Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Werro

#1
Offtopic / Re: Offtopic
2014-10-18, 23:34:18
Nekem most ez tetszik.. megfordult a fejemben, hogy kis dobogóra kellene tenni a leendő matracot.
#2
Offtopic / Re: Játsszunk egyet!
2014-10-09, 23:54:34
Quote from: Fazék on 2014-10-09, 20:28:05
Quote from: Megmurdel on 2014-10-09, 18:07:27
http://gamejolt.com/games/other/color-picker/35110/

Elsőre 23 pont. :D
sokadszorra is max 13.
a következőkre kenném :)
vacak színhűséggel bíró monitor
erős színtévesztés

Gyáááá  :falba:
..kalibrált monitor, génekben kódolt színérzék.. max 16.  :frown: ...monitor "picutre"-ről "game"-ra állítva: 21 :P
#3
Quote from: .Attila on 2014-09-23, 19:08:55
Ananász miért? A gyümölcsök jók, de azért sokan tanácsolják, hogy óvatosan a mértékkel.
Amúgy jó dolog az ananász, de ne konzerveset.
Ezek a teakeverékek számomra kérdésesek. Salaktalanítás -> rostos ételek (ezt sem kell túlzásba vinni), elsősorban zöldségek. Vesetisztítás -> tiszta víz.
Vörös hússal mi a gond?
Testépítők szálkásításkor kifejezetten csak csirkét esznek (főleg csirkemellet, de némileg a csirkecomb is megengedett), elég sokáig. Az egyik legjobb fehérjeforrás, ami kötelező fogyáshoz.
A többször kevesebbet meg számos helyen cáfolták. Pl. a harcosok étrendje kifejezetten szembemegy ezzel az elmélettel és sokaknak bejött. (Van este 4 órás időtartam, akkor annyit ehetsz, amennyit csak tudsz, nap többi részében ne egyél, legfeljebb annyit, amennyit feltétlenül szükségesnek érzel. Persze ahogy a neve is elárulja, sportolóknak ajánlott. Már aki bevállalja, nálam szóba sem jöhet, hogy ne egyek reggel, délben vagy amikor akarok :)).

Ananász: Alacsony kalóriatartalom mellett kevés mennyiség is jóllakottság érzést kelt és magas a rosttartalma. Természetesen nem az agyoncukrozott konzerv ananász. A valódi gyümölcsöt értem ananász alatt :D Mellette persze alma és még sok egyéb is felsorolható lenne, minél alacsonyabb a kalória és cukor tartalom annál jobb.
A mérték mindenben nagyon fontos. Pl. narancsot asszem 30 napig érdemes fogyasztani (mindennapos fogyasztásnál), mert utána "besokall" tőle a szervezet (telítődik a lebomlása során keletkező anyagokkal).
A vöröst húst tudtommal "nehezebben" emészti a szervezet.
A lényegre tapintottál: "testépítők" "szálkásításkor".. jó esetben egyéb energiaforrást és táplálékkiegészítőt is fogyasztanak, mint pl izotóniás italokat, vitaminokat. A kérdés fogyásra vonatkozott, nem építésre. Megjegyzem, a testépítők (ha figyelnek a táplálkozásra, akkor) jóval több zöldséget, és egészséges ételt fogyasztanak, mint egy átlag ember, tehát nem érdemes belőlük kiindulni.
Ha túl sok tiszta vizet iszik az ember, nem csak a salakanyagok távoznak, hanem a többi mikro/makro elem, vitamin, stb is. Ha nagyon drasztikusak akarunk lenni, nem árt tudni, mit mivel pótolhatunk.
A csirkét példának hoztam fel, de pont amiatt, mert az emberek többsége minden nap azt eszik. Fentebb utaltam a narancsnál a metabolitokra.. Nem csak a tápanyagfelvétel miatt fontos a változatos étrend, hanem azért is, mert a metabolitokkal telítődik a szervezet, és beindul az önmérgezés, ergo nem árt néha pihentetni a csirkét.
Mostanában mindent cáfolnak. Hol ezt, hol azt mondják. Az a jó, ami neked jó. Mindegy, ki mit mond. (De te honnan tudod, mi jó? :D) A többször sokat (de nem egész nap nassolgatva!) azért jó, mert nem terheled le a gyomrod.. könnyebb kis mennyiséget megemészteni, mint egyszerre egy nagy adagot. Az emberek is ezt érzik általában jónak. (Az állandó időben való étkezés azért fontos, mert ha a szervezeted megszokja, hogy mindig ugyan abban az időben kapja a betevőt, akkor óramű pontossággal kezdi el termelni a lebontó anyagokat egy idő után.)
A harcosok étrendjét kövessék a harcosok :D
#4
Preda: Ananász. Nem árt tisztítani is a szervezetet,  pl. Naturland salaktalanító és vesetisztító teakeverékekből 1-1 filtert / 0,5 l forró vízbe. (így nem okoz semmiféle problémát, csak több folyadékot kell mellette inni, mint amennyit amúgy innál) Van, akinél már ez segít. Mellette nem árt több zöldséget, és kevesebb vörös húst enni. Fő a változatos étrend (értem itt, ha minden nap csirkét eszel, akkor pár hétig mellőzd). Citromos vízzel is csak jó tapasztalatom van eddig (megj.: csavart citrom, nem citromlé!) :) Plusz nem árt kialakítani azt a jó szokást, hogy többször-kevesebbet enni. Lehetőleg ugyanabban az időben. :)
#5
Quote from: LuckyDingo on 2014-03-22, 16:17:14
Log Horizon, első évad vége. Jöhet a következő ősszel :) Lassan haladt és nem is volt olyan hű de akció dús, poénos, vagy különleges cucc, de mégis végig tudtam nézni minden részt tekerés nélkül. Szóval várom, hogy folytassák :D

