Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Franky.cs

#1
Anime / Inu Yasha
2004-01-06, 14:53:11
Köszönöm a tájékoztatás Titkos és lenne még egy kérdésem,hogy melyeik az első és második episod a Moviek közül a
(Ani-Kraze)Inuyasha_Movie2_Castle_Beyond_The_Looking_Glass_(DVD)_(E5ABE5FB).avi lenne a második  és az elsö peddig ez lenne
[Stal***]Inu Yasha - The Movie - Disc 1 - SBC[v2].avi.Ha nem igy van akkor írd meg nekem mert valahogy nem függöt össze nálam a story az elsőnél és a másodiknál köszi.
#2
Anime / Inu Yasha
2004-01-05, 23:31:58
Hellosztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy kitől tudnám leszedni az Inu Yasha egész Movie-at mert már kettöt letudtam tölteni az FTP-ről és nincs belölünk már több és nagyon kiváncsi vagyok a többi részére.Köszönöm annak aki tud nekem segíteni.Ja és lenne még egy kérdésem hogy hol lehet jó Anime feliratokat találni mert tudok egy oldalt de ott nem mindent lehet megtalálni (amire gondoltam az a Animevilág erről tudok)és mégegyszer köszönöm annak aki tud nekem segíteni.
#3
Help / problems
2003-11-19, 15:54:23
Hello McDouglas!
Na nekem az a bajom hogy leakartam szedni egy-két Anime filmet a USTEAM FTP-rõl FlashFXP-vel (pl.:Inu Yashat,Kenshin OVA) és  egyes filmek bizonyos %-nál megáll és nem csinál semmit.Pár perc múlva megint leakarná szedni de megjelenik egy ablak és azt kérdezi tölem hogy ami lejött film azt fölül akarom-e írni?Elsõnek azt nyomtam neki írja fölül de akkor újból elkezte elörõl és megint megállt ott a letöltés ahol megszokott állni,na nekem ez a problémám.Ha most sem érted akkor hagyuk és köszi hogy segíteni akartál.
Franky.cs
#4
Help / problems
2003-11-19, 08:27:33
Hello!
Lenne egy problémám.FlashFXP-vel töltök le a Ftp-rõl filmeket és egy-két film nem jön le mert egy bizonyos adatnál megáll.Miért van ez???Plz help vki mert nem tudom hogy én csinálok valamit rosszul vagy nem tudom...Aki tud nekem segíteni azt nagyon megköszömném.
Franky.cs
#5
Hírek,információk / Re: Ftp es egyebek
2003-11-19, 00:11:59
Hellosztok!
Miért van az hogy FlashFXp-vel töltök le az FTP-rõl és néhány film nem jön le mert megszakad.Miután megszakad megkérdezi hogy az elözõ filet fölül írja és én nemet nyomok és akkor sem akarja letölteni.Miért van ez?????Ha tud nekem valaki választ adni akkor azt megköszöném.
Franky.cs