Vallás, filozófia, ezoteria

Started by noriko, 2004-03-09, 22:07:48

Previous topic - Next topic

Prof. William

Nem szabad nem hinni, a tudományban meg az evulúcióban.

Az evolúció bizonyítottan létezett. Viszont sok aspektusára még nem találtak választ. Pl. Tudósok kiderítették, hogy ha az evulúció olyan gyorsan zajlana, mint ahoyg eddig megfigyeltük, akkor most tartanánk kb a vizi élõlényeknél.

És mire a nep porrá égeti a földet, talán már a gerincesekig is eljutnánk.

Hiszem hogy a bibliában nagy ogazságokat írnak, le de ne felejtéstek el hogy a bibliát EMBEREK ÍRTÁK!
Valószínûleg van benne isteni sugallat, mint ahogy mindenben, de az évszázadok folyamán ezerszer átírták, mindenki a saját szája íze szerint módosította. Pl. A reinkarnáció konkrétan benne volt, de I. Justinius császár feleségül vett egy utca k****vát, és annak a kérésére összehívott egy zsinatot, amin ezt kivették belõlle.

Ez van a vallásokkal is. Mindenkí úgy alakítja ahogy akarja. Sztem a vallások annak idején rátaláltak a tudás kis darabkájira, de ahaelyett hogy összerakták volna õket, mindegyik kikiáltottta, hogy csak õk tudják az igazi titkot és a többiek menjenek a fenébe.

Egy nõ mondta valami természetfilben, hogy "a világ sokkal gazdagabb, mint anminek látszik".
Ezzel 100%-g egyetértek. A természetfelettiben viszont nem hiszek. Furcsa? Egyáltalán nem! Szerintem mindem megmagyarázható tudományosan. Még akkor is ha az természetfeletinek tûnik.
Idõvel rá fogunk jönni hogy ezek a dolgok, amit ma kétkedéssel fogadunk természetesek. Szellmek, túlvilág, reinkarnáció, aura, csakra, isten, nem tartoznak a természetfeletti tartományba, hanem ezek a természet, a világ részei. Semmi sincs a természet fölött, csak mi a kicsinyes megértésünkel gondoljuk úgy.

Pl. Régóta mondják tényként a tudósok, sõt mostanában egyre töbször, hogy nem csak ez a világ van hanem, akár végtelenszámú világ/univerzum létezhet alig egy miliméternyire a mienk melett. Mi van ha a halálközeli élmények, a asztráli projeciót végzõk, a jógik, a meditácoózók, a eltávozottak lelkei, harmadik szem élményeket átélõk  :3x3: , ezekbe a más dimenziókba/világokba ruccannnak ki. (na jó halottaknál a kiruccanás kicsit ovább tart.  :) )
Röviden szólva. Mi van ha a másviág csak egy másik dimenzió?

Hiszek istenben is. De nem a nagyszakállú öregúrban akivel majd kínos ügyeim lesznek ha meghalok, hanem inkább valami egyetemes dolgban. A bibliában van erre egy remek sor, ami valahogy nem illik bele. (Biztos bennehagyták az emberek. ) "Isten bennetek van és körülöttetek. Ott van a kõben a fában és a bennetek. Törd szét a követ, hasítsd szét a fát és és ott leszek." -Nagyon furcsák ezek a szavak. Mikor elõször hívták fel rá a figyelmemet, valami oylasmit éreztem amire nincs szó. Nem azt mondom, hogy megvilágosodás, mert az gagyin hangzana, de minden a helyére kattant. Ráadásul ennek az idézetnek a megfelelõe, szinte minde vallásban, legyen az bármilyen õsi és távoli felbukkan.

Jómagam nagyon hitetlen voltam, Vérmateralista.  :lul: (Jó régen volt.)

Anya járt a Reikire. Én persze egy kukkot sem hittem belõlle. Megjegyzem sosem vévégeztem el a reikit, de aféle "majd én bebizonyítom, hogy marhaságaz egész" alapon elvégeztem néhány gyakorlatot. Nagyon meglepõ volt, hogy elsõre sikerültek.  :eeek:  Anya szerint ez nem volt vélelen.

