Main Menu

Guild Wars

Started by .Attila, 2005-06-10, 21:23:02

Previous topic - Next topic

Soldier

Quote from: kisvirag on 2007-02-05, 21:07:07
Nightfall nagyobb mint a Factions, de még mindig nincs akkora, mint a Prophecies.

thanks^^ erre voltam kivancsi

thrall

az én voltam, aki azt írta, hogy quest orientált. igen az, mivel jobban jön XP, meg pénz, ha megcisnálod a questeket, mintha mobokat ölsz, meg van 1-2 dolgo, amit cask azzal lehet elérni. de egyébként nemtudom, lehet hogy én vok lassú meg unkocka (kb napi 4 órát max ha játszottam), de a feléig se értem el :D


ja és mégvalami: DERVISH ROXX  :whoah: :whoah: (elöször azthittem, mekkora lámaság, hogy kaszával megy és írtja az ellent, majd rájöttem, hogy naagyon jó karakter 0.o)

Manitu

Quote from: Soldier on 2007-02-05, 21:00:44
nehany hszel elöbb olvastam hogy a gw:n milyen quest oriantalt nem akarok vitatkozni lehet igy van az az egy meg nincs meg , de ha a "f" nel is rövidebb/gyorsabb az mar picit gaz :) ott 2 nap volt nekem 60% felfedezve ,20lvl "összes kellö" skill unlocked ! hozzáteszem nem kockultam :\ remelem ennel azert nem rövidebb:)
10 nap alatt járok 42%-nál. Van 20 mission, meg egy majdnem akkora térkép, mint Tyria. A Factions inkább pvp fejezet, a Nightfall sokkal pve orientáltabb. Bár thrall szerintem úgy értehette, hogy quest orientáltabb, hogy horribilis mennyiségű xp-t ad a questekér, és nem kell level 0 monsztrákat csapdosni napestig a fejlődéshez. Propheciesben örültél, ha 500 xp volt egy quest, itt meg még nem nagyon találtam 1000 alatt, fölötte annál többet. Mondjuk a low level részt még nem próbáltam, áthoztam a kedvenc karimat Tyriából, először azzal akarom kipörgetni.


thrall

igen, eltaláltd, hogy hogy értettem :D
majd márciusba csaphatnánk egy találkozzunk party-t (azért akkor, mert akkor fogják chellonál emelni, és akkor nem 512-vel, meg 5 giga korláttal kell elszednem a gigákat :D )
edit: (meg akkorra talán meglesz a format, amit fél éve igérgetek magamnak, és 2 hete tervezgetem)

kisvirag

hat, level 0s monstakat oldosve nem is kaptal XP-t :D
jah, igen, WhiteSeed: ahogy fejlodsz, a sokkal alacsonyabb szintu ellenekert nem jar XP. talan olyan 5 szint az, aminel meg ad valamicsket, utana rohadtul nem eri meg oldosni oket, foleg, hogy akkor mar artani se nagyon artanak (mar amikor legalabb 5 szinttel alacsonyabbak :D ) en pl a Factionos karim (azzal kezdtem) vittem at propheciesbe, es igy a sztori kozepen pakolt ki. jo persze a level 14-5os szintu lenyek meg okoznak kellemetlenseget (foleg azok a buzi hexelos meg kondizos pokok, hogy ottrohadjanak meg a dzsungeljukben) de ahogy haladtam visszafele (mert miert is elorefele induljak el XD) mar csak siman atrohangaltam a mapon, huzva magam utan a lama kis elleneket :D
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Manitu

Quote from: kisvirag on 2007-02-05, 21:37:25
hat, level 0s monstakat oldosve nem is kaptal XP-t :D
Dehogynem, 6-os szintig :D


Soldier

#156
gondotam hogy igy gondolta^^ factionba 2500+ 5lvl fölött az összes quest :\ szvl igaz ami igaz jobann a pvp-re megy
jah arra emlexem a prophba. azertis nincs 2 pve karimnal több az meg tull hosszu volt nekem^^ lehet pont a nightfall lenne az ideális:)
Dervishel sztem sincs probléma;)

thrall

Quote from: Soldier on 2007-02-05, 21:43:03

Dervishel sztem sincs probléma;)
még júhogy nincs, hisz az a main karim :D

Soldier

#158
Quote from: White SeeD on 2007-02-05, 22:00:51
Ezt a szintenként változik a kapható XP azonos szörnyér olvastam.
Meg oylat is olvastam, valami mentést emlegetett amit nemigazán értettem.
Menteni kell vagy mi a jóisten?

