Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Gregory

#2
Quote from: Darkstar on 2011-04-29, 21:35:54
Quote from: Fazék on 2011-04-29, 21:23:24
[spoiler][/spoiler]
Spiderbro? Spiderbro!

Most nem találom a storyt, de hátha valaki.
[spoiler=manly tears]
Have a cute girl over for dinner one night; see cockroach in the kitchen. Oh god, the girl I brought home is going to think I'm disgusting. Spiderbro darts out from under the cabinets and grabs it. I freak out and go to stomp him. He looks up at me, I hesitate. He pulls the roach under the counter and kills it for me.

Alright, fine, he can stay.

He killed bugs for me all year. Hell, he killed other spiders for me, too. I would drops bits of meat on the floor for him to eat. We become fast friends.

Dark and stormy night. Burglars break in to rape my girlfriend and kill me. Tackle the first one, but the second one pulls a gun and points it at my face. Prepared to die. Look up, Spiderbro's on the ceiling. Drops on burglar's face, bites his eye. Burglar freaks out and starts flailing around. I grab the gun, girlfriend calls the cops. Police come, arrest burglars.

I spend the next day looking for spiderbro. No sign of him. Check his home, see a pile of roaches he killed and wrapped up, never ate them just killed them for me. Spiderbro gave his life for me.

Never forget.[/spoiler]
#4
Quote from: Kvikveg on 2011-01-05, 18:34:54
Akkor most meg nezd meg az Omen cimu szinten klasszikust. :)
Köszi az ajánlást, már le is szedtem, csak még nem volt hangulatom megnézni :)
(mondjuk a 2006-os feldolgozást láttam, az elég siralmas volt, de ez gyakorlatilag a legtöbb klasszikus feldolgozásáról elmondható)

Nightmare on the Elm Street 5-7: Nem voltak ezek se rosszak, főleg a 7-es tetszett, az kicsit szakított a korábbi filmek sémájával. 5-6: 6/10; 7: 8/10

Egy kissé modernebb vizekre evezve:

The departed(2006): Határozottan tetszett a film, igazából nem is nagyon fűznék hozzá semmit, de egy valamit nem értettem a végén:
[spoiler]A borítéknak, amit Billy(DiCaprio) odaad a nőnek - hogy ne nézze meg amíg ő azt nem mondja, vagy meg nem hal - milyen jelentőssége lett végül a végkifejletben?[/spoiler]
9/10

Law Abiding Citizen: Megintcsak egy remek film volt. Pontosabban lett volna, ha a végét nem rontják így el.
[spoiler] Miért kell ezt a 'jó mindig győz' dolgot erőltetni? Pláne egy ilyen filmben, ami azzal is játszik, hogy ki számít igazából "jónak". A végén olyan "amatőr" hibákon ment el az egész, ami addig egyáltalán nem jellemezte a "főhőst".[/spoiler]
8/10(a vége lehúzta)

Catch me if you can: Ez is nagyon tetszett, főleg Frank Abagnale Jr. karaktere, improvizációs készsége, gondolkodásmódja fogott meg ebben a filmben. Érdekes élete lehetett.
8,5/10

The Ugly Truth: A trailere jópofának tűnt, ezért néztem meg. Végülis egy könnyed kis romantikus vígjáték, semmi extra, bár Gerard Butler szövegeit bírtam. Gondolkodás nélküli kikapcsolódásra jó. 6,5/10
Valentine's Day: Újabb romantikus film, leginkább az Igazából Szerelem c. filmhez tudnám hasonlítani, ugyanis itt is egy nagyobb "ünnep" köré fonódó történetszálakat kísérhetünk figyelemmel. Szórakoztató, kellemes, de igazából semmi egetrengető. 6/10
RED: Akció-vígjáték Bruce Willis-szel és még néhány ex-CIA ügynökkel. Nem több, mint aminek ígéri magát, de a szerepét remekül betöltötte. 7/10
Knight and day: Romantikus akció vígjáték. Igazából megy az előzőekkel egy csoportba, szórakoztató, kellemes hangulatú, de igazából semmi különleges. 6,5/10
The bounty hunter: Következő a sorban, szintén romantikus akció vígjáték, szórakoztató blablabla 5,5/10
Transylmania: Rémes. Alsó kategóriás tinifilm, de valami kegyetlen rossz. Nem is értem miért néztem végig. 2/10
Easy A: Elég sokat olvastam, hogy nagyon jó tinivígjátékra sikerült, de igazából egyszer sem nevettem rajta, Emma Stone pedig annyira nem jön be, hogy élvezzem a filmet. Önnek ezt nem ajánlom. 4/10


Cashback: Ez a film viszont határozottan elkülönül az eddig felsoroltaktól. Kifejezetten lassú történetvezetés jellemzi, és az egészet belengi egy bizonyos melankólikus hangulat. Elgondolkodtató, nyugtató hatású romantikus film. Nem csak "nézzünk meg valamit hogy ne unatkozzunk" típusú film. 8/10


Üvegtigris 3: Ez a rész szakít az előző filmek hagyományával, amik majdhogynem összefüggéstelen jeleneteket sorakoztattak fel. Itt van egy történetszálunk és azon megyünk szépen végig. Elszabadulunk az Üvegtigris büféjétől is, ami szintén nagy újításnak számít. Végülis poénok tetszettek, karakterek/színészek hozták a formájukat, befejezés keserű mellékíze különösen bejött és végül de nem utolsó sorban Szabó Erika  :Kiraly: 7,5/10


Braindead - Dead Alive : Egyszerűen nevetséges történet, iszonyú mértékű zs-kategóriás hentelés, zombik, valami fantasztikus színészi játék, véget nem érő (ön)iróniával. Életem filmje :D. A zombigyilkos harcművész pap megjelenése volt számomra a vég. Csillagos ötösss
#5
betegeskedem itthon, úgyhogy jobb dolgom nem lévén inkább filmezek:

Nightmare on Elm Street: Klasszikus. 1984-es film, tehát a megjelenítéshez is így kell hozzáállni(ami egyébként így is kurvajó, lehet mostanra értem meg az ilyesmikhez), de mindemellett nagyon jó alapötlettel rendelkezik, és ezt végülis remekül ki is használják. Nem sok film esetében van ilyen(most pl egyet se tudnék felsorolni), de ennek a megtekintése után szabályosan bennem volt a félelem, mikor éjszaka mászkáltam a házban teáért.
Nightmare on Elm Street 2 - Freddy's revenge: amilyen jó volt az első film, olyan fos volt ez. Igazából nem is értettem hogy ez így mi.
Nightmare on Elm Street 3 - Dream Warriors: Határozott javulás a 2. részhez képest, viszont a horror felől elcsúszott egy kissé az akció irányába. Jó film, a 2. résznél mindenképp jobb, de az elsőhöz nem ér fel.
Nightmare on Elm Street 4 - The Dream Master: Végülis rendben volt a film, de elvesztette a creepy jellegét, igazából nem nagyon élveztem.

Friday the 13th - A másik nagy gonosztevő/gyilkos karakter, Jason Voorhees debütálása. Azt kell, hogy mondjam, hogy ez egy szar film. A gyilkosságok gépiesen egymás után történnek anélkül, hogy a még életben maradt áldozatok észlelnék hogy mi is történik, így gyakorlatilag semmilyen feszültség nem érezhető a film nagy részében. A végére ez egy kissé változik és felgyorsulnak az események, de az is valami hihetetlen idióta módon lett kivitelezve.[spoiler=talán spoiler](ha nekem sikerülne leütni azt aki az előbb megpróbált kivégezni, akkor szerintem nem rohannék el, hanem addig űtném/rúgnám/akármi, amíg mozog, és még tovább is inkább...)[/spoiler] Összefoglalva: unalmas, és bár lehet hogy stílusalkotó, de legkevésbé sem ijedtem/borzongtam meg tőle.
Friday the 13th Part 2: Egy fokkal jobb az első résznél, de annyival nem hogy különösebben élvezhetőbb(azaz jelen esetben rémisztőbb) legyen. Megj.: Mindkét filmben kiemelten jelen vannak az ifjúsági táborok szervezői/felügyelői(akik egyébként maguk is fiatalok) között végbemenő szexuális kapcsolatok.