De persze akkor sem fogadam el, és komolyan hónapokig, kiséleteztem vele. Végül már anya (aki áldott, kedves ember) is elküldött a fenébe hogy ne tesztelgessem már. Ne gondoljatok nagy dolgokra. (Auraérzékelés, energiaáromoltatás, az aura alsóbb rétegeinek észrevétele. (elmosódotság.) Csakraérzékelés. (Amikor valaki felett elhúzod a kezed meleg/hideg és bizsereg. Komolyan hetekig kisrleteztem vele, amíg kizártam hogy a testhõ legyek amit érzek. Jó két méter magasságban már nem lehetett az.  :haha: ))

Mig végül kénytelen voltam elismerni, hogy ezek bizony lézehetnek. Azóta érdseklõdõ vagyok de semmit sem hiszek el elsõre. Mindenk komyolan megvizsgálok mielõtt igazságnak fogadám el. Mivel ezeket megtapasztaltam és mások is megerõsítették, elfogadtam igazságnak.

Huh jól kiirtam magam mi? Bocs ha hosszú lett, csak kikívánkozott.

Mattanja

Quote from: RamizVisszaolvastam az utolsó néhány hozzászólásodat, és írtam egy jó kis kommentárt, de aztán inkább kitöröltem, ahogy a mondás tartja: Istennek ellentmondhatsz, hátha nincs, de a moderátorokkal érts egyet!
Pedig nyugodtan elküldhetnéd, érdekelne.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Rounin

Quote from: Prof. William[...]Ezzel 100%-g egyetértek. A természetfelettiben viszont nem hiszek. Furcsa? Egyáltalán nem! Szerintem mindem megmagyarázható tudományosan. Még akkor is ha az természetfeletinek tûnik.
Idõvel rá fogunk jönni hogy ezek a dolgok, amit ma kétkedéssel fogadunk természetesek. Szellmek, túlvilág, reinkarnáció, aura, csakra, isten, nem tartoznak a természetfeletti tartományba, hanem ezek a természet, a világ részei. Semmi sincs a természet fölött, csak mi a kicsinyes megértésünkel gondoljuk úgy.
[...]

Na. MOndtam én, hogy elõbb-utóbb lesz valaki, aki az én véleményemet is lesz elég szorgalmas leírni. Köszönöm :zen:

Feldin

--------------
Originally Posted by katz
Ha biztosra akarsz menni, akkor szvsz nem árt ha szoktatod magad a kén szagához is, mert hátha a pokolra kerülsz...
(...)
Miért tünt el a többi vallás és maradt csak az egyistenhites (zsidó, keresztény, muszlim) a jelenlegi területeken?
------------

Nézzük csak.
Sintizmus, budhizmus, az indiai vallás, meg még tuti bõven van nem egyistenhites.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin


topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

katz

Quote from: Feldin--------------
Originally Posted by katz
Ha biztosra akarsz menni, akkor szvsz nem árt ha szoktatod magad a kén szagához is, mert hátha a pokolra kerülsz...
(...)
Miért tünt el a többi vallás és maradt csak az egyistenhites (zsidó, keresztény, muszlim) a jelenlegi területeken?
------------

Nézzük csak.
Sintizmus, budhizmus, az indiai vallás, meg még tuti bõven van nem egyistenhites.
A "jelenlegi területeken" az azokra a helyekre vonatkozott, ahol a fenti 3 vallás az uralkodó...

Rounin

Quote from: katzA "jelenlegi területeken" az azokra a helyekre vonatkozott, ahol a fenti 3 vallás az uralkodó...

De ez így elég igazságtalan dolog. Csak azt a területet nézni egy vallás szempontjából, ahol az adott vallás az uralkodó :/

katz

Quote from: RouninDe ez így elég igazságtalan dolog. Csak azt a területet nézni egy vallás szempontjából, ahol az adott vallás az uralkodó :/
Az én kérdésem az, miért az az uralkodó, és miért szorította ki teljesen a többit, ami elõtte ott volt?

