Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - werysoft

#1
Hírek,információk / Re: Támogatás
2009-06-16, 02:24:37
Hellosztok

Nem szoktam használni mostanában az FTP-t csak fel néztem és szomorúan könyveltem el, hogy mi a helyzet vele...
Olvastam kicsit a fórumot és láttam, hogy pár ötlet nem meg oldható bizonyos okok miatt.
Kiagyaltam egyet én is  ^^ Az én ötletem az volna, hogy el kéne indítani egy prémium rendszert ami a fórumra vonatkozik.. és ez csak annyit fog tenni, hogy zsozso álltal meghatározott összegér lehet valami plusszot venni a fórumra... pl kis jelet a nevek mellé... a fizetés rendszer paypal-lal vagy direktben kártyával (MasterCard) Ez gondolom legális mert hasonló cucc van a különböző web based játékokban is pl: Travian. És a lényeg az lenne, hogy mindenki aki előfizet erre (legyen mondjuk 3 kategória bronz, ezüst, arany csak példának) az különböző sávszélleségi hozzá férést kap az ftp-hez. Az alap sebességet meg állítsátok be 5kb/s-re vagy 10-re és ezen is legyen letöltési forgalom korlát.

Nem tudom mennyire életképes ötlet ez de remélem majd meg oldódik a problémák.
Sok sikert
#2
Anime társalgó / Re: Anime ZENE
2006-10-01, 09:14:56
Hi all nekem olyan gondom van, hogy meg van a Love Hina  :jee: minden albuma ami létezik de a sakura saku című szám zajos :ejj:
végig van benne egy alapszintű tömöritési zaj... ha valakinek meg lenne a jó változat azt egy linken vagy az msn címre (u.a mint a mail)
:merci: