Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Nakahara

#1
QuoteOriginally posted by McDouglas
Na csa!

Namost ha szidni kell, akkor igenis, hogy beirok. Megadni a lehetoseget, es odakat zengeni egy valamirol nem ugyanaz (plane ha szart se ertesz hozza, es baromsagokat beszelsz). Ha neked, bejon, akkor oruljel, es tartsd meg magadnak. Baj lenne, ha megkernelek ne tedd? LOL nem bantasz? azt egyenlore meg en dontom el ki bant kit.


McDouglas!

Primitívségedet csak az ego-d múlja felül.
A kettõ együtt mégrosszabb.

Valaki a moderátorok közzül, kérem töröljön a memberlistából mindkét helyről!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#2
Wakarimasta!
#3
A DVD rip nem minõségi kategória, és nem formátum, hanem a forrása a videofolyamnak.
#4
Igaz, igaz.A rippercsapat (psychlo anime) minden olyan szerveren engedélyezi a filmjei terjesztését, amely betartja a belsõ szabályaikat.Ezáltal nem csak az edonkey hálózatán anime-kat terjesztõ Sharareactor vállalja ezt a szerepet, hanem más is vállalhatja.Tehát máshol is fellelhetõ ez a verzió, csak én még sehol sem láttam, de jobb minõségût sem.ettől függetlenül lehet, hogy a szerveren lévő film éppen az emuléről jött le.(Nagyon valószínű.)
#5
QuoteOriginally posted by mc_d
Hi McDouglas!
Tényleg nem tudom, miféle DC vagy DCC-rõl beszélsz, szóval
ha ki tudnád nekem bõvebben fejteni, annak örülnék.
Most te jöhetsz a reklámmal :D
Amúgy nem reklámoztam az Emule-t, csak megemlítettem.
És ha tényleg nem ez a legjobb, akkor még jobban örülök.:hopp:
Csak azt nem tudom, hogy ha tényleg ilyen szar az Emule, akkor
miért használja több 100000 ember??? :confused:
Válaszolj!


Abszolute egyetértek, példának okáért az Usteam-on lévő EOE is onnan származik.
#6
Ha valakit érdekel, az én tcp portom 150-en áll, az udp-m 90-en.Kb.5 sec alatt tudok kapcsolódni elindítás után.(persze kiírja elõtte 4 szer hogy you have a lowid, de a kapcsolódási idõ a lényeg.)Egyébként nekem akkor szokott hasznos lenni az újraindítás, ha sokáig nem kezd el tölteni.Utánna biztos hogy elkezd.
#7
Games / Playstation games
2003-04-09, 01:20:27
Köszi, ki fogom próbálni, mert a pc-s változat játszhatatlan, és eredetit meg nem tudok szerezni.
#8
Help / Re: Help Topic Hardver/Szoftver
2003-03-26, 14:12:41
Hát nem tudom.A .bin formátum elvileg a cdrwin hivatalos imagefájl kiterjesztése(ezért nem lehet kiírni mondjuk neroval).Ki kellene írnia rendesen.De a cdrwinnel azt is megcsinálhatod, hogy virtuális lemezt hozol létre, amelybe csak be kell pakolnod az image fájlt, és már megy is.Így lehet elõre letesztelni, hogy jó-e a fájl még mielõtt kiírnád.
#9
Games / Playstation games
2003-03-22, 01:57:32
Srácok, segítség kellene!