Feldin

#937
------- katz <- megjegyzem, bocsi!
daimjó <= ez mi, nagyfõnök?
Hááát, nem lennék a helyükben. Harc közben elesni vmi nemesebb célért, azt mondom ok, de parancsra hasbaszúrni magam... :ejj:
---------

Daimjó: japánban a hûbérúr.
Parancsra a becsületéért.
Amúgy ált parancs nélkül ment a dolog.


-----------katz
ilyen postok elõtt légy oly szíves néz utánna 1-2 vallásnak.
Alapból ott van eltérésnek, h az adott hit mennyi és milyen jellegû isten(ek)ben hisz és mi módon imádja azt (étel/ital/ember áldozat)
És ott van még vallásnak a sátánizmus is, melynek egyes ágai tagadnak bármiféle isten létezését és csak az ego jólétére törekednek. Ez ugyancsak ellentétes a legtöbb néhány vallással. Arról nem is beszélve, hogy szvsz az ateizmus is egy vallás.
---------------

az egyistenhitek pl hihetnek ugyanabban.
a többistenhitek hihetnek ugyanabban csak nem látják hogy az a valami 1 és ugyanaz.
a sátánizmus nem hit a szememben. mint ahogy az ateizmus sem.



----------katz
Profétának lenni annyit tesz, hallani az Úr hangját és továbbadni azt a hívõknek. Ramiz beszólásával ellentétben én még nem hallok hangokat a fejemben(bocs srácok, majd késõbb megbeszéljük), tehát nem is tudom, hogy ez be fog következni. Viszont olvasva a Bibliát óhatatlanul is feltünik pár dolog, ami nagy hasonlóságot muatat a jelenkor eseményeivel. Ez alapján joggal feltételezem, hogy az emberiség már ugyancsak Isten bögyében lehet! Jézus pedig már visszajöt. Nem nézel South Parkot? Viccet félretéve. Te most arra vársz, hogy bekopoktasson az ajtódon?
----------------

SP  :lol:
nem, nem arra várok.
Igaz, nem csodálnám ha már nagyon elege lenne ebbõl a szánalmas bagázsból, és tényleg vannak hasonlóságok. de ki tudja? lehet hogy régen más korban ugyanúgy látták a hasonlóságot.



------------katz
Már korábban elgondolkodtam a témán és mivel a Teremtés könyvében ugyancsak homályos utalások vannak erre nézve, azt is elfogahatónak tartom, hogy az evolució Isten parancsára következett be és lassan apránként teremtette meg a különbözõ élõlényeket. Bár a hiányos információk miatt még nekem is csak sejtéseim vannak az ember keletkezésével kapcsolatban
---------------------


na ezzel egyetértek. Ez szerintem is esélyes dolog.
Egy kérdés, nem kötekedés, mire/miért teremtette Isten a dinókat?

--------------katz
Na erre mondom én a kollektív büntetést, illetve, h az Úr nemzedékeken lefelé is büntet, ha nagyon pepipul vkire...
--------------



értem hogy erre mondod, de ez elég...
tudom benne van az ószövben.


--------------------------------------------katz
Quote:
Originally Posted by Feldin
----------------------katz
Az Ószövetség Istene is jó és megbocsájtó, de kegyetlen, ugyan ugy mint az Újszövetség Istene lévén a kettõ egy és ugyan az.
Gondolj bele: feláldozta a saját fiát! Olvasd el a Jövendölések könyvét!
------------------------
Az a Jelenések könyve akar lenni?
Refi vagyok.


Mi?
----------------------------------------------

Na itt arra gondoltam hogy nem tom mire gondolsz. Mi a Jövendölések könyve?
Refi= református.
Nálunk Jelenések könyve van. Újszöv utolsó könyve.
Erre gondoltál?



