Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Kazenokizu

Grat Member 1600-hoz! :appl: :appl:
(Jó gyors vagy, nem mondom... :D)

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Yakumo

Quote from: Kuro_TenshiKépzeld, vannak ilyenek. Van pl ez a lány itt, szomszédok voltunk, egy évben születtünk, egy egyetemre járunk, szüleink régóta ismerik egymást, stb. Kb 186-188 cm. :) Ja és kosárlabdázik/zott. Ahogy pedig kinéz... lefogadnám, hogy a lábai elé vetnéd magad, hogy jöjjön hozzád :lul:
oké:)
HOL
VAN
AZ
AZ
ITT????

GRAT Member az 1600-hoz! :appl: És a szintlépéshez:D Otaku;)

és GRAT Danhibiki az aláírásképhez! YO! :jee: (bár elõször azt hittem Urd:lame: )

Danhibiki

Quote from: Yakumoés GRAT Danhibiki az aláírásképhez! YO! :jee: (bár elõször azt hittem Urd:lame: )
Köszönöm!:merci: Mondjuk a balszélsõ kép tényleg Urd a másik kettõ, peidg Hild.:)
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Member

Quote from: DanhibikiKöszönöm!:merci: Mondjuk a balszélsõ kép tényleg Urd a másik kettõ, peidg Hild.:)
Oh no, more big boobs babes! :p Ezek ikrek vagy mi? :eeek: Amúgy gratula, természetesen, MY MASTER! :appl: :appl: :appl:

Danhibiki

Quote from: MemberOh no, more big boobs babes! :p Ezek ikrek vagy mi? :eeek: Amúgy gratula, természetesen, MY MASTER! :appl: :appl:
Ezek nem big boob babes:p Teljesen normális arányaik vannak szerintem...;)(Nézz csak bele az anime-be, szerintem nincsenek benne irreális mellek) Tudtommal nem tesók Urd Istennõ (meg félig démon:D), Hild, pedig teljesen démon, de sajna nem tudok róla többet, mert õ a mangában van azt meg még nem olvastam ki.:( Amúgy elég vért iszol már?:D Már, ha a Masta'd vagyok...:D

Kuroi Tenshi

GRAT Member! :appl:
[SIZE="1"](Én úgy emlékszem gratoltam... épp azon röhögtem, hogy most már nem lehet Fanatic Memberként meg Ancient Memberként gratolni :D )[/SIZE]

Quote from: Yakumooké:)
HOL???
Há, csali bevált! :D
Elköltöztek, két utcával arrébb, tehát itt a környéken. :p
Viszont most ösztöndíjjal Bécsben van.

HVp213

Grat Prof. William Dreamcleaver & Member!
Quote from: YakumoAmúgy meg: 180 centis csaj? :3x3: :eek: Ezt látni kell:D KÉPET PLZ!!!:D :hopp:
nekem is nekem is :hopp: szal kééépet pls :p  
ugyis olyan régota porosodik az önarckép topic :D

edit: Grat Alkyra!
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Lt. Simoan Blarke

grat Alkyra az 1200hoz! és grat Danhibikinek az aláírási képeihez :) meg grat Member. és ofc grat mindenki, akit nem láttam az utóbbi threadolvasások közben, de megérdemli.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Kuroi Tenshi

Grat Alkyra! :appl:
Grat Araki 222-höz! :D

Danhibiki

Quote from: blarkeés grat Danhibikinek az aláírási képeihez :)
Arigato!:merci: Reméltem, hogy lesznek olyanok akiknek fognak tetszeni.:)

Lazzaret

www.arkangyalok.uw.hu

Member

Grat Lazzaret a 666-hoz! :__devil:
Grat Alkyra! :appl: :appl:

Kuroi Tenshi

Lazzaret! Á! Elkéstünk a 666-grattal! :__devil:

Yakumo

Quote from: Kuro_TenshiGrat Alkyra! :appl:
Csatlakoznék és GRAT Lazzaret-nek is;) :D

Necrid^

Quote from: Kuro_TenshiGrat Alkyra! :appl:
Szintén ;)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Lt. Simoan Blarke

hah! :appl: @ Lazzaret deh :__devil:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Lazzaret

www.arkangyalok.uw.hu

Kuroi Tenshi

"668 - the Neighbour of the Beast..." :D

Moha

Member, gratuláltam már neked az 1600-hoz? Ha nem akkor most gratulálok! :D

Lt. Simoan Blarke

Kurosaki elérte a 200at? :rolleyes: grat :jee: gogogo!:D :appl:

Member

Grat Kurosaki! :appl: Hová sietsz? :D
:merci: Moha és mindenki!

EDIT: Grat NYÚL (= Nevl)!

Lt. Simoan Blarke

grat Nevl az elsõ bedarált 200ashoz ;)

Necrid^

Grat Kurosaki Ichigo!
Grat Nevl!
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Raggie

Grat Member, Nevl és Kurosaki Ichigo a postfordulókhoz, csak így tovább! :jee:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Kuroi Tenshi

Grat blarke a harmadik ezredfordulóhoz! :appl:

Member

Grat Gabi! :appl: :appl: :appl: