Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - Baldy

#1
Offtopic / Önarckép(csarnok)
2004-01-31, 23:59:39
Na szóval...
Eme szobát Shadowolf-l találtuk ki, azzal a céllal, hogy mindenki (aki meri!) megmutassa önmagát. Szóval a magatokról készült képeket kérjük ide szépen :)
És hogy mindenki nyugodtan rakhasson fel képet, rögtön felrakok is egyet magamról, de azért remélem, senki sem kap a látványtól szivrohamot :D

Ui.: A fene... most látom, hogy a mai kép nem sikerült olyan jól, nagyon homályos lett :( Na mindegy, azért még van egy-két nagyon randa kép rólam :D
#2
Japan / Anime/JPOP Radio
2003-12-25, 12:18:19
Nem tudom, hogy volt-e már ilyenről szó, de azért biztos, ami biztos írok róla. Nemrégiben raktam ferl a winamp5-t, ami szerintem qrva jól sikerült. Én legalábbis nagyon meg vagyok vele elégedve. És azzal is, ahogy netes rádiókkal kiszolgál engem. Csak annyit kell beirni, hogy jpop, és máris 5 adót kidob, és egyik jobb, mint a másik. Napi 24 órán át nyomja a mjúzikot, és egytől egyig mind jó szám, amit eddig lejátszottak. Szóval ha szeretitekm akkor uccu neki, nézzétek meg :)
Bár ha volt ilyen tulajdonsága a winamp3-nak is, és ki is használtátok, akkor ne foglalkozzatok a szövegemmel :)

Amugy most a Bubblegum Crisis: Asu e touchdown c. száma megy.