Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - econthrust

#1
Offtopic / Jogi problémák
2005-05-09, 23:24:39
Quote from: SinistroTudom, hogy a fórumban volt már szó róla, de nem lehetne mégis eMule-al megoldani a dolgot? Mondjuk én csak átlagos felhasználója vagyok a programnak, de a múltkor is megpróbáltam felkapcsolódni az egyik szerverre és azonnal kidobott, azt írván, hogy az adott szerverre csak regisztrált és jelszóval rendelkezõ tagok kapcsolódhatnak.
A szerver neve lehetne USTeam Server, vagy valami hasonló, az ip alapján fel lehetne ismertetni a klienssel.
Lehet, hogy ez mûködne, csak azt kellene kitalálni, hogy jelszót hogyan lehetne igényelni. Ráadásul ha a Kademliára mennénk fel, az hasonló lenne a Bittorrenthez.
Meg kellene kérdezni Chronos-t, annak idején õ írt ismertetõt errõl a programról, biztos jobban ért hozzá nálam.
Bár az is lehet,hogy butaság, amit írtam.


Teljesen jó amit írtál, és biztosan meg lehetne oldani hogy üzenõláncon vagy valamilyen módon továbbmenjen a hír ha a szerver címe változik, mert ugye bújkál.
Lehet nem lenne zökkenõmentesebb mint az ftp, de lenne és az a lényeg.
Sõt! AZ a helyzet, hogy ha az anyag külföldi szerveren lenne, nem érhetik el magyar hatóságok. Ha pedig olyan szerveren lenne mint ami Belgiumban van a Razorback2, akkor azon olyan anyag is átfuthatna amilyenek az animék mert az az ország jogszabálya nem tiltja.
#2
Offtopic / Nem adjuk meg magunkat
2005-05-09, 23:03:21
A magyar ember mindig megtalálta hogy száljon szembe.
És csak a magyar ember lehet ennyire birka hogy a sajátjait öli! Történelembõl már ismerhetjük ezeket...

Nos ha kell, és neadjisten a ftp nem lehetséges, akkor is van egy csomó internetes szabvány ami rendelkezésre áll és igazán megmutatná anime társadalmunk összetartó erejét.

Torrent, DC, Edonkey2000 csakhogy a virtuális megoldásokat említsem.
De mivel elég nagy (400G+) anime és manga, és mp3 anyagot töltöttem már le a szerverrõl, simán ki tudom segíteni azokat akik hiányt szenvednek pár sorozatból.
Szervezünk baráti anime DVD írásokat, meg hasonló. Simán összehozzuk a jó embereket.

Szóval ne essünk teljesen pánikba, mert talán még az is megoldható hogy átmegyek Zsozso-hoz aztán kivésünk egy rakat dvd-t és azt futószalagon lemásolgatjuk még akinek csak kell. Kössenek abba bele! Indítsanak országos hadjáratot ellenünk a barmok!!! KINYÍRJUK ÕKET! :)))))  :linsux:

Nos hirtelen felindulásból ennyit.

Én készen vagyok a sávomat áldozni a célért!

Aki akarja vegye fel velem a kapcsolatot és elkezdjük a anime underground backbone-t összerakni :)