Tegnap szereztem meg a Girlfriend of Steel nevû psx játékot csak túl lámer voltam belõni rendesen hozzá az emulátort, és csak szakadozott kép, és hang .Nem tudna esetleg valamelyikõtök ajánlani jó (megbízható )emulátort, plugineket?
Hard:Ati radeon 7000, integrált ac '97 soundcard.
#10
Haibane Renmei: Rakka
#11
Click profile,click usercp,log in,click edit options,lent  click change avatar,lent use custom avatar (yes),talózunk a gépünkön, és feltölt KAWAI kép.:D
#12
Quote:) :hopp: :hail: :cool: :whoah:
Jó ez az összeállítás! :hopp:
#13
QuoteOriginally posted by qwell
Azért az FTP-ken kívül is van élet:
Itt van egy pár anime zene, köztük CB is!:)
Ja (-1)k a sebesség ha egyáltalán elérhetõ, pl. most sem!:haha:
#14
Help / Re: Help Topic Hardver/Szoftver
2003-03-18, 19:05:57
QuoteOriginally posted by gyroscope
segitsetek legyszi, mert nem ertem, miert nem tudom lejatszani az elvileg MPEG2-es VideoCD-s Kikit, meg mas ilyesmit sem. fent van egy ACM codec pack, DivX, XViD, OGM stb. es megsem megy. BSPlayer, WMP9 csak teker mint az allat, beolvas 1.5GB-ot, majd _utana_ kozli, hogy "Unknown format ()". mindezt XP alatt adja elo.
arigato,
gyro

Javaslatok:-Adott formátumhoz adott kodek,filter!Az svcd formátumhoz mpg2-es kodek,mpg2 splitter,mp3filter kell, de tényleg nem mindegy hogy melyik.Én elõször linuxos mplaya-val próbáltam ki, mert úgy gondoltam, hogy az alapcsomagban van egy normális filter:tévedtem, szaggatott mint disznó.Ezután(windows) eredeti frauhoffer codec:nekem is csak úgy 80%-ig bírta vinni, aztán se kép se hang:érdekes.Végül nagy meglepetésemre találtam egy nvidia playert valahol, amellyel települ egy iszonyat jó mpg2-es kodek, ezzel aztán már minden ment.Javaslom beszerzését.A Kiki-rõl annyit, hogy szerintem ez a film a legszebb a Ghibli termékei közzül, úgyhogy megéri két cd-re rápörkölni.javascript:_acceptLicense('http://download.nvidia.com/downloads/NVDVD/NVIDIA_NVDVD_2.27_Trial.exe');
#15
QuoteKi tud ajánlani vmi akciódúsabb, ám grafikailag színvonalas animét, remélhetõleg normális és intelligens történettel? (a fej méretû szemmel rendelkezõ karakterek ki vannak lõve ^_^)
SoulTaker-------Akciódús, inteligens(túl inteligens(kb. 3 szor kell megnézni, hogy megértsd)), grafikailag a legnagyobb movie-kkal vetekszik, és nincsenek fej méretű szemek.Mondom, ha elakadtál az első 6 résznél, nem kell elkenődni, mert a végén minden kiderül.
#16
Help / ogm
2003-02-27, 11:36:41
QuoteOriginally posted by Gauss_chan
Az igazat megvallva én inkább Shinji-t rüheltem. Nem bírom a fajtáját.
Azért ez egy kicsit túlzás, nem gondolod!Az apádat rühellheted, de egy animeszereplõn mit rühellsz?
#17
Help / ogm
2003-02-27, 11:18:13
QuoteOriginally posted by Gauss_chan
Köszönöm szépen! :)
De ha már az avataroknál tartunk, bennem egy világ omlott össze amikor megláttam az új avatarod. Az elõzõ sokkal jobb volt. ;) Ez a mostani egyébként kit ábrázol? Ismerős de nem bírok rájönni. :)
Érdekes, mindenki ezt mondja:confused: !Nem értem mi bajotok van a 32 éves Ikari Gendo-val(1999)???Valszeg azért utáljátok annyira, mert nem értitek meg.Egyébként hamarosan egy újabb váltás következik, hogy melyik nemre nézve, azt csak a Kami-sama tudhassa!:D
#18
Help / ogm
2003-02-27, 10:32:28
Nem hiszem, hogy egy playa miatt érdemes oprendszert váltani(mondjuk), de az tény, hogy az mplayer-nek van néhány kuriózum szolgáltatása, és rendkívül minõségi cucc(persze azért távol van ezis a tökéletestõl):) !Bár a linuxal érdemes azért ezen kívül is megismerkedni.
(Gauss-chan:Az avatárod király a királynők között:p !)
#19
Help / ogm
2003-02-26, 23:59:40
QuoteOriginally posted by TurboK
egy kérdés: melyik a leggyorsabb kodek/lejátszó OGM-hez?

per pillanat a BSPlayert használom.

