Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - Member

#1
Offtopic / Mozgó WTFek és társaik
2010-08-03, 14:42:41
http://www.youtube.com/watch?v=2ybufq1T5io

Várjátok ki a közepéig, amikor a kopasz tarol.
#2
Szerintem mindannyiunkkal előfordult már, hogy szépen lecsüccsentünk valami elé, de ezt nem minden esetben tesszük úgy, hogy kiválasztunk egy címet és az alapján már le is töltjük, hanem gondosan megtervezzük, hogy mit is szeretnénk nézni. Ekkor szinte lehetetlen, hogy ne legyen egy előzetes képünk arról az animéről, amit meg szeretnénk tekinteni. Nálam nagyon ritkán jött be, hogy végül azt kaptam, amit elvártam, ezek közül az emlékezetesebbeket szeretném sorba szedni:

Pozitív csalódások:
Elfen Lied (homlokegyenest ellenkezőbe csapott át)
Demashitaa! Powerpuff Girls Z (10. rész felett egészen megszerettem)
Jungle wa itsumo Hale nochi Guu (biztos nagyon gagyi lesz érzéssel indultam)
Kenshin OVA2 (Seishouhen) (Na ennek nagyot néztem a végén, gyönyörű)
Loveless (Csak poénból vágtam neki, de nagy lett a vége)
Fullmetal Alchemist (Az első 4 rész alapján majdnem leírtam)
Galaxy Angel 3.-4. széria (Teljesen más, mint az első kettő)
Negatív csalódások:
Ghost in the Shell (ez volt a legnagyobb, teljesen mást vártam)
Dokuro-chan (több változatosságot és kevesebb perverziót képzeltem)
Saikano (Biztosan lesz jobb, de csak romlott)
Chrno Crusade (Sehol sem volt az a megrázó vég, amiről mindenki mesélt)
Trigun (no comment, halálosan semmilyen lett a végére)
Inuyasha (Nézhetetlen olyan 30 rész után... Sehol sincs a Ranma-hoz képest)

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, a Laint még nem tudtam eldönteni, mert még mindig nem néztem újra, s mivel egyedül vagyok itthon, most elkezdtem mégis megtekinteni az Ouran High School-t és nagy kár lett volna kihagyni.
#3
Anime / Demashitaa! Powerpuff Girls Z
2006-07-27, 00:07:35

Tudom, hogy nem sokan vannak oda a cuccért, tapasztaltam itt-ott, de mivel ez az anime is most fut Japánban, és szerintem közel sem rossz annyira, mint amennyire sokan gondolják, szerintem megérdemel egy topic-ot.

A történet nagyon egyszerűen indul, az egész világot egy hatalmas jégvihar pusztítaná el, ez ellen sürgősen bevetik a cukor miatt X-vegyszerből Z-vegyszerré alakult löttyöt, ami a jéghegyet elpusztítja, ám mellékhatásként a környéket beszennyezi fekete vagy világos fénnyel. A 3 világos fény megváltoztatja három átlagos japán kislány életét, ugyanis szuperhőssé vállnak, hogya fekete sugarak által befertőzött lényektől megvédjék a világot (pontosabban csak Tokyo-t). Ők név szerint Blossom, aki nagyon is érzi, hogy ő a főhős és az édességeknek sem tud ellenállni, Bubbles, akit a divatos ruhák hoznak lázba, ill. Buttercup, aki az előbbiek szokásaitól undorodik és inkább a sportban leli örömét.
Amennyit az elején megtudunk, hogy az egyik feketeség egy majmot talál el és belőle születik meg Mojo, aki várhatóan a legfőbb gonosz szerepét tölti majd be.


Az első rész meglepően fogyatékosra sikeredett, valahogy telepumpálták olyan erőltetésekkel, amitől mindenki a falra mászik, de már kezdik összeszedni magukat és néhol már-már egészen viccesnek nevezhető, de szokni kell, mert ez mégiscsak egy loli. Viszont a hangulata utánozhatatlan, nem is tudom leírni. Jó ismét gyereknek lenni.

INNEN minden letölthető, ami eddig kijött hozzá, az 5. epizód körülbelül jövő hét derekára várható subbolva, a japánul tudók már szombaton kereshetik a raw-ot (láthatóan TVripről van szó). A Doremi féle sub kissé lassan jön ki, de szerintem a Nihon TV-s is megbízható, habár az ő OP-fordításuk nem tetszik annyira.

Várhatóan 52 részes lesz, de dupla-epizódokba sűrítve.
#4
Anime társalgó / Anime Grafika
2005-12-07, 10:45:05
Hali, biztos vagyok benne, hogy nyitok egy újabb felesleges topicot, de az érdekel, hogy titeket melyik grafikai megvalósítások vonzanak (és melyek nagyon nem). Attól függetlenül, hogy a sok kívülálló nem lát különbséget köztük (keresztapám szerint ENVY (FMA) ugyanúgy néz ki, mint HIMURA KENSHIN (ROURUNI KENSHIN) :mad: ), szerintem majdnemhogy minden második alkotó másként rajzol, és ez dícséretes. Nem is tudom, miért, de engem az elborultabb "fészek" (face-ek) vonzanak, picture terén nálam az FMA és a One Piece jön be (Meg a nagy szemû, pisze orrú leánykák innen-onnan). Meg mondjuk azt is bírom, ha a mellékszereplõk egy része távolról nézve sem tûnik mangásnak :).