Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - minuszmiki

#1
Manga / Deadman Wonderland
2008-02-13, 14:48:33
Lehet róla beszélni sokat, ezért hogy ne a "Melyik mangát olvastad?" topikot szemeteljük tele, inkább nyitok neki egyet külön.

Kedvcsinálónak: Tokyo, nem túl távoli jövő. A Deadman Wonderland egy börtön-vidámpark, ahol az oda bezárt bűnözők szórakoztatják a népet mindenféle mutatványokkal, amelyekben gyakran saját életük kockáztatására kényszerülnek. Kegyetlenségében néhol az Elfen Liedet, szürrealitásában a Texhnolyze-t idéző hely ez, ahol az emberélet nem sokat ér. A manga a börtön lakóiról szól, akiknek az életbenmaradáson kívül sok céljuk nincsen. Legtöbbjük a hely szellemének megfelelő elborult agyú figura, közülük leginkább a jóérzésű újonc (a főszereplő) tűnik ki furcsaságával. A nyitópostban spoilerezni nem akarom a sztorit, úgyhogy arról ennyit. A rajz kifejezetten szép, sokszor érdekes perspektívákat használ, a karakterdizájn az Eureka Sevenre emlékeztet, kifejezetten szép és változatos, szóval nagyon jó cucc, tessék olvasni. Onemangáról, lurkről is beszerezhető.

#2
Anime / School Days /Spoilers/
2007-07-16, 01:39:48
Sokan vártuk ezt az animét, és szerintem lesz is mit beszélni róla, úgyhogy gondoltam nyitok neki egy topikot. Azok kedvéért, akik esetleg nem tudják: A sorozat a 2005-ben kiadott azonos című játékból készült, ami egyrészt a közel 70 sok percnyi animált jelenet, másrészt a 21 (köztük több különösen kegyetlen) lehetséges befejezés miatt vált ismertté. (Moar info @ Wikipedia) Magam még nem játszottam vele, régóta tervezem, amikor megtudtam, hogy készítenek belőle, gondoltam megvárom míg elindul és majd akkor állok neki, mivel nem akartam úgy nézni az animét, hogy a játékhoz hasonlítgatom. Úgyhogy épp csorog lefele. (Torr3nt link)
Az eddig elkészült részek tetszettek, bár a rajzolás részleteit néha elnagyoltnak találtam. Ami különösen tetszett, az az, hogy egyből belevág a történetbe, már az első részben is sokkal több minden történik, mint egy standard romantikus animében több epizód alatt.

Az első két rész torr3ntjei:
[AniYoshi]​_School​_Days​_-​_01​_(XviD)​_[42776509]​.avi
[AniYoshi]​_School​_Days​_-​_01​_(h264)​_[02F5F33E]​.mkv
[Conclave]​_School​_Days​_-​_01​_[8E6F1E66]​.avi
[Conclave]​_School​_Days​_-​_01​_[H264][AAC][AD3CCF5B]​.mkv
[devils-lair]​_School​_Days​_-​_02​_V2​_[1020DBBB]​.avi
[Conclave]​_School​_Days​_-​_02​_[825985B2].avi
#3
Offtopic / Játsszunk egyet!
2007-06-27, 01:51:42
K_T inspirációja nyomán gondoltam nyitok itt egy ilyet, remélem nem gond. Ide jöhetnek azok az (általában) online játékok és időpocsékolási lehetőségek, amik legtöbbször az offban, a lolban vagy a nem lolban tűnnek fel, egy darabig mindenki elszórakozik velük aztán szépen elfelejtődnek, mint például a clickclickclick, a Proximity vagy az Overture. Let's play! :)