Az adott médiafolyam;)  lejátszásának erõforráskihasználása kb. 95%-ban a kodeken, és a filteren(ezen belül kb. 25%a kodeken 75% a filteren) múlik, úgyhogy szinte tökmindegy mivel játszol le valamit(ha egyáltalán le tudod játszani vele).:zen:
Azt hiszem jelenleg egyfajta xvid kodek van ehhez 4-5 filter létezhet(egyik szarabb mint a másik:hehe: ).Az ogg-hoz 1 kodekről tudok  és vagy 20000 filterről.Azért írom így mert mind a két(az .ogm formátumot képező médiafolyam)nyílt forráskódú, így egyszerre vagy 210000 ember fejleszti:ejj: !
#20
Help / ogm
2003-02-26, 22:01:00
Ha felraksz az xp-re egy linux emulátort, akkor fog menni windowson is:D ;)
#22
Help / ogm
2003-02-26, 17:25:24
Na, leírom hogy én miket használok(tul.Nakahara's codec pack).
-Divx503bundle(player nélkül)
-Xvid install
-wmfdist(gyak.windows media 9 series codecs,filters)
-oggds0995
-ffdshow2003-01-03
-a 9-es nimóból az ac-dekóder,és a divx audio
-Mplayerc(a 6.4 media playa továbbgondolása)
Én még nem találkoztam olyan dologgal, amiket ezzel a néhány cuccal ne tudtam volna lejátszani.Kevésnek tûnhet, de minden szükséges cucc benne van, +elõnye hogy minden cucc külön külön lesz felrakva megnövelve ezzel a rendszer(és term. a lejátszás)stabilitását.
#23
Hírek,információk / Támogassatok!
2003-02-21, 11:28:22
Ha valaki akar pénzt küldeni, küldd el inkább mail-ben.
#24
Hírek,információk / Támogassatok!
2003-02-21, 11:27:29
Noway-nek igaza van Zsozso-sama!Ha tudod, töröld ki azonnal a számodat az oldalról!
#25
QuoteOriginally posted by zsozso
Amit természetesen elküld nekem ahogy írta ^^

Talált mcd 1 jó smiliet:

:hail:
--------Kurvajó!!!!:hopp: :hopp: :hopp: :hopp: :hopp: :hopp: :hopp: :hopp: :hopp:
#26
Az az End of Evangelion movie!
Még nincs fent az Usteam-en.
#27
Hírek,információk / Támogassatok!
2003-02-12, 18:35:48
letöltök egy animét -> megnézem -> boldog leszek -> házibank -> lóvé zsoszónak -> zsozso is boldog lesz -> a jövõben is lehet animét tölteni ->........DDDD-----------------------------------------------------Király!
#28
Help / Re: Help Topic Hardver/Szoftver
2003-02-11, 01:24:11
Zsozso!
A Vobsubot csak avi-hoz csinálták szerintem, mert ogm-nél be sem indul, de mégha be is indulna, a vobsub csak filmfájl mellé rakott(nem bele rakott) subot képes megjeleníteni, vagy eltûntetni.
#29
Help / Re: Help Topic Hardver/Szoftver
2003-02-11, 01:02:56
Zsozsókám!
Én eltûntetni akarom a feliratot nem megnézni.
#30
Help / Re: Help Topic Hardver/Szoftver
2003-02-11, 00:59:21
Bocs a cím:http://www.iolo.com/