(Meg még azt nem értem, hogy ha át tudnak menni a karik egyik szigetről a másikra, ha megvesszük a lemezt, akkor hogyan látja azt a karaktert/hogynemfagy ki mint pl RO ninja meg hasonlók :confused:


Én oylan karival kezdenék szívesen mint RO-ban archer. Az gyak midnen ellen jó, a trükkjeivel és egyedűl is könnyen boldogúl :smile:

mentes-nel nem ertem mire gondolsz,menteni nem kell^^
ha meg van a bizonyos kiegészitö hozzá adod 'Add Acces Key" neven (fontos igy kapod meg a +2 slotot es igy lex tulajdonképp 1 game a 2böl ! ha new account csinalsz az olyan mintha nem is lenne meg mind2 mert nem tud hasznalni pl a simába a factionsos skilleket stb)akkor megejelnik egy "hajo" megcsinalsz egy questet es átdob a masik téprkép fövárosába onnatol kezdve azt csinalsz amit akarsz ott^^

kisvirag

és nem, nincs semmi gond a karakterkezeléssel :) nem fagy, meg semmi :)
mentésnél én sem tudom mire gondolsz vajon...
ranger a te embered :) nekem is az első és fogjuk rá fő karim, bár mostanában a monkommal játszom főleg.
igazábol itt is az van, mint ROban is, hogy igaz h rengeteg lehetőség van egy karakterben, főleg mivel ugye lesz second jobja is (ez nem olyan, mint a RO, hanem valamelyik másik professiont kapja meg, annak a szkilljeit is meg tudja tanulni, annak a tulajdonságait is tudja fejleszteni) de egyvalamire kell ráállni. ha a trapeket szereted, akkor a trap-re, ha interrupter akarsz lenni, akkor arra, ha a nagy damage-re, akkor arra, nem jó elaprózni, mivel csak 8 skill lehetőséged van.
rangernél általában az ember viszi a pet-jét is, ez kapásból két skill. (az állat ugyanis csak akkor van veled szelídítés után, ha a szeliditős skill nálad van, a másik pedig a petgyógyító-feltámasztó skill) beteszel valami preparationt, amitől a nyilaid kapnak x időre valami tulajdonságot. gyorsabban repül ki, mérgez, akármi. az embernél jó ha van mindig resurrection, pláne, ha egyedül mászkál. nigthfallban már egész emberségesek a henchmanek, de pl propheciesben szinte használhatatlan a healer hench... ez így már 4 skill. a maradék négyet érdemes valami hasonló kaliberű skillre betenni.

mondjuk én ne aprózzuk a skilleket ide vagy oda, pl propheciesben rendszeresen kénytelen voltam hex meg kondi szedőt vinni, es ranger/monk letemre inkább monkfeladatokat ellátni, mert Alesia egy useless jerk :)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Soldier

#160
ha már itt tartunk fö kari Mo/Me
mardakék(pve):
A/W
Me/Mo
E/Mo (proph)
Rt/Mo
Ne/Mo
volt egy masik Mo/me proph de kellet a hely a ritunk szvl deleted^^
a petes cucc az naon build függö^^
mint minden proffesion:P