------------katz
Nézz az én szemszögembõl: Ha a vallásom azt mondja: Ha én elfordulok az Úrtól és emberáldozatot mutatatok be egy másik, hamis istennek, akkor az egy igaz Isten majd jól seggberúg a végén, mint ahogy azt 3000 évvel korábban is tette, akkor miért ne hinném el, hogy igaz?
A Biblia azt írja: az emberek elfordultak Istentõl és hamis isteneket kezdtek imádni, erre a próféták azt prófétálták, hogy Isten feldühödik és az ellenség kezébe adja a népet. A törénelmi kutatások az utobbit adatokkal is bizonyítják. Akkor miért ne hinném el? Még csak az sincs, hogy vmi légbõlkapott marhaságot kell elhinnem, erre a példára van történelmi bizonyíték is.

------------



jogos. Én csak azt mondom hogy a Biblia azért nem pártatlan.



-------------katz

Mi van? Ezzel nem értem mi bajod van?
szakadár nekem annyit tesz, hogy kiszakadt az alapegyházból és egy másik egyház jött létre. ortodox, evangélukis, miegyéb...
-----------------
Elnézést, nálam a szakadár szónak negatív mellékzöngéje van.
Én értettem félre.



------------katz
Miért kersztelkedtél meg? Te gondoltad azt, hogy ez fontos? Miért? Tanulmányoztál elõtte más vallásokat is, hogy legyen választási alapod?
------------



Igazság szerint még lett is volna.
Szüleim engem nem kereszteltek meg babaként hanem rám lett bízva a dolog.
Vasárnapi suliba persze jártam.
De a keresztelkedés és a konfirmáció is az én döntésem volt.



-----------------katz
Én katolikus vagyok és nem vagyok annyira otthon a különbözõ kersztény változatokban, így nem tudom mi a különbség a reformátusok és a többiek között...
-----------------

Hát ezt én nem nagyon fogom tudni elmondani neked, lévén én meg a katólikust nem nagyon ismerem.
Valaki?
Hátha valaki okosabb nálam. Ha nem majd megpróbálok vmit.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin


topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Feldin

Quote from: katzA "jelenlegi területeken" az azokra a helyekre vonatkozott, ahol a fenti 3 vallás az uralkodó...
:lame: bocsi.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin


topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Feldin

Quote from: Prof. William...

Ez nagyon tetszett.  köszönöm hogy megosztottad velünk.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin


topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

katz

#940
Quote from: Feldinaz egyistenhitek pl hihetnek ugyanabban.
a többistenhitek hihetnek ugyanabban csak nem látják hogy az a valami 1 és ugyanaz.
He? Ez a többistenhites most hogy?
Quote from: Feldina sátánizmus nem hit a szememben. mint ahogy az ateizmus sem.
A sátánizmus az önmagadba vetette hit. Az, hogy te vagy a legfontosabb. Még saját egyháza is van :ejj: A meglétét én is elitélem, de attól még létezik.
Quote from: FeldinIgaz, nem csodálnám ha már nagyon elege lenne ebbõl a szánalmas bagázsból, és tényleg vannak hasonlóságok. de ki tudja? lehet hogy régen más korban ugyanúgy látták a hasonlóságot.
Régen nem volt globális felmelegedés miatt pusztitó környezeti károk...
Quote from: Feldin------------katz
Már korábban elgondolkodtam a témán és mivel a Teremtés könyvében ugyancsak homályos utalások vannak erre nézve, azt is elfogahatónak tartom, hogy az evolució Isten parancsára következett be és lassan apránként teremtette meg a különbözõ élõlényeket. Bár a hiányos információk miatt még nekem is csak sejtéseim vannak az ember keletkezésével kapcsolatban
---------------------
na ezzel egyetértek. Ez szerintem is esélyes dolog.
Egy kérdés, nem kötekedés, mire/miért teremtette Isten a dinókat?
Fehlschlag vagy épp vicces kedvében volt és Jurassic Tycoont jáccot.
Quote from: Feldin-------------katz
Gondolj bele: feláldozta a saját fiát! Olvasd el a Jövendölések könyvét!
------------------------
Az a Jelenések könyve akar lenni? Nálunk Jelenések könyve van. Újszöv utolsó könyve. Erre gondoltál?
Igen, János jelenései, csak késõ volt már és elírtam...
Quote from: Feldin------------katz
Nézz az én szemszögembõl: Ha a vallásom azt mondja: Ha én elfordulok az Úrtól és emberáldozatot mutatatok be egy másik, hamis istennek, akkor az egy igaz Isten majd jól seggberúg a végén, mint ahogy azt 3000 évvel korábban is tette, akkor miért ne hinném el, hogy igaz?
A Biblia azt írja: az emberek elfordultak Istentõl és hamis isteneket kezdtek imádni, erre a próféták azt prófétálták, hogy Isten feldühödik és az ellenség kezébe adja a népet. A törénelmi kutatások az utobbit adatokkal is bizonyítják. Akkor miért ne hinném el? Még csak az sincs, hogy vmi légbõlkapott marhaságot kell elhinnem, erre a példára van történelmi bizonyíték is.
-----------
jogos. Én csak azt mondom hogy a Biblia azért nem pártatlan.
Eh.
Egy vallás tanításai önmagáról szól. A Bibliában is a hívõk sorsa van benn, meg az hogyan bûnhõdtek meg az istentelenek. Ez hogyan lehetne teljesen pártatlan? Hogyan lehetne bármelyik vallás tanítása teljesen pártatlan?
Én konkrétan annak a résznek a pártatlanságára utaltam, amely a különbözõ egyéb vallásokat mutatta be (tömjénezés/ital/étel/ember áldozat), csak asszem félre ettem értve.
Quote from: Feldin------------katz
Mi van? Ezzel nem értem mi bajod van?
szakadár nekem annyit tesz, hogy kiszakadt az alapegyházból és egy másik egyház jött létre. ortodox, evangélukis, miegyéb...
-----------------
Elnézést, nálam a szakadár szónak negatív mellékzöngéje van.
Én értettem félre.
np
Quote from: Feldin------------katz
Miért kersztelkedtél meg? Te gondoltad azt, hogy ez fontos? Miért? Tanulmányoztál elõtte más vallásokat is, hogy legyen választási alapod?
------------
Igazság szerint még lett is volna.
Szüleim engem nem kereszteltek meg babaként hanem rám lett bízva a dolog.
Vasárnapi suliba persze jártam.
De a keresztelkedés és a konfirmáció is az én döntésem volt.
Ok, a te döntésed, de ha nincs összehasonlítási alapod, mert amúgy is vasárnapi iskolába jártál akkor mirõl döntesz?

Damnatus

Azért nem kell hinni az evolúcióban, meg a tudományban! Azt is emberek mûvelik/találták ki/fedezték fel. Amíg az embereket nem kényszerítik arra, hogy a másik véleményét elfogadják, és hagyjákõket, hogy elmondják a saját véleményüket, addig jó!

Ramiz

Quote from: DamnatusAzért nem kell hinni az evolúcióban, meg a tudományban! Azt is emberek mûvelik/találták ki/fedezték fel. Amíg az embereket nem kényszerítik arra, hogy a másik véleményét elfogadják, és hagyjákõket, hogy elmondják a saját véleményüket, addig jó!

Nem kell hinni bennük. Abban sem kell hinni, hogy 120 ft + 120 ft az 240 ft, de azért jó tudni, hogy ha egy sör 120 ft, és 240 ft-d van, akkor két sört is ihatsz.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Darkstar

Quote from: DamnatusAzért nem kell hinni az evolúcióban, meg a tudományban! Azt is emberek mûvelik/találták ki/fedezték fel. Amíg az embereket nem kényszerítik arra, hogy a másik véleményét elfogadják, és hagyjákõket, hogy elmondják a saját véleményüket, addig jó!
Ez így van. De azért van néhány olyan dolog, amit "kötelezõ" elhinni, mert az úgy van! (pl a matek tételek)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

Quote from: RamizNem kell hinni bennük. Abban sem kell hinni, hogy 120 ft + 120 ft az 240 ft, de azért jó tudni, hogy ha egy sör 120 ft, és 240 ft-d van, akkor két sört is ihatsz.

