USTEAM

Main Category => Anime társalgó => Topic started by: Pivi on 2006-01-10, 23:44:05

Title: Eredeti anime DVD-k
Post by: Pivi on 2006-01-10, 23:44:05
No, mint a topic címe is mutatja, itt az eredeti DVD-krõl lehetne eszmét cserélni. Kinek mik vannak meg, honan lehet beszerezni olcsón, ilyenek.

Nekem jelenleg magyar kiadásban a Chihiro (reklámmal, de erre még kitérek lentebb) és a Gõzfiú van meg. Emellett rendelkezek még a Record of Lodoss War régiómentes collector's edition DVD kiadásával is, és ha minden igaz, akkor néhány héten belül meglesz a Record of Lodoss War: Chronicles of the Heroic Knight régiómentes DVD is.

Én a magyar kiadású anime-ok (Inu Yasha, ilyenek) mellett még a DVD futár (http://www.dvdfutar.hu)t ismerem, akiktõl viszonylag emészthetõ árakon be lehet szerezni néhány 1-es régiókódú rajzfilmet (Ninja Scroll, Ghost in the Shell, Cowboy Bebop Vol.1, ...), valamint régiómentes változatban a Lodoss War-t, horribilis (24000HUF) áron.

No, és akkor hogy kérdezzek is:
Létezik a Chihiro magyar kiadásából reklámmentes változat is? Mert rohadt idegesítõ, hogy végig kell néznem mindig azt a nyavalyás elõzetest a DVD-n áttekerhetetlenül...

EDIT: No, csak kihagytam egy igen lényeges dolgot. eBayen rengeteg DVD-t szoktak árulni, akit érdekel az eBayezés, annak szívesen segítek, mert onnan szereztem be a teljes Fighting Fantasy könyvgyûjteményemet. :-)
Title: Eredeti anime DVD-k
Post by: kikuchiyo on 2006-01-10, 23:55:00
Nincs más választásod, mint lementeni a Chihiro DVD-t vinyóra, kiszedni belõle a reklámot PGCEdittel, és kiírni írható lemezre. Akár tehetsz rá magyar feliratot is.
Title: Eredeti anime DVD-k
Post by: Ramiz on 2006-01-11, 00:07:53
Quote from: kikuchiyoNincs más választásod, mint lementeni a Chihiro DVD-t vinyóra, kiszedni belõle a reklámot PGCEdittel, és kiírni írható lemezre. Akár tehetsz rá magyar feliratot is.
Viszont akkor már nem lesz {ld. a topik címét}. :)
Title: Eredeti anime DVD-k
Post by: Cobra on 2006-01-11, 00:17:08
Én most a német kiadásokat nézegetem, elég nagy a szórás árban. A német szinkronos verziók 20-30 Euroba, az angol kiadások 30 Euro körül, az amerikaiak 30-50 Euroba kerülnek lemezenként. Sajnos egy sorozat 150-200 Euroból jön csak ki, ami nagyon húzós.
A Steamboynak a magyar feliratos verzióját terveztem beszerezni, de csak 1-2 online boltban van, én meg szívesebben venném rendes üzletben.
Title: Eredeti anime DVD-k
Post by: Pivi on 2006-01-11, 00:29:27
Quote from: CobraA Steamboynak a magyar feliratos verzióját terveztem beszerezni, de csak 1-2 online boltban van, én meg szívesebben venném rendes üzletben.
A legtöbb online boltnál van személyes átvétel, ahol ha valami gáz van a DVDvel, akkor max nem veszed át. Én a már fent említett DVD futártól szereztem be az én Steamboy-omat, és semmi probléma nem volt az átvétellel (a déli pályaudvar környékén van a személyes átvétel helyszíne).

Quote from: RamizViszont akkor már nem lesz {ld. a topik címét}.
Jaja. Ezért kérdem, hogy kapható -e reklámmentes változat.
Néhány helyen láttam 5-6000 körüli áron magyar kiadású Chihiro-t, gondolom ezen nincs reklám (ha meg van, akkor az a legnagyobb sz**rágás, ami létezik), viszont ezt meg kicsit sokallom.
Title: Eredeti anime DVD-k
Post by: Feldin on 2006-01-11, 01:20:07
vki be tudja nekem szerezni a Neko no Onegaishi itthon kiadott verzióját?
meg akarom venni, de nem lehet elérni... :(
Title: Eredeti anime DVD-k
Post by: Kuroi Tenshi on 2006-01-11, 11:39:23
Quote from: PiviEDIT: No, csak kihagytam egy igen lényeges dolgot. eBayen rengeteg DVD-t szoktak árulni
Igen, csak vigyázni kell avval is ám rendesen, mert sok eBAy-shopban is másolt, hamisított lemezek vannak. Bár az néhánynál elég feltûnõ, hogy 1 lemezre nem a szokásos 3-4 (esetleg 5) rész kerül (azaz 90-120 perc), hanem mondjuk 3 DVD-re ráfér 26 epizód :rolleyes: :D
Title: Eredeti anime DVD-k
Post by: Moha on 2006-01-11, 21:09:08
Quote from: PiviEmellett rendelkezek még a Record of Lodoss War régiómentes collector's edition DVD kiadásával is, és ha minden igaz, akkor néhány héten belül meglesz a Record of Lodoss War: Chronicles of the Heroic Knight régiómentes DVD is.
Nem akarlak elkeseríteni, de ha az eBay-en vettél régiómentes DVD-t, az bizony HKDVD lesz, azaz nem eredeti. Anno nekem is sikerült egyet beszereznem...
QuoteNo, és akkor hogy kérdezzek is:
Létezik a Chihiro magyar kiadásából reklámmentes változat is? Mert rohadt idegesítõ, hogy végig kell néznem mindig azt a nyavalyás elõzetest a DVD-n áttekerhetetlenül...
Mplayer-nek nem gond. :) Sõt, pl. Mandrake Linux alatt a beépített lejátszó (Kmedia, asszem) is gond nélkül átugrotta a reklámot. De amúgy letörtem volna a kezét annak, aki úgy csinálta meg, hogy a legtöbb lejátszóban nem lehet átugrani. Mert felõlem tegyék rá, de legalább lehessen átugrani, mert baromi idegesítõ huszonhatszor végignézni ugyanazt. Ráadásul egy hülye francia akciófilm elõzetese van rajta. :grrr:
QuoteEDIT: No, csak kihagytam egy igen lényeges dolgot. eBayen rengeteg DVD-t szoktak árulni, akit érdekel az eBayezés, annak szívesen segítek, mert onnan szereztem be a teljes Fighting Fantasy könyvgyûjteményemet. :-)
eBay-el kapcsolatban én is szívesen segítek, de aki DVD-t vesz onnan, az elõbb jól nézzen szét, nem HKDVD-re akadt-e.
Quote from: Feldinvki be tudja nekem szerezni a Neko no Onegaishi itthon kiadott verzióját?
meg akarom venni, de nem lehet elérni... :(
Ez engem is érdekelne. Tudtommal Pesten van egy cég, aki forgalmazza, és egyedül náluk lehet megvenni, kereskedelmi forgalomba nem hozták.
Title: Eredeti anime DVD-k
Post by: Pivi on 2006-01-12, 10:23:29
Quote from: MohaNem akarlak elkeseríteni, de ha az eBay-en vettél régiómentes DVD-t, az bizony HKDVD lesz, azaz nem eredeti. Anno nekem is sikerült egyet beszereznem...
Nem, nem eBayrõl van, eBayrõl eddig csak könyveket vettem, DVDt nem, csak néha rákeresek animeDVDkre is, és rengeteg szokott lenni (persze ebbõl valóban elég sok hamis).
A Lodoss innen van:
http://www.centralparkmedia.com

Quote from: MohaTudtommal Pesten van egy cég, aki forgalmazza, és egyedül náluk lehet megvenni, kereskedelmi forgalomba nem hozták.
Õk adták ki:
http://www.intersonic.hu
Title: Eredeti anime DVD-k
Post by: Feldin on 2006-01-12, 10:24:49
Quote from: PiviNem, nem eBayrõl van, eBayrõl eddig csak könyveket vettem, DVDt nem, csak néha rákeresek animeDVDkre is, és rengeteg szokott lenni (persze ebbõl valóban elég sok hamis).
A Lodoss innen van:
http://www.centralparkmedia.com


Õk adták ki:
http://www.intersonic.hu
és nemtod véletlen h hogy lehet beszerezni tõlük?
Title: Eredeti anime DVD-k
Post by: Andi on 2006-01-12, 17:04:11
Amik nekem vannak:

Chihiro - a reklám tényleg idegesítõ, de 900 Ft-ért szemet hunyok felette.
Cowboy Bebop  film - Az ára azt hiszem 3000 Ft körül volt, nincs rajta magyar szinkron, viszont megnézheted oroszul is :D Azt viszont sajnálom hogy az extráknál (hogyan készült, stb) nincs magyar felirat.
Macskák királysága - Októberi Conon vettem, 1500 volt, ha jól emlékszem. A borító kicsit szegényes, a magyar szinkronban pedig túl gyerekes lett a fõszereplõ lány hangja, de ettõl függetlenül szerintem korrekt.
Mononoke hime - Ez lengyel kiadás, elég olcsó is volt, de sajna nincs rajta japán szinkron. Viszont az angol kifejezetten jó lett! És még kis füzet is járt mellé :D


A Gõzfiú nekem is kéne, de a DVD futárnál is valami 5000 Ft-ért láttam. Kicsit soknak tartom.
Title: Eredeti anime DVD-k
Post by: Moha on 2006-01-13, 00:38:40
Quote from: Feldinés nemtod véletlen h hogy lehet beszerezni tõlük?
Szerintem simán elsétálsz az üzletükbe és megveszed. :) Ha sikerül, légyszi vegyél nekem is egyet, kifizetem postával, mindennel együtt.

