Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - VASH

#1
Most néztem meg az ONEGAI Teacher-t és nagyon bejött, ezekben a percekben nézem az onegai twins 4ep-ját.
ONEGAI GIVE ME MORE, hasonlóvalami, bámi?, nem kattogok, de mindjárt vége a sorozatnak és kell a folytatás, (ADDICTED, ADDICTED :morci:), légyszíves mondjatok még ilyeneket.
THE SHOW MUST GO ON.

Olyan sok a gyönyörűség, hogy félek, belehalok. :angyali:

Break the line
we have to go
cause theres no way back
where we are comming from
*becouse no more new episodes where we are comming from*

Szerintem nekik is most vetítették le elősször, nézzétek az arcukat, KAWAI :ejnye:
#2
Anime társalgó / Re: Felirat
2007-01-21, 12:43:49
Quote from: Yakumo on 2006-09-12, 23:01:00
Quote from: sirtomi on 2006-09-12, 19:50:28
Nem találok a Full Metal Panic -hoz magyar feliratot.
Valaki segítsen lécci!!!
http://animeaddicts.hu/downloads.php?cat.16.F

http://animeaddicts.hu/downloads.php?cat.335.F

(lehet regelned kell, de megéri)

EDIT: ja, én azt hittem,h a Fumoffu vagy mi XD, az az első sorozat, de akkor nem. :lame: *tudatlan* :D

Éppen akartam kérdezni hogy honnan tudnék letölteni feliratot Onegai Teacher/Twin-hez, de megelőztek, ARIGATO Yakumo-sensei.
#3
Boldog Karácsonyt, és Kellemes Új évet kívánok.
http://users.hszk.bme.hu/~kr304/fun/merryxmas.swf
#4
Tegnap néztem meg Dr. House 2. évad 11-részt, megtanított valamire, röviden: House nője elment, mert lebénult a doki, aztán vissza akart menni hozzá amikor a faszija deréktól lefelé megbénult. Ez ugyanez megvan férfiban is, emiatt van az hogy a nők nem hiszik el hogy egy férfi igazán tud szeretni és mindig többre vágynak, a férfiak meg hogy mást is kaphatnak a nőktől mint sexet, bár ők nem vágynak többre, csak nagyobbra: nagyobb mellekre:D

Következtetés: állj hozzá minden kapcsolatodhoz hogy ez az igazi, és készülj a legrosszabra, csalódás akkor már nem érhet+ ne szeress semmit annyira hogy ne tudd elveszíteni...
#5
Most néztem meg a Berserk-ből kivágott részeket, és behaltam a röhögéstől, ilyen nincs, ezek nagyon fáradtak voltak a szinkron alatt, a Batman poén az megadta a kezdőlökést az előtte lévő meg kikészített amikor a félhatott katonának azt mondja Guts: Gasto, hát te még élsz? Baszus, miért nem bírsz megdögölni:D

Imádom a Berserk-t és így meg pláne, nézzétek meg az Outtake-t, MEG KELL NÉZNETEK.
u.i.:Jut is essembly, nincs hozzá magyar felirat, asszony miatt kérdezem, ő nem vágja annyira az angolt.
#6
Hírek,információk / Re: Támogatás
2006-12-12, 15:57:48
Quote from: Fazék on 2006-12-11, 20:55:14
Quote from: tüzi on 2006-12-11, 20:44:44
Valahol már olvastam, talán itt is.
regisztrált email kelljen, hogy be lehessen lépni ftp-re. évente mondjuk 1500 forint befizet, korlátlan sáv, aki nem fizet, kap 40k-t. Akinek a lassabb is megfelel, akkor legyen boldog, akiben meg van kis gerinc, évi (365nap) 1500forintot ki lehet bírni. (4forint/nap) szerintem 3-4ezret is. (10-20forint/nap) Lenne sáv, lenne új gép, lenne öröm és bódóttáá...
Talán ez a legmegfelelőbb megoldás. Így nem is fizetős, nem is kizárós...
már többször is ki lett fejtve, hogy zsozso nem akar ilyen szankciókat bevezetni. teljesen önkéntes kell legyen a támogatás.
Én ezért küldöm el zsozsónak mindig az 1500-t, karácsonykor(tavaj nem, oké elismerem, de etetni kellett a World of Warcraftos gyerekeimet), nincs sok pénzem, egyetemista vagyok(napi 300FT-ból élek:D ) de ez nem sok egy évben egyszer, és legalább nyugodtabban alszok, akkor is ha tudom hogy az egész keresztet zsozso, és még x ember viszi a vállán egész évben.