The Exorcist: Megintcsak egy régebbi klasszikus, elég nagy hírnévvel. Nekem tetszett, magát a filmet szórakoztatónak találtam, és bár személy szerint rám nem nagyon volt rémisztő hatással, több ismerősöm is esküszik erre a filmre, mint legfélelmetesebbre. Mondjuk szerintem nem is a rémisztgetésre koncentrál, hanem a bizarr ellentétre a megszálló és a megszállt "személy" között.

The Wolfman(2010): Ez már egy viszonylag újabb film, tele fantörpikus grafikai effektekkel, minden ahogy kell. Ennek ellenére nem mondhatni, hogy különösebben érdekes lett volna a film. Ez olyan 'nincs mit nézni ma este, ezért keressünk gyorsan valamit' típusú film. Ha valakinek - hozzám hasonlóan - tetszik ez a 18.-19. századi sötét hangulat(hasonló a Sleepy Hollow c. filmben találhatóhoz), akkor talán érdemes megnézni.
#6
Quote from: .Attila on 2010-08-31, 16:38:03
Quote from: LiaLia on 2010-08-31, 16:19:36
Attilának:
szerintem néha nehéz megmondani, hogy mi az amitől valakit vonzóbbnak tartunk, mint mást. És valóban van egy ilyen, akár tudatalatti dolog a nőkben, hogy a férfi legyen védelmező, így ha nem a magasság, akkor a széles váll az ami miatt jól érzi magát mellette. Bár úgy sejtem, hogy azért más dolgok is vonzóak lehetnek benne, ha pont azt a férfiembert választotta.

Mondja azt, hogy jól néz ki az izmos teste, de ne álszenteskedjen ilyen biztonságérzet szöveggel, mert nem tudok mást tenni, mint körberöhögni.
Kivétel ez alól, ha krav magától vagy hasonló dologtól lett izmos, de mivel ezt nem volt hajlandó elárulni a lány, tuti, hogy gyúrástól lett izmos. Ami nem gond, csak a gyúrt izomzat nem ad semmiféle biztonságot.
Körberöhögheted, de igazából nem érsz el vele semmit. Ő se tudja pontosan, hogy miért azt a srácot választotta, mert a vonzódás érzelmi és nem értelmi alapú. Aztán majd megpróbálja racionalizálni a vonzódását, és így jöhetnek be a képbe a "mert megvan a biztonságérzetem mellette" szerű dolgok. De ha egy lányt úgy próbálsz meggyőzni, hogy adsz neki egy listát a pozitív tulajdonságaidról, meg hogy ilyen meg olyan jó párkapcsolati alapanyag van, nem sok sikerrel jársz, pedig lehet megvan az összes olyan érték, ami neki egy párkapcsolati partnerben fontos, de mégsincs meg a vonzódás.
#7
Offtopic / Re: Gratulációk
2009-05-30, 01:57:01
Köszönöm szépen a jókívánságokat
#8
Offtopic / Re: Offtopic
2008-11-01, 16:47:35
Magyar szurkolókat vertek a szlovák rendőrök

Minden ok nélkül betörtek a magyar szurkolók szektorába a szlovák rendőrök a szlovákiai Dunaszerdahelyen, a Dunaszerdahely-Slovan Bratislava mérkőzés 17. percében. Az MR1-Kossuth Rádió helyszíni tudósítója arról számolt be, hogy a rendőrök többeket brutálisan összevertek. A meccs a történtek miatt negyedórára félbeszakadt. Az nb1.hu pedig úgy tudja, egy magyar szurkolót mentőhelikopterrel vittek kórházba, miután eltört az állkapcsa és nem lélegzett, ezért intubálni kellett, azaz csövet vezettek a légcsövébe, hogy újraindítsák és biztosítsák a légzést.

http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=122578

Néhány perce mondta be a tót állami rádió, hogy a kórházba szállítást követően meghalt a magyar DAC-szurkoló.
#9
Offtopic / Re: Önarckép(csarnok)
2008-09-21, 02:27:52
Quote from: Kuroi Tenshi on 2008-09-21, 01:30:04
Quote from: kikuchiyo on 2008-09-21, 01:27:38
"anyámmal élek, babettával járok, macskám van, és ne legyek kemény?"

A vége valami "én ne lennék kemény?" vagy "ki kemény, ha
én nem?" volt, legalábbis nekem úgy rémlik.

Iszonyat ortopéden áll a fejeden az a bukó  :lul:
"Nekem ne mondja senki, hogy ne legyek kemény! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?!"
#11
Offtopic / Re: Játsszunk egyet!
2008-09-15, 00:49:56
[spoiler]

[/spoiler]
#12
Offtopic / Re: Offtopic
2008-09-14, 20:46:18
Quote from: SaiyaGin on 2008-09-14, 20:35:04
Kicsit gyorsan változik az időjárás. Két hét múlva már havazni fog?

Én örülnék neki.
#13
Offtopic / Re: Offtopic
2008-09-12, 00:58:04
Quote from: Makos on 2008-09-12, 00:26:41
Asszem ez lesz a következő telóm :)
Bár most laptopot veszek de utána rögtön be kell szerezni egy ilyet...40kért nagyon jó :zomg:
Gazdagéknál így megy? :hehe:
#14
Offtopic / Re: Offtopic
2008-09-11, 20:24:31
Quote from: Nihilus on 2008-09-11, 20:21:41
Hová lett Én?
Quote from: Én on 2008-08-11, 01:20:52
Oh shi-
Should I go for the Bestseller? :D
(Bár egy ilyen, a világ szemét felnyitó mű az irodalmi Nobelre is pályázhat... Csak éljek addig, hogy befejezzem.)

I seriously have a baaad feeling about this ._.

#15
Offtopic / Re: Offtopic
2008-09-10, 00:58:11
WB!

minuszmikinek meg egy grat az avatarjához :3
#16
Offtopic / Re: Offtopic
2008-09-08, 18:40:31
Quote from: Fatal on 2008-09-08, 18:26:10
Piszok sok míg újra megnő, és a köztes állapot nagyon szar, szóval ha szereted hosszan (gondolom hosszú), akkor ne.
Ja, eddig csak ez tartott vissza. De már gyakran zavar, mind azzal, hogy belemászik az arcomba, több gondozást igényel, meg úgy sportolásnál is zavar.
Egyébként egy jó 2 és fél év(2 év 9 hónap) "munkája" a mostani hajzat.

Quote from: Lythis on 2008-09-08, 18:32:52
Quote from: Gregory on 2008-09-08, 18:23:11
Fazék problémájához hasonlóan serious business:
Levágassam-e a hajam, vagy sem?
igen. kopaszra
Azért vagy 2 mm-t hagyni akartam ._.
#17
Offtopic / Re: Offtopic
2008-09-08, 18:23:11
Fazék problémájához hasonlóan serious business:
Levágassam-e a hajam, vagy sem?
#18
Offtopic / Re: Offtopic
2008-09-06, 17:12:15
Quote from: teraflare on 2008-09-06, 16:53:12
http://index.hu/politika/bulvar/mtbls994/
Na lehet tippelni melyik kedvenc állatfajunk volt az megint?
QuoteA csoportos garázdaság elkövetői közül egy embert már azonosítottak és elfogtak.
Kíváncsi vagyok, hogy ezt az egyet is kiengedték-e már, vagy majd csak holnap lesz újra szabadlábon.
#19
Offtopic / Re: Offtopic
2008-09-05, 21:12:37
Quote from: Kuroi Tenshi on 2008-09-05, 20:54:38