Én majd a Totoro-t szeretném megvenni. CDJapan-nál láttam 2 lemezes extra változatot, 2-es régióval, angol felirattal/szinkronnal. Postával együtt viszont majdnem egy tizes lenne. :(
Title: Juuni kokki
Post by: ArchElf on 2006-01-14, 02:37:22
Nem eredeti, de mostanában kezdtem (kezdtünk) el csinálgatni itthon DVD "kiadást" a Juuni Kokki-ból. A video (NTSC) / hang (MP2) a KAA féle eredeti DVD rip (sajna azért visszatömörítve: XVID->MPEG2), a jelenlegi állás szerint 5 rész lesz egy lemezen (de Chapterenként szétvágjuk majd) eredeti hanggal és angol (KAA) + magyar (saját) felirattal. Nem kívánok forgalamazni, inkább csak a saját szórakozásomra csinálom... Amúgy aki tud segíteni motion menüben, szóljon nyugodtan.
:)
AE
Title: Eredeti anime DVD-k
Post by: Pivi on 2006-04-01, 23:52:37
Na, gondoltam felhozom a topikot, ugyanis megjelent a Vándorló Palota DVD-n!!!

A DVD-n van magyar és japán szinkron, valamint magyar felirat. Ez is Best Hollywood kiadvány, de ennek az elején végre nincsen semmiféle átugorhatatlan reklám (csak némi copyright szöveg, de az nem gáz).
Ezen kívül még egy kis minimális extrát is ráraktak, de az nem túl sok (mozielõzetes, fotógaléria, Chihiro elõzetes).
Aki türelmetlen (mint én), az megveheti 2990-ért bármelyik újságosnál DVD Európa kiadványként, de szerintem pár hónap múlva ebbõl is lesz 990HUF-os verzió bármelyik Media Markt-ban.

Ezen kívül, végre megjött a külföldrõl rendelt Record of Lodoss War - Chronicles of the Heroic Knight 4DVD-s, régiómentes rajzfilm, és utánvéttel együtt mindössze 8200 HUF-ba került, úgyhogy ha valaki szeretne külföldrõl DVD-t rendelni, akkor szívesen megadom annak a srácnak az elérhetõségét, akin keresztül én rendeltem, mert nagyon jó árakon tud filmet beszerezni.

És akkor végül, de nem utolsósorban, a Macskák Királysága DVD-t itt lehet megvenni:
NTERSONIC s.r.o.
1065 Budapest, Révay utca 10
Tel.: 474-88-22

Személyesen be kell menni, és a kezetekbe nyomják 990-ért.
Title: Eredeti anime DVD-k
Post by: Moha on 2006-04-02, 00:24:25
Quote from: PiviNa, gondoltam felhozom a topikot, ugyanis megjelent a Vándorló Palota DVD-n!!!
Hmm, ez gyors volt! Januárban ment a moziban, ahhoz képest már kint van a DVD! Hétfõn felkutatom és megveszem... ööö, izé ill. majd 5-e körül, ha megkapom a fizut, mert most totál le vagyok égve. :D
Quotemagyar felirat.
Úgy tûnik, kezd megjönni az eszük
QuoteEz is Best Hollywood kiadvány, de ennek az elején végre nincsen semmiféle átugorhatatlan reklám
Na azért! Csak aztán maradjanak is ennél a felállásnál!
QuoteÉs akkor végül, de nem utolsósorban, a Macskák Királysága DVD-t itt lehet megvenni:
Errõl is tudtam már egy ideje és szeretném megszerezni. Valamelyik budapesti emberke megszánhatna és vehetne nekem egy példányt (természetesen kifizetném cakkom-púder postával együtt) (aki vállalkozna rá - please PM!)
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: ArchElf on 2006-04-26, 01:27:42
Quote from: Pivi on 2006-04-01, 23:52:37
Na, gondoltam felhozom a topikot, ugyanis megjelent a Vándorló Palota DVD-n!!!

A DVD-n van magyar és japán szinkron, valamint magyar felirat. Ez is Best Hollywood kiadvány, de ennek az elején végre nincsen semmiféle átugorhatatlan reklám (csak némi copyright szöveg, de az nem gáz).
Ezen kívül még egy kis minimális extrát is ráraktak, de az nem túl sok (mozielõzetes, fotógaléria, Chihiro elõzetes).
Aki türelmetlen (mint én), az megveheti 2990-ért bármelyik újságosnál DVD Európa kiadványként, de szerintem pár hónap múlva ebbõl is lesz 990HUF-os verzió bármelyik Media Markt-ban.

Ezen kívül, végre megjött a külföldrõl rendelt Record of Lodoss War - Chronicles of the Heroic Knight 4DVD-s, régiómentes rajzfilm, és utánvéttel együtt mindössze 8200 HUF-ba került, úgyhogy ha valaki szeretne külföldrõl DVD-t rendelni, akkor szívesen megadom annak a srácnak az elérhetõségét, akin keresztül én rendeltem, mert nagyon jó árakon tud filmet beszerezni.

És akkor végül, de nem utolsósorban, a Macskák Királysága DVD-t itt lehet megvenni:
NTERSONIC s.r.o.
1065 Budapest, Révay utca 10
Tel.: 474-88-22

Személyesen be kell menni, és a kezetekbe nyomják 990-ért.
Vándorló palotát megkaptam névnapomra :):):) kössz hugi...
Amúgy a Lodoss is érdekelne (csak lenne rá keret). :)

AE
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Pr3d4k1ng on 2006-04-27, 17:07:34
3990 FT az FF:AC (dupla lemezed extra)
EZ roahtt olcsó!!!!!!!! Ez meg kell vennem ,ez megéri :cool:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Manu on 2006-04-27, 18:54:40
Quote from: Predaking on 2006-04-27, 17:07:34
3990 FT az FF:AC (dupla lemezed extra)
EZ roahtt olcsó!!!!!!!! Ez meg kell vennem ,ez megéri :cool:

Esetleges barterbe:

Samurai Champloo vol. 1-7
Haibani renmei vol 1-4 alá kikuchiyo
Akira (nem magyar, csak DTS hang)
Most jön:
NGE Platinum Vol 1-6. Kb. a felénél tartok
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Bruce on 2006-04-28, 11:42:34
Nos nemtom mennyire ismerős a cím, de gondoltam közreadom:
http://www.animebolt.hu/ (http://www.animebolt.hu/)
Már gondolkoztam rajta hogy rendelni kéne, csak lenne rá keret... :bruhuhu:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Cobra on 2006-04-28, 12:35:01
Nem akarom az üzletüket rontani, de elég húzós áron adják a dolgokat. Még szállítási ktg-gel is jóval olcsóbban jön ki egy külföldi cégtől való rendelés.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: stefa on 2006-05-01, 17:41:58
Van par elado anime dvd-m. Mind eredeti USA R1 NTSC kiadas.Karcmentesek.
Japan es angol hang + angol felirat van rajtuk:

Ghost in the shell (ezen nem csuszik a hang mint a R2-es kiadason)
Macross Plus OVA 1
Macross Plus OVA 2

ha erdekel vmi mailba erdeklodj: stefa kukac freemail pont hu
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Kvikveg on 2006-05-01, 18:02:17
Quote from: stefa on 2006-05-01, 17:41:58
Van par elado anime dvd-m. Mind eredeti USA R1 NTSC kiadas.Karcmentesek.
Japan es angol hang + angol felirat van rajtuk:

Ghost in the shell (ezen nem csuszik a hang mint a R2-es kiadason)
Macross Plus OVA 1
Macross Plus OVA 2

ha erdekel vmi mailba erdeklodj: stefa kukac freemail pont hu

Mennyert kb?
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: stefa on 2006-05-02, 21:46:39
gits 6k, a 2 macross egyutt 8k +postaktg, vagy Pecsen szemelyes atvetel.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: L.Mole on 2006-05-07, 23:31:42
1 kérdés: "Final Fantasy: Advent Children"-nel találkozott már valaki áruházban, polcról leemelhetős változatban, vagy ne reménykedjek, és rendeljem meg neten keresztül? :frown:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Cobra on 2006-05-08, 00:24:30
Elvileg 14-étől lesz kapható, ha jól emlékszem. Tehát üzletben még 100%, hogy nincs, de biztos lesz.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Yakumo on 2006-05-08, 00:47:53
Quote from: Cobra on 2006-05-08, 00:24:30
Elvileg 14-étől lesz kapható, ha jól emlékszem. Tehát üzletben még 100%, hogy nincs, de biztos lesz.
Így van, eltolták május 14.-ére a megjelenését.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Pr3d4k1ng on 2006-05-09, 22:25:54
Quote from: Cobra on 2006-05-08, 00:24:30
Elvileg 14-étől lesz kapható, ha jól emlékszem. Tehát üzletben még 100%, hogy nincs, de biztos lesz.
Akkor ezért nem talátam sehol.
thx az infot :merci:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Pirula on 2006-05-10, 13:39:45
Quote from: White SeeD on 2006-05-10, 08:54:09
Lain kis dvd set.
Marha olcsó lenne ha nem kéne szállítási költséget fizetni...
Hogyér' dobálják? Már szállítás nélkül.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Pirula on 2006-05-10, 14:04:40
Quote from: White SeeD on 2006-05-10, 13:46:08
Quote from: Pirula on 2006-05-10, 13:39:45
Quote from: White SeeD on 2006-05-10, 08:54:09
Lain kis dvd set.
Marha olcsó lenne ha nem kéne szállítási költséget fizetni...
Hogyér' dobálják? Már szállítás nélkül.

