Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Sponge

#1
Hírek,információk / Re: Támogatás
2015-01-02, 21:58:28
A mostani támogatási körről lehet tudni valamit? PM-ben írtam már, hogy meghosszabbítom a tárhelyem előfizetését 1 évre. Csak azért kérdem, mert ilyenkor már általában már megvannak a jelentkezők plusz az infók az utalásról.
Mellesleg Boldog Új Évet! :)
#2
Hírek,információk / Re: Támogatás
2011-12-18, 13:25:02
Uhh még épp időben.  ^^
#3
Ok akkor nem megy fel. De legalább megpóbáltam.  :whoah:
#4
Humanoid Kikaider ( Jinzo Ningen Kikaider) ogm formátumban angol és japán szinkornnal megvan. Ha érdekeltek vagytok írjatok, illetve ha érdekel zsozso írj.  :lazza: :hopp: :__devil:
#5
OK csak gondoltam szolok, hátha érdekli, mert ha őt nem is, biztos van aki szinte mindent megadna érte, hogyfent legyen.  :whoah:
#6
Nem tudom h aktuális-e, de megvan a Spiral és szertném megosztani mindenkivel. Nos annyi a gond hogy nem nincs accoutnom és még soha sem töltöttem fel ide. Segítség kellene. Ja és a Sadamitsu the destoyer is megvan. Mindkettő japán szinkronnal és angol felirattal. A Spiral avi-s fájlok formájában, míg a másik ogm.
#7
Hírek,információk / Re: feltöltés
2006-09-03, 17:05:29
De ehhez bárhol kerestem nem volt se japán se angol szinkron. Viszont volt a németen kívül még spanyol   :lazza:.
De ha nem lehet hát nem lesz fent. Akkor csak én fogom élvezni és kész  :hehe: Account van csak még használni nem tudom. :grrr:
#8
Hírek,információk / Re: feltöltés
2006-09-03, 15:13:23
Hali mindenkinek.

Most vagyok itt először, mármint a fórumben. Sok animét erről az ftpről szedtem le. És most szeretnék hozzájárulni, ha lehet. Elkezdtem tölteni a Tsubasa Kapiányt avi verzióban német szinkronnal. És azt szeretném, ha ezt nem csak én élvezhetném, hanem mindenki aki annyira szereti, mint én. Ezért gondoltam, hogy ha lehet feltölteném. Csak itt kezdődnek a gondok: Hogyan is kell? És mi az hogy 1234 es port??????? :lame: És még annyi ezzel kapcsolatban, hogy nem a 2002es anime, hanem a régi 1983-1986.  :whoah: