Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Pirula

Quote from: LythisNa ez a másik poén.. azokra MINEK???
Emlékeim szerint valami olyasmivel indokoltak hogy ugyan törvényellenes kiírni az mp3-akat, de mivel ez nagyon elterjedt jelenség ezért valamennyit csak tesznek rá. Ez olyan mintha a vízipipák árára vetnének ki jövedéki adót, mert ugyan illegális belõle füvet szívni, de mivel sokan csinálják legyen már belõle egy kis pluszhaszon.

Lythis

Quote from: PirulaEmlékeim szerint valami olyasmivel indokoltak hogy ugyan törvényellenes kiírni az mp3-akat, de mivel ez nagyon elterjedt jelenség ezért valamennyit csak tesznek rá. Ez olyan mintha a vízipipák árára vetnének ki jövedéki adót, mert ugyan illegális belõle füvet szívni, de mivel sokan csinálják legyen már belõle egy kis pluszhaszon.
pfft.. hát csókoltatom õket, átkonvertálom mp4-be és azt írom ki, h örüljnek....
 Komolyan ezis csak a lehúzásra megy, meg azért mert megtehetik. Persze mi így is megvesszük a cd-ket, mert kellenek. Lásd kólaprobléma. Ott is csomóan sírnak, h milyen dög globalista cég, meg mennyire nyomul a piacon.. gyakorlatban mégsem kényszerít senki arra, h megvedd.
 Lényegében pofátlanság, és jogilag kérdéses, hogy mennyire korrekt, de nem tudsz mit tenni, tekintettel, hogy csengetne kell, ha szükséged van arra a cd-re.

Ramiz

Quote from: ShiroiJól csináljátok, kergessetek el még több régi usert. :jee:
Beszéljetek, csak beszéljetek, csak beszéljetek ...
Jah... asszem én is csatlakozok Xipe-hez. :)
[SIZE="1"](Kezdelek sajnálni, Fehér fõnök, mert neked valamennyire kötelességbõl razziáznod kell itt néha, mi meg leléphetünk... ^^)[/SIZE]
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Mattanja

Quote from: RamizJah... asszem én is csatlakozok Xipe-hez. :)
[SIZE="1"](Kezdelek sajnálni, Fehér fõnök, mert neked valamennyire kötelességbõl razziáznod kell itt néha, mi meg leléphetünk... ^^)[/SIZE]
Végre engem is sajnál valaki... :( XD Viccet félretéve :tezsvir:
... de mint tudjuk az internet mindenkié, ott nem lehet ám zárt közösség... Ezért történnek olyanok, mint: egy administrator nullázta az egész oldalát, és azt írta ki, hogy az oldalt megszüntette az ott elburjánzó hülyeség miatt.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Moha

Áh, jogvédõk.
Még mindig ugyanazon az állásponton vagyok: ha nekem tetszik egy film/zene/program, akkor az alkotót akarom támogatni, nem pedig a kiadót. Ott van a fõ probléma, hogy amit jogdíjként megfizetsz (akár eredeit CD-vel, akár a matricákkal), az valójában a kiadóknak megy, és az eredeti alkotóknak éppen csak dobnak valamit.
Na EZ az, ami nem tisztességes. A kiadók a pénzéhes, telhetetlen dögök.
Ha csak a szükséges haszont tennék rá, akkor semmi baj nem lenne.

És még mindig nem értem, mit várnak a sorozatos szerverbezárásokkal és razziákkal. Ez a lavina egyszer elindult, és a büdös életbe meg nem fogják állítani!

A csacsi legnagyobb szerverét is leállították múlt héten, de úgyis lesz másik, amelyik majd a helyébe lép...

Lythis

Quote from: ShiroiVégre engem is sajnál valaki... :( XD Viccet félretéve :tezsvir:
... de mint tudjuk az internet mindenkié, ott nem lehet ám zárt közösség... Ezért történnek olyanok, mint: egy administrator nullázta az egész oldalát, és azt írta ki, hogy az oldalt megszüntette az ott elburjánzó hülyeség miatt.
Szegény kis fiatal fórumitákat máris rettenetes horrorsztorikkal riogatod? :ejnye:
 És akkor még nem is meséltél nekik a titokzatos postmerge-ekrõl, amiket nem tudni ki követett el... a linkátállításokról.... és a nyílt titokként létezõ összmoderátori közösségrõl, mely az internet teljes felügyelésére törekszik... brrr:D
 És persze épül a következõ generációs Echelon rendszer, ami már a száloptikát is lehallgatja majd... amint ennek az adataihoz hozzáférnek, csak idõ kérdése lesz, h az adatfolyamot KÖZVETLENÜL moderálják, magyarul már akkor belebuherálhatnak majd, MIELÕTT az elküldött postod felkerül a fórumra...