u.i.:Ez nem egy warez oldal, inkább hasonlítunk http://usteam.hu/pictures/flash/pics/Pirate!_full.swf szerintem:D Kinél van a kulcs?
#7
Help / Re: FTP kliens/szerver help-topic
2006-12-12, 15:47:10
A kérdés úgy szólnia, miért van az hogy az Fxp-vel szedett animék az első után rosszul jönnek le?
Pontosabban:
zx.flcl.01.divx51.ogm<---tökéletes
zx.flcl.02.divx51.ogm<---hibás
zx.flcl.03.divx51.ogm<---hibás

Köszi előre is.
#8
Kultúra / Re: Keresek egy filmet/zenét
2006-12-12, 15:18:11
Quote from: Gmer on 2006-12-10, 19:11:32
Quote from: VASH on 2006-12-10, 18:46:11
Régi AMV-im között található volt egy Evanglionos klipp amit Rei-ről csináltak(ő is meghalt azzal a 380gb területtel multkor), nem emlékszem hogy mi volt a szám címe pontosan, azt hiszem  Broken(annak is valami piano remix), egy csajszi énekelte és baromi jó hagnja volt.

ami rémlik és dudolgatom:
I did say the things that I didn't wanna say, but you cant take back when you take it away,
becouse i fail you
Fauil you....<----valami ilyesmi, köszi a segítséget.
Damaged Rei-mix <-ez az?

Köszike, nagyon köszike, ez az.
#9
Kultúra / Re: Keresek egy filmet/zenét
2006-12-10, 18:46:11
Régi AMV-im között található volt egy Evanglionos klipp amit Rei-ről csináltak(ő is meghalt azzal a 380gb területtel multkor), nem emlékszem hogy mi volt a szám címe pontosan, azt hiszem  Broken(annak is valami piano remix), egy csajszi énekelte és baromi jó hagnja volt.

ami rémlik és dudolgatom:
I did say the things that I didn't wanna say, but you cant take back when you take it away,
becouse i fail you
Fauil you....<----valami ilyesmi, köszi a segítséget.
#10
Anime / Re: Naruto
2006-09-17, 19:27:18
Kellene is a változtatás a sorozatban, mert ha megnézed az első részeket kb.1-30-ig, láthatod hogy foglalkoztak a sorozattal, rengeteg vér és okosan átgondolt harcok, lásd zabuza-kakashi vagy sauske+naruto-Haku, tudtad hogy mik a képességeik és ebből következett hogy tudtad hogy kinek mennyi az esélye, de most hogy 200 résznél vagyunk és Naruto, Béka főnököt idéz, Rasengannal hajtja még a hajót is, és erre ott kell izgulni hogy vajon képes lesz-e még 1x shadow replikációkat csinálni, akkor valami eltört ebben a sorozatban(az elején emberek küzdöttek, most már mindenki félisten, 400 részben onnan folytatják ahol a Dragonball GT abbahagyta), sajnálom hogy el kell adni X embernek és ezért adnak alább a színvonalból.

Oké, kidühöngtem magam.
Megyek nézek egy kis Narutót(még reménykedek).
#11
Quote from: Prof. William on 2006-09-05, 16:04:43
A lányok 99% a szexuálisan felvilágosult és nem zavarja ha hirtelen egy szexjelenetbe botlik.

Példa Front Innocent

Ifjú hölgy épp hazaér a leánykoliból édesanyjával berohan a szobába, ahol a kedves papa (Idős manust, kemény arcéllel) épp egy szexi szolgálóánnyal szexel.

Csak nagy boldogan berohan apu nyakába ugrik (szolgálólkány mozog föl le) Apa Apa hazajötem, úgy örülök hogy jól vagy! (Meg szexuálisan aktív de ez nem fontos) Képzeld... stb stb

Apa azér kicsit meglepődik és próbálja lányt rávezetni, hogy ez most nem a legalkalmasabb... (Szolgálólány néhány elhaló Haiaku-t rebeg de lepisszegik)

De az ANYA megnyíugtatja a férjét hogy ne aggódjon, lányukat már felvilágosították szexuálisan a koli nevelői (Az is megérne egy pár részes sorozatot. :) )

Apa megynugszik és végre teljes figyelmét maidnak szentelheti.

Anya + leánya balra el.

Nem tudom minek szánták ezt a jelenetet de amolyan Exel Sagába illően debil volt. Ráadásul még komolynak is szánták.

Aúgy 5 pewrcel később a lány+az ifjú földbirtokos palánta + egy másik szolgáló kedves kis hármast adnak elő az istálóban. (A lovak meg szomorúan néznek. Őket bezzeg kihagyták.)

Ez velős volt, a stílus meg isteni, grat.
Nekem csak 4.-ben mondták meg, hogy mit mondott Napóleon, ha hamarabb teszik akkor talán jobban érdekelt volna az a rész: "Minden nő kúrva, kivéve anyámat és húgomat, de ők is voltak fiatalok"

Egyébként kezdünk elsodródni ebbe az irányba, mai lányok már jobban benne vannak a sexuális életben, és most így 21 évesen elmondhatom hogy felnőttebben tudok nyilatkozni ezekről a dolgokról és azt mondom hogy sok az érzelmi zombi. Egyik csaj akit felhoztam magamhoz megkérdezi hogy volana-e kedvem ha a barátnőjével együtt csinálnánk, mit válaszolhattam volna(az is hozzátartozik, hogy a barátnője nem akarta, és 15 percel később el is hagyta a lakásom, majd két nappal később én is a csajszit) de akkor is egy ilyen dolog nem nagyon történt volna meg egy pár évvel ezelőtt, asszem most kéne behívni az oroszokat, hogy tegyenek rendet :frown:

Kedvenc Hentaim a Princes69, végre a nagyszájú pénzes kiscsaj megkapja a tanárbácsi méteres kékeresét, nem is egyszer, van egy kis igazság:D :hehe: BURN BABY, BURN. :__devil:
#12
Történt egy kis problémám, miszerint a Tápom elszállt és sikeresen rárobbantotta a Hdd chipkészletét a fejekre(nem volt szép látvány), most hogy beszereztem egy új gépet, nagyon hiányoznának a régi amv-k, én azóta gyűjtöm őket mióta indult a server---> megvolt a teljes tartalma. Ha van köztetek olyan aki tudná pótolni ezt a hiányt, a legyenszíves itt értesíteni, nem sírok, DE NAGYON HIÁNYOZNAK :bruhuhu:

Rounin: Nagyon jó az a kép Poe-tól, nekem a kedvencem(Amit életünkben teszünk az visszhangzik majd az örökkévalóságban)
#13
Games / báááááá
2006-02-07, 12:38:25
vasárnap vettem meg a gamét, most venture co. serveren nyomulok NE rogue karival, ha valaki jár arrafelé legalább szóljon rám, hogy azért ismerjek egy pár embert, és lehetõleg ne a hordások (haver már bejátszotta, baromi vicces volt quest közben)

Súgószél, egy elf aki most bosszút áll a varázslókon, fõleg a ninja varázslókon, de legfõképpen a orc ninja varázslókon:D
#14
Quote from: XagaNe számíts sokra ha fél óra alatt megjelenik squaresoft logo akko má örülhetsz.

mi van a ps2-ben? két darabg Geforce 18700 GT vagy mi?
De gáz hogy már megint dobhatom ki az egész gépemet.
#15
Quote from: m46u5Szinte biztos, hogy az árnyék is olyan, lévén ha visszagondoltok az elõzõ ff részekre, ott sem dolgozták ki õket (igaz minek is, nem azt nézi játék közben az ember)
Az viszont jobban érdekelne, milyen gépe van az illetõnek azi ezt lenyomta.
Ps2-es bios-om nekem 3 féle is van (igaz csak annyi létezik ^^)

