Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: kisviragalapvetõen valószínûleg semmit sem fog érni ez a hozzászólásom
De, több dolgot is elérsz vele. 1. Jobban megismerjük bizonyos oldaladat, amit eddig kevésbé ismertünk. :) 2. Azt is magad ellen állít(hat)od, aki egyetértene ugyan veled, de zavarja a (nem is neki címzett) aggresszív, sértõ stílusod. Ez pedig szerintem felesleges...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pr3d4k1ng

Hol vannak a denevérek??
Sehol senki??

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Dreamcleaver

Én vagyok, de most megyek Guild Warsozni, mert ha nem játszom legalább hajnali 3-ig, akkor holnap a suliban nem leszek tök hulla, és még véletlen oda is tudnék figyelni a tananyagra. Szal ezt meg kell akadályoznom. :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lythis

#22983
Quote from: kisviraga legrosszabb ebben az egészben az, hogy azok, akikre vonatkozik, kicsit sokat képzelnek magukról, és azt várnák el, hogy mi adjuk át nekik az Offtopicot, vagy akár az egész fórumot.
õõõ.. editálva lett a postod, vagy direkt nincs eleje a mondatnak, vagy neadjisten mind ignore-ra vagyunk pakolva, és ez egy régebbi postra való reagálás?
Quote from: kisviragés mindezt miért?
mert unatkozó otthon ülõ kis senkik, akiknek egész nap jobb dolguk sincs, mint teleszemetelni egy korábban összetartó és jó légkörû társaságot. mert azok, akiknek ez valamit is számit, rendesen végzik a dolgukat, dolgoznak, órára járnak, élnek, és naponta csak 1-2x kaphatnának egy kis kikapcsolódást egy olyan társaságban, ahol mindenkinek van egy közös pontja, az anime.
Ne haragudj, de ez azért szerintem kicsit erõs sárdobálás, szerinted nem? Ok, nyílván abból indulsz ki, hogy valami drasztikus kell, h mindenki észrevegye magát, de nem értem, hogy milyen alapon nevezel te akárkit ,,kis senki"-nek. Teleszemetelni egy korábban összetartó és jó légkörû társaságot? Ok, az egy dolog, hogy néha kicsit túlzásba viszik/visszük a postolgatást értelmetlen dolgokkal, de ez nem csak rajtuk/rajtunk múlik szerintem.
 Simán megtehetnéd pl, hogy te, meg akiket ennek a társaságnak a részének tekintesz, számotokra normális témákról beszélgettek. Szerinted az megoldás, hogy félhavonta leírsz mindenkit, és ide sem nézel, ha meg igen, akkor jól leszólsz néhány embert, mert te kiemelkedettebb vagy? Itt sem vagy, mert megsértõdtél, ha visszanézel leszólsz másokat, és ezekután elvárnád, hogy más magába nézzen, illetve hogy elfogadja, hogy neked van igazad?
 Egyáltalán mitõl vagy annyira magabiztos, hogy az értékrendedet ennyire univerzálisan érvényesnek tartsd, ha szabad kérdeznem?
  És megint elõjösz egy ,,rendesen élnek" témával. Te úgy éled az életed, ahogy szerinted helyes, illetve igyekszel úgy élni, ennek megfelelõen alakítani a cselekedeteidet. Nem gondolod, hogy evvel más is lehet így, még akkor is, ha nem úgy áll sokmindenhez, ahogy te. Anno volt itt egy beszélgetés, amit pont te indítottál szerintem, és pont ezt fejtegettük, hogy ki hogyan szeretné élni az életét, és mik a céljai. Mibõl gondolod, hogy a te ,,hasznos tagja a társadalomnak" modelled abszolút helyes, és mibõl gondolod, hogy mások a maguk szintjén nem ,,rendes"-ek?
Quote from: kisviragés ahogy egy másik fórumon olvastam egy frappáns aláírást:
mivel az okos enged, ezért már régóta a hülyék irányítják a világot.
Jah, frappáns idézet...Elég soká tartott mire végre valaki kirakta, pedig nem egy mai darab. Van még párezer, és az élet rengeteg területét le lehet velük fedni. És sokféle van. Nyugtató jellegû pl: ,,Idegeskedni annyi, mint mások hülyesége miatt magunkon bosszút állni", meg régrõl vettek: ,,bort iszik és vizet prédikál", meg persze örökzöldek könyvekbõl ,,én is ember vagyok, te sem"
Quote from: kisviragMinden elismerésem a moderátoroké, mert õk nem válogathatnak.