Szállítás nélkül újonan 4DVD set caseban 36 dollár volt.
Jah és olcsóbb ha üzletben megveszed. Vagy 7%al csak akkor még ebayen vettem tőlük. De a külön olnline shopban = vagy akár több % al olcsóbb.
Hmmm... hmmm... Jól hangzik, és a szülinapom is közeleg...
:merci: a felvilágosítást!
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Pirula on 2006-05-10, 15:22:28
Quote from: White SeeD on 2006-05-10, 15:03:40
Ha nincsen dombornyomott kártyád csak szólj :smile:
Apámnak van, csak hát meg kéne győznöm róla hogy ez egy értelmes kiadás.  :haha: Még meglátom hogy rendelek-e, először végezzek a vizsgáimmal.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-05-10, 19:28:51
Akkor White SeeD testvér, segítesz az alázatos Membernek British Elfen Lied DVD-t szerválni? :)
http://cgi.ebay.com/Elfen-Lied-The-Original-Complete-Anime-TV-Series-BoxSet_W0QQitemZ9134171464QQcategoryZ41524QQrdZ1QQcmdZViewItem (http://cgi.ebay.com/Elfen-Lied-The-Original-Complete-Anime-TV-Series-BoxSet_W0QQitemZ9134171464QQcategoryZ41524QQrdZ1QQcmdZViewItem)
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Fazék on 2006-05-10, 19:37:57
Quote from: Member on 2006-05-10, 19:28:51
Akkor White SeeD testvér, segítesz az alázatos Membernek British Elfen Lied DVD-t szerválni? :)
http://cgi.ebay.com/Elfen-Lied-The-Original-Complete-Anime-TV-Series-BoxSet_W0QQitemZ9134171464QQcategoryZ41524QQrdZ1QQcmdZViewItem (http://cgi.ebay.com/Elfen-Lied-The-Original-Complete-Anime-TV-Series-BoxSet_W0QQitemZ9134171464QQcategoryZ41524QQrdZ1QQcmdZViewItem)
ez sztem egyértelműen hamisítvány...
onnan lehet legegyszerűbben rájönni, hogy eredetinél max 3-4 rész van egy dvd lemezen.

szerk: legalábbis én így tudom. persze könnyedén lehet hogy tévedek, csak gondoltam szólok.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-05-10, 19:54:47
Quote from: Fazék on 2006-05-10, 19:37:57
ez sztem egyértelműen hamisítvány...
onnan lehet legegyszerűbben rájönni, hogy eredetinél max 3-4 rész van egy dvd lemezen.

szerk: legalábbis én így tudom. persze könnyedén lehet hogy tévedek, csak gondoltam szólok.
Pár órával ezelőtt még úgy láttuk, hogy vmi brit izé, tehát nem az eredeti japán kiadás. "Eredeti" hamisítványt (http://cgi.ebay.com/DVD-Elfen-Lied-Complete-Series-Eps-1-13-Fast-Shipping_W0QQitemZ9133538408QQcategoryZ617QQrdZ1QQcmdZViewItem) találtam 1 dollár körül, hát az nem semmi. :p
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Fazék on 2006-05-10, 19:58:50
Quote from: Member on 2006-05-10, 19:54:47
Pár órával ezelőtt még úgy láttuk, hogy vmi brit izé, tehát nem az eredeti japán kiadás. "Eredeti" hamisítványt (http://cgi.ebay.com/DVD-Elfen-Lied-Complete-Series-Eps-1-13-Fast-Shipping_W0QQitemZ9133538408QQcategoryZ617QQrdZ1QQcmdZViewItem) találtam 1 dollár körül, hát az nem semmi. :p
szóval akkor te is tudod, hogy hamisítványt rendelsz?
csak mert még ráadásul régiómentesnek mondja a lemezeket, ami azért ritkán fordul elő eredeti dvd-knél...

ráadásul ha jól tudom jelenleg csak Japánban van végig kiadva dvd-n, az angliai kiadásból a Vol3 June 19, 2006 -ra van bejelentve
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-05-10, 21:17:40
Szerintem ez ugyanolyan, mint a németországi manga. Olyan, mint a japán, de mégsem.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Fazék on 2006-05-10, 21:19:43
Quote from: Member on 2006-05-10, 21:17:40
Szerintem ez ugyanolyan, mint a németországi manga. Olyan, mint a japán, de mégsem.
a német manga legális, garantált minőségű (mármint azt hiszem :))
ez szimplán hamisítvány. nem igazán látom a párhuzamot.  :confused:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-05-10, 21:53:12
Bocsika, Member bezsongott.

Ez (http://www.animecornerstore.com/elfenlied.html) szerintetek megéri?
Elfogadnak sima "cash in envelope" módszert, és annyira nem is drága a shipping.

EDIT:
Meg kb. annyiba kerül, mint az a hamis (?) brit, igaz, hogy csak az első 4 rész, de jó az.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Kuroi Tenshi on 2006-05-10, 23:06:58
Quote from: Member on 2006-05-10, 21:53:12
Elfogadnak sima "cash in envelope" módszert, és annyira nem is drága a shipping.
ööö... ha nagyon szereted a kockázatos dolgokat, akkor hajrá.
Különben lebeszélnélek a készpénz postai küldözgetéséről.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-05-11, 08:24:06
Tudom, hogy nem éppen a legjobb választás, de ez van, eddig 3szor bejött.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-05-11, 08:38:11
De most még csak az első DVD-t (Vector One) szeretném. :ejnye:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-05-11, 08:51:15
Quote from: White SeeD on 2006-05-11, 08:42:31
Na igen de ha azt veszed akor még drágább lesz nem csak az árú, de a szállítás is 4szer lesz. Ráadásúl a cases verzió még rátesz 8 dolcsi pluszt :ejj:
Na igen, de miből teremtsek elő hirtelen 70+$-it? Meg ki tudja, lehet, hogy évek telnek el két rendelés között.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-05-11, 08:58:31
Quote from: White SeeD on 2006-05-11, 08:54:49
Mejn dolgozni a nyáron és meglesz a pénz :smile:
Anyám mindig azzal jön, hogy ruházati cikkre költsem el mindet. :ejj:
QuoteDe végső esetben meg ha tényleg nem akarsz rá sokat költeni és megelégedsz egy hcdvd-vel az sem olyan rosz. dvd minőség megvan, az élettartam az nem tudom menniy lehet. Max jóval laposabb mint egy 4 lemezes case-s verzió.
Az a Brit is ilyen volt, nemde?
Tegnap 7 óráig úgy tudtam, hogy a hcdvd csak másutt kiadott maszlag, aztán úgy jött le, hogy hamis, most már már teljes létbizonytalanságba estem.

EDIT: Elvileg gyümölcsösládákat fogok pakolni, hihi, a testalkatomhoz pont az megy. :D
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Fazék on 2006-05-13, 17:00:38
Cowboy Bebop 1. dvd (http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=5053&VID=066-673933663-30509421774402407) május 16-án :cool:

mondjuk nincsen agyontömve extrákkal, de legalább az ára is valami brutálisan jó. ha valaki szereti a sorozatot (és nem dobozkinézet és extra-mániás) és ennyi pénzt sem hajlandó áldozni rá, az szégyellje magát  :uzi:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Kuroi Tenshi on 2006-05-13, 18:05:22
Quote from: Fazék on 2006-05-13, 17:00:38
Cowboy Bebop 1. dvd (http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=5053&VID=066-673933663-30509421774402407) május 16-án :cool:
Khmm. Egyes felröppent hírek szerint 14.-én, a Conon is lesz pár CB és Akira DVD :)

Sőt, egyre több DVD fog idén megjelenni:
http://www.japanimania.hu/index.php?file=news2&nid=209

- Ghost in the Shell (ősz-tél)
- Inuyasha 4-5-6-7. (egyenként 8 epizód, a teljes első évad)
- Cowboy Bebop - Csillagközi fejvadászok 2-3-4-5. (egyenként 5 epizód, valamelyiken 6)
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Fazék on 2006-05-13, 18:08:07
Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-05-13, 18:05:22
- Cowboy Bebop - Csillagközi fejvadászok 2-3-4-5. (egyenként 5 epizód, valamelyiken 6)
ööö hát remélem azért ez nem a képminőség rovására megy majd...  :frown:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Raggie on 2006-05-13, 18:10:07
Hát azért öt rész az max 150perc, annyit még simán á lehet rakni egy DVD-re tökéletes minőségben!