Nekem az utolsó rész még hátra van... nem akarom elhinni, hogy máris vége.. :zomg: Nagyon tetszik, de valamit elrontottak érzésem van... :D
#9
Offtopic / Re: Offtopic
2013-11-25, 23:57:08
Quote from: Kvikveg on 2013-11-25, 23:48:31
Ma jottem ra, hogy a hotel ablakain a sotetites az kamu, kivolrul atlatszoak.  :eek:

:lol:
Legalább szereztél néhány jó pillanatot pár idegennek :)
#10
Offtopic / Re: Ez nagyon lol :DD
2013-11-22, 12:32:25
Pár napja láttam a nyugati pályaudvaron, hogy az egyik tartóoszlopba dugta bele a töltőjét valaki.. Most már vannak mobil mobiltöltők is?
#12
Nagyon kiragadtam a természetet, a tudományokban van ráció. Plusz lehet ki kéne nyitni a szememet, hogy megértsem miről beszélsz :)
#13
A természetben nincs tökéletesség.. megnézel egy fűszálat, vagy bármit, se nem egyenes, se nem párhuzamos, se nem tökéletes :)
Mindenki más és más. De nem jobb, vagy rosszabb. Ahogy .Attila mondta, ami neked jó, az nekem nem feltétlen. Ergo a "más" -ra nem mondhatod, hogy jobb is.
#14
Nem kell kötni, a képekből kiinduló gondolatokat pedzegettem. Félreértés ne essék, nincs ilyen beteg gondolkodásom, de nem bírtam továbblépni a szöveg nyújtotta lehetőségeken, amúgy egyet értek veled.

#15
Offtopic / Re: Gratulációk
2013-11-16, 13:46:11
Boldog szülinapot KT! :)
#16
Ha kötjük az ebet a karóhoz, minden nő az egyik árnyéka és minden nő egyforma, akkor az a bizonyos is árnyéka valakinek... ergo, minden nő árnyék?!  :wtf:

szerk.: érdekes gondolatok adódnak abból, ha a két kép sorait egymáshoz párosítjuk valamilyen formában :D
#17
Ez nem csak a nőkre igaz. Mindenki a saját játszmáját játssza :)
#18
Nekem tetszik.  :lol:
Továbbgondolva..
Ha feltesszük, hogy minden nőnél van jobb, akkor a pasik miért egyformák?

Azért kíváncsi lennék, kik keresnek rá a nők álmára.. valahogy nekem más jut erről eszembe, mint amit a google kidobott  :wtf:
#19
Offtopic / Re: Offtopic
2013-11-16, 12:13:31

Nálunk a macskák okozzák ezeket a "tüneteket", ha van macska a környéken, az megkegyelmez szegény léleknek :)
#20
Quote from: Zelda on 2013-10-16, 14:17:43
Quote from: Kraivan on 2013-10-16, 12:40:47
Quote from: Werro on 2013-10-12, 17:57:25
Quote from: Cheesy on 2013-09-14, 14:37:11
Quote from: Werro on 2013-09-14, 14:17:37
Attack on titan: Tudja valaki, miért nem néztük meg, mi van abban a bizonyos pincében? ..vagy csak én maradtam le valamiről?  :confused:
Jól láttad, hogy nem láttad, mert a seriesben valahogy mintha el is felejtették volna. Remélem legalább valami hintet kapunk a végére, nagy csalódás lenne, ha nem...