alapvetõen valószínûleg semmit sem fog érni ez a hozzászólásom, mert aki megértené, már rég tisztában van azzal ami mondani akarok. de úgy érzem, el kellett mondanom.
ha pedig flame lenne belõle, elõre elnézést kérek Shiroitól és Mohától.
Szerintem ha azzal kezdesz egy postot, hogy mindenkit le senki-zel (legalábbis azokat, akiknek szól), akkor valószínûbb, hogy ellenállást szülsz vele, semminthogy eléred, hogy meggondolják. Persze leszólni mindig könyebb, de ha már magasabbra helyezed magad (tudom, mondtad korábban, hogy ez nincs így, a postodból viszont valahogy mégis ez ordít), akkor nem gondolod, hogy legalább meg kéne próbálnod érvelni velük/velünk? Akár itt, akár pm-ben, akár msn-en, vagy ahogy tetszik?
 És nem, az, hogy idejösz, felháborodsz, törlöd egy csomó postodat, és úgy viselkedsz, mint aki vérig van sértve, és eleve elhatárolod magad azoktól, akikre hatni akarsz – nos az nem számít próbálkozásnak.

 Részemrõl szerintem ennyi, tényleg nem lenne jó emiatt flame-elni, meg gyûlölködni.

Ramiz

Most már felesleges is flame-elni, elég mindenkinek, aki egyetért vele, annyit írnia, hogy "csatlakozok Lythis-hez" meg adnia neki egy repet, amiért ennyit gépelt. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kisvirag

#22985
Quote from: LythisTeleszemetelni egy korábban összetartó és jó légkörû társaságot? Ok, az egy dolog, hogy néha kicsit túlzásba viszik/visszük a postolgatást értelmetlen dolgokkal, de ez nem csak rajtuk/rajtunk múlik szerintem.
kiváncsian várom hogy kin.
Quote from: LythisSimán megtehetnéd pl, hogy te, meg akiket ennek a társaságnak a részének tekintesz, számotokra normális témákról beszélgettek.
ez már meg lett tárgyalva. csak Pirula vvasútállomsos pados megjegyzését tudom én is emliteni.
Quote from: LythisSzerinted az megoldás, hogy félhavonta leírsz mindenkit, és ide sem nézel, ha meg igen, akkor jól leszólsz néhány embert, mert te kiemelkedettebb vagy? Itt sem vagy, mert megsértõdtél, ha visszanézel leszólsz másokat, és ezekután elvárnád, hogy más magába nézzen, illetve hogy elfogadja, hogy neked van igazad?
csak akkor vagyok itt, ha napi x postot nyomok?

 
Quote from: LythisEgyáltalán mitõl vagy annyira magabiztos, hogy az értékrendedet ennyire univerzálisan érvényesnek tartsd, ha szabad kérdeznem?
legalább 5 embert meg tudnék emliteni csak itt a fórumon, akik hasonlóan gondolkodnak, mint  én. persze ettõl nem lesz univerzális. sosem mondtam hogy az.
 
Quote from: LythisÉs megint elõjösz egy ,,rendesen élnek" témával. Te úgy éled az életed, ahogy szerinted helyes, illetve igyekszel úgy élni, ennek megfelelõen alakítani a cselekedeteidet. Nem gondolod, hogy evvel más is lehet így, még akkor is, ha nem úgy áll sokmindenhez, ahogy te. Anno volt itt egy beszélgetés, amit pont te indítottál szerintem, és pont ezt fejtegettük, hogy ki hogyan szeretné élni az életét, és mik a céljai. Mibõl gondolod, hogy a te ,,hasznos tagja a társadalomnak" modelled abszolút helyes, és mibõl gondolod, hogy mások a maguk szintjén nem ,,rendes"-ek?
nem tudhatom, hogy helyes-e.