Több anime DVD-n: :cool: :hopp: :whoah: :Kiraly:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Kuroi Tenshi on 2006-05-13, 18:21:02
Quote from: Fazék on 2006-05-13, 18:08:07
ööö hát remélem azért ez nem a képminőség rovására megy majd...  :frown:
ez kb olyan, mint a cd-audio 44100 Hz @ 16 bit x2 (stereo)  = 1411,2 kbps vs FLAC, shn vagy egyébb lossless, 700-900 kbps-mal.
Ember meg nem hallja a különbséget.
Lehet még fokozni: a mostani legjobb stúdióhangkártyák 192000 Hz @ 32 bitet tudnak. Az 12288 kbps. Egy cd-re avval 8,5 perc zene férne fel...

Szóval lehet itt variálni a hanggal, hangrenszerrel és a képpel, felbontással is pár százalékot, mielőtt bármi romlást észrevennél.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Fazék on 2006-05-13, 18:23:31
Quote from: Vash the Stampeedo on 2006-05-13, 18:10:07
Hát azért öt rész az max 150perc, annyit még simán á lehet rakni egy DVD-re tökéletes minőségben!

Több anime DVD-n: :cool: :hopp: :whoah: :Kiraly:
5 rész az 130 perc :) de amúgy igazad van, ennyinek még rá kéne férnie ilyen egyéb lemeztartalommal, tökéletes képminőséggel.
az egyedüli további aggodalomra adó okot az ottani hozzászólásokból merítettem, miszerint állítólag az RTL Klub által kiadott InuYasha dvd-k képminősége nem kis kívánnivalót hagy maga után. "Már kisebb mozgásoknál is torzul, kockásodik a kép.Olyan mintha avi-ból készítette vona valami kezdő "hazibarkács" módszerrel." szóval remélhetőleg azért a CB-hez normális forrást szereztek...
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Raggie on 2006-05-13, 18:38:10
Quote from: Fazék on 2006-05-13, 18:23:31
5 rész az 130 perc :)
Jó tudom, csak nemtom hogyan kavarnak majd az intro-kal és az outro-kal.
Quote from: Fazék on 2006-05-13, 18:23:31
az egyedüli további aggodalomra adó okot az ottani hozzászólásokból merítettem, miszerint állítólag az RTL Klub által kiadott InuYasha dvd-k képminősége nem kis kívánnivalót hagy maga után. "Már kisebb mozgásoknál is torzul, kockásodik a kép.Olyan mintha avi-ból készítette vona valami kezdő "hazibarkács" módszerrel." szóval remélhetőleg azért a CB-hez normális forrást szereztek...
Hmmm... ha ezt ki merik adni rossz minőségben, akkor bemegyünk Ramizzal a felelőshöz és kettéhasítjuk a f*szát! :D :__devil:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Kuroi Tenshi on 2006-05-13, 18:40:38
Quote from: Fazék on 2006-05-13, 18:23:31
az egyedüli további aggodalomra adó okot az ottani hozzászólásokból merítettem, miszerint állítólag az RTL Klub által kiadott InuYasha dvd-k képminősége nem kis kívánnivalót hagy maga után. "Már kisebb mozgásoknál is torzul, kockásodik a kép.Olyan mintha avi-ból készítette vona valami kezdő "hazibarkács" módszerrel." szóval remélhetőleg azért a CB-hez normális forrást szereztek...
Ez azért van, mert
1.) bénán csinálták meg
2.) a mostani IY dvd-ken 12 aza tizenkettő rész van...  :3x3: 4,5/12 = 0,375. És ezt avi vagy divx-be kódolják, sőt, ezt egy dvd-lejátszóba dobják, nem egy számgépbe, ahol lenne hozzá codec, jobbfajta video-tömörítés és postprocessing
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Fazék on 2006-05-13, 18:42:28
Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-05-13, 18:40:38
Quote from: Fazék on 2006-05-13, 18:23:31
az egyedüli további aggodalomra adó okot az ottani hozzászólásokból merítettem, miszerint állítólag az RTL Klub által kiadott InuYasha dvd-k képminősége nem kis kívánnivalót hagy maga után. "Már kisebb mozgásoknál is torzul, kockásodik a kép.Olyan mintha avi-ból készítette vona valami kezdő "hazibarkács" módszerrel." szóval remélhetőleg azért a CB-hez normális forrást szereztek...
Ez azért van, mert
1.) bénán csinálták meg
2.) a mostani IY dvd-ken 12 aza tizenkettő rész van...  :3x3: 4,5/12 = 0,375. És ezt avi vagy divx-be kódolják, sőt, ezt egy dvd-lejátszóba dobják, nem egy számgépbe, ahol lenne hozzá codec, jobbfajta video-tömörítés és postprocessing
oh. most megnyugtattál. nem gondoltam volna, hogy az InuYasha dvd-kre ennyi részt nyomtak föl :) így már tökéletesen érthető és úgy érzem különösebb aggodalomra sincsen ok a CB dvd-kkel kapcsolatban a továbbiakban.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Kuroi Tenshi on 2006-05-13, 18:56:30
Quote from: Fazék on 2006-05-13, 18:42:28
oh. most megnyugtattál. nem gondoltam volna, hogy az InuYasha dvd-kre ennyi részt nyomtak föl :) így már tökéletesen érthető és úgy érzem különösebb aggodalomra sincsen ok a CB dvd-kkel kapcsolatban a továbbiakban.
Én is csak pislogtam, amikor megláttam, hogy az 1. 4 része, majd a 2. dvd 8 része után a 3.tól már 12 rész van rajtuk... Lehet, hogy kevesebb dvd-ből kijön, de azért egy dvd-lejátszóval elég láthatóan romlik a minőség.
Nem merném hd-tvn nézni :D
Title: Macskák királysága DVD
Post by: Moha on 2006-05-15, 01:22:24
Na, az AnimeCon-on megvettem a Macskák Királysága (Neko no ongaeshi - The cat returns) DVD-t. Az ára (1200 HUF) tűrhető volt, a minőség számítógépen (lehet, hogy az interlace miatt) kicsit pixelesnek tűnik, majd megnézem TV-n is.
Mindenesetre legalább eredeti DVD.
Egy dolgot mondanék viszont annak, aki megvette/megveszi: nehogy megnézzétek magyar szinkronnal!!!  :comp: Egyszerűen szööörnyűűű az a vékony cincogó ötévesforma hang, amit a főszereplőnek adtak... :ejj:
Szóval eredeti DVD  :cool: szinkron  :morci:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Kuroi Tenshi on 2006-05-15, 11:53:36
Quote from: White SeeD on 2006-05-15, 11:38:21
Meg akkor minek megvenni? Jobb a fanszub verzió. Van rajta magyar hang azt ennyi..
a kis IY-fanoknak, akik lusták magyarul vagy nem tudnak angolul feliratot olvasni, sztem pont ez a fontos.
Amúgy sztem is röhej. De hát, amikor mi is kicsik voltunk, képesek voltunk ennél rosszabb minőségű vhs-t is nézni, nem? ;)
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-05-15, 12:10:52
És pont ezt fogom majd elkérni Zan-tól. :)
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Pr3d4k1ng on 2006-05-15, 16:42:18
VÉGREEEE!!! ITT VAN !!! KEZEMBEN !!! DRÁÁÁGASZÁGOM AZ KINCEM AZ ÉN EGYETLENEM!!!!
FF:AC-m!!!! *símogatja, nem adja senkien a drágaszágát* Ahoz jépest , hogy 2lemezes extra dvd , olcsó 3990Ft. Kb 2éve egy 2 lemezes került úgy 9000Ft-ba.Max 6000Ft nagyon lementek a DVD-k ára.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Raggie on 2006-05-15, 17:18:19
Quote from: Predaking on 2006-05-15, 16:42:18
VÉGREEEE!!! ITT VAN !!! KEZEMBEN !!! DRÁÁÁGASZÁGOM AZ KINCEM AZ ÉN EGYETLENEM!!!!
FF:AC-m!!!! *símogatja, nem adja senkien a drágaszágát* Ahoz jépest , hogy 2lemezes extra dvd , olcsó 3990Ft. Kb 2éve egy 2 lemezes került úgy 9000Ft-ba.Max 6000Ft nagyon lementek a DVD-k ára.
Mázlista! :D
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-05-15, 19:19:53
Nekem fizetnetek kéne, hogy elfogadjam. :hehe:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Raggie on 2006-05-18, 13:16:28
Quote from: Member on 2006-05-15, 19:19:53
Nekem fizetnetek kéne, hogy elfogadjam. :hehe:
Mér?? Ennyire nem szereted? :eek:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Raggie on 2006-05-18, 13:40:28
De miért? Az FFVII egy jó történet, jó karakteres szereplűkkel és még látványos is. Lehet, hogy nem a legmélyebb érzéseket közvetíti de szvsz korrektül megcsinált jó kis látványmozi. Nemtom mit nem szerettek benne. Nem lesz a szemem fénye, nem aszondom. De azért simmán elfogadnám! :D
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Raggie on 2006-05-18, 13:50:29
Quote from: White SeeD on 2006-05-18, 13:46:50
Ööö, Én Otakuk vagyok. Nem szeretjük a látványmozit :smile:
Ööö... ez kicsit arcos volt! ;) :D
(mindenki szereti a látványmozit, max nem ugyanannyi időn keresztül folyamatosan, és mondjuk csak egyszer. legalábbis szvsz)