Soldier

#161
Quote from: White SeeD on 2007-02-05, 22:20:36
Van reset npc? Vagy csillagászati áron?
Vagy ha valamit elszúrok akkor kezdhetek újj karit?:)
ha arra gondolsz annyiszor osztod el a pontokat ahányszor akarod ingyen .. nincs pénz csak persze ha nincs meg az adott buildhez a skill azt meg kell venned/tanulnod
de a reset npc az mokasan hangzik mert tudtommal a npc a környezetben talalhato mobok hivatalos neve es a beépitet eladok stb:P de lehet nab vagyok:)
nem kell uj kari az vicces lenne :)
nekem pl a monkomhoz 15k*5 ruhám van healing monkhoz , es mellete a taskamba ott van az 55hpmonkhoz a felszerelés a ruha ami kemeny 15*5 gold vagy menni :D 4/5 (nem emlexem lol) superior runaval :D csak annyi hogy átosztom a pontokat .. igy nem kell ket kari hozzá

kisvirag

és nightfallba már profession changer is van. még nem próbáltam, de jól gondolom, hogy csak a second profot lehet vele változtatni? vagy az elsődlegest is?
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Soldier

Quote from: kisvirag on 2007-02-05, 22:28:30
és nightfallba már profession changer is van. még nem próbáltam, de jól gondolom, hogy csak a second profot lehet vele változtatni? vagy az elsődlegest is?
jolgondolod ^^

Soldier

Quote from: White SeeD on 2007-02-05, 22:30:13
Nálam az NPC=non playing caracter, azaz nem csinál semmit csak áll, mereszti a szemeit amíg meg nem szólítom, és akkor csinál valamit nekem pl karakterreset, vagy ruhafestés :smile:

igen ezert is "csodalkoztam" resetnpc/uj kari ? ^^

Manitu

Reset npc alatt szerintem egy olyan npc-t ért, akinél újraosszthatja az attribpontjait.
De GW-ben erre nincs szükség, bármikor, ha nem vagy éppen kint a terepen gyilkolászni, totálisan újrarendezheted a pontokat, kicserélheted a full skillbart vagy akár másodlagos kasztot is válthatsz. Ez a játék nem a tápolásról szól, nem lehet "elszúrni" a karit. Itt minden kiegyensúlyozott,  az 1500 goldos páncél is pont ugyanolyan jó, mint a másfélmillás, csakhát presztizs, ha neked éppen a drágább van :) Fegyverre dettó, vehetsz drága rare cuccokat, vagy összerakhatod ugyanazt collectorosból, néhány upgraddel.


Soldier

Quote from: Manitu on 2007-02-05, 22:33:51
Reset npc alatt szerintem egy olyan npc-t ért, akinél újraosszthatja az attribpontjait.


erre nem gondoltam mily igazz , sry

Manitu

Quote from: White SeeD on 2007-02-05, 22:36:11akik kedvenc szórakozása zéró szintűekre vadászni :smile:
Ilyet sem lehet itt csinálni :)


kisvirag

itt nincs PK, PVE területen csak a monstak ölhetnek meg, itt nem ugy van mint RO-ban, hogy a fielden is bárki kinn van. a városokban tudsz csak találkozni más karakterekkel, kinn az explorable area-ba csak az van, aki a partydban van. szoval ha playert akar valaki olni, megy a PVP reszre. errol talan a tobbiek tobbet tudnak :)
ja, es a max szint az 20, ez tenyleg nem a tapolasrol szol, viszonylag hamar kimaxolhato a karakter. egyebirant utana ahogy elottem is mondtam a kulonfele rare cuccok jelenthetnek presztizst, amik egyebkent ugyanazt tudjak, mint az olcso, csak kulonleges, ritka skinjuk van :)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

thrall

tényleg, egy Dervish-nek i a legjobb alter kaszt, mert én necro-t váalszottam (monk-ot nemakarok, mert az mindenhez jó :D )

Manitu

Quote from: thrall on 2007-02-05, 22:46:59
tényleg, egy Dervish-nek i a legjobb alter kaszt, mert én necro-t váalszottam (monk-ot nemakarok, mert az mindenhez jó :D )
Talán warrior, mert mind a közelharcos kaszt. Meg ha jól láttam van pár skill ami shoutokkal kombózható. Meg a stance-ek mindih jól tudnak jönni :) Bár a devrisht még nem nagyon vágom...

A 20-as szint csak amolyan elméleti maximum, akkor vannak kimaxolva az attribjaid. XP-t ugyanúgy kapod utánna is, és szinteket is lépsz, csak továbbra is 20-as maradsz. Viszont kapsz skillpointokat, amiért skilleket vehetsz. Ha így nézzük xp alapján nagyjából 130-as szintű az elementalistám :)


kisvirag

városon kivul nem nagyon er ra az ember azt figyelni, van e mas is ott rajta kivul :D
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

thrall

na igen :D a többi MMO-tól eltéröen (vagyis szerintem) több, és élvezetesebbek a harcok... mikor bekerülök pont 2 mobcsapat közé, és mire végzek az egyikkel a másik újra jön felém, leverem, majd megint... majd egy jó 10 perc után menekülni kényszerülök

kisvirag

ne is mond, ma is jatszok, factions, jade sea, nezem, itt egy nyolcas csapat, ott egy, amott egy harmadik. epp nem volt mar kedvem leallni, mondom el tok slisszolni a harom kozott. alapvetoen ellehetett volna, ha Olias bone minionjai nem estek volna az egyik csapatnak, es a harc kozben meg a tobbiek nem huzodtak volna ugy szet, hogy gyonyoruen rankhuzzak a masik kettot is... ket csoporttal meg talan elbantam volna, de igy gyonyoruen kifekudtunk :D
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Manitu

Na, olyankor kell benyomni az összes flaget a beagrózott csapat közepébe, hogy ne nagyon kóbászoljanak el a csapattagok :)


kisvirag

akkor mar teljesen mindegy volt :)
ugye ezek igy jaroroznek, es a terv az volt, h amikor mindenki a legtavolabbi ponton van kb, akkor huzok el koztuk :)
na mindegy, kozelben volt egy resurrection shrine, masodik nekifutasra mar szetirtottam oket, hirmondo se maradt :)
tenyleg,a moral boostnak van felfele maxja? en eddig 10 vagy 12%ot tudtam elerni pluszban
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

thrall

#176
Quote from: kisvirag on 2007-02-05, 23:50:29
akkor mar teljesen mindegy volt :)
ugye ezek igy jaroroznek, es a terv az volt, h amikor mindenki a legtavolabbi ponton van kb, akkor huzok el koztuk :)
na mindegy, kozelben volt egy resurrection shrine, masodik nekifutasra mar szetirtottam oket, hirmondo se maradt :)
tenyleg,a moral boostnak van felfele maxja? en eddig 10 vagy 12%ot tudtam elerni pluszban
én eddig csak a legnagyobb moral csökkenéssel büszkélkedhetek :D amikor az elsö boss-t kellett megölni NF-be (még mindíg kéne... azért untam meg egy idöre a gamet). meghaltam, papom felélesztett és ez így ment, amíg ö is meghalt, mert volt aoylan hülye, hogy közelharcot folytasson a boss-al, aki még mozogni sem tud... hülye AI

ja meg: nem mondom azt, hogy sok mob van, inkább nagyon jól vannak elhelyezve, nem úgy szétszórva tessék-lássék módon. Van ahol mászkálhatsz nemtalálsz egyet se, meg vna ahol több csapat si van egyszerre

Manitu

10% a max, minuszban meg 60. Az az igazi, kimaxolt dp-vel a legjobb rohangálni, ott már van izgalom bőven :D


kisvirag

pont hogy akkor nyugszom meg, mert onnantol kezdve nem szamit ha kinyirnak, mert lejjebb mar ugyse megy :D
visszamegyek, es a vegen ugyis ok jarnak rosszul :D
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Soldier

Quote from: kisvirag on 2007-02-06, 00:15:44
pont hogy akkor nyugszom meg, mert onnantol kezdve nem szamit ha kinyirnak, mert lejjebb mar ugyse megy :D
visszamegyek, es a vegen ugyis ok jarnak rosszul :D

megy lejjebb ^^ csak naon lassan 2vel illetve 4svel bizonyos helyzetekben ,most hogy ez mitöl függ meg en sem jöttem rá pedig eleg reg ota jatszok utana olvasni meg hat nem volt kedvem^^