Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Wyrade

#1
Hírek,információk / Re: Ftp es egyebek
2023-05-22, 13:53:09
Sziasztok!

Egy barátom szeretne regisztrálni magának fiókot az FTP-hez.
Próbáltam neki regisztrálni egyet, weboldalon és fórumon is, de egyikkel sem működik az ftp több, mint egy nap után. (A beállítások rendben kellene legyenek, mert a saját, régi ftp loginom működik, csak azt nem akarom kiadni.)

Tud valaki segíteni, hogy mit kellene tennem? Vagy már szándékosan nem szinkronizálódnak új felhasználók az ftp szerverhez?

Köszönöm!
#2
nem talált errort, és mikor láttam a hibát, eleve azzal kezdtem, hogy letöltöttem újra, gondolván, hogy az lehet a hiba. Akkor asszem felrakom a CCCP-t, hátha azzal jó lesz. Köszi! :)

EDIT: WTF :D CCCP-t felraktam, a VLC-vel ugyanolyan maradt, az installer által felrakott MPC-HC kifagy megnyitásnál, viszont a windows media player viszi gond nélkül xD
#3
Hát én kajak nem találtam erre topicot, de remélem itt is el lesz olvasva.
A Fractale 6. része ([coalgirls]_fractale_06_(1280x720_blu-ray_flac)_[2150ab3e].mkv) 1:29 -nél visszaugrik a film elejére. Ha a pörgetősávon tovább kattintok, sikerült megcsinálnom, hogy folytatja kb 1:40től, de ha valakinek megvan nem-hibás verzióban a fájl, jó lenne arra lecserélni a mostanit. Van még1 ilyen kb 10:30-nál, ahonnan 12:20körülre tudok áttekerni illetve néha-néha beakad, kikockázva a képet. Ha esetleg csak a lejátszóm f*szkodása lenne valamiért, akkor meg sry, és ez esetben valaki légyszi írja be, hogy neki megy és az én oldalamon van csak hiba, keressek másik kodeket. (VLC -t használok, kodek passz)
Köszi!