Ramiz

Quote from: ShiroiVégre engem is sajnál valaki... :( XD Viccet félretéve :tezsvir:
Hát, az talán "kicsit" radikális megoldás lenne esetünkben, de tény, hogy zavaró, amikor néha egy-egy értelmesebbnek szánt felvetésre esély sincs, hogy többen reagáljanak, mert percek alatt eltûnik a párszavas és párvigyoris postok alatt. Na mindegy, ebbõl az offtopik körül zajló vitából tényleg szeretnék kimaradni. ^^ A javaslatomat (gyakran resetelt chat-topik) úgyis mindenki elvetette (illetve meg sem hallotta).
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lythis

Azzal a topiccal sok lenne a macera szvsz, és a fõoldalon ott a chat opció...igaz, h az nem olyan, mint egy fórumba postolni...
 Egyébként meg ha szeretnéd, hogy legyen egy ilyen, akkor hozd létre:D

Jah, meet-re válasz EL topicban (just for the record - magadtól gondolom nem néznél be oda)

Kvikveg

En is sajnallak. *buksisimogat* :tezsvir: :3x3: :)
Senkit sem tehetsz ignore-ra. Bezzeg en. Nyehehe.
Joejt mindenkinek, agyi teljesitmenyem mostanra nullazodott.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rage

Nem kell cset topik, inkabb irkeljetek. Mondjuk csinaljatok egy szobat irkneten, #usteam-chat es jo lesz. Mas, mint forumra postolni, de sok esetben sokkal celravezetobb.
痛みを感じる方向に、出口がある!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RageNem kell cset topik, inkabb irkeljetek. Mondjuk csinaljatok egy szobat irkneten, #usteam-chat es jo lesz. Mas, mint forumra postolni, de sok esetben sokkal celravezetobb.
a többség nem tudja/akarja használni. elvégre elvileg van usteam irc is... csak az olyan nehéz, hogy bekonfiguráljuk a mircet :ejnye:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Moha

Quote from: Kvikveg*buksisimogat*
Ilyesmire gondolsz?:
Quote from: blarkecsak az olyan nehéz, hogy bekonfiguráljuk a mircet :ejnye:
:rolleyes: Akkor meg ott vannak a webes, java alapú chatek. Azokon nem kell semmit konfigolni (monjuk mIRC-en se kell sokat)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MohaAkkor meg ott vannak a webes, java alapú chatek. Azokon nem kell semmit konfigolni (monjuk mIRC-en se kell sokat)
hát... ezt magyarázd el a többieknek :D (nekem senki nem hitt...)
a smiley meg rulz. csak kicsit paráznék a fej tulajdonosának a helyében :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

RE@L

Hát ezt nem hiszem el. Ilyen nincs! Veszem ki éppen Kagemusha 2. cd-jét a tokból mert tegnap nemtudtam végignézni szaros divXlejátszó nemszerette a második lemezt. Szóval éppen veszem ki, középen benyomom a gombot(dupla slim dvd tok) venném ki erre nem eltörik a CD? meg kellet legyen repedve, ilyen nincs és biztonsági másolatmo nincs a kagemusháról hát ilyen nincs.... :( :comp: :nagyere: :grrr:

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Rage

Ha tudja esetleg valaki, hogy mit jelent Ramiz alairasa, az dobjon meg egy PU-vel, mert nem sikerult dekodolnom.
kthx
痛みを感じる方向に、出口がある!

Yakumo

Remélem ez itt sosem történik meg a USTeam-mel! :o Halljátok? Legyetek normálisak;) :D

Kvikveg

Quote from: RageHa tudja esetleg valaki, hogy mit jelent Ramiz alairasa, az dobjon meg egy PU-vel, mert nem sikerult dekodolnom.
kthx
No az engem is erdekelne.
Ramiz! Felszolitas alairas megmagyarazasara! :)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

SaiyaGin

Quote from: KvikvegNo az engem is erdekelne.
Ramiz! Felszolitas alairas megmagyarazasara! :)

Már én is gondolkoztam ezen a témán, de még nem jöttem rá a megoldásra. Viszont az boldogít, hogy mások se tudják. :)

Member

Tudja vki, hogy ez az avatár miért olyan népszerû a soha vissza nem térõ Junior Memberek körében? :rolleyes: Amúgy bocsesz Bill, rád nem gondoltam. :D

Ramiz

Quote from: RageHa tudja esetleg valaki, hogy mit jelent Ramiz alairasa, az dobjon meg egy PU-vel, mert nem sikerult dekodolnom. thx
Egész pontosan melyik képet nem érted?
edit: jaaa!!! megnéztem az aláírásom, tényleg, azóta odaírtam a "Pucsö! Bal pévli. Wá de chop lö meló."-t is... :) Nos jó. Holnap este megmondom, hogy honnan szedtem. Addig is, aki {meg/ki}találja, hogy honnan van, az nyer egy üveg Pilsner Urquell-t, egy üveg Martini-t vagy egy tál csokis sütit (ízlés szerint). :D

RE@L

Biztos h szláv szöveg, ezen már gondolkoztam és muszáj az legyen =) nem lehet hogy a zseniális Örökség címû cseh filmre tippelek hogy onann van :) http://www.netpiac.hu/display/index.phtml?do=termek&termek_id=1724

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Ramiz

Quote from: RE@LBiztos h szláv szöveg, ezen már gondolkoztam és muszáj az legyen =) nem lehet hogy a zseniális Örökség címû cseh filmre tippelek hogy onann van :) http://www.netpiac.hu/display/index.phtml?do=termek&termek_id=1724
Ööö, lehet, nem tudom... ^^ Rájöttem, hogy nehéz lesz bebizonyítani bárkinek is, hogy honnan van... ^^" Na mindegy, én nem onnan szedtem, de ha bebizonyítod, hogy onnan van, nyertél. :) (Én megoldásként csak annyit tudok, hogy megadom a teljes szöveget, meg hogy hol láttam.)

Rage

[size="3"]新しい朝が来た 希望の朝だ
喜びに胸を広げ、大空仰げ
ラジオの声に 健やかな胸を
この香り風に 広げよ、それ一、二、三・・・[/size]

atarashii asa ga kita, kibou no asa da
yorokobi ni mune wo hiroge, oozora aoge
RADIO no koe ni sukoyakana mune wo
kono kaori kaze ni hiroge yo, sore ichi, ni, san...

Zsenialis ez a cucc. ;] (Aki kitalalja, honnan van, kap 2 rep pontot. )
痛みを感じる方向に、出口がある!

Ramiz

Quote from: Rage[size="3"]新しい朝が来た 希望の朝だ
喜びに胸を広げ、大空仰げ
ラジオの声に 健やかな胸を
この香り風に 広げよ、それ一、二、三・・・[/size]

atarashii asa ga kita, kibou no asa da
yorokobi ni mune wo hiroge, oozora aoge
RADIO no koe ni sukoyakana mune wo
kono kaori kaze ni hiroge yo, sore ichi, ni, san...

Zsenialis ez a cucc. ;] (Aki kitalalja, honnan van, kap 2 rep pontot. )
Szerintem Pillows.

Rage

Quote from: RamizSzerintem Pillows.
Nem nyert.
Hm. Annyit meg segitek, hogy egy nemtul regi, meglehetosen veres anime 1. reszenek vegen volt hallhato ez a kis nota (ez nem reszlet, ennyi az egesz).
痛みを感じる方向に、出口がある!

Mattanja

Jó reggelt, Lythis. Ideje lefeküdni aludni... vagy inkább felkelni, és elindulni? :confused:
8]]=((

Lythis

Reggelt fórum!!! Mi ez a veszett nagy pangás?? Ilyenkor már rég készülõdni kéne sulira, meg nekiállni reggelit csinálni, meg frissíteni a napi teendõk listáját satöbbi.
 Jelenleg czirka -6 fokot mérünk celsius-ban, szal aki késztetést érez, hogy most menjen ki, az öltözzön fel normálisan (mazochisták nem), és vigyen magával taun-taun-t h Han Solo majd rápakolhassa a beleit, ha kinnmarad...:D

Komolyan mondom, lusták vagytok:ejnye:

Na jó, most az egyszer megússzátok az elmarasztalást, és asszem tesztelem a módszereteket az idõ elütésére, és megpróbálok aludni:D

edit: Neked is jóreggelt Shiroi. "is" kategória van?:D

Mattanja

Quote from: LythisReggelt fórum!!! Mi ez a veszett nagy pangás?? Ilyenkor már rég készülõdni kéne sulira, meg nekiállni reggelit csinálni, meg frissíteni a napi teendõk listáját satöbbi.
 Jelenleg czirka -6 fokot mérünk celsius-ban, szal aki késztetést érez, hogy most menjen ki, az öltözzön fel normálisan (mazochisták nem), és vigyen magával taun-taun-t h Han Solo majd rápakolhassa a beleit, ha kinnmarad...:D

Komolyan mondom, lusták vagytok:ejnye:

Na jó, most az egyszer megússzátok az elmarasztalást, és asszem tesztelem a módszereteket az idõ elütésére, és megpróbálok aludni:D

edit: Neked is jóreggelt Shiroi. "is" kategória van?:D
Nem errõl beszéltünk? Ne hallgass a tömegre, állj ellen nekik. Maradj ébren, aludni más is tud... :p
8]]=((

Lythis

Quote from: ShiroiNem errõl beszéltünk? Ne hallgass a tömegre, állj ellen nekik. Maradj ébren, aludni más is tud... :p
Nem kell aggódni, amúgysem megy, most is épp aludni próbálok:D

katz