Vagy pedig nézhetem úgy is: bazz, folyton túlórázok, fizetésemért keményen
megdolgozok, miközben vannak olyanok, akiknek apuci/anyuci/egyéb rokon/
ismerős, egyéb [cúnya politika] annyira laza munkát szerzett, hogy egész napi
semmittevéssel is többet keresnek mint én (olyanról is hallottam, aki vett cégre
gamer laptopot, annyira unta már magát benn, hogy játszania kellett), mennek
ilyen-olyan konferenciának álcázott üdülésekre, amikor én idén nyaralni sem
voltam; és míg én azért gürizek, hogy legyen végre egy saját lakásom és végre
kiköltözhessek szüleimtől, addig másnak nem csak saját lakása, háza van (egy
osztálytársam már gimiben kapott lakást), hanem 17 évesen már tolják a szüleik
a seggük alá az ilyen-olyan luxusautókat. Aztán ott feszítenek benne, pofájuk
nagy, egy csepp tisztelet nincs bennük, iq helyett is egó van bennük, stb.
Én 25 évesen keményen gürizhetek azért, amit ők 17 évesen munka nélkül
megkapnak. Vagy ha gondolod, irigykedhetnék azokra is, akiknek van
barátnőjük és és évek óta harmonikus kapcsolatban élnek - aztán én is
görcsölhetnék azon, hogy én vagyok-e a szaralak, a béna, a lúzer? De nem
teszem. Ebbe a gondolkodásba jobb bele sem menni, mert ettől nem fogod
magad jobban érezni.
Két osztálytársamat tudom felhozni élő példaként, egyikőjük egy Audi A4-est kapott, mikor a 17. életévét alig töltötte be, és a másikat is valami hasonló kategóriájú autó várja, amint meglesz a jogosítványa. Persze mindkettő a kötekedős féle, mert ők kemények ám. Meg partiarcok is, mert az meg trendi. Felelősség tudat az nincs, ezért ijesztő kicsit belegondolni, hogy egyikőjük már most forgalomban mehet, és ugye tudjuk, nem is olyan nehéz még egy felnőtt, felelősségteljes embernek sem balesetet okozni.
#20
Games / Re: Játékostárs kerestetik
2008-09-05, 19:41:06
Haha.
#21


Quote from: Dreamcleaver on 2008-09-01, 17:16:55
Quote from: teraflare on 2008-09-01, 16:50:09
Megkérhetném a többieket, hogy ne szóljanak hozzá a topichoz most egy ideig? Félek hogy valaki "poénból" beszólna valamit és megsértené. Megtudja ő védeni magát , de én akkor is az ő oldalára fogok állni és tudom, hol lesztek filmmaratonon  :__devil:

Megkérhetnélek, hogy STFU and go PM? Most komolyan, kirakatszínházat rendeztek, aztán meg utasítgatsz itt mindenkit.
kb.
#24
Offtopic / Re: Offtopic
2008-08-30, 23:35:17
Cipő témához
Fogja a lábad, jól bírja, van talpa is :3
#25
Offtopic / Re: Gratulációk
2008-08-28, 00:22:28
HB kelvor!  :appl:
És grat is
#26
Offtopic / Re: Offtopic
2008-08-25, 16:37:18
Ki beszélt itt felcsatolhatósról?  :D
#27
Offtopic / Re: Gratulációk
2008-08-25, 01:13:04
HB és Grat  :appl: :appl:
#29
Offtopic / Re: Offtopic
2008-08-23, 02:32:04
Dream Theatertől a Falling into Infinity album tetszett, a többit úgy elhallgatgattam, de ez a fentebb linkelt LTE szám kifejezetten zavart.
#30
Anidb-re azt írták, hogy csak a specialt feliratozta a triad.