Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Squazee2005

#1
Manga / Re: OnePiece
2024-03-24, 19:04:49
Nagyon durva fejezeteken vagyunk túl, s majdhogynem a New World Top 3, ha nem Top 2 arcja közé tartozik ez. Fantasztikus dolgok vannak A-z-ig. Igazán kár a 3-hetes szünetért, de amit eddig kaptunk, az pompás volt.
#2
Manga / Re: OnePiece
2024-02-16, 20:46:16
Az utóbbiak közül valóban az 1107-es volt a legjobb. Már az elbaphiak felbukkanása is király volt, de ez a mostani kellett nagyon.
Kizarut fura és jó látni szenvedni továbbra is.
#3
Manga / Re: OnePiece
2023-12-30, 18:16:55
Én bírtam a flashbacket és örültem a hosszúságának is. Mostanában annyi minden volt skippelve, hogy féltem, itt is csak ugrabugrálunk. Szerencsére nem így lett. Remélem, jövőre sem spórol Oda a jó fejezetekkel és nem fél kibontani szálakat. A sok szünet ellenére szuper OP évünk volt.  :whoah:

Boldog Újévet kívánok én is, szuper OP fejezetekkel fűszerezve.
#4
Manga / Re: OnePiece
2023-11-18, 19:27:24
Sorozatosan jó fejezetek jöttek az utóbbi hónapokban, én mindet nagyon élveztem. Valahogy sejtettem, hogy God Valley teljes bemutatása sok lenne ebbe a flashbackbe, én így is maximálisan elégedett vagyok vele. Jó kis évzárás fele megyünk.Hiába, na... a flashback az már csak ilyen a One Pieceben.

Örülök, hogy bővült a kollekciód.  :jee:
#5
Manga / Re: OnePiece
2023-09-03, 21:47:18
Nekem tetszett a Sentomaru flashback és Kizaru jelenléte, na meg Lucci vs. Zoro. De amúgy valóban olyan elmegy kategória volt.
#6
Anime / Re: One Piece
2023-07-22, 22:18:26
Az előző trailernél sokkal jobb. Tetszik Roger és Garp. Arlong a fogpiszkálós :D Rajta nagyot röhögtem.
Meglátjuk, mi lesz, de mindenképp nézni fogom.
#7
Anime / Re: One Piece
2023-07-21, 10:40:33
A live actiont megpróbálom úgy kezelni, mint egy főhajtást az OP előtt és nem, mint valami OP-s dolgot, különben nagyot csalódnék.
Az anime nagyon jól néz ki, néha fura a stílus, de csúcsra járatják az animációt, annyi szent.
#8
Manga / Re: OnePiece
2023-07-21, 10:35:06
Nem voltam nagyon odáig ezért a hosszú kitérőért, az 1087. fejezet kifejezetten csalódástkeltő volt a számomra. Egyet kell, hogy értsek, Koby és a bandája nem érdekel. Ilyenkor vagyok szomorú, hogy ez benne van a mangában, míg más események a fantáziánkra vannak bízva, vagyis offscreen történnek meg. Kuzan vs. Garppal alapvetően nem volt gondom, kedvelem őket és amúgy jó volt látni, de azért nagyon hiányoznak már Luffy-ék. De gondolom ez fontos kitérő volt, Oda talán nem vezstegetné ilyenre a paneleket, ha nem kapcsolódna erősena  többi dologhoz.
Kuzan ökölharca nem zavart. A legtöbb esetben neki elég volt szétfagyasztania bárkit, nem volt olyan ellenfél, akivel szemben ökölharcra kellett volna kényszerülnie. Garp ellen már csak becsületből/erőfelmérésből is ezt választotta, ami szerintem rendben van, ehhez persze kellett az a mini-flashback is.
Garp eltűnése remélem azt jelenti, hogy valóban eltűnt és  aháttérben marad, hogy "előre engedje" a fiatalokat. Szerintem kimentették, és valahol gyógyul és Hawaii-ozik. Ha BB-éknél lenne, már rég mutogatnák, vagy ahogy Pizarro mondta, az újságban leközölnék, hogy mekkora csapást mértek a Tengerészetre, illetve a pénz is kellhetett volna nekik. Alku tárgyát nem hiszem, hogy képzi.
Fura lesz visszazökkeni ezek után Eggheadre.
A Levely (Reverie marad nekem) nagyon jó volt, bár én meg Sabot érzem túlhypoltnak és nem tetszik nekem. Amúgy néha azt látom, Dragon sincs oda érte annyira. Nagyon sok új infót, karakter és mindent kaptunk, tehát a kitérő ezen része fantasztikus volt, csak ez az utolsó két fejezet nem hiényzott annyira hozzá.
#9
Manga / Re: OnePiece
2023-04-28, 21:46:56
Én már 3 fejezet óta azt tippelem, hogy visszatérünk Eggheadre, de ez az utóbbi fejezet nagyon jó volt, mínusz a Sabos rész. Azt hiszem, totál nem érdekel a Revolutionary Army. De minden más nagyon jó volt eddig, tetszik, hogy a cél láthatáron van és mindenki küzd érte.
#10
Manga / Re: OnePiece
2023-03-31, 21:08:57
Mondjuk Kid teljes mértékben áltatta magát, hiszen BigMomot sem egyedül nyomta le és úgy is nehezen, erre odasasszézik Shankhez, hogy kihívja. Persze, mostmár nem lehet nem beleállni egy harcba, de azért ez erősen túlzás volt a részéről. Mármint Kidd részéről. Shanks jól tette, amit tett.
#11
Manga / Re: OnePiece
2023-03-21, 16:44:55
Tetszett a fordulat és szerencsére lesz még fejezet is jövő héten. Nem is tudok vagy merek tippelni, mi lesz itt még, de nagyon tetszik ennek az arcnak a lendülete.
#12
Manga / Re: OnePiece
2023-02-11, 14:27:50
Nehéz megmondani, hogy ki a szabotőr, én egy kicsit Shakára gyanakszom. Vagy egy láthatatlan Shiryu?