 :lol: , jó példa.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Raggie

Quote from: RamizNem kell hinni bennük. Abban sem kell hinni, hogy 120 ft + 120 ft az 240 ft, de azért jó tudni, hogy ha egy sör 120 ft, és 240 ft-d van, akkor két sört is ihatsz.
Az evolúcióval én is kábé így vagyok, de a sörökkel már nem!(nekem mindíg van legalább 480,- om, hogy tujak négyet is venni! :D )
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Damnatus

Ha nem kötelezõ elfogadni Isten létét, nem kötelezõ elfogadni az evolúciót sem. Ami biztos az az érettségi :D

roderick

Quote from: DamnatusAmi biztos az az érettségi :D

Ki tudja már manapság  :rolleyes:
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Ramiz

Quote from: FeldinEgy kérdés, nem kötekedés, mire/miért teremtette Isten a dinókat?

Mire/miért teremtett (bah...) minket?
Amúgy a dinoszauruszok biztos bent maradhattak a Paracsidomban, és ott várnak ránk... mászkálnak fel-alá a Dynonichusok meg az Allosaurusok, és ránk várnak... :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Quote from: RamizAmúgy a dinoszauruszok biztos bent maradhattak a Paracsidomban, és ott várnak ránk... mászkálnak fel-alá a Dynonichusok meg az Allosaurusok, és ránk várnak... :__devil:
Remélem, legalább nem lesz olyan uncsi, mint sokan képzelik :D

Raggie

Quote from: katzRemélem, legalább nem lesz olyan uncsi, mint sokan képzelik :D
Ja! Fõleg ha az arzenálod is veled száll a paradicsomba! :D  :__devil:  (no offense)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Djinn

Látom nagyon filozófikus erre a hangulat. Vagy ez már az ezoterika?  :rolleyes:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Raggie

Quote from: DjinnLátom nagyon filozófikus erre a hangulat. Vagy ez már az ezoterika?  :rolleyes:
Három sör után már mindegy melyikrõl beszélünk(írunk), mivel mindegyikhez passzol!
Egyébként ez inkább az õslénytan/evolúció versus vallás/hit kérdés, amiben még mondjuk a vitatkozó felek sem tudják pontosan melyiket képviseljék(kivéve persze katz kollégát akinek nem is kérdéses szvsz :D ).
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Az én Paradicsomomban nem lesz más, csak sörfolyók, rengeteg hosszú combú huri, végtelen mínusz egy kbit/s-os internet elérés és egy számítógép, rajta minden anime, ami valaha is megjelent vagy meg fog jelenni. :lazza: :zen:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Damnatus

Az én Paradicsomomban meg a feleségem, a gyerekeim, és a barátaim lesznek. És megpróbálom már a Földön megvalósítani! :)

Dragon

Az én paradicsomom az emberek pokla lesz  :__devil:
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Pirula

Az én paradicsomom ledarálva oregánóval ideális alapanyag lesz egy jó spagettihez.

Raggie

Nna látom Ramiz kollégának itt is sikerült ledegradálnia a színvonalat! :D
(az én paradicsomomban ti mind a pokolra fogtok jutni! :hehe: )
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie GordonNna látom Ramiz kollégának itt is sikerült ledegradálnia a színvonalat! :D
Ebben mester vagyok. :hail:  :lazza:  :__devil: De mivel te is hozzászóltál a témához, hallgass, mint sz.r a f..ben.*

----
* : szõr a fülben
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Quote from: Raggie GordonNna látom Ramiz kollégának itt is sikerült ledegradálnia a színvonalat! :D
(az én paradicsomomban ti mind a pokolra fogtok jutni! :hehe: )
Nah, pont ide kellett írnod a fenevad számával egyezõ postodat? :D