A videón mintha folyt volna az egész, szerintem tökéletes (árnyékot leszámítva)
csak kivácsi lennék hogy a geforc4200 fogja e vinni...
#16
Quote from: m46u5MÉg ne szedd le a FFX-et, mert szerintem nem fog nálad menni, de te tudod...
Amúgy itt a link az emulátorról: PCSX2 - nézve az újdonságokat, sok érdekes is van közte (még FFX-rõl is van szó)
Édemes az oldalon levõ torrenteket megsasolni, mert sok szép emulált videó van/volt :jee:

Edit: no ezt a torrentet mindenképpen szedjétek le: torrent :jee: :D

Thx, utánanézek, hátha fog csúszni...

FFX-2 torrentet miért nem találok egyáltalán?
#17
Quote from: m46u5PS2 emu még nincs igazán jó, bár már láttam nagyon igéretes videót egy FFX emulált változatáról, melyben a táj textúrája még nagyon gagyi és hiányos volt, viszont a karakterek, és maga a harc szinte tökéletes volt :jee:
Kérdés: tudsz pirikötelezni? (ff9-ben), állítólag jó kis cuccokat lehet kicsalni a kiscsajoktól, ha rendesen megy az ugrálás, de sajnos nekem eddig 10 volt a max, pedig 1000-nél már állítólag egész jó cuccot kap az ember :)

Sok sidequestet megcsináltam de nincs az az isten hogy ezret ugorja a kötéllel(még akkor se ha Király Sanyi hoz sört :D )

Jump-Rope Prizes
No. of Jumps Prize
20     10 Gil <--- ez milyen gáz, kizsebeled szegény lányokat
50     Cactuar Card
100   Genji Card
200   Alexandria Card
300    Tiger Racket Card
1000    King of the Jump Rope key item

Most szedem le a FFX-t, plz mond a nevét vagy szúrj be egy linket arról az emu-ról.

(valaki tudna adni egy ff8 torrentet(pc-re is kiadták), mert sehol sem találok, thx)
#18
Games / FF Fan
2006-01-28, 12:21:42
Hi all.
Tegnap este....bocsi, ma reggel 3:14-kor vigignyomtam a FF9-t, nagyon :whoah: volt, van arra lehetõségem hogy ne kelljen megvennem 40E Ft-ért a PS2 gépet és tudjak emuval nyomni FFX-t és FFX-2-t, lombozzatok le nyugodtam, úgy is vizsgaidõszak van:D

Ja mégvalamit, vége felé azt hittem hogy meg kell küzdeni Yodával, hogy miért?
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060128/826522910final_fantasy_9_vagy_star_wars_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
#19
Offtopic / Offtopic-Archive
2005-04-13, 11:21:13
Quote from: ItachiHmm..Azt nem tudom, hol vannak ratan botok/fák.Fegyver boltban még nem is láttam.Nekem is a hanbo m taiwani vöröstölgybõl van és egéssz jól bírja.Egyetlen ahely ahol láttam iet, hogy rattan, az a keleti tõl nem messze egy Calamus Rotang nevû bútor bolt.Ott rattan bútorok vannak.Hogy ott van e bot...Nem tudom.

Köszike, a mester is ezt a boltot mondta csak õ nem tudta hogy hol van és a név írására sem emlékezett, thx még1x
#20
Offtopic / Offtopic-Archive
2005-04-13, 11:15:51
Quote from: FeldinMire jársz Vash?
Ebogu?
Csak sima, egyszerû, mezei Shaolin Kung Fu.
#21
Valaki aki járatos a harcmûvészetekben, azokon belül is a fegyverek terén és esetleg még el is olvassa ezt azt kérem, hogy segítsen találni nekem egy helyet ahol árulnak Ratan/Rathan fát,---> edzésre kellene botnak, a seprûnyél gyorsan fogy (túl gyorsan:D), 2,10m kellene belõle, elõre is köszönöm. :lame:
#22
Kultúra / Filmek
2004-12-06, 17:46:34
Ha valakinek meglenne Jet Li fõszereplésével az Acélkarmok(Claws of Steel) és esetlek tudna írni nekem egy példányt azt nagyon megköszönném ha rámprivizne...

thx, bye
#23
Offtopic / Gratulációk-Archive
2004-11-17, 12:28:07
Heppi Börszdéj Addis és 2rok.

2rok, mi történt Roshi H. Paradise-al?

lehet hogy én vagyok :lame: de sehol se találom...
#24
Kultúra / Filmek
2004-10-25, 12:28:16
Suicide Club: köszi Ramiz, kérdésedre válaszolva-->igen, jól aludtam a film után:D

Nagyon beteges, fõleg ez a death art-os dolog, de nekem az is leszûrõdött amit ti idáig nem említettetek--> a gyerekek nagyon gonoszak, de tényleg, nagyon gonoszak tudnak lenni.

Magánjellegû megjegy.: azért azt a kissrácot én meggyalultam volna a film után, a dessert tagjaival együtt, de tényleg! :morci:
#25
Offtopic / Ez nagyon lol :DD-Archive
2004-10-23, 23:11:11
http://www.newgrounds.com/portal/view/158218

nagynak és LOLnak lenni jó:D
#26
Offtopic / Offtopic-Archive
2004-10-20, 13:23:47
Quote from: Blimpha a Legacy of Kain a Soul Reaver 2. része, akkor ki tudom írni ideiglenesen egy rw-re, vagy ha kell sima cd-re is, persze, csak ha nem jön semmi közbe a meet-ig...[\QUOTE]

Köszike, az rw tökéletes, úgy is .img lesz belõle...

Mellesleg a hub of hope miért nem mûködik nekem(ismeretlen cím) pedig jól írtam a címet...:(
#27
Offtopic / Offtopic-Archive
2004-10-20, 13:18:59
Quote from: ShiroiNem mondom, hogy a jövõ héten mindenképpen megyek, mert egy NGE maratont akarok rendezni szombaton, de az azt követõ héten mindenképpen elviszem mindkettõt (ha akkor még kell majd), úgyhogy nem kell szenvedned a dc-vel. Cserébe viszont hozhatnál HGame-eket (persze csak angol nyelvût).


Megbeszéltük, csak azt mond meg mi van meg hgaméból, ami nincs azt megkapod:D

Kb. mennyi kell, mert kb. 10 db ilyen játékom van(de csak egy rw-m)...

Mellesleg, vettem egy király piros kabátot :rolleyes: (Men in a red coat, with a big gun:D)
#28
Offtopic / sorry
2004-10-16, 13:54:39
Quote from: KaliburEs ha valakinek van egy masodpeldanya is, az nyugodtan elhozhatja nekem :D

BLeee, undorító latyak idõ van, olyan amikor még a kutyákat se viszik le sétálni, csak a férjeket bevásárolni, bleee, ramiz is visszamondta a meetet, pedig benne volt a reménységem, ezek szerint csak jövõhéten megyek meetre.


Blood Omen 2 lassan lejön dc-n ha jövõhétig lejön viszek egy példányt:D
#29
Offtopic / Offtopic-Archive
2004-10-15, 18:17:45
Ha valakinek megvan a Prince of Qin játék és nem jön Meet-re az feltétlenül privizzen rám, meghálálom

(csak most néztem meg a Hõs c. filmet és egyszerüen meghalok egy, a témával foglalkozó játékért)

még 1X köszi.
#30
Offtopic / Offtopic-Archive
2004-10-14, 23:00:50
Aki jön szombaton MEETre és van Soul Reaver 2 vagy Blood Omen 2 gaméja az feltétlenül hozza magával, thx.

Ja igen, most olvastam ki a Nyakig a Miszóban c. könyvet  ha valakit érdekel szívesen elviszem csak jelezze....

Ja és a Prince of Qin-t is megköszönném:D