OK, értem én. Csak Member reagálásán döbbentem meg, hogy el se fogadta volna!
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: RE@L on 2006-05-18, 22:25:51
Quote from: Raggie on 2006-05-18, 22:21:11
Quote from: RE@L on 2006-05-18, 22:18:38
Quote from: Bender (Ramiz) on 2006-05-15, 01:05:24
Quote from: Fazék on 2006-05-15, 01:00:00
azért sztem a Trigun-nak kicsit több esélye van, lévén azt is leadták az A+ -on ha jól tudom :)
A józan ész szava... ;) Igazad van. (Damn! Tényleg kéne az a Furi Kuri... :D )

Furi Kuriból az 1. DVD nekem megvan, igaz ADC-s.
:eek: :confused: Micsodaa! A FuriKuri ki van adva DVD-n?? (bár ez kicsit OFF, menjünk át az anime DVD-k topicba)
Sajnos nem eredeti, ADC-s de Aamcsi vagy angol kiadás, a kép jó és a hang is. 3 dvd-n van kiadva dvd-nként 2 rész nekem csak az első van meg sajnos :(
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Raggie on 2006-05-18, 23:43:44
Quote from: RE@L on 2006-05-18, 22:25:51
Sajnos nem eredeti, ADC-s de Aamcsi vagy angol kiadás, a kép jó és a hang is. 3 dvd-n van kiadva dvd-nként 2 rész nekem csak az első van meg sajnos :(
Az is rrohadt jó! :D Az a lényeg, hogy DVD! És nemtod véletlenül honnan lehetne megszerezni a másik kettőt??

BTW: Mi az, hogy ADC-s? :rolleyes: :confused:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: RE@L on 2006-05-19, 00:04:55
www.asiandvdclub.org szerintem ha feltöltöm majd a Perfect Blue-t lehet hogy tudok kérni reseedet, de anno azért nemszedtem le mert szar volt a ratio-m :( azóta nemtudom h van-e seedelve még. Ill megnézem 1 pill.  Nah ez jó http://www.asiandvdclub.org/browse.php?search=FLCL&cat=0 mind a 3 rendesen van seedelve és ráadásul az 1 es Golden torrent azaz nemkerül ratioszámításba!!!!!
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Raggie on 2006-05-19, 00:17:36
Sajna nem torrentezek, de majd megkérem Ramizt hogy töltse le! ;) :) Köszi az infót! :merci:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: RE@L on 2006-05-19, 00:22:48
Nagyon szívesen, legalább énis bepótlom a másik kettőt ha már fennvan még mindig =] ugyanis nekem a legnagyobb kedvencem a Furi Kuri és Haruhara Haruko ^^ :lazza:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Raggie on 2006-05-19, 10:20:55
Nagyon helyes! ;) :D
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: kikuchiyo on 2006-05-19, 13:11:01
Nem :_piszka:ni megyünk majd, hanem az éjszaka közepén, fekete ruhában és gumitalpú cipőben, álkulcsokkal és zárnyitó szerkezetekkel felszerelkezve.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: kikuchiyo on 2006-05-19, 13:29:08
Nem baj, majd megfúrom az ablakot.  :D
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Kuroi Tenshi on 2006-05-19, 15:41:12
Quote from: Raggie on 2006-05-18, 22:21:11
Quote from: RE@L on 2006-05-18, 22:18:38
Quote from: Bender (Ramiz) on 2006-05-15, 01:05:24
Quote from: Fazék on 2006-05-15, 01:00:00
azért sztem a Trigun-nak kicsit több esélye van, lévén azt is leadták az A+ -on ha jól tudom :)
A józan ész szava... ;) Igazad van. (Damn! Tényleg kéne az a Furi Kuri... :D )

Furi Kuriból az 1. DVD nekem megvan, igaz ADC-s.
:eek: :confused: Micsodaa! A FuriKuri ki van adva DVD-n?? (bár ez kicsit OFF, menjünk át az anime DVD-k topicba)
Asszem még írtam is ide is, hogy az Animeconon volt is belőle pár példány... ;)
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Moha on 2006-05-19, 22:07:31
Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-05-19, 15:41:12
Quote from: Raggie on 2006-05-18, 22:21:11
Quote from: RE@L on 2006-05-18, 22:18:38
Furi Kuriból az 1. DVD nekem megvan, igaz ADC-s.
:eek: :confused: Micsodaa! A FuriKuri ki van adva DVD-n?? (bár ez kicsit OFF, menjünk át az anime DVD-k topicba)
Asszem még írtam is ide is, hogy az Animeconon volt is belőle pár példány... ;)
Az nem manga volt? Úgy emlékszem még én mutattam ott az emeleten az egyik árusnál. DVD nem volt sok. A macskák királysága volt, az Akira meg fent a díszdobozos NGE és Elfen Lied... meg se mertem kérdezni, ezek vajon mennyibe kerültek... :p
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Kuroi Tenshi on 2006-05-19, 22:26:41
Quote from: Moha on 2006-05-19, 22:07:31
Az nem manga volt? Úgy emlékszem még én mutattam ott az emeleten az egyik árusnál. DVD nem volt sok. A macskák királysága volt, az Akira meg fent a díszdobozos NGE és Elfen Lied... meg se mertem kérdezni, ezek vajon mennyibe kerültek... :p
Nem, DVD - méghozzá 1. és 2. DVD. Még az elején láttam, ott fent, a NGE és más DVD-k mellett.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: sirtomi on 2006-05-24, 11:23:30
Tegnap meghozta a futár az Akira és a Cowboy Bebop dvdimet :)
Hétvégén meg is nézem mindkettőt. A CB többi részét kénytelen leszek letöltött verzióban nézni :D
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: sirtomi on 2006-05-24, 11:33:06
Quote from: White SeeD on 2006-05-24, 11:25:03
képet + árat kérhetnék? (postával együtt) :smile:
Képet majd csak este tudok felrakni.

Elég drága volt. 8200Ft összesen, ebből 1200Ft a postaköltség, 1490Ft a CB első 5 része és a maradék az Akira.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: sirtomi on 2006-05-24, 11:56:28
Quote from: White SeeD on 2006-05-24, 11:38:30
És a DVD-k száma?
Akira két lemez, tele extrákkal, dvdextra.hu -n nézd meg :)
A CB első öt része meg 1 lemez.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: sirtomi on 2006-05-24, 13:23:00
Quote from: White SeeD on 2006-05-24, 12:33:27
wow, 5400 + posta elégé borsos ár 1 db fimért.
Így nemigen fog elterjedni :ejj:
Hát nem.
Szívesebben vettem volna meg boltban, de nem kapható Pécsen sehol, úgyhogy megrendeltem.
Nem akartam mindkét filmet egyszerre, de kétszer nem akartam postaköltséget is fizetni, úgyhogy bevállaltam egyszerre :)
Akira doboza nagyon szép egyébként.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Raggie on 2006-05-24, 20:54:25
Quote from: White SeeD on 2006-05-24, 12:33:27
wow, 5400 + posta elégé borsos ár 1 db fimért.
Így nemigen fog elterjedni :ejj:
De legalább tényleg színvonalas és igényes kiadás. Szerintem még mindíg jobb, mintha Inuyasa style-ban adták volna ki! ;)

Egyébként el fog az terjedni(vagy már el is terjedt), mert a mozikban is majdnem végig teltházas vetítésekkel ment!
:jee: :cool:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: sirtomi on 2006-05-25, 01:02:42
Quote from: Raggie on 2006-05-24, 20:54:25
Quote from: White SeeD on 2006-05-24, 12:33:27
wow, 5400 + posta elégé borsos ár 1 db fimért.
Így nemigen fog elterjedni :ejj:
De legalább tényleg színvonalas és igényes kiadás. Szerintem még mindíg jobb, mintha Inuyasa style-ban adták volna ki! ;)

Egyébként el fog az terjedni(vagy már el is terjedt), mert a mozikban is majdnem végig teltházas vetítésekkel ment!
:jee: :cool:
Akira tényleg igényes kiadás. CB már kevésbé igényes külsőleg, de a tartalom oké :D
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Yakumo on 2006-05-25, 07:39:58
Quote from: sirtomi on 2006-05-25, 01:02:42

Akira tényleg igényes kiadás. CB már kevésbé igényes külsőleg, de a tartalom oké :D
Akira valóban az. :jee: CB meg 1490Ft , ennyiért meg ide vele és kész. :D
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: sirtomi on 2006-05-25, 09:54:06
Quote from: Yakumo on 2006-05-25, 07:39:58
Akira valóban az. :jee: CB meg 1490Ft , ennyiért meg ide vele és kész. :D
Pontosan :)
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Raggie on 2006-05-25, 11:13:28
Az egyiknél a jó minőségnek és igényes kiadásnak kell örülni, a másiknál meg hogy egyáltalán kijött, és hogy olcsó. :D
Optimism rulz! ;)
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: sirtomi on 2006-05-25, 12:05:24
Quote from: White SeeD on 2006-05-25, 11:50:51
Amiket sikeresen megszereztem ptom áron az elmúlt két hétben:
Ai Yori Aoshi(50dolcsi), Rah Xephon (75dolcsi), Onegai Teacher (45 dolcsi), Macross Plus (10 dolcsi) Elfen Lied (de ez Memberé :smile:) (Árak szállítással, nagy boxos kiadásban értendőek:D)
Jelenleg célban:
Noir, Chobits, Last Exile

+Egy Bebop. Így néz ki külföldön. Igaz ez használt és nincsen tok. Mindjárt nézek egy boltosat:)

http://cgi.ebay.com/ANIME-Cowboy-Bebop-Complete-6-DVDs-Excellent-Condition_W0QQitemZ9139365291QQcategoryZ41524QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
A magyar Bebop is kb ilyen tokban van. Megnyugodtam, azt hittem külföldön minőségibb, de nem :)
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-05-26, 09:40:37
Ma reggel azt álmodtam, hogy megjött a DVD-m. :) Furcsa volt, mert minden borító egyszínű szürke volt, Lucy nélkül, reméljük, hogy ez (sem) válik valóra.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: sirtomi on 2006-05-26, 09:58:09
Quote from: White SeeD on 2006-05-26, 09:51:49
Viszont betelt a polcom így vennem kell azt is :redface:
:lol: Na itt elnevettem magam :D
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-05-26, 10:11:20
Quote from: White SeeD on 2006-05-26, 09:51:49
De még csak egy hete lett feladva.
Tudom, csak rossz volt ezt álmodni. :) Július elejére számolom.
QuoteMinek megvenni az összes dvd-t mikor az elsőt meg lehet venni mindegyiknél külön a boxal. Utána már csak úgy kell fordítani a polcon hogy ne látszódjon hogy üres. :Kiraly:
Ez kész. :D
QuoteViszont betelt a polcom így vennem kell azt is :redface:
És ez... :rolleyes:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Fazék on 2006-05-26, 11:05:30
Quote from: White SeeD on 2006-05-26, 11:04:08
Viszont ahogy számolom megint sikerült az egész fizum elkölteni animeokra és nem maradt pénz polcra :mad:
a végén még megsajnállak :)
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-05-26, 11:06:02
Keress eBay-en a bolti ár alatt. :)
http://search.ebay.com/cupboard
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-05-29, 16:38:07
MEGJÖTT AZ ELFEN LIED!!! :hopp: :hopp: :hopp:
Kifejezetten szimpi a doboza, csak kissé kikopott a nemtomhogyodavarázsolt vektoroknál, de a használtsága ennyiben ki is merül, a dobozok ki-nem-nyithatóságát figyelembe véve nem sűrűn nézhették.
S mire elértem, hogy a DVD lejátszón legyen hang...
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Raggie on 2006-05-29, 19:47:58
eBay-ről rendelted?
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-05-29, 20:11:32
Aham. White SeeD közvetítésével. Bízhattok benne, nem nyúlja le a cash-t. :D :jee:
Kár, hogy kidobtam az újságokat, amivel ki volt tömve a doboz, most lenne mit olvasgatni...
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Raggie on 2006-05-29, 20:25:34
:D Nem azért kérdeztem! :) Inkább azért, hogy tényleg épségben és jó állapotban érkeznek-e meg acuccok onnan. De ezek szerint megbízható az eBay. OK. Lehet, hogy én is nézek maj valamit! :rolleyes:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-05-29, 20:28:56
Mindenkinél meg tudod nézni, hogy hány százalékosan megbízható a visszajelzések alapján (White Seed (ott kovacsandras2006) 100%-os volt asszem), 85 felett már sztem nem kell félni.

EDIT: Ami fontos: A ships USA only-nál kérdezz rá, hogy küldi-e mégis ide, mert némelyik belemegy és az ilyenekre kevesebb a külföldi licit :)
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Raggie on 2006-05-29, 20:35:20
Quote from: Member on 2006-05-29, 20:28:56
Mindenkinél meg tudod nézni, hogy hány százalékosan megbízható a visszajelzések alapján (White Seed (ott kovacsandras2006) 100%-os volt asszem), 85 felett már sztem nem kell félni.

EDIT: Ami fontos: A ships USA only-nál kérdezz rá, hogy küldi-e mégis ide, mert némelyik belemegy és az ilyenekre kevesebb a külföldi licit :)
Aham... kössz a tippeket! :merci:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Moha on 2006-05-29, 21:37:53
Quote from: Raggie on 2006-05-29, 20:25:34
:D Nem azért kérdeztem! :) Inkább azért, hogy tényleg épségben és jó állapotban érkeznek-e meg acuccok onnan. De ezek szerint megbízható az eBay. OK. Lehet, hogy én is nézek maj valamit! :rolleyes:
Maga az eBay csak egy aukciós portál. Az, hogy ki mennyire megbízható, az adott eladótól függ. De pont ezért van a már említett visszajelzésrendszer. A saját eBay shoppal és több száz, vagy több ezer visszajelzéssel rendelkező emberkék megbízhatók. Sőt, igazából szerencsére elég kevés a csaló és könnyű őket észrevenni.
Én már sok cuccot rendeltem eBay-ről, és eddig nem volt komolyabb gondom. Olyan embertől is rendeltem, akinek csak 30 visszajezése volt (az viszont mind pozitív) és rendben ment minden.
Eddig összesen 2x fordult elő, hogy valami nem érkezett meg (mindkétszer Hong Kongból küldtek cuccot) az elsőnél újraküldték és a második csomag megérkezett, a másodiknál pedig visszakaptam a pénzt.
Egyszóval eBay-t nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! Rengeteg cuccot találni olcsón, és elég kevés a rizikó, hogy csalót fogsz ki, nagyobb eséllyel azon fogsz inkább bosszankodni, hogy elvitték előled a cuccot egy utolsó másodperces licittel. :haha:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Raggie on 2006-05-29, 21:40:43
Aham... kösz. Még szoknom kell ezt a rendszert. :D
A japanimation-jellegű helyeknél egyszerűbb a dolog: email megy, pénz megy, cucc jön... jobb esetben! :D
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Moha on 2006-05-30, 23:48:43
(http://moha.uw.hu/eeek.gif)Bazz, megnyerted a lotto 5-öst, vagy mi? Ennyi cuccot rendelni egyszerre! Rendesen el vagy eresztve haver! :D
Én még a Love Hina mangát is csak apránként szedegetem össze, most 11 kötet van belőle... pedig dolgozó emberke vagyok. :( Hát igen, sokat keresek, csak nem sokat találok...
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Ramiz on 2006-05-31, 00:28:16
Hát akinek ennyi pénz megy át a kezén, annak csurran-cseppen is valami... :muhahah:
Egyébként szerintem is: :eek:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-05-31, 01:18:49
Kezdek gyanakodni, hogy SeeD nem egészen tiszta. :rolleyes:
Nagyon a japók közé készül, vki vetkőzetesse le és nézze már meg, nincs-e rajta yakuza-tetkó!
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-06-01, 11:33:52
Quote from: White SeeD on 2006-06-01, 07:53:42
Pl Noir fullos 26 dolcsi :D
De az meg hogy? :confused: Ennyire beszívottak lennének egyes otakuk, hogy nem is vágják a reális árakat? :confused: :confused: Mert ha vmi 7-edrangú borzalom lenne, még megérteném, de így...
Amúgy EL-nél látom, mázlim volt nekem is, nemrég elkelt egy díszdobozos 110$-ért, csak lazán 25-el több, mint a bolti ár. :ejj:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-06-01, 12:14:34
1$-t megadni kezdőárnak az emberi hülyeség felsőfoka. El merem képzelni, ahogy vki pl. Ranma full collection-t (100+ epizód) elvisz egy tábla csoki áráért...

Ebből még akár üzletet is csinálhatnál: Megszerzed 10 dolcsiért a cuccot aztán eladod idehaza. :p
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Kuroi Tenshi on 2006-06-01, 17:09:40
Quote from: White SeeD on 2006-06-01, 11:51:48
Sokan nem adnak meg rewerse limitet így gyak a kezdő áron elvihettem.
Mármint reserve (azaz minimálár) ;)

Quote from: Member on 2006-06-01, 12:14:34
1$-t megadni kezdőárnak az emberi hülyeség felsőfoka.
Attól függ, mihez tesznek $1 kezdőárat.
Ami keresett, ahhoz nem rossz ötlet.
Tiszta pszichológia:
alacsony árra jobban felfigyelnek az emberek, beteszik a figyelt licitek közé és bátrabban licitálnak. Ha meg kialakul egy licitháború, akkor az eladó kaszál.

Nézd meg evvel szemben az itthoni netes aukciókat. Mindenki többet kér érte, mint amennyit ér, alig párnál lehet ténylegesen licitálni. Így teljesen felesleges, akkor már egy apróhirdető-oldal is jobb ötlet.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-06-01, 17:42:38
Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-06-01, 17:09:40
Ami keresett, ahhoz nem rossz ötlet.
Tiszta pszichológia:
alacsony árra jobban felfigyelnek az emberek, beteszik a figyelt licitek közé és bátrabban licitálnak. Ha meg kialakul egy licitháború, akkor az eladó kaszál.
Az lehet, de néhányan viszont jókat szívnak ezzel (míg a vevő nyer, persze). Annál már csak az a viccesebb, amikor egy dollárral 0 biddel zárul az aukció.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Raggie on 2006-06-01, 18:40:56
Megvan! IGEEN!! Ittvan! Az enyém, a drágaszágom! Nem adom oda szenkinek, engem választott!!!

Egyszóval megkaptuk a Bebop DVD-ket Yakumo-tól. Mégegyszer Köszi Yaku! :merci:
(én meg jól itthonfelejtettem szegénynek a Spring Girls-ös DVD-t... :rolleyes: :lame: )
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Kuroi Tenshi on 2006-06-01, 19:02:37
Quote from: Member on 2006-06-01, 17:42:38
Az lehet, de néhányan viszont jókat szívnak ezzel (míg a vevő nyer, persze). Annál már csak az a viccesebb, amikor egy dollárral 0 biddel zárul az aukció.

Hát igen, van amikor ez nem jön be nekik... akkor szívás.
Amúgy $0 nem lehet a minimum.

Quote from: Raggie on 2006-06-01, 18:40:56
Megvan! IGEEN!! Ittvan! Az enyém, a drágaszágom! Nem adom oda szenkinek, engem választott!!!

Egyszóval megkaptuk a Bebop DVD-ket Yakumo-tól. Mégegyszer Köszi Yaku! :merci:
Várjál... ugye ma még nem vasárnap van?
jaja, még csak csütörtök...
hú, egy pillanatra rámijesztettél ;)
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Raggie on 2006-06-01, 20:15:47
Nem még csak csütörtök van, de én találkoztam Yaku-val, mert hétvégén nem tok majd menni! :(
De mindegy, a lényeg, hogy megvan!!!!! :D  :rotfl: :hopp:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-06-01, 20:22:27
És hogy-hogy 2k alatt volt darabja, főleg így Magyarországon?
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Fazék on 2006-06-01, 21:16:41
Quote from: Member on 2006-06-01, 20:22:27
És hogy-hogy 2k alatt volt darabja, főleg így Magyarországon?
úgy, hogy lokális kiadású, vagyis csak japán hang, magyar hang és magyar felirat van rajta. a japán és magyar nyelv ismerőin kívül senki sem ér vele semmit se más országokban. továbbá ugyebár le lett vetítve, gondolom így már kevésbé volt durva összeg a kiadása.

szerk: és 1500 Ft volt :)
extra minimális van rajta, de nem is az a lényeg, pláne ennyiért
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Próféta on 2006-06-01, 21:29:16
Quote from: Raggie on 2006-06-01, 18:40:56(én meg jól itthonfelejtettem szegénynek a Spring Girls-ös DVD-t... :rolleyes: :lame: )
Ráadásul lemaradtok a Swing and Chaos-ról :)  :lame:
Egyébként jó étvágyat  a CB-hez! Jól számolom, hogy 5 részes, tehát a "Ballad of the Fallen Angels" még épp rajta van?  :cool:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-06-01, 21:33:03
Quote from: Fazék on 2006-06-01, 21:16:41
úgy, hogy lokális kiadású, vagyis csak japán hang, magyar hang és magyar felirat van rajta. a japán és magyar nyelv ismerőin kívül senki sem ér vele semmit se más országokban. továbbá ugyebár le lett vetítve, gondolom így már kevésbé volt durva összeg a kiadása.

szerk: és 1500 Ft volt :)
extra minimális van rajta, de nem is az a lényeg, pláne ennyiért
Ilyen is van? Magyar szinkronos anime DVD-n? Valahol le lettem maradva, úgy tudtam, hogy hiánycikk. :eek:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Yakumo on 2006-06-01, 21:54:07
Quote from: Raggie on 2006-06-01, 18:40:56
Megvan! IGEEN!! Ittvan! Az enyém, a drágaszágom! Nem adom oda szenkinek, engem választott!!!

Egyszóval megkaptuk a Bebop DVD-ket Yakumo-tól. Mégegyszer Köszi Yaku! :merci:
(én meg jól itthonfelejtettem szegénynek a Spring Girls-ös DVD-t... :rolleyes: :lame: )
Szívesen. ;)
a kisbetűre meg az Üvegtigris 2-ből idéznék egyet: "nem Tibiii! BAZMEEEEEEEGG!" :lol: :lul: Nem, csak viccelek, majd hozzátok vasárnapra, ráér. ;)

Member: Az Animatrix és a Chihiro DVD-n is volt magyar szinkron. Mondjuk több tényleg nem jut az eszembe. A Tokyo Godfathers DVD-t magyar szinkron nélkül adták ki pl. pedig az HBO-n ment a szinkronizált verziója és nem is volt azért rossz.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Fazék on 2006-06-01, 21:56:49
Quote from: Member on 2006-06-01, 21:33:03
Ilyen is van? Magyar szinkronos anime DVD-n? Valahol le lettem maradva, úgy tudtam, hogy hiánycikk. :eek:
ööö te vagy tényleg nagyon le vagy maradva, vagy félreértelek, de szóval már eddig is több magyar szinkronos rtl klub által kiadott anime jelent meg nálunk 1000-1500 Forintos árkategóriában. pl amikről én tudok: inuyasha, beyblade vagy micsoda és még láttam talán pár másik hasonlót is a polcokon.
szerencsére mostanra rászánták magukat az igényesebb animék kiadására is, remélem a CB csak a kezdet :D

szerk: annyi anime jelent már meg nálunk, hogy Xpress.hu (http://www.xpress.hu/)-n már van külön anime kategória!

szerk2: pl most 2000 Ft-ért akciósan meg lehet rendelni tőlük az Animatrix (http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=1903&VID=066-928993208-33623423435558454)-ot!!
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-06-01, 22:10:13
Az anime szó alatt nem is a Megament NT-re meg a Bleyblade-re gondoltam. ;)
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-06-06, 19:40:46
Belenéztem az eredeti anime DVD-n az EL angol szinkronjába.
Kohta (így írják, biztos a Kouta kiejtése nem ment, egy angolos Sanosuke-t hallgasson meg mindenki) tiszta Sylvester Stallone stílusában ordít, míg Lucy sztem egyenesen Afrikából jött közénk, jazz-énekesnek jó lenne. :D
Mayu-t meg nem értem, úgy sss-zik.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Raggie on 2006-06-06, 21:01:20
Belenéztem a Bebop DVD-be: :cool: (bárki bármit mond) , de a magyarhang sajna naggyon rossz! :ejj: :frown:
egyébként menük meg minden is tökéletes!
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Próféta on 2006-06-06, 21:13:59
Cowboy Bebop DVD

Első eredeti anime DVD-m!!!
A ma reggeli, érzésem szerint jól sikerült vizsgát megünnepelendő mindjárt végig is néztem.
A menükkel kicsit birkózni kellett (opciók sorrendje nagy kavar), de már szokom.
Az extrákat érdemes kihagyni. Az epizódelőzetesek nem az eredetiek, a történet/szereplő leírás elég vacak. "Spike, a hanyatt feküdt fejvadász"  :eek: (laid-back?).
Amikor beszólt a magyar szinkron hogy Kávbaj Bíbop, akkor váltottam át japán hangra :)
A felirat khm... az sem tökéletes, de azért egész korrekt. Mondjuk az epizódcímeket igen szabadosan fordították (Ballad of Fallen Angels => Spike rejtett titka).
Eddig a negatívumokat.

Viszont: rajta van 5 epizódnyi Cowboy Bebop, amit én úgy, de úgy imádok, hogy csak na! Szóval ezért a pénzért (1450 HUF) sokszorosan megérte!  :cool:
És még egyszer thx Yakumo! +1
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-06-06, 21:28:21
Én csak azért sírok, hogy lehagyták az EL OVA-t. Az az egy rész nem került volna semmibe, hogy rákerüljön. :ejj:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Yakumo on 2006-06-06, 22:30:28
Quote from: Próféta on 2006-06-06, 21:13:59

És még egyszer thx Yakumo! +1
Oh, kösz! :D És teljesen egyetértek veled, max. annyiban más a véleményem,h a felirattal nekem nem volt bajom vagy alig és 1490Ft a DVD. Tudom-tudom, húzzak a....... :D Ha beszüntetik a kiadását, akkor viszont gyilok lesz az RTL Klubnál, az biztos. Min. így tovább és nem lesz itt gáz! :jee:

full offként megjegyezném, hogy ma rendeltem magamnak új bukót, mert a régi már elég ratyi volt szegény, ráadásul fiúról-fiúra szállt már egyszer. Na a lényeg az,h megláttam egy sitykát, ami már messziről megtetszett. Sokáig gondolkodtam rajta és nem tudtam dönteni. Aztán megláttam a típusát: Lazer bukó (ezt már eddig is láttam) és a neve: Be-Bop volt! Szerintetek ez megkönyítette a döntést? :lol:  :whoah: A héten MAJDNEM Bebop bukóm lesz^^
off vége* :D
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-06-08, 09:39:20
Vigyázz, az egyik nagyon borulásra állt! ;)
Nah, a végén még külön szobát kell fenntartanod nekik. Szerintem öcsi is mehet a szekrénybe...
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-06-08, 23:22:05
Nah, a köv. áldozat:
>>Klikk<< (http://users.atw.hu/jujdejo/ART.jpg)
Csak nemtom mikor. Talán karácsonyra? :frown:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Fazék on 2006-06-08, 23:24:09
Quote from: Member on 2006-06-08, 23:22:05
Nah, a köv. áldozat:
>>Klikk<< (http://users.atw.hu/jujdejo/ART.jpg)
Csak nemtom mikor. Talán karácsonyra? :frown:
mennyiért vesztegetik?
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-06-08, 23:36:33
Csak a box miatt linkeltem be, sajnos csak 1. DVD + dobozt árulnak, talán vki megunja és eladja a fullt.

EZ (http://cgi.ebay.com/HARE-AND-GUU-1-STARTER-SET-W-BOX-SUB-UNCT-BOX-DV_W0QQitemZ9144332454QQcategoryZ617QQssPageNameZWD1VQQrdZ1QQcmdZViewItem) csak Box + 1. DVD
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Ramiz on 2006-06-09, 13:26:09
Én örülök, hogy a Bebop ilyen "igénytelen", mert így legalább nem megy rá minden kaja+pia+cigi pénzem az extrák miatt, mint az Akira-nál. :)
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: sirtomi on 2006-06-09, 14:01:07
Quote from: Ramiz on 2006-06-09, 13:26:09
Én örülök, hogy a Bebop ilyen "igénytelen", mert így legalább nem megy rá minden kaja+pia+cigi pénzem az extrák miatt, mint az Akira-nál. :)
Van benne valami, de szerintem Akira is megérte. Mondjuk mikor rendeltem húztam a számat nagyon :)
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Ramiz on 2006-06-09, 14:13:03
Nem mondtam, hogy nem érné meg, csak hát hatezer... :rolleyes:
Egyébként az a dvdextrás oldal nagy szenya, még a Bebop filmet is 6000-ért árulják, pedig az máshol simán 2-3000, úgy emlékszem.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Raggie on 2006-06-09, 16:06:14
Quote from: White SeeD on 2006-06-09, 15:32:42
Én a múltkor megvehettem volna 2 fontért. +3 a szállítás. Csak nem vagyok CB rajongó, és nem volt kedvem annyit kiadni érte :lazza:
No comment! :ejj:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-06-09, 16:58:04
Azért megkérdezhettél volna vkit, valóban. :ejnye:
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Balaena on 2006-06-11, 00:40:35
Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy be tudom-e szerezni a Full Metal Panicot magyar szinkrono DVD-n? Születésnapra szeretném, és nagyon nem vagyok képben az anime-ok világában...

Minden helpet szívesen veszek!

Írhattok e-mailt is, azt gyakrabban olvasom.

Előre is köszi!
B.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-06-11, 09:47:32
Szia, nem tudom, hogy kijött-e, de ez esetben keresd meg Yakumo-t, múltkor ugyanígy szerzett a többieknek CB-t. Ha IDE (http://usteam.hu/forum/index.php?topic=253.0) is bepostolsz, biztosan észrveszi(k). ;)
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Raggie on 2006-06-11, 11:43:08
Hát Yakumonál nem ez volt a helyzet, mert a CB már kijött teljes biztonsággal és csak elment és mindenkinek megvette! :D Egyébként sztem ez nem jelent meg. Még az A+os DVD-k között sem nagyon láttam.

Max csinálhatsz házilag, de akkor csak feliratot tudsz alá rakni nem pedig szinkront... én mondjuk egyébként sem javasolnám az animenézést magyar szinkronnal, mert legtöbb esetben iszonyatosan xarok a magyar szinkronok! :(
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Member on 2006-06-11, 16:27:28
Szerintem neki a DVD élménye miatt kell, nem pedig csak hogy meglegyen magyarul.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Yakumo on 2006-06-11, 16:41:41
Quote from: Ramiz on 2006-06-09, 14:13:03
Nem mondtam, hogy nem érné meg, csak hát hatezer... :rolleyes:
Egyébként az a dvdextrás oldal nagy szenya, még a Bebop filmet is 6000-ért árulják, pedig az máshol simán 2-3000, úgy emlékszem.
mostmár biztos utálni fogsz, de rosszul emlékszel és nem szenyák. A Bebop film mindenhol 5-6000Ft még most is. Az más kérdés, hogy a sorozatos, amit neked is vettem, valóban olcsó.

És igen a CB lemezt valóban csak megrendeltem, amikor megjelent. Fullmetal kiadását még nem hallottam magyarul. (anélkül meg ez WS asztala már. :) ) (eBay)
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: Balaena on 2006-06-13, 16:19:32
Nem kell, hogy eredeti legyen, de magyarul kellene. Angol feliratos már megvan az illetőnek, szeretném meglepni a magyarral.

Ha bárkinek van valami használható ötlete, szívesen venném.
B.
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: -OJ- on 2013-05-22, 16:08:52

Black★Rock Shooter OVA [DVD] (http://ojsama.wordpress.com/2011/03/11/dvd-black-rock-shooter-ova/)

(http://abload.de/img/dvd-brs-banfyxif.jpg)




Ezt anno meg is vettem ^^

(http://abload.de/img/000bzuqu.jpg) (http://ojsama.wordpress.com/2010/10/15/neon-genesis-eva-platinum-dvd/)

Quote from: Fazék on 2006-11-28, 12:05:38
NGE-imádó anime gyűjtők tessék a pénztárcákat beizzítani :D

NEON GENESIS EVANGELION PLATINUM EDITION COMPLETE COLLECTION EUROPEAN EXCLUSIVE LIMITED EDITION! (http://www.play.com/DVD/DVD/GENCS/37/51/-/1098960/Neon_Genesis_Evangelion_Premium_Collection/Product.html?searchtype=genre)

[spoiler]FINALLY, A TRULY PLATINUM EDITION, AVAILABLE FROM 20th NOVEMBER 2006

LONDON, UK, 7th September 2006

ADV Films, the leading producer-distributor of anime in the U.K., is extremely proud to offer the single best edition available internationally of our flagship property, the European Exclusive Limited Edition Neon Genesis Evangelion Platinum Edition Complete Collection.


In a unique step away from other DVD regions, the European edition of Neon Genesis Evangelion Platinum Edition loses NOTHING from the original edition - no reduction from 7 to 6 discs, no loss of DVD extras, no loss of printed extras. Everything is retained, only better presented than ever before - this is absolutely, without a doubt, the sole anime release you MUST own this Christmas.

The actual set itself has been designed to look like a solid bar of platinum - a limited edition embossed brushed steel tin housing a sleek 7 disc digipak incorporating all eight original Platinum character art pieces, with the 7 discs retaining ALL of the original on-disc extras. All of the information from the incredibly detailed booklets, which were heaving with extras derived from both Japan and the U.S, has been retained in a 60-page square-bound booklet incorporating the beautiful full-page art developed for the Platinum edition.

For those ask what the difference is between Evangelion TV and Platinum, the short answer is that the entire series was subject to renewal work, with scenes being added and revised in addition to the entire series being remastered digitally. This required some new audio work as well, in addition to the building of the 5.1 mix. In short, this is a completely revised version of the currently available series. More information can be found in the accompanying booklet.

Neon Genesis Evangelion Platinum Edition Complete Collection (RRP &#163;99.99) is a limited edition DVD-only release in English and Japanese 5.1 audio, with English subtitles.

The series and bonus content are laid out across 7 discs, and the Extras include:

- The complete 26 episode run in remastered video and audio

- 4 directors cut episodes

- 8 animatic episodes

- 10 commentaries

- 4 documentaries

- 60 page booklet featuring Production Notes, Episode Commentaries, Glossary, Timeline and Angel Profiles

Neon Genesis Evangelion Platinum Edition Complete Collection

Running Time: 780 mins approx.

Street Date: 20/11/06

Format: DVD[/spoiler]
Title: Re: Eredeti anime DVD-k
Post by: -OJ- on 2013-05-30, 20:24:06
Az Elfen Lied Blu-Ray Box (http://www.animenewsnetwork.com/news/2013-05-30/section23-adds-elfen-lied-ova-to-complete-collection-blu-ray/dvd) angol nyelvterületen megjelenő kiadásában is benne lesz az OVA, amely korábban hiányzott a DVD dobozokból  :cool: