamar kiderül, miért, mivel bemutatkozása így hangzik: "I am Ogiue and I hate otaku. I particularly hate female otaku. Why do they like homos so much?" => a leányzó meggyőződéssel gyűlöli a yaoit és a yaoi-fangirlöket, azonban Ohno szerint titkol valamit.
A rajzolás kicsit megváltozott (személy szerint engem zavart), de az élmény maradt a régi. :D

Idézet
[spoiler]"There's no such thing as a girl, who hates homos." - Kanako Ohno[/spoiler]

Ramiz

/r "Pocsék Animék Fóruma" topik kikuchiyonak!!! :D De most komolyan! Megkeressük az eddigi végigröhögős postjait, berakjuk, és ha újakat néz, rögtön oda írhatja ezeket a remek cikizéseket! :muhahah: :cool:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Darkstar

Quote from: kikuchiyo on 2007-01-05, 14:49:31
Itt a következő: Kyoushirou to towa no sora

Nekem nincs kedvem letölteni és megnézni. Lolik és mechák vannak benne. Íme részletes ismertető, hátha érdekel valakit.

Szerk: egyesek szerint vicces, én inkább nem fárasztom vele magam. Asszem az a kiszúrt szargömbből lezúduló trágyalé számomra kinyírta ezt a seasont.  :oops:
Én terveztem, hogy megnézem de a részletes ismertető utolsó képe, hogy is mondjam, elrettentett. Viszont 4chanon azt mondták, hogy nézhető, uh szerintem valamikor nekiállok. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

De régen írtam ide...

PPGZ 20.:
Hááát... Ez vmi brutális rész volt, sohasem gondoltam volna, hogy a Rowdyruff Boys levizeli a népet a háztetőről és a fülzsírjával dobálózik... Úgy látszik, az írók túladagolták az LSD-t... O_O De ebben legalább jó poénok voltak (még "tipikus-anime paródiák is) és a harc is egészen korrekt lett az eddigi "azonnal lerush-oljuk egyszerre és már nyerünk is" témákhoz képest.

Chrno Crusade 03.-08.
Eddig gyakorlatilag tökéletes, úgy vezettek be minket, ahogyan az illendő volt, kellően nézeti magát, nagyon jó az atmoszféra és tetszik ez a "szeret-e isten minket egyáltalán" kérdés. Ha így folytatják, nálam akár a trónt is elfoglalhatja. :jee:

Kvikveg

Quote from: kikuchiyo on 2007-01-05, 14:49:31
Itt a következő: Kyoushirou to towa no sora

Nekem nincs kedvem letölteni és megnézni. Lolik és mechák vannak benne. Íme részletes ismertető, hátha érdekel valakit.

Szerk: egyesek szerint vicces, én inkább nem fárasztom vele magam. Asszem az a kiszúrt szargömbből lezúduló trágyalé számomra kinyírta ezt a seasont.  :oops:
:lol: :lul: :lul: :lul: Itt rohogok.

Beleneztem a Human Crossing-ba 3 resz erejeig. Negativum: a focim normal kamerafelvetelekbol all, kicsit elmosva, nehol rajzfilmmel keverve - remes. A tortenetek semmi kulonos egyelore. Kisse eroltetett tanmesek. Remelem javul a szinvonal. Es valamiert deja vue-m van, mintha mar lattam volna...  :eek:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Dreamcleaver

Quote from: Darkstar on 2007-01-05, 20:42:06
Quote from: kikuchiyo on 2007-01-05, 14:49:31
Itt a következő: Kyoushirou to towa no sora

Nekem nincs kedvem letölteni és megnézni. Lolik és mechák vannak benne. Íme részletes ismertető, hátha érdekel valakit.

Szerk: egyesek szerint vicces, én inkább nem fárasztom vele magam. Asszem az a kiszúrt szargömbből lezúduló trágyalé számomra kinyírta ezt a seasont.  :oops:
Én terveztem, hogy megnézem de a részletes ismertető utolsó képe, hogy is mondjam, elrettentett. Viszont 4chanon azt mondták, hogy nézhető, uh szerintem valamikor nekiállok. :)

Ha a 4chanon azt mondták, akkor biztos úgy van.  :hehe:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Darkstar

Quote from: Dreamcleaver on 2007-01-06, 01:35:59
Ha a 4chanon azt mondták, akkor biztos úgy van.  :hehe:
Ezen magam is meglepődtem, de gyakran tényleg. o.O
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

ArchElf

Quote from: kikuchiyo on 2007-01-05, 14:49:31
Itt a következő: Kyoushirou to towa no sora

Nekem nincs kedvem letölteni és megnézni. Lolik és mechák vannak benne. Íme részletes ismertető, hátha érdekel valakit.

Szerk: egyesek szerint vicces, én inkább nem fárasztom vele magam. Asszem az a kiszúrt szargömbből lezúduló trágyalé számomra kinyírta ezt a seasont.  :oops:
De Live-Actionban azért még megnéznéd, nem?
:P
AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Ramiz

Quote from: Darkstar on 2007-01-06, 01:40:20
Quote from: Dreamcleaver on 2007-01-06, 01:35:59
Ha a 4chanon azt mondták, akkor biztos úgy van.  :hehe:7
Ezen magam is meglepődtem, de gyakran tényleg. o.O
Hát nem tudom, egy-két board törzsvendégeinek ízlését ismerve (pl /b) nem fogadnék el onnan tippeket... :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Manitu

Quote from: Darkstar on 2007-01-05, 20:42:06
Quote from: kikuchiyo on 2007-01-05, 14:49:31
Itt a következő: Kyoushirou to towa no sora

Nekem nincs kedvem letölteni és megnézni. Lolik és mechák vannak benne. Íme részletes ismertető, hátha érdekel valakit.

Szerk: egyesek szerint vicces, én inkább nem fárasztom vele magam. Asszem az a kiszúrt szargömbből lezúduló trágyalé számomra kinyírta ezt a seasont.  :oops:
Én terveztem, hogy megnézem de a részletes ismertető utolsó képe, hogy is mondjam, elrettentett. Viszont 4chanon azt mondták, hogy nézhető, uh szerintem valamikor nekiállok. :)
Nem rossz ez, anonymous nem tévedett. Mondjuk az én fogalmaim szerint elég messze áll a lolitól.


Darkstar

Quote from: Manitu on 2007-01-06, 13:38:41
Nem rossz ez, anonymous nem tévedett. Mondjuk az én fogalmaim szerint elég messze áll a lolitól.
Én is kb hasonlóképp gondolom. Bár egy kicsit sok a bishounen benne. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Wladdor

Én az  ElfenLied-et láttam legutóbb,ez a kedvencem!! Ti láttátokmár??Nekem nagyon tetszik :cool: :cool: :cool:

kikuchiyo

Bár  énmég nem láttam,csak egy részt,mégis szerintemis ez a lejobb!!  :cool: :cool: :cool:
Failure is the default option

Darkstar

Quote from: kikuchiyo on 2007-01-07, 01:35:22
Bár  énmég nem láttam,csak egy részt,mégis szerintemis ez a lejobb!!  :cool: :cool: :cool:
Mintha kis szarkazmust éreznék. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん