Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Pirula

Quote from: animoniA fiúknak jó!! Nekik nem akadály, hogy nyáron a tikkasztó melegben levegyék a pólójukat és ugy rohangáljanak fel alá a városban. Az bezzeg senkit nem sért meg!!! De ha egy lány csinálná ugyanezt....!
Én nem vagyok sértõdõs. :) Itt kérdezném meg a fórum férfiait:
Melyikõtöket sértené ha nyáron az utcákat nyáron elözönlenék a topless lányok? :haha:

animoni

Quote from: ShirahimeAkkor legjobb esetben is csak furán néznének rá:D
Legrosszabban meg lecsuknák közszemérem sértésért

És ki jelentene fel? Egy minimum 70éves öreg néni? Vagy egy 20-25 éves lány?
Hát én ma láttam egy pasit akin volt 1 száll trikó ( + farmer) és abban elég sok minden átlátszott:)
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

HVp213

Quote from: ShirahimeJobb hidd el *User óvatosan odasúgja a többieknek...Lelövik a gólyát*
Nem vagy állatvédõ alkat... :rolleyes:
Quote from: ShirahimePEdig aranyos fagyi...de tényleg jól idmítható
Najó most már akkor biztos kérek olyat! :p
Quote from: ShirahimeSenki nem mondta, hogy rohanj...Úgy hamarabb észrevesz
Úgy sokkal izgalmasabb! :lazza:
Quote from: ShirahimeTudom, hogy nem volt de én nem csak a mostanire gondoltam
Tavaly se volt mindig fagy! ;)
Quote from: animoniA fiúknak jó!! Nekik nem akadály, hogy nyáron a tikkasztó melegben levegyék a pólójukat és ugy rohangáljanak fel alá a városban. Az bezzeg senkit nem sért meg!!! De ha egy lány csinálná ugyanezt....!
Próbáljuk meg szerintem nem lenne nagy sértõdés belõle! :rolleyes:
Quote from: animoniKöszi az ajánlatot De van segítségem !
Akkor már végképp nem értem... :3x3:
Szerintem megér egy próbát! :p
Quote from: PirulaÉn nem vagyok sértõdõs. Itt kérdezném meg a fórum férfiait:
Melyikõtöket sértené ha nyáron az utcákat nyáron elözönlenék a topless lányok? :haha:
Azt hiszem valahogy képes lennék túltenni magam a sértõdésen, ha véletlenül elõjönne... :jee:
Quote from: animoniÉs ki jelentene fel? Egy minimum 70éves öreg néni? Vagy egy 20-25 éves lány?
Senki! Tessék gyakorlatba átültetni már...
Quote from: animoniHát én ma láttam egy pasit akin volt 1 száll trikó ( + farmer) és abban elég sok minden átlátszott
Ez inket nem érdekel ugye Pirula! Térjünk vissza a lényeghez a nõi topples városközpontokhoz!!!
(bocsi...)
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Shirahime

Na szép....hova jutottatok....szép:D

Na akkor majd csinálok olyan fagyit megígérem:)

Passzolok, de az öregek biztos kiakadnának...azok mindenen kiakadnak...
"Yuugure ni kimi to mita orenji no taiyou
Nakiou na kao o shite eien no sayonara"

HVp213

Quote from: ShirahimePasszolok, de az öregek biztos kiakadnának...azok mindenen kiakadnak...
Valamibe meg kell halni... (már elnézést)
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Shirahime

Quote from: HVp213Valamibe meg kell halni... (már elnézést)
Egyik ismerõsöm kedvenc mondása....persze õ akkor mondja amikor lecseszik, hogy minek kell bagóznia:)

Ramiz

Ennyire még a rendõrök sem fatökûek (már elnézést)... :D
Bonci: ez olyan, hogy magadra mondhatod, de ha más mondja rád (vagy a férfiakra ámblokk*), akkor kikéred magadnak. :)

---------------
* : "am Block"?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Shirahime

Quote from: RamizEnnyire még a rendõrök sem fatökûek (már elnézést)... :D
Áljálj....én csak feljelentést mondtam, nem letartóztatást:)

.Attila

Quote from: RamizBonci: ez olyan, hogy magadra mondhatod, de ha más mondja rád (vagy a férfiakra ámblokk*), akkor kikéred magadnak. :)
Ezt most mire is mondtad?

Ramiz

Quote from: ShirahimeÁljálj....én csak feljelentést mondtam, nem letartóztatást:)
Hát épp ez az! Annyira nem hülyék, hogy feljelentsék, max letartóztatják egy órára, amíg mindenki hazarohan a fényképezõgépért. :D

Bonci: a férfiak perverzségére mondtam.
Egyébként itt van egy tanulságos történet a nõk szendeségérõl. Megtörént eset. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Shirahime

Quote from: RamizHát épp ez az! Annyira nem hülyék, hogy feljelentsék, max letartóztatják egy órára, amíg mindenki hazarohan a fényképezõgépért. :DQUOTE]
Na mindegy....az öregekre gondoltam, hogy feljelentik....az, hogy a zsaruk mit csinálnak, az más tészta:)

.Attila

Quote from: RamizBonci: a férfiak perverzségére mondtam.
Ahogy így olvastam, amiket írtatok, nem is csodálkozom az általánosításokon ;)
Megtörtént eset: igényes nõ :)

Ramiz

Quote from: ShirahimeNa mindegy....az öregekre gondoltam, hogy feljelentik....az, hogy a zsaruk mit csinálnak, az más tészta:)
Az öregek is perverzek... a gyerekek is perverzek... a nõk pláne... mindenki perverz.
Bonci: szerintem ez a történet annyira nem az igényességrõl szól, hogy azt illetõen nem is tudunk meg belõle semmit, de egészségedre, attól még remélem tetszett a sztori. :D

HVp213

Quote from: ShirahimeHááááát.....meggondolandó:)
Neee máááá! :bruhuhu:

Akkor viszont SAJNOS vssza kell térnem a husi fagyihoz... :rolleyes:  :__devil:
Quote from: RamizAz öregek is perverzek... a gyerekek is perverzek... a nõk pláne... mindenki perverz.
Te is magadból indulsz ki... :p ;)
Quote from: BonciAhogy így olvastam, amiket írtatok, nem is csodálkozom az általánosításokon ;)
Miért? Amiket irogattam azért az más mini amilyen vagyok (te már láttaál élõbe! úgy nézek ki mint a ki a legyet röptibe?? :p)

Shirahime

Quote from: HVp213Neee máááá! :bruhuhu:

Akkor viszont SAJNOS vssza kell térnem a husi fagyihoz... :rolleyes:  :__devil:
Te is magadból indulsz ki... :p ;)
Álj én meggondolandót mondtam, nem azt, hogy tényleg nem csinélok:)
Mért kell mindent félreérteni?:D

HVp213

Quote from: BonciAhogy így olvastam, amiket írtatok, nem is csodálkozom az általánosításokon ;)
Miért? Amiket irogattam azért az más mini amilyen vagyok (te már láttaál élõbe! úgy nézek ki mint a ki a legyet röptibe?? :p)

Pirula

Quote from: RamizBonci: szerintem ez a történet annyira nem az igényességrõl szól, hogy azt illetõen nem is tudunk meg belõle semmit,
Miért? Megtudtuk hogy az illetõ hölgynek vannak bizonyos igényei... :haha:

Ramiz

Quote from: HVp213Te is magadból indulsz ki... :p ;)
Most speciel belõled & a sztorikból. :hehe: De gondoltam a békesség kedvéért nem emellek ki külön, se a legperverzebb postjaidat. De a kedvedért íme:
Vili is perverz.

HVp213

Quote from: ShirahimeÁlj én meggondolandót mondtam, nem azt, hogy tényleg nem csinélok:)
Mért kell mindent félreérteni?:D
Erõsen olyan íze volt!

(vagy csak a "fenyegetés" hatott... :__devil: )
Quote from: RamizMost speciel belõled & a sztorikból. :hehe: De gondoltam a békesség kedvéért nem emellek ki külön, se a legperverzebb postjaidat. De a kedvedért íme:
Vili is perverz.
Köszönöm!!! Épp kérni akartalak... :p

Shirahime

Quote from: HVp213Erõsen olyan íze volt!

(vagy csak a "fenyegetés" hatott... :__devil: )
Utóbbi ebben biztos vagyok:)

HVp213

Quote from: ShirahimeUtóbbi ebben biztos vagyok:)
Hatékonyak a tárgyalási módszereim... :lazza:

Shirahime

Quote from: HVp213Hatékonyak a tárgyalási módszereim... :lazza:
Vagy csak én vágom ki mindenbõl magam ügyesen.*Userkének nem nagy az egója:)*

HVp213

Quote from: Shirahime*Userkének nem nagy az egója:)*
Áh Épp egészséges... :jee:

Shirahime

Quote from: HVp213Áh Épp egészséges... :jee:
Így is mondhatjuk:)

HVp213

Quote from: ShirahimeJah már értem:) Benned bízni? Mikor meg akartál enni? :eeek:
Az biztos csak egy kis félreértés volt... :p  :__devil:
(amúgy csak egy kis kostolóról beszéltem ;))
Quote from: ShirahimeAz unicum az már nem olyan vészes, bár azért sem vagyok oda...
Egyre szimpatikusabb az ízlésed komolyan! :jee:
Quote from: ShirahimeÍgy is mondhatjuk:)
Ennyi kell a túléléshez... :rolleyes:

Kvikveg

edit: Glorious victory! Mission accomplished! Enemy kil.. ize, az mas...
Bonci, Rounin, Dinn, Ramiz, Animoni, Fenrir, Re@l, katz, HVp213, koszi! Hatott!
Mostantol fogva officiell diplomas matematikus vagyok!!! Az Isten se ment meg a kockafejusegtol!!!
:hehe:  :whoah:  :whoah:  :whoah:  :hehe:

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeah! Meg juhe! Meg csuhaj! Meg megyek kivagni az osszes jegyzetemet es eladni konyveim tobbseget. Valaki, Hajos:geometria? Esetkeg komplex fuggvenytan fenymasolt konyv? Nem! Nahat! Senki sem olyan mazohista, mint en?  :rolleyes:

Quote from: HVp213Shirahime:
Merre jár a husi fagyim? Kezdek éhes lenni! ...
Kicsit átalakítottam az image-em! Vampire-t akartál :p
:D
A kinai verzio meg visszaharaphat!  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: HVp213Úgy nézek ki mint a ki a legyet röptibe?? :p)
...oda-vissza, igen, pont úgy. :D

Quote from: HVp213Egyre szimpatikusabb az ízlésed komolyan! :jee:
Nem tudom, hogy szövetségest keresel-e Shirahime-ben vagy mást, az elsõ esetben ne fáradj, eleve sikertelen vagy, az Unicum front egyelõre messze erõsebb a fórumon!!! UFF! :D

Shirahime

Dragkula, meg gratula:)

Ramiz

Quote from: ShirahimeDragkula, meg gratula:)
Quote from: ShirahimeJa gratula itt is Kvikveg:)
Nem ér, te Doppelgänger vagy! (Nem elég, hogy Idegen (merügye az ufo az, ami a kávéscsésze alatt van meg az égen), még dupla is! :3x3: )

HVp213

Quote from: Ramiz...oda-vissza, igen, pont úgy. :D
Legalább valamit kinézel belõlem...:p