Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Destar

#1
Ramiz:
Nekem megvan a CoC alapkönyv magyarul pdf-ben. Ha gondolod, pl. MSN-en át tudom passzolni (az e-mail címemmel megegyezik)
#2
Anime / Re: Naruto
2007-04-15, 22:04:39
Quote from: Taingeer on 2007-04-15, 13:41:36
Ööööööm üdv szép napot hölgyek, urak....
Kérdem én, h lehetséges, h éppen kezdeném letöltögetni az újabb Naruto részeket de a könyvtárban 0 darab file található??????

Nekem is ugyan ez a problémám :( Sőt én még nagyon lassan is töltök. Nálam van a hiba vagy a szerveren?
#3
Anime / Elfen Lied
2006-03-04, 19:40:05
Quote from: MemberNem is tudom, miért kellett a métereket erõltetni, mert tényleg erõsen változó volt.
:D

Teljesen egyetértek! Talán csak Nana 4 méteres vektora volt mindig a helyén. Ettõl függetlenül sok jó jelenet maradt volna ki ha betartották volna a méreteket, szal ezért megbocsátható bûn :)
#4
Hát szerintem ami a legjobban tükrözi az anime hangulatát az a Hellsing intro-ja és a Neon Genesis Evangelion outro-ja. Ettõl függetlenül a kedvencem a GITS: SAC openingje és a Cowboy Bebop outro-ja.
#5
A GITS movie-t azt kétszer megcsekkoltam. De ezen kívül semmit nem néztem meg többször. Bár bizonyos részek, amik nagyon tettszettek többször csekkoltam meg. Például a Bebop 20. részét, amikor Tongpu szórakozik. Az a karakter nagyon tettszett :D Meg az utolsó részt is megnéztem egy párszor. Az NGE-nek is egy csomó részét néztem újra. Meg az Akirát akarom még1x látni csakhát ahogy magamat ismerem, ez soha sem fog bekövetkezni :(
#6
Anime társalgó / Re: Felirat
2006-02-17, 13:33:36
Üdvözlet mindenkinek!

Valaki nem tudja véletlenül, hogy a Ghost in the shell: Stand alone complex season 2-höz készül-e magyar felirat? Mert animeaddicts-on sajnos csak az elsõ 4 rész van kész :(