Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Lenoir

#1
Hírek,információk / Re: Támogatás
2009-06-25, 23:56:01
A hosszú monológomba burkolt kérdésem látom túl jól álcáztam, így hát kiemelném: más szolgáltatást (említett tanácsadás) vagy konkrét "árut" (bögre, wallpaper, <insert your example here>) nem lehetne létrehozni, amiért egyszeri összeggel tudnánk, ha lehetséges szerződés nélkül fizetni?
#2
Hírek,információk / Re: Támogatás
2009-06-24, 22:26:49
Szép napot!
Visszaolvasgattam pár oldalt - sajnos nem végig, és eléggé felületesen, mert annyi szabadidőm nincs - és sem azokon, sem az összefoglalásban nem láttam választ arra, hogy akkor végül is miért nem lehet usteam.hu-s bögrét, wallpapert, fórumhozzászólás-jogot, random szöveget egy txt-be szellemi termékként... bármit árulni. Öhm, szóval valamit, amiért egyszeri x összeget kéne fizetni. Vagy akár a tanácsadós szolgáltatást, amit valaki említett (elnézést, hogy nem quote-olok) létrehozni.
Azért kérdezem, mert szívesen segítenék, hiszen érdekem, csak nem tudom, hogy havonta mennyi pénzem lenne támogatni az oldalt. Lehet néha semmi, máskor is max pár K; mikor hogy van alkalmi meló, meg időm egyáltalán dolgozni...Még arra gondoltam, hogy félreteszem előre, de az se működne nálunk, így számomra a csomagos fizetés nem igazán megoldás. A szerződéses macera meg a hab a tortán >.<
Persze még mindig ott van a nagyobb csoportos gyűjtés, de azzal is vannak problémái a főszervezőnek, ha jól olvastam, és mint már mondtam, lehet, hogy nonegzisztens lenne egyik-másik hónapban az az összeg, amit fizetni tudnék, így az esetleges csoporttársaimnak elég kellemetlen lenne.. már, ha úgy működik a dolog, hogy kisebb csoportokra oszlunk..
Mindenesetre, ha lenne egyszeri fizetési lehetőség, az segítene szerintem, főleg azoknak, akiknek nincs stabil állásuk, mint például szerény személyemnek. Előre is köszönöm a választ.
lenoir