Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Daihelyon

#1
Kultúra / Japán filmek és zenék
2004-04-11, 20:57:11
Quote from: BloodstephanLátta vki közületek már a Szamurájt?
Takeshi... ehh, szal ez a kimondhatatlan és leírhatatlan nevű manus rendezte.
 :)

Khm, "kimondhatatlan"? Mi olyan nehéz Kitano nevében? Most is kérdezte tőlem a tesőm, hogy hívják a filmet ereetileg, mondam Zatoichi, kérdően néz rám, hogy micsoda? Pedig igen egyszerü, nem nehezebb a "moszkvics sluszkulcs" kombinációnál. :)

Még csak screenert láttam belőle, jövő héten ha minden igaz, a mi kis "falunkba" is megérkezik, akkor megyek és megnézem moziban. Nekem nagyon bejött.
#2
Help / Re: Help Topic Hardver/Szoftver
2004-04-11, 11:20:46
Egy kis(?) segítség kellene nekem.

Getright-tal szoktam mindig az ftp-ről dolgokat leszedni és eddig minden működött. Most leszedtem a Memoriest és futtatnám, de...
A WMP ismertlen hibával, a bsplayer ismeretlen formátumra való hivatkozással elszáll. Egyedül az mplayer viszi, de ez sem tökéletsen. Az első episode-t végig tudtam nézni, viszont a másodikban ott, ahol az ember bevett egy gyógyszert és gázt termel, menekül egész Tokyo, addig megy amikor az amerikai vezető elmondja, hogy a NASA titkos ruháival érte mennek, mutatják a gáz felhőt majd itt az mplayer lép ki (száll el?). Találkozott valaki ugyan ezzel a hibával? Van valami megoldás? Most itt vagyok kétségek között, hogy mi lesz annak az epizódnak a vége, meg úgy jó lenne az egészet végig nézni.

Valaki, kérem segítsen!

Apropó, mplayerrel meg még bele sem tudok tekerni, mert azt mondja, hogy "Cannot seek in raw AVI streams." Windows Xp prof alatt használom.

Edit: Ki hitte volna, hogy egy kis DivFix segít? Most már megy, igaz csak mplayerrel, a többi mind elszáll valami hibával.
#3
QuoteOriginally posted by Shock12
:D

 
Nem, de nem véletlenül csinálom így. Névlegesen azért, hogy az is hozzáférhessen, aki nem használja a szervert, vagy kezdõ. Legfõképpen viszont azért, hogy a keskenysávú eléréssel rendelkezõk is le tudják tölteni (idõkorlátos neten 20mega letöltése is sok). ;)


Igen, ez így érthető. Nekem is volt/van keskeny sávom (56k modem) és nem egy felemelő élmény hónap végén megkapni a számlát (főleg mikor egész este meg a letöltés).
Akkor úgy teszem fel a kérdést: ránk, nagy sávval rendelkezőkre, nem akarnál e külön gondolni? :hopp:
#4
QuoteOriginally posted by Shock12
Akkor egy kevés kép... kellemes csemegézést :D

:D


Most reggel beugrok, hogy megnézem mi történt az este itt, erre meg Shockolnak itt engem. :hopp:

Mondták már neked, hogy baromi rosszul csinálod? Nem így kéne ezt, hanem fogod, betömöríted az összes képedet, feldarabolod olyan 20Mb-s darabokra és szépen letölti mindenki, amiből ki-ki tetszése alapján kiválogatja, amit meg akar tartani. :D

Apropó, nem tudom ki hogy van vele, de nekem a kis lányos, amolyan lolitás képek nagyon nem jönnek be, a mosatni eresztésből is csak alig 62 kép volt az, amit lementettem. :D Itt furcsán nézem/néztem azt, hogy a Love Hinaból is Shinobu (vagy ki a túró) tetszik a nagy közönségnek, én inkább Mitsune Konno-t preferálom abból a sorozatból. Most tényleg ilyan fiatal a közönség nagy része vagy én vagyok már öreg? :D
#5
És mára az utolsó.
10. Szerintem nagyon jó kis kép.
#6
9.
#7
A mosatni három egyeseknek talán ismerős lesz.
8.
#8
7.
#9
QuoteOriginally posted by ignus
Na és ő miből van?

Ez egy Satoshi Urushihara manga, a nagy része onna, Chirality a címe.

És íme a 6. Ez Ragnarok City doujin.
#10
5.
#11
4.
#12
3.
#13
2.
#14
Akkor most egy kis mini flood, lesz, ami lesz alapon.

1.
#15
És most az utolsó, ugyan abból a gyűjteményből.
#16
Még mindiga gyűjteményből.
#17
Még nem néztem körbe az usteam manga szekciójába, hogy ez a manga fent van, nekem csak egy-két borító képe van meg egy 700 darabos Satoshi Urushihara gyűjtemény keretén belül.
#18
Én a legutóbbi animeből azt tanultam meg, hogy aki sokat ül a gép előtt annak elgémberedik a lába és még tanulni sem tanul így meghúzzák minden létező vizsgán. Ja ezt nem animeből tanultam, hanem animeval tapasztaltam.
#19
QuoteOriginally posted by deyo
Nemtom, de véletlenül nem erre gondolsz??
USTeam://anime9/Anime/Iria_Zeiram/
3 részes OVA anime-mx-es ogm-ben:-)))

Az edonkey-n láttam egy 6 részest is, amiből meg van az első rész. Azt nem találtam az usteam-en, vagy csak figyelmetlen voltam?
#20
Iria-ról egy kép. Most vadászom az OVA-ra, idáig megvan az első rész francia szinkronnal, sajnos egy szót nem tudok franciául így nem értem. Valaki letöltést tud valahonnan?
#21
Tenchi Muyoból a kedvenc karaterem.
#22
Egy kis Tenchi Muyo
#23
Help / problems
2004-01-17, 18:56:50
Hirtelen nem tudom hol kérdezzem meg, így remélem itt jó helye van.
Van egy kis problémám.
Tenchi Muyo Movies-ban a Tenchi Forever (ami érdekes, mert a film elején Tenchi in Love 2-t ír ki címnek, de ez most mindegy) ripelésénél valaki spórolt, legalábbis nekem úgy tünik, mert a film megszakad 1:23:34-nél, ott ahol Ayke fűzi Ryoko-t, hogy menjen a párhuzamos világba Tenchiért.
Ilyenkor mi van, lesz ez orvosolva valamikor vagy én néztem el valamit?
#24
Nem anime, de FF:
(remélem nem harapja le senki sem a fejemet ezekért)

Aki Ross - bikini
Aki Ross - bőrben
#25
Na jó, tényleg az utolsó SM-es kép.
#26
Egy csoport kép is. SM
#27
Bocs a floodért (?), de másképpen nem tudom hogyan megosztani, tar-ral most meg nem szórakozok.

Tehát, az utolsó Sailor Mercury.
#28
Még egy Sailor Mercury
#29
Sailor Mercury megint
#30
Sailor Mercury