 
Quote from: LythisSzerintem ha azzal kezdesz egy postot, hogy mindenkit le senki-zel (legalábbis azokat, akiknek szól), akkor valószínûbb, hogy ellenállást szülsz vele, semminthogy eléred, hogy meggondolják. Persze leszólni mindig könyebb, de ha már magasabbra helyezed magad (tudom, mondtad korábban, hogy ez nincs így, a postodból viszont valahogy mégis ez ordít), akkor nem gondolod, hogy legalább meg kéne próbálnod érvelni velük/velünk? Akár itt, akár pm-ben, akár msn-en, vagy ahogy tetszik?
 És nem, az, hogy idejösz, felháborodsz, törlöd egy csomó postodat, és úgy viselkedsz, mint aki vérig van sértve, és eleve elhatárolod magad azoktól, akikre hatni akarsz – nos az nem számít próbálkozásnak.
legalább 3x kértem szépen, mielõtt ilyen drasztikus eszközökhöz folyamodtam.
ezért is csak én lettem leszólva, hogy "elrontok mindent". és én nem idejöttem. itt voltam. a postban pedig direkt nem neveztem meg senkit. akinek nem inge, nem veszi magára.
minden próbálkozásnak számit. még az is ha nem csinálnék semmit.

nem tagadom, hogy nem vagyok túl "kedves".
de ráléptem egy útra.
lehet, hogy nem a legmegfelelõbb technikát használtam. de sosem tudhatjuk, mivel lehetünk sikeresek, vagy népszerûek.
van bennem egy jó nagy adag jóhiszemûség, és hit abban, hogy megjavíthatjuk az elromlott dolgokat, és néha még olyasmiért is képes vagyok küzdeni, amit esetlegesen érzem, hogy értelmetlen, vagy felesleges, mert nem nyerhetem meg.
most megint van egy kis ilyen érzésem. de mert javíthatatlan álmodozó vagyok, megpróbálok küzdeni.
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Rage

Mar csak felve merem felhivni a figyelmet a topik nyitopostjara. No mindegy.

kisvirag postja pedig, van egy olyan erzesem, hogy nekem szolt (mehetett volna PM-ben is). Vettem a lapot, ha ezen mulik a barati tarsasag osszetartasa, en ugyan nem banom, ha nem postolok.
Aki szeretne tolem valamit, tudja, hol talal meg.
痛みを感じる方向に、出口がある!

anatole

Quote from: Shock12Sziasztok!

Ezen fórum ezen threadje a tombolás égisze alatt lett létrehozva... itt nincsen offtopic téma, mivel minden az... Ne a dedikált szálakat terheljétek, hanem ide írjátok... Hajrá, pogózzunk !!

:rolleyes:

tudomtudom, a postjaim számára nézve egybõl kiderül hogy én csak egy senki vagyok és nyilván tojáshéj van még a fenekemen, de egy jótanács a végére: nagyon nagy tiszteletlenség ám azonnal idegennek és új jövevénynek bélyegezni meg azokat, akik adott esetben évek óta jelen vannak a színtéren, csak nem postolnak napi huszat, esetleg egyet sem, egész egyszerûen máshol aktívak inkább, nem pont itt. Ez az én fórumom-te fórumod dolog meg nc. (tudom, ez így nem hangzott el, de mindenki érti mire gondolok, köszönöm) Igazából arra szeretnék kilyukadni, hogy nem igazán értek egyeseket, akik bizonyos postszám fölött királyi többest alkalmazva kijelentik, hogy õk _A_ Usteam, és a többieknek meg el kell magyarázni h merre van az arra, mert nyilván nem tudják.

Lt. Simoan Blarke

Rage: ez nem (csak) neked szólt, hanem érzésem szerint mindenkinek, aki itt agyf*szt szokott tolni (l. a "hõõõõmeghipnózlakvaze" szakasz pár napja, példának okáért, de a mostani gammázás se enyhébb). az meg, hogy a nyitópostban az van, ami, még nem jelenti azt, hogy a topic szükségszerûen így fog mûködni. a hagyomány is képlékeny dolog, hát még egy egyszerû thread esetében :3x3: ennek ellenére egyet kell értenem több ponton Lythisszel (nem igazán van alapod pár dolgot kijelenteni) és anatole "õk a usteam == nc" eszmefuttatásával is...
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

deaththief

Na most akkor lol. Én kb 7-8 hónapja regleve vagyok ustemaen.Töltögetek,irc-zek(kb 1 hónapja) meg van fórumon vagy 10 hsz-em.Akkor most én nem vagyok a usteam tagja?Szerintem az is tag,aki CSAK töltöget.Mert nem hiszem hogy 20-30 memberrel,akik aktívan fórumoznak fentmaradt volna az oldal idáig.Most kövezzetek meg de sz.tem ez így van.
 


Moha

Rage, szerintem téged senki nem akar elküldeni innen! :tezsvir:

De amúgy gyerekek, mi ez az ellenségeskedés?
Az offtopic threadnek az lenne a lényege, hogy ne a többit szemeteljük tele. Ettõl függetlenül azzal egyetértek, hogy chat szerûen nem kéne használni (de Shiroival az ilyeneket úgyis elintézzük).
kisvirag felszólalása - bár bizonyos szinten jogos - kicsit erõs volt.
Én úgy gondolom - javítsatok ki ha tévedek - hogy ez a fórum mindenkié. Eddig is folyamatosan jöttek új tagok, eztán is fognak. Aki annyira nem lenne idevaló, az nem is jön ide, vagy ha mégis, akkor lemorzsolódik hamar.

Tény, hogy a fórum nagyobb és átláthatatlanabb lett az idõ során, de ez minden fórumra jellemzõ, ill. ezért nem érdemes hibáztatni senkit.
Nekem sincs mindig energiám/idõm/kedvem végignyálazni 2-3 oldalnyi offtopicot, de ettõl még tiszteletben tartom mások postjait.
Van aki napi 20-30-at tud postolni, mert van rá ideje, másoknak kevesebb szabadidejük van, és csak néha tudnak feljönni. Ezért nem érdemes leszólni egymást, nem verseny!
A társaság nem feltétlen kell, hogy összeszokott és állandó legyen, nem árt ha változik a mezõny néha, ugyanúgy, ahogy a témák is változhatnak.
A fórumnak az lenne a lényege, hogy a társaság kultúráltan tudjon eszmét cserélni egymással. Ez a fórum eddig általában ilyen volt, és remélem ez után is ilyen maradhat!

kisvirag

#22991
LOL

ebbõl tanulmányt lehetne írni...
hogyan lássunk olyat is egy hsz-be ami benne sincs.

nekem nincs bajom az újoncokkal. sõt. de többször kértem/ünk bizonyos emberkéket.
minden közösségnek megvan egy írott/íratlan belsõ mûködése. és én ha belecsöppenek egy már meglévõ társaságba, akkor megpróbálom szem elõtt tartani az addig meglévõ dolgokat, és úgy csatlakozni. és ha a közösség tagjai többször figyelmeztetnek, hogy a viselkedésem szerintük nem megfelelõ, megpróbálok változtatni azon. Itt sajnos még a hajlandóságot sem láttam/látom.
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kisviragnekem nincs bajom az újoncokkal. sõt. de többször kértem/ünk bizonyos emberkéket.
minden közösségnek megvan egy írott/íratlan belsõ mûködése. és én ha belecsöppenek egy már meglévõ társaságba, akkor megpróbálom szem elõtt tartani az addig meglévõ dolgokat, és úgy csatlakozni. és ha a közösség tagjai többször figyelmeztetnek, hogy a viselkedésem szerintük nem megfelelõ, megpróbálok változtatni azon. Itt sajnos még a hajlandóságot sem láttam/látom.
erre röviden és tömören csak annyit mondanék, hogy "egy fecske nem csinál nyarat"...
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Rage