Azóta is ki vagyok ezen a befejezésen akadva... Nekem ez is elég nagy csalódás volt  :wtf:

Szeretettel ajánljuk a mangát.
És "jó" hír hogy a csalódásod original story, nem pedig made up bullshit ami jellemző a japánokra.
Idővel csak lesz folytatás, mert túl befutott lett a sorozat, bár a manga is csigatempóban halad, és ahhelyett h elvarrná a szálakat, inkább újabb szál nyílik meg, ellenben igencsak követelik a maguk figyelmét.
Ha megérjük, akkor lehet pár évszázad múlva az a fajta történetvezetés lesz, ahol ezer szál és rejtély egy ponton találkozik, és minden megvilágosodik, és sajnálatos módon ez pont az a nyamvadt pince lesz.
Mire a pincébe érnek, pont el is fogjuk felejteni, hogy az is létezett...  :rotfl:

Ettől félek én is  :hopp:
#22
Legutóbbi gyöngyszem: Charles Duhigg - A szokás hatalma
Nagyon jól leírja, hogyan alakítjuk és változtathatjuk a szokásainkat. A példák is érdekesek.. "kis" emberektől kezdve a jól működő multikig minden van benne :) Engem nagyon megfogott, és a mai világban kötelező olvasmánnyá tenném. Sokszor nem is tudunk egy-egy szokásunk létezéséről. Tényleg nem :)
#23
Quote from: Cheesy on 2013-09-14, 14:37:11
Quote from: Werro on 2013-09-14, 14:17:37
Attack on titan: Tudja valaki, miért nem néztük meg, mi van abban a bizonyos pincében? ..vagy csak én maradtam le valamiről?  :confused:
Jól láttad, hogy nem láttad, mert a seriesben valahogy mintha el is felejtették volna. Remélem legalább valami hintet kapunk a végére, nagy csalódás lenne, ha nem...

Azóta is ki vagyok ezen a befejezésen akadva... Nekem ez is elég nagy csalódás volt  :wtf:
#24
Attack on titan: Tudja valaki, miért nem néztük meg, mi van abban a bizonyos pincében? ..vagy csak én maradtam le valamiről?  :confused:
#25
MA este 8tól épületvetítés lesz az operánál... ;)
https://www.facebook.com/VideoMappingHungary

szerk.: Tavalyi meet kapcsán: akkor jobb idő volt :/
#26
Shiki: Nem az igazi... valahogy a "lehetne jobb is" érzés árad belőle.. :_piszka:
#27
Quote from: Kuroi Tenshi on 2013-05-11, 21:27:44
Épp leparkoltam motorral, vettem le sisakot-kesztyűt, ekkor vettem észre, hogy mereven néz
rám.

Elnézést, hogy csak úgy becsatlakozom a témába, de ez tipikusan az az eset, mikor a motorosra bukik a nő és arra kíváncsi, ki van a sisak alatt.. (Ismerős vagy egy leendő ismerős?) Barátnőkkel sétálva jöttem erre rá.. nekik a motoros kellett, nekem a motor.. jól meg tudtuk beszélni/osztani a dolgot :)

Az energiavámpír némberekre pedig: (Eric Berne) Emberi játszmák: szerintem ha idejében felismersz egy-egy játszmát (főleg a sajátodat) akkor sokat tanulhatsz belőle, és még többet javíthatsz az életeden :) ..ezt fogalmam sincs kinek címezve, mert belegabalyodtam a sok idézetbe  ^^"
#28
Quote from: Cloud on 2013-07-27, 19:34:44
Ezt csak úgy ide

Titan game concept.
[spoiler][/spoiler]

Kipróbálnám  :jee:
#29
NGE ..alapmű, kicsit megkésve... nagyon tetszett, de a vége borzalmas. Előkaphatnák a hátsó polcról ezt is :)
#30
Quote from: Raggie on 2013-05-09, 10:49:46
Quote from: Darkstar on 2013-05-09, 09:39:55
Amig a mondat első felét olvastam csak, kicsit másra gondoltam.  :D
:lol:

+1    :Kiraly:

Szerintem kapcsolj wifire, és menj laptoppal dolgozni a közeli kávézóba. :)
A motoros pasik meg menők, úgyhogy nagyon jó hobbyd van. [spoiler] Mondjuk az én hozzáállásom a motorosokhoz, hogy a motor jöhet, a pasi mehet[/spoiler]
Sokan szeretik a motorosokat. ^^
Amit még jó ötletnek tartok, azt csinálni, amit szeretnénk hogy érdekelje a jövendőbelit is... pl konditerembe járni, ha sportos emberrel ismerkednénk.. de csak akkor ha mi is élvezzük a dolgot és nem a futópadon leheljük ki a lelkünk.


szerk.: a csaj meg a szomszéd: a külső nem minden.