A legszebb anime lányok

Started by Che, 2003-08-21, 11:34:59

Previous topic - Next topic

Necrid^

Quote from: Member[COLOR="Magenta"][SIZE="5"]NANA!!![/SIZE][/COLOR] :tezsvir:
Annak nincsenek annyira nagy mellei, de mondjuk a derekához képest nagyon durvák...
Ha jó nagy mellek akkor Maya.. nana azé szeretem mert igazi kawaii :) :tezsvir:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Feldin

Quote from: GrovenDaijobu.:) Amúgy igazad van a Barbie-effektussal kapcsolatban, de láthatod h elég sok animeben ez szinte alap, mert sajna van olyan, h a mû elég gáz, de megmarad sokaknak kellemes élményként, mert óriásdudák vannak benne /Al Bandy itt a mennyben érezné magát.:p/ Azért van olyan anime, ahol a természetes méretekre próbáltak ügyelni.
A szép nõrõl nekem is mást jelent nem ezeket...
Sajna lökött a féfitársadalom :(
Pedig a kismellû vékony lánykák is nagyon szépek tudnak lenni :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Groven

Quote from: FeldinSajna lökött a féfitársadalom :(
Pedig a kismellû vékony lánykák is nagyon szépek tudnak lenni :)

Egyetértek. Bár az én lököttségem az, h az általam preferált arányosság meglegyen. Ezért is írtam Marlene Angelt /Blue Gender/, mert õ átment a teszten.:) Bár mondjuk ez a lököttség nálam irl-re is igaz.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RelunxNos íme pár kép az én Rusyunámról - Big Boobs RULZ!:
Rusyuna1
Rusyuna2
Rusyuna3
Rusyuna4
Rusyuna5
Rusyuna6
Rusyuna7
Rusyuna8
szépnek szép, de pl. az elsõ képen az a darázsderék és az a bazinagy bigboob az nekem betett. realista életérzés behalt.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Feldin

Quote from: GrovenEgyetértek. Bár az én lököttségem az, h az általam preferált arányosság meglegyen. Ezért is írtam Marlene Angelt /Blue Gender/, mert õ átment a teszten.:) Bár mondjuk ez a lököttség nálam irl-re is igaz.
igazigaz!
Arányok.
Meg kisugárzás, de az élõben van úgyis :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Pirula

Quote from: Memberde amúgy jótékony hatásuk a vizuális orgazmus elõsegítésére gyakorlatilag megegyezik egy kékcinege által elfogyasztott savanyúkáposzta mennyiségével...
Mennyi idõ alatt elfogyasztott káposzta? :D
Nekem bejön.

Member

Hát a kékcinke egész élete során nem eszik sok káposztát (kivéve, ha tömik belé). :rolleyes: Gyerünk, buktassatok meg bioszból is! :D

sirtomi

Quote from: FeldinPedig a kismellû vékony lánykák is nagyon szépek tudnak lenni :)
Tudom! Fáj is a szívem egy miatt :)

De nincs semmi bajom a nagy mellekkel. Animében a vékony nagymellû csajok meg kifejezetten tetszenek :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: sirtomiDe nincs semmi bajom a nagy mellekkel. Animében a vékony nagymellû csajok meg kifejezetten tetszenek :D
de olyan alkattal minimum púposak lennének... engem kifejezetten :wtf: :eeek: pofára kényszerítenek.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

sirtomi

Quote from: blarkede olyan alkattal minimum púposak lennének... engem kifejezetten :wtf: :eeek: pofára kényszerítenek.
Én ilyeneken nem gondolkodom miközben követem szemeimmel a ringó melleket :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: sirtomiÉn ilyeneken nem gondolkodom miközben követem szemeimmel a ringó melleket :D
hát... tudom. én vagyok asex, de ellenem ez nem mûködik hipnotikus módszerként...

Member

Sohasem követem a ringózó melleket, sõt, általában az ide-oda lötyögõ orális méregtelenítést csal ki belõlem. Tudom, csak nem tudom megbecsülni a szépet, én konzervatív majom... :rolleyes:

Groven

Quote from: FeldinMeg kisugárzás, de az élõben van úgyis :)

Ezzel azért vitatkoznék. Amikor animet nézek azért a szereplõknek van 1fajta kisugárzása, ami ugye benyomásokat kelt bennünk. Ez a topic se lenne, ha ez nem így lenne.:)
Persze az irl-beli kisugárzás teljesen más tészta!

Member

Quote from: ShiroiHogy néz ez ki? :eeek:
Egyébként tudjátok, hogy miért tartják szexinek az emberek a kilátszó hasat? A köldök miatt. Ezek után remélem nem kell senkinek magyarázni, hogy miért ábrázolják néha olyan furcsán nyújtott vágásnak... És nem én találtam ki.
Ez amúgy fullra igaz. A nyújtott vágás logikáját mondjuk nem értem. Ezek szerint gáz, hogy én a fasziknak is rajzolok? :rolleyes:

Member

A Saber Marionette küldököt semmi sem übereli...
Az a beszínezett ovális az ott :mad:

Pirula

Quote from: MemberA Saber Marionette küldököt semmi sem übereli...
Ez a kép tökéletesen alátámasztja Shiroi meglátását. :D

Relunx

QuoteOriginally Posted by sirtomi
Én ilyeneken nem gondolkodom miközben követem szemeimmel a ringó melleket :D
Same here...:D

Relunx

Rounin

Quote from: ShiroiHogy néz ez ki? :eeek:
Egyébként tudjátok, hogy miért tartják szexinek az emberek a kilátszó hasat? A köldök miatt. Ezek után remélem nem kell senkinek magyarázni, hogy miért ábrázolják néha olyan furcsán nyújtott vágásnak... És nem én találtam ki.

Quote from: ShiroiNõstények esetében szerintem képi segítség nélkül is kitalálod, hogy miért olyan, amilyen. ;) A hímeknél pedig nem is akarok belegondolni... :brrr:

De. Kell :hehe: :__devil:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberA Saber Marionette küldököt semmi sem übereli...
áhhhhhhhh...
Shiroi: láttad a hasp*na fantázianevet viselõ képet? na most nekem a meglátásodról kapásból beugrott, és i feel a bit... eh... sick. *hány*

Member

Quote from: blarkeláttad a hasp*na fantázianevet viselõ képet? *
Nem vagyok vizuális típus, de én is hányok, már a gondolattól is...

Relunx

Originally Posted by Member
A Saber Marionette küldököt semmi sem übereli...
Az a beszínezett ovális az ott
Nekem semmi bajon velük, a vörös csaj RULZ! :D
(Now you think I'm sick minded...maybe true...)

Relunx

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RelunxNekem semmi bajon velük, a vörös csaj RULZ! :D
(Now you think I'm sick minded...maybe true...)

Relunx
hát... nekem már az a szõke csajszi se tetszik gifben az aláírásod jobbszélén... dehát ízlések és pofonok. a többségünkre mindkettõ ráférne :D

Relunx

Bezzeg ha Nyuu-t raknám be mingyárt jobb lenne mi? :D
Egyébként már megvan hogy mire fogom lecserélni azt a gif-et. Mondjuk sztem az se fog tetszeni neked...:p (tán még az is megeshet hogy visszasírod a mostanit)
U.I.: Leglább a balodlai kép az tetszik???

Relunx

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RelunxBezzeg ha Nyuu-t raknám be mingyárt jobb lenne mi? :D
nem szeretem Nyuu-t.
Quote from: RelunxEgyébként már megvan hogy mire fogom lecserélni azt a gif-et. Mondjuk sztem az se fog tetszeni neked...:p (tán még az is megeshet hogy visszasírod a mostanit)
hát ahhoz elég kemény dolgot kell betenned:D
Quote from: RelunxU.I.: Leglább a balodlai kép az tetszik???
je n'aime pas az ilyen beállításokat, és egy kicsit össze van nyomva függõlegesen, nem? :3x3:

katz

Quote from: RelunxBezzeg ha Nyuu-t raknám be mingyárt jobb lenne mi? :D
Egyébként már megvan hogy mire fogom lecserélni azt a gif-et. Mondjuk sztem az se fog tetszeni neked...:p (tán még az is megeshet hogy visszasírod a mostanit)
U.I.: Leglább a balodlai kép az tetszik???

Relunx
Off, de ide kivánkozik:
A jobb oldali nekem se teccik, jó nagy feje van...
A bal oldali meg alig kivehetõ.

Mindegy milyen képet raksz be, csak jó nagy csöcsei legyenek a csajnak rajta :D ;)

A Grenadieros csajszi viszont szerintem is már nevetséges kategória. Vicces lehet nagyon a sorozat (eddig csak a csöcsbõl betárazós jelenetet láttam :lul: ), kb mint az Eiken. :)

Yakumo

Quote from: RelunxNos íme pár kép az én Rusyunámról - Big Boobs RULZ!:
Rusyuna1
Rusyuna2
Rusyuna3
Rusyuna4
Rusyuna5
Rusyuna6
Rusyuna7
Rusyuna8

Hát nem édes? :D Akárki akármit mond, Nálam Õ nagyon RULZ!

Relunx
Vááá:3x3: Too much for me, sorry:o

Relunx

QuoteOriginally Posted by blarke
hát ahhoz elég kemény dolgot kell betenned
Hidd el olyan lesz! (legalábbis addig amig mást nem gondolok, mert gyorsan változnak a gondolataim...)
QuoteOriginally Posted by blarke
je n'aime pas az ilyen beállításokat, és egy kicsit össze van nyomva függõlegesen, nem?
640x480-ról lett 200x150-re összenyomva...
QuoteOriginally Posted by katz
Mindegy milyen képet raksz be, csak jó nagy csöcsei legyenek a csajnak rajta :D:)
NANÁ!!!!
QuoteOriginally Posted by katz
A bal oldali meg alig kivehetõ.
Majd igyekszem finomítani rajta/kijavítani...
QuoteOriginally Posted by Yakumo
Vááá:3x3: Too much for me, sorry
Elhiszem...:D

Relunx

Member

Valami aranyosat és arányosat tegyél be és akkor jó lesz az. :)

Relunx

QuoteOriginally Posted by Member
Valami aranyosat és arányosat tegyél be és akkor jó lesz az.
Megpróbálom...:D (sokszor gyõz a sick minded-felem...)

Relunx

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Relunx640x480-ról lett 200x150-re összenyomva...
hallottál már ARÁNYOS kicsinyítésrõl? :D az egy dolog, hogy mindkettõ 4:3 névleg, de szerintem te kivagdostál valamit. kb. tévé produkál ilyet, ha 4:3ból 16:9be teszed át :o