Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Neko

#1
Offtopic / Re: Offtopic
2006-12-01, 23:07:48
Quote from: Lythis on 2006-11-23, 13:28:42
Quote from: White SeeD on 2006-11-23, 10:49:03
Quote from: Gmer on 2006-11-21, 20:24:49
Fénymarék miért lett törölve?

Elment. Tőlem még elbúcsúzott, +kiröhögött hogy rákos vagyok/voltam/ez még kiderül, és könnyes szemekkel elbúcsúzott. Blarke, Fény. Így fel fog oszlani a szóljunk be WS-nek klubb :ejj:
Pfft, nekünk még csak annyit sem mondott, hogy köszöni az osztatlan figyelmünket, stb, stb.

elbúcsúzott
#3
Offtopic / Re: Bemutatkozások
2006-08-01, 21:52:57
Quote from: carfanatic on 2006-08-01, 21:40:03
jó engem is fel lehet idegesíteni  ezért sok minden hibát elkövettem de én akkor se ilyen vok és ezeből nem is nagyon lehet megismerni
Épp ezért ne írj soha, hirtelen felindulásból. Ha azt vesszük olyankor is magadat adod, amikor dühös vagy. Akkor épp ezt az oldaladat látják. Ha feszült vagy és egyre jobban bizonyítani akarod, hogy nem olyan vagy valójában, amilyennek megismertek, akkor még több hibába fogsz esni. Általában amibe görcsösen/betegesen kapaszkodunk azt el is veszítjük.
#4
Offtopic / Re: Bemutatkozások
2006-08-01, 21:30:32
Ne aggódj carfanatic, majd megismerlek és akkor alkotok rólad véleményt, amúgy más nem fog tudni ellened hangolni. :D Ja és arigatou a +-ot :)
Lehet, hogy nem ismerem, de ezt inkább általánosságban vonatkoztattam :) Nagyon rossz ( ne beszéljünk csúnyán :lol:) érzés, mikor az ember semmi rosszat nem akar, még is azt kapja.  :frown: Na persze az se kellemes, ha az illető támadással védekezik. Akkor mit csinál a másik? Szint úgyanezt. Ebből lesz a nagy vita a végén. :P A legtöbben beleesnek ebbe a hibába. Ez már talán ösztön, nem is hiba. A kivétel meg csak erősíti a szabályt  :rotfl:
#5
Offtopic / Re: Bemutatkozások
2006-08-01, 21:08:51
Quote from: carfanatic on 2006-08-01, 20:12:18
Kicsit magamról:Nem vagyok tökéletes,de azért nem vagyok se pofátlan,se semmi aminek eddig hittek,csak talán kicsit túl sok kérdésem van és talán kicsit rosszúl fogalmazom meg,tény hogy nem vagyok se egy jó író,se egy igazi fanatikus anime fan.
Na jó ez nem sokat árúlt el majd még alakítok rajta
carfanatic! Nagyon sok türelmetlen és felszínes ember van. Ha adsz rájuk csak rosszabb lesz. Ne is foglalkozz velük! A lényeg, hogy biztos vannak akik kedvelnek, ha velük elvagy "no problem" :DViszont annyi szent, hogy, ha valakit a fogalmazása miatt vagy egyéb kicsinyes dolgok miatt utálnak meg, görcsben áll a gyomrom. Nagyon fel tud dühíteni az emberi ostobaság ilyen fajta netovábbja.  :grrr: Én most új vagyok itt és lehet, hogy a többi emberhez képest én is kezdőszinten vagyok az animék terén, (Nem tom igazán, mert mint írtam én is gyerekkorom óta nézem őket, de kb most lesz 1 éve, hogy úgy aktívan foglalkoztat.)de, ha bármilyen kérdésed lenne, amit nem értesz és szeretnéd megtudni, nyugodtan fordulhatsz hozzám (is). Amiben tudok segítek :)
És tudom, hogy te már nem vagy itt új, de azért üdv!  :lul:
JA ÉS SENKI SEM TÖKÉLETES! AKI EBBEN A HITBEN VAN, AZ VÉGKÉPP NEM! :mad:


Így, hogy nem tudod miről is van/VOLT szó, megérthető ez a véleményed.
De te se ítélj elhamarkodottan. Nem ismered még carfanatic-et sem. :D
-Yak


A többieknek pedig köszönöm az eddigi üdvözlésüket :)
#6
Offtopic / Re: Bemutatkozások
2006-08-01, 16:33:49
Sziasztok!
Neko vagyok, amint ez a nickemből is látszik :P De, hogy is lehetne kezdeni egy bemutatkozást :D A nevem muatja, hogy nagyon-nagyon szeretem a macskákat :) Animéket nagyjából 7 éves koromban kezdtem el "csöpgő nyállal" bámulni, amikor az RTL klubon játszották délutánonként. Végül miután "bizonyos" okok miatt beszüntették őket ezen az adón, a német RTLII-őn néztem. Ha valkinek körülöttem említettem, az illető mindig azt mondta, hogy ő nem nézné tegyük fel, mert nem értené. Én angolt tanulok, de pl egyátalán nem zavart. Full fan mondjuk akkor lettem, mikor a magyaron elkezdték leadni az Inu-Yashát. Már alapból kezdveltem ezt az animét, szóval az csak egy ráadás volt. Ezután jött az, hogy minél többet tudni szeretnék a japán rajzfilmekről. A legjobb út ehhez az internet volt. Még több animét megismertem köztük: a Full moon wo sagashite, Jeanne a kamikaze tolvaj, Elfen Lied, Oh my goddes, Full metal Panic, Wolf's Rain (A Ranma 1/2-et is itt ismertem meg jobban, az RTLII-őn túl sokat nem tudtam nézni :( ). Van még persze egy csomó anime, amit nem láttam, de érdekel. Nekem nincs A+-om, de a net ezt pótolja, ha azt vesszük :D
Ezek mellett érdekel maga a japán kultúra és a nyelv is.
Nah asszem ennyi... :)