Main Menu

Omamori Himari

Started by chilip, 2008-05-12, 11:34:39

Previous topic - Next topic

chilip

Omamori Himari

kéretik eggyik moderátortól az ehhez kapcsolódó beszélgetéseket a "Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?" végéről átmozgatni ide.

és ím, lőn világosság... és topic ennenk a mangának is :D

Alkyra

Én azért nem nyitottam neki topicot, mert annyira ez nem jó...Szokásos ecchi baromság semmi extrával. Bár...ha ennyit dumálunk róla akkor miért ne?
Én szeretem a(z agresszív) NekoGirl-öket.:)

chilip

én is csak azért nyitottam neki mert rengeteg post után valaki felvetette a fentebb nevezett topicban, hogy kéne neki egy. Ha ezekután alig fognak ide írni még mindig lehet törölni a topicot :)

LuckyDingo

Nah jah :D
Végülis csak akkor szólunk 2-3 postot, mikor kijön 1-2 chapter. Viszont ha néhány szaftos kép is köjön, akkor általában 4-5 post is lehet, szal nem tom :D
Beszélgessünk a "Nekoyasháról" XD

Alkyra

Szaftos? Sztem az utóbbi képnél már alig lehet szaftosabb annélkül, hogy átlépne a hentai kategóriába.XD

("Tail feels good" csak épp most a srác szemszögéből.:))

Chronus

Na nem mintha Deadman-be és társaiba gyakrabban szóna bárki is mint az a pár szó amit egy új fejezet megjelenésekor megejt az ember. :P Szvsz ez minden manga topicra vontakozik, talán Bleach, OP, és Naruto kivételével amiket heti bontásban szarnak a Jump-nál. Hellsing topicról meg inkább nem is nyilatlozom. ::)

Amúgy jó manga ez, legalábbis jó úton van affelé.
Quote from: Alkyra on 2008-05-12, 12:50:00
Szaftos? Sztem az utóbbi képnél már alig lehet szaftosabb annélkül, hogy átlépne a hentai kategóriába.XD

Sose tudhatod. Kanokonra is mindig ezt mondják.....

edit.: Amúgy a nevek megjegyzésével csak nekem van bajom? Ez is olyan stuff ahol alig monják egymás neveit, ráadásul a szövegbuborékok elredezése is kaotikus.