Tetszett eddig minden fordulat.

Tetszik a tempó és a humor. Még mindig nem tudom, mit várjak az arc-tól, de várom.
#13
Manga / Re: OnePiece
2022-12-25, 17:49:48
Valóban jó fejezet volt, de ez a Gear 5 továbbra sem a szívem csücske. A Gear 4 sokkal jobb. *duzzog a sarokban*
Idén több jobb fejezetünk volt, mint tavaly, ez persze köszönhető Wano végének és az Egghead elejének. Összességében jó év volt. Ennél rosszabb ne legyen.  :whoah:

Csatlakozom, kellemes ünnepeket! :kocc:
#14
Manga / Re: OnePiece
2022-12-09, 18:29:09
Akkor bővült a gyűjtemény. ^^

Jó kis fejezetek voltak így összességében, bár én nem értem, hogy tud innen elmenni Vegapunk. A Gear 5 még mindig nem győzött meg, és csak így random elő lehet már hívni? Minden hátulütő nélkül? Vagy ez hogy van?

Én mondjuk értem, hogy miért nem Awakaned formában voltak Kaidoék. Lássuk be, Shankséken (?) kívül más nagy ellenfél, aki térdre kényszeríthette volna őket nem létezett ezidáig. Kaido mindig is erős volt, néha elkapták vagy elfogatta magát, de mindig ő volt az erősebb. Kingben én nem láttam olyan erős ambíciót, mint pl. Zorroban és hát Queen... ő meg volt elégedve a kis kiborg toldásaival, ami így is kemény ellenféllé tette. Már olyan régóta a csúcson voltak, hogy talán nem érezték a szükségességét.
#15
Manga / Re: OnePiece
2022-11-21, 18:24:19
Örülök neki, hogy a mecha-animék elkerülése miatti tudatlanságom nem vesz el az élvezeti faktorból, már ami a fejezeteket illeti.
Tetszik minden, a tempó, a ruhák, a Vegapunkok, bár értelemszerűen, Shaka a nagy kedvenc és az eredeti VP. Az, hogy mégis hogyan tervez el elmenni a szigetről, az már más kérdés. Nem is értem, hogy gondolja ezt az agya nélkül VP.
Na de most majd kiderüla  szünet után.

Jó utat! :cool:  Picit irigykedem itthonról, de majd egyszer... Várunk vissza.
#16
Manga / Re: OnePiece
2022-10-08, 12:56:40
Én jól szórakoztam az elmúlt fejezeteken. A sci-fi-robotos részek nem mindig a zsánereim, de remélem, hogy itt az OP-ben ez másként fog megmutatkozni. Eddig tetszik az irány és nagyon izgalmasan hangzik a CP0 és a küldetésük.
#17
Manga / Re: OnePiece
2022-09-10, 12:50:07
Egyetértek. Yamato és a magyarázkodása jobban illett volna Wanoba, mint ide, itt annyira feleslegesnek éreztem. De aztán...

Mondjuk Boa DNS-e azért volt meg nekik, mert ott volt rabszolga, King is fogva volt tartva. Crocodile múltja még ismeretlen, ott is akármi lehet. Na de ez a erődemonstráció a Navy és BB részéről brutális volt. Alig várom, mi lesz még mindebből. Szuper fejezet volt.
#18
Manga / Re: OnePiece
2022-08-21, 22:45:43
Aránytalan és olykor vázlatos volt, szerintem ez a legnagyobb hibája. Itt az utolsó fejezetben egy rahedli Momo flashbacket kapunk, amit elfogadnék, ha minden más is kapott volna ennyi időt. Komolyan még egy évet Wanoban töltöttem volna, ha legalább minden jobban ki lett volna dolgozva és nem ríttam volna, hogy mikor lesz már vége.
Nem volt rossz a Wano arc, de azért egy kicsit csalódás.
Yamato otthagyása meglepett, de talán így jobb lesz mindenkinek. Főleg nekünk. Hiszen a karaktertörténetéből kimaradtak dolgok, amiket a Road to... vázlatokban lehetett olvasni például és ki tudja még mik. Nem értem, miért kell Odának ennyire sietnie.
Momo búcsúja elment, igazából az is felemás, egyik része tök jó volt, másik része meg meh.
Talán egy kis idő múlva újraolvasva és animében végignézve másabb élményt nyújt ez az egész. Majd írok róla én is hosszabban, ha tudok. :)
#19
Manga / Re: OnePiece
2022-06-11, 12:38:46
Mindenképpen lesz összefoglaló belőle.  :szemuveges:

Fura, de jó volt a fejezet, én élveztem nagyon. Kijárt már egy kis röhögés, a fiúknak fanservice

Nem értem, hogy hol van Robin, illetve a Szalmakalaposok milyen nyugodtak, annak ellenére, hogy nincs ott. Azt hittem, esetleg Caribou rabolta el és viszi a CPO-hoz, de a többieknek nem tűnne ez fel? Mármint, hogy nincs itt Robin. Mi van itt?

Kár, hogy a következő fejezet lesz az utolsó, kicsit hosszabb Wanos lezárást vártam azért.
#20
Manga / Re: OnePiece
2022-06-05, 12:33:35
Végülis, az is jó, hogy többféleképpen is lehet értelmezni a dolgokat az OP-ben, így Yamato karakterét is. Nem didaktikus, nem nyomja le a torkodon, szabadon lehet értelmezni sokmindent. Az, hogy Oda hagyja "lélegezni" a szereplőket szintén egybevág a "szabadság" elvvel, amit a manga képvisel.
Amúgy tetszett a fejezet, Momo is jó volt.
Azt csak első olvasás után vettem észre, hogy Ashura tényleg nem tért vissza, a 9 árnyéknak így nem lett része. Ezt azért sajnálom, de legalább van több áldozata az egésznek, ami kicsit reálisabb.
#21
Manga / Re: OnePiece
2022-05-27, 19:57:58
Bár nem látni, de lehet, hogy a vulkán kiköpte őket, jó messze Wanotól. Nem volt rossz fejezet, de picit többet vártam volna tőle most
#22
Manga / Re: OnePiece
2022-05-13, 22:23:41
Mondjuk azt nem bánom, hogy nem a DF-en múlik feltétlenül, hogy ki kerekedik a másik fölé, hiszen Blackbeard el tudja venni a gyümölcs erejét, vagyis nélküle (is) erősnek kell Luffynak lennie ahhoz, hogy legyőzze őt.

Nem olyan katartikus fejezet, mint amire számítottam, de azért tetszett. Várom a következőt.  :whoah:

Kár a szünetért. T_T
#23
Manga / Re: OnePiece
2022-04-08, 21:25:46
Egyetértek. Most sokkal jobb panelek is voltak.
Éljen Raizo! De komolyan elgondolkoztam azon, hogy vajon Denjirot elfelejtette teljesen Oda?
#24
Manga / Re: OnePiece
2022-04-02, 11:53:22
Én egy nappal később is ugyanazt tudom mondani, mint a reakcióvideómban, ez egy rendkívül bizarr és nevetséges fejezet volt. Nem tartom rossznak, de ez harc-stílus nem a kedvencem. Nevettem, mert annyira abszurd és fura volt, de ... nehéz rá mit mondani.
Amikor felfújta magát Kaidoban és fellebegtek, az tetszett. Amikor kinyúlt a szemén keresztül... ott leállt a rendszerem. Az ugróköteles jó volt, az arcán keresztül ütés megint inkább fura. És minden más nagyon fura volt. Ha Oda ki akarta élni magát, remélem, kiélte ebben a fejezetben és jövő héten már, ahogy mondtátok is, haladunk valamerre.
Az 1044-es fejezet viszont tetszett. Maga a Gear 5 külalakilag nem jön be a mangában, talán színesben, animében jobban fogok örülni neki.
Az AP bandával nem érdemes foglalkozni, inkább nem is olvasok spoilereket, mert túldimenzionálják aztán már nem élvezem úgy a fejezeteket, mint régen.
#25
Manga / Re: OnePiece
2022-03-12, 13:05:43
Nagyon jókor jött Luffy veresége, és jó látni, hogy a dolgok nem a szokásos formában zajlanak. Ez a Joyboy dolog érdekes, kiváncsi leszek rá. Luffy van olyan önálló, hogyha Joyboy meg is szállta, ne hagyja, hogy teljesen irányítsa. Luffy szabad akar lenni, nem "megszállott".
#26
Manga / Re: OnePiece
2022-02-11, 17:28:18
Összességében nem volt rossz a BigMom elleni harc, nagyon kemény karakter és így is "csak" kivonták a forgalomból, szóval elismerésem.

Alig várom a következőt.  :whoah:
#27
Anime / Re: One Piece
2022-01-14, 21:43:31
Az új opening elég... gyenge lett. Vizuálisan oké, de amilyen részek jönnek, ahhoz képest ez a zene... nem jött be.
#28
Manga / Re: OnePiece
2022-01-14, 21:42:04
Szomorú vagyok a break miatt. T__T

De jó fejezet volt nagyon. Kaido végre egy kicsivel több személyiséget kapott, én jót nevettem rajta.

Amúgy az előzőek is királyak voltak, végre a nagy harcok közül már csak Luffy vs. Kaido van vissza. És persze Hiyori vs Oroschi, meg Raizo és Fukurukujo is ott van még. Azt hittem, ez lesz most.
#29
Manga / Re: OnePiece
2021-12-18, 12:58:14
Nagyon jó volt a fejezet, meg kell hagyni, King az egyik leghelyesebb pasi az ellenfelek közt, wow. Szuper volt a flashback, bárcsak lenne már egy teljes Kaido flashback, felőlem több fejezeten át is.
Nagyon jól nézett ki a csata, animében elképesztő lesz.
#30
Manga / Re: OnePiece
2021-11-21, 22:50:22
Az előző posztban örültem, hogy nincs Drake-Apoo társulás, erre, most társulnak és örülök neki.  :wtf:

Azért én felröhögtem mind a CP0-sok tűzzel való érintkezésén (mint szúnyog az elektromos lámpa csapdánál XD) és King hülyeségén. Komolyan mondom, ezek után azt nem értem, Jack miért nem csatolta le az ormányát és csapkodta úgy, mint egy ostort?  :rotfl:
De amúgy okés volt a fejezet, de roppant kevés.