Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Moha

#7741
Quote from: TriviNőtlen fiatalembernek ez egy kicsit sok volt ;)
Miért lényeges, hogy nőtlen? Nekem speciel jelenleg még barátnőm sincs és egyelőre nem sokalltam be (majd fogok :D) Bár az igaz, hogy nagy hatással vannak rám az ilyenek.
#7742
Quote from: Trivi:_off: de talán még elmegy: nem csak te :D
Mi van Trivi!? Megártott a sok romantikus sutff? :D :D

Én amúgy Exo-hoz hasonlóan nagyon rákattantam a műfajra. Legutóbb az Onegai Twins-t néztem. És amiket itt olvasok, asszem a Teacher lesz a kövi... :)
#7743
Szivesen. Csak nehogy úgy járj vele, mint én az OTP juniorommal. A Libri.hu-n elfogadta, aztán azt hittem, az eBay-en is megy, de ott már nem ment :(
És tapasztalatom szerint a banki ügyintézők (mindegy, melyik banknál) legtöbbször NAGYON tájékozatlanok. Ha már nem "szokványos" az ügyed, csak hasraütésből tudnak válaszolni, ill. ahány ügyintéző annyi fajta válasz. Legalább olyanokat ültetnének oda, akik értenek is a dolgukhoz...
#7744
Quote from: TriviNa vagy ez lesz, vagy megyek én is a K&H-hoz :)
Ha a K&H-hoz mégy, javaslom rágj a szájukba mindent!  :) Nekem legalább is külön vissza kellett mennem jópárszor, olyan dolgok miatt, amit elvileg maguktól meg kellett volna csinálnijuk (pl az SMS-es visszaigazolás aktiválása, stb). Jobb, ha mindenre rákérdezel kétszer, hogy ne kelljen szaladgálnod.
#7745
Quote from: TriviAki már fizetett BidPay-jel, az kérem jelezzen, mert nekem nem megy! Nekem PostaBank kártyám van, de van OTP is. Lehet, hogy az OTP-t elfogadná?
Interneten fizetni csak dombornyomott kártyával lehet! Pl. Visa classic, Eurocard. Az elektronikus kártyákkal (Visa Electron, Cirrus/Maestro) nem tudsz neten fizetni.
Tapasztalatom szerint az OTP Visa Electron kártyáit néha lehet a neten is használni, de csak magyar kereskedőnél és csak bizonyos összegig. De általában nem jellemző, hogy az Electron használható a neten (OTP is azt mondta, hogy nem használható, de mégis rendeltem vele könyvet a Libri.hu-ról :D )
A dombornyomott kártyák igényléséhez általában komoly jövedelemigazolás, vagy 100eFt körüli letét szükséges.
Én ilyen esetre igényeltem a netes kártyát. A K&H banknál lehet kérni, Visa alapú kártya, amit csak a neten lehet használni. Biztonságos, mert minden tranzakciót vissza kell igazolni, és a díja sem túl magas. Az OTP-nél is van hasonló, de ott 1000Ft körüli a szolgáltatás havidíja.
#7746
Quote from: TriviTe már vásároltál az e-bay-en. Hogyan fizettél?
BidPay, ez nincs a gyerek fizetési módok listájában. Csak PayPal és Money Order / Cashiers check.
Namármost, a BidPay pontosan az ilyen aukciókhoz lett kitalálva. Aki elfogadja a MoneyOrder-t, az nagy valószínüséggel a BidPay-t is, ugyanis Western Union money ordert küld az illetőnek, ami világszerte bárhol beváltható. Nekem is fizettek már BidPay-en keresztül. Csak írd meg neki, hogy hogy műxik a BidPay és szerintem nem lesz gond.
Annyi az egész, hogy egy kisebb díj ellenében a bankkártyádról emeli le az összeget, és elküldi a címzettnek. Biztonságos internetes bankkártyát pedig a K&H banknál lehet viszonylag jó feltételekkel igényelni. A rendszer biztonságos, a fizetésnek nyoma marad, tehát viszonylag kicsi a rizikó. Persze kérdés, hogy mennyi visszajelzése van az illetőnek. Pl. akinek van pár száz visszajelzése és 95-100% pozitív, abban meg lehet bízni.
Én amúgy szinte mindíg ezzel fizetek (tekintve, hogy a PayPal itt még nem műxik). Eddig egyszer volt, hogy nem akarta elfogadni a kártyámat, akkor megoldottam úgy, hogy forintot küldtem kp, mert az illető gyűjötte a külföldi pénzeket.
Ezt az anime DVD-t pedig kénytelen voltam ajánlott levélben küldött USD-vel fizetni, de nem volt komolyabb gond.

Mellesleg ez már tényleg nagyon  :_off:
#7747
Quote from: TriviNoir-t és NGE-t megnyertem (összesen 176 USD + szállítás + majd vám meg áfa jön rá valszeg).
Jaaa kérem... Aki így el van engedve anyagilag  :rolleyes:
Nekem ez több, mint félhavi keresetem.

Amúgy a Money Order nagyjából a mi rózsaszín csekkünknek felel meg. Azaz, az illető elmegy a bankba, x összegért vált egy ilyen csekket, azt elküldi valakinek, az meg beváltja a saját bankjánál. Biztonságosabb, mint a hagyományos csekk, mert biztos rá a fedezet (váltáskor kell befizetni), de inkább kisebb összegekhez használják. Ez is ugyanúgy névre szól, akár a csekk, tehát csak a kedvezményezett válthatja be. Én eddig 2 ilyet kaptam USA-ból (2 különbözőt), mindkettőt be tudtam váltani a Külker. Bankban nagyobb nehézségek nélkül. Elméletileg náluk váltani is tudsz ilyet, ha pénzt akarsz valakinek küldeni, de akkor már szerintem gyorsabb és olcsóbb a BidPay.
A Cashiers Check is valami hasonló lehet (biztos fedezet), de azt nem igazán ismerem.
#7748
Quote from: KomplikatoKedvencem az orosz "gyári" mindent bele CD, amin Windows, vírusírtó, régebbi Office, Wincommander és vagy 200 apró cucc volt fent, és simán árulták 2000Ft-ért kint Moszkvában.
Ennyi erővel én is legyártatom a saját kis "túlélőkészletemet" :D Mondjuk azon csak shareware cuccok + windows service pack-ok vannak :)

Amúgy tanulságos volt ez a topic. Én legalább is (és gondolom nem csak én) okosabb lettem. A gyanú, hogy esetleg nem eredeti a cucc, bennem is felmerült, csak ott volt az a "na neee, az nem lehet!" gondolat mellette :)

Nem akarok cinikus lenni, de kb. ekkora összeget tartanék reálisnak egy eredeti kiadványért is. Ha az eredeti kiadóknak ez kevés, az az ő bajuk  :lol:
Legalább is, amíg marad ilyen az általános anyagi helyzet itthon (és sajna szvsz ezen a "híres" únió sem fog sokat mozdítani), addig az ember nem fogja megvenni az eredetit...
#7749
Quote from: Pharaoh(rendes üzemben nyomják őket, árulják a boltban, esetleg reklám)
És ezt ott csont nélkül meg tudják tenni? :confused:
#7750
Quote from: TriviNem kell felkapni a vizet.
Tényleg gyanús a dolog, de az ebay elvileg (hangsúlyozom: elvileg) figyeli mindkét oldal (eladó, vásárló) tisztaságát tudtommal.
Ez igaz, de amekkora forgalmuk van, tényleg nehéz lehet kiszűrni a csalókat. Annál is inkább, mert a vásárlók elégedettek, és pozitív visszajelzéseket hagynak.

Chronos: Nem azt nem értettem, hogy illegális, hanem, hogy miért csinálnak hozzá egyedi DVD-tokot. Tüzetesebben megvizsgálva a borítót, egész apró betűvel ott virít rajta 2 szép email cím: az egyik yahoo-s, a másik is valami ingyenes mailer. Szóval ha más nem, ez tényleg azt mutatja, hogy nem eredeti. Csak azért néztem nagyot, mert ILYEN profi hamisítványokról még nem hallottam. De az a röhely, hogy még vonalkód is van rajta, pedig akkor nem hinném, hogy áruházban árulnák az ilyet.

Mellesleg én lesz*rom, ha illegális ez a DVD. A lényeg, hogy jól néz ki, jó minőségű az anyag rajta, és ráadásul (majdnem) teljes gyűjtemény. Nekem megérte :) Úgy látszik, a "gyártóknak" is...
#7751
Hentai / ajánljatok hentai-t!
2004-04-14, 22:04:40
Quote from: Vóbertelkezdtem megnézni ABC sorrendben az FTP-n fentlévő Hentaiokat, és annyit elmondhatok, hogy az első 5 elég gáz... Senkinek nem ajánlom... folytatom a többivel...
Ez is egy megoldás :)
Kíváncsian várom a véleményed, hogy mik a jók! Ja, és ha nem akarod mindet teljesen letölteni, csak, hogy belenézz, javaslom az AviPreview használatát.
#7752
Én még mindíg nem értem, miért vennék a hamisítók a fáradtságot, hogy külön design-os DVD borítót csináltassanak???? :confused:
Egyébként meg akárhogy is, de a DVD nyomáshoz külön technika kell (glass-master, stb), ergo otthoni körülmények között nem megy a dolog. A CD-DVD gyárak meg tudtommal ellenörzik a copyrightokat....
Hogy működnek ezek a bandák?

Ja, mellesleg ami nekem van DVD, egyáltalán nem rossz minőségű, és a fordítással sincs baj.
#7753
Remélem nem baj, hogy létrehoztam ezt a thread-et. Rage képgalériabeli felvetésére, miszerint az eBay-en árult olcsó anime DVD-k hamisítványok:

Aki nem ismeri a történetet: http://usteam.uw.hu/pictures/c/imgboard.php?res=236

Szóval sokféle anime DVD-t árulnak az eBay-en, általában 1 centes induló áron. Ezekből sikerült vennem egyet (egy 3 DVD-s kötetet), tényleg elég olcsón. Lehet, hogy hamisítvány?  :confused:

Nem tudom. Hogy lehet egyértelműen kideríteni, hogy nem eredeti a DVD? Ez 100, hogy nem írott DVD, hanem gyárilag nyomott. Oké, hogy esetleg legyártatják maguknak, de szvsz az ilyesmit hamar lefülelnék.
Azon kívül nem tudom, ismered-e az eBay rendszerét? Pl. tucatszám árulják a mobiltelefonokat és digitális fényképezőket, mind 1 centes induló áron, a legkülönbözőbb országokból (pl. USA-ból és Németo.-ból is). És az ilyesmit egy kicsit nehéz hamisítani. Amúgy Casio órát is vettem már 5000 Ft-ért, az az USA-ból jött és szintén 1 centről indult az aukció. Azt esetleg el tudom képzelni, hogy lopott áru, de attól még eredeti  :hehe:
És még valami: nem hinném, hogy egy hamisító banda venné a fáradtságot, és ennyire design-os DVD-tokot készíttetne. Mert nem sima DVD tokban van, hanem egy kihajtható "könyvecskében", aminek még a DVD tálcája is egyedi kialakítású. Mellesleg a copyright szövegek is rajta vannak...

Na most akkor hogy is van ez? :confused:
#7754
Belenéztem a DNAngelbe.... Kawaii!!!  :)
Tényleg aranyosak a szereplők (bár kicsit gyerekeknek tűnnek), remélem a történet is jó... Amúgy így elsőre a zenéje is tetszik.

Asszem meg van a következő Anime, amit letöltök :)
Kár, hogy nem ugyanattól a funsub csoporttól van az összes rész...
#7755
Hentai / ajánljatok hentai-t!
2004-04-07, 21:48:37
Buttobi CPU - szvsz kifejezetten aranyos, bár egy kicsit furán néz ki és kár, hogy csak 3 részes - Igen, szerintem is aranyos, bár szvsz nem igazán hentai, inkább komédia jellege van. Ja és a nevek (NacIntosh  :rotflol:  )

Virgin Night - mint a címéből is sejthető, egy szelíd, normális/light-os hentai, egy pár első együtt töltött éjszakájáról, és még a hosszú körítés se zavart, és végre egy hentai, amiben kifejezetten normálisan bánt a srác a csajjal :) níkem tetszik! - kár hogy a fentlévő verzió censored... méghozzá röhejes mértékben :ejj: - Az biztos, hogy szépen elhúzzák az elejét (a harmadáig gyakorlatilag nem történik semmi), de tényleg aranyos. Én speciel kimondottan útálom az erőszakos hentai-t, de ez tényleg gentle...

Ez a kettő tényleg jó. Én eddig nem sok Hentai-t szedtem le, úgyhogy hozzáfűzni nem tudok mást....
#7756
Nofene! :)
Úgy tűnik, nem csak én kaptam rá ennyire a Kimi-re. Hát igen. Na ez az az Anime, amit abszolút nem elég egyszer megnézni. És látom, nem csak nekem esik az "eddigi legjobb anime, amit láttam" kategóriájába...  
Én most speciel vissza-vissza nézek egy-egy jelenetet, meg a dalokat (mellesleg azok is nagyon jók, pláne ha figyeljük a szöveg jelentését is)...
Van valami hasonló? Méééég ilyet!  :lol:
#7757
Igen, igazad van. Így belegondolva már értem.
#7758
Anime társalgó / Kimi ga Nozomu Eien
2004-04-05, 00:56:22
Quote from: TriviSajnos némelyek végig sem nézték, hanem megálltak a 8. résznél, mert vmi miatt nem tetszett nekik.
Miért pont a 8. résznél?


Ja, egyébként szerintem a történet vége egy kicsit furcsa. Persze azért drámai stílusú...
SPOILER Szóval oké, hogy többé-kevésbé happy end a vége, de nem egészen értem, miért kell feltétlenül teljesen elválnia Harukának és Takayukinak?! Talán mert túl fájdalmas volna a múlt? /SPOILER
Vagy nem kell bele semmilyen árnyalt jelentést gondolni? Én mindenesetre el szoktam gondolkodni az animék mélyebb mondanivalóján. Sok érdekes dologra lehet rájönni, sokszor vannak nagy gondolatok elrejtve, csak meg kell őket fejteni.

Van még egy dolog, ami feltűnt:
SPOILER Haruka férjhez ment a végén? Mert a könyvén más a vezetéknév (Suzumiya helyett Murakami) /SPOILER
#7759
Anime társalgó / Kimi ga nozomu eien
2004-04-03, 01:37:48
Látom, másoknak is tetszik a Kimi ga nozomu eien.
Szerintem is valami zseniális úgy az egész! Eddig is inkább a romantikus stílusú anime-k jöttek be, de ez abszolút elviszi a pálmát. Valahol olvastam, hogy a Love Hina-hoz hasonló, ezért kezdtem el letölteni.
Hát szerintem nem sokban hasonlít, de... egyszerűen szuper.
Lehet, hogy csak én vagyok ilyen, de nagyon bele tudom magam élni (talán mert a személyiségtesztemen is magas volt az empátiaszintem).
Nem szégyellem bevallani, fiú létemre az első 4 rész után is szinte elsirtam magam  :beken: , annyira szívszorító néha a történet....

Vagy egyedül vagyok? Bennetek nem ébresztett mély érzéseket? Mert engem nagyon meghatott.
#7760
QuoteOriginally posted by SysOP XXL
Mondjuk én még nem csináltam, de a VirualDubMod nem erre való? Hang és feliratsávot már szedtem ki vele.

Honnan tudom letölteni? Mert a sima VirtualDub megvan, de az
sem tudott mit kezdeni az ogm fájllal.
#7761
Hello!

Nekiálltam egy AMV készítésének, de van egy kis gondom: nem tudom kibányászni az ogm fájlokból a videó sávokat. Már próbáltam jópár programmal, de ezeddig sikertelenül. Lejátszani egy mezei Media Player is lejátsza, de nem tudom betenni a videószerkesztőbe. Így sajnos kénytelen vagyok az avi formátumú fansub-okat használni, amikre rá van égetve a felirat és néha elég zavaró.
Szóval, tud valaki olyan programot, amivel ki lehet szedni (mondjuk AVI-ba) az ogm fájl videósávját?

Előre is köszi.
#7762
QuoteOriginally posted by Chronos
http://aoianime.animehq.hu/index.php?oldal=tutirc

Igen, elég a sima mirc kliens, bár a scriptek sokkal többet tudnak...:)

CHRONOS
Kösz a segítséget! :merci:
#7763
QuoteOriginally posted by Chronos
http://searchirc.com/irc-hentai%20games-1
Tehát valószinűleg az irc.rizon.net-en vannak, hiszen a mircx halála után a ripper csapatok többsége is oda költözött...:)

CHRONOS

Bocs, lehet hogy lámának tűnök, de sose használtam a mircX-et. Elég hozzá a normál mIRC kliens? Hogy kell letölteni és mi az egész rendszer lényege (pl hogy megy a megosztás?)
#7764
Games / Re: Re: Casual Romance Club
2004-03-10, 20:09:40
QuoteOriginally posted by McDouglas
Megtalalod a #hentai-games@mircx -en (azaz csak ex mircx-en, az a te dolgod, hogy kideritsd hova koltoztek ;))


Kösz... csak az a gond, hogy a volt helyükön sem ismertem őket. Szóval szvsz esélyem nincs rá, hogy megtaláljam... :(
#7765
Games / Re: Re: Casual Romance Club
2004-03-09, 23:16:05
QuoteAz eMule-on már nézted?

Az mi? Valami peer-to-peer rendszer, mint a Kazaa vagy a WinMx?
#7766
Games / Casual Romance Club
2004-03-09, 22:02:43
Hello!

Ezt a játékot keresném. Nem tudom, mi a japán címe, csak az angolt: Casual Romance Club

A G-Collections adta ki ezt is, és amolyan "randizós" játék.
Nagyon érdekelne. Ha valakinek megvan, vagy tudja, hol lehet letölteni, pls. írjon.

Ja, ha valaki mást is érdekel a játék, itt egy rövid infó is:


Köszi.
http://www.animenation.com/crc001.html

(persze itt meg is lehetne venni, de "kicsit" meredek az ára :hehe:
#7767
Hírek,információk / Támogassatok!
2004-03-03, 23:08:36
Esetleg én tudnék még mondani egy dolgot (bár lehet, hogy lehülyéztek): affiliate programok.

Én magyar nyelvű, napi 60-70 látogatottságú oldallal dolgoztam és folyamatosan jöttek a csekkek. És nagy rész ingyenes cuccokból volt (pl user feliratkozott egy hirlevélre és én kaptam érte 10 centet - sok kicsi sokra ment).
Ha esetleg bővebben érdekel ez a lehetőség, keress meg privátban, vagy tudom ajánlani a www.toteam.hu  címet.

Ja, amúgy szerintem ekkora hatalmas gyűjtemény nem érdemli meg, hogy a süllyesztőbe kerüljön, szóval szívesen támogatnám az oldalt, csak valami egyszerű fizetési forma legyen. Hallottam olyan híreket, hogy az EU csatlakozás után nálunk is elér7ő lesz a PayPal. Az szvsz elég jó lenne.
De addig is szerintem a számlaszámos-átutalós megoldás volna a legjobb, mert gyors és ma már a házibankokon keresztül elég egyszerű az átutalás. Havi pár száz forintot tuti mindenki kibírna.
Mindenképpen jobb, mint az SMS-fizetés - szerintem útálatos módszer, nekem legalább is nagyon nem jön be.

Na mindegy....
#7768
Hentai / ajánljatok hentai-t!
2004-03-03, 21:58:23
A Koihime nem tűnik rossznak első ránézésre, csak nem tudom, minek a szemellenző :D


Helyesbítek: :kiraly:
#7769
Hentai / Valami lightos?
2004-03-03, 21:28:41
Hello!

Hmm... Szétnéztem a Hentai részlegben. A Buttobi CPU-ba néztem bele. Hát, inkább komédia....
Ami tetszett, az a Virgin Night volt. Igaz, a feléig nem történik semmi, de szuper jól meg van rajzolva, és normális a történet is. Meg persze nem az a hardcore stílus. Tudtok még mondani valami hasonlót?