Quote from: kisviragItt sajnos még a hajlandóságot sem láttam...
Nem lattam ezeket a "tobbszori kereseket", elkepzelheto, hogy a topic elkepeszto napi forgalma miatt (tobbszaz post, amit sajnos nincs erom vegigolvasni).

blarke: Ertem en, csak itt ujonc leven nem ismerem meg annyira ezeket a szokasokat / standardeket.
痛みを感じる方向に、出口がある!

Lythis

#22994
Quote from: kisviragkiváncsian várom hogy kin.
Aki kíváncsi hamar megöregszik... egyébiránt ezt most úgy mondod, mint ha azt mondtam volna, hogy egyáltalán nem azokon múlik, akiket elmarasztalsz, holott a helyzet az, h azt mondtam, hogy nem CSAK rajtuk... habár gondolom ezt észrevetted. A nem csak kategóriában benne vagy pl te is, mert szerintem senki sem fenyeget avval, hogy tõbõl letépi a karod, ha valami olyat postolsz, amirõl beszélni szeretnél.

Quote from: kisviragcsak akkor vagyok itt, ha napi x postot nyomok?
Nem. Ez a dolog is le lett tárgyalva – igaz nem tudom, hogy olvastad e. Volt aki ki is akadt miatta kicsit (nem személyeskedek, ha nem muszály). Ugyanakkor hadd kérdezzek már vissza: amikor te nem vagy ott, akkor mindenki köteles virtuálisan kussolni, és egyáltalán nem, vagy csak minimálisan postolni? Amennyire én látom, egy fórum is egy közösség, és ugyanúgy nem egy emberen áll minden, ahogy az IRL közösségek esetében sem.
Quote from: kisviraglegalább 5 embert meg tudnék emliteni csak itt a fórumon, akik hasonlóan gondolkodnak, mint  én. persze ettõl nem lesz univerzális. sosem mondtam hogy az.
 
Ok, és akkor most mindenki nevezzen meg embereket, akik hasonlóan gondolkodnak dolgokról? Nyílván mindenki tudna mondani itt embereket, akik bizonyos dolgokban hasonlóan gondolkodnak, mint õk. Ez feltétlenül azt jelentené, hogy az a helyes? Mert ebbõl az jön le. Nem csak én gondolom így, hanem mások is, ergo igazolva van a helyessége...
 nem nem mondtad tényleg, legalábbis amennyire én tudom, ennek ellenére a hozzáállásod azt tükrözi
Quote from: kisviragnem tudhatom, hogy helyes-e.
Lásd elõbbi reakció vége. Nem tudhatod, ennek ellenére mintha képtelen lennél elszakadni magadtól, és abból indulsz ki, hogy ez a helyes. Ezzel nem lenne baj, ha nem akarnád, hogy mindenki más is így lássa.
 
Quote from: kisviraglegalább 3x kértem szépen, mielõtt ilyen drasztikus eszközökhöz folyamodtam.
ezért is csak én lettem leszólva, hogy "elrontok mindent". és én nem idejöttem. itt voltam. a postban pedig direkt nem neveztem meg senkit. akinek nem inge, nem veszi magára.

3x kérted. Lehet, hogy elkerülte a figyelmemet, hajlamos vagyok néha nem visszaolvasni az offtopicot, azt meg nem tudom, hogy a többiek észrevették e. Nemtudom ki szólt le, szerintem nem is az én dolgom.
  Nem ide jöttél? Húúú... nos, javíts ki ha tévednék, de ez egy fórum, ahova regisztrálni kell, ebbõl kifolyólag te is idejöttél, max korábban, mint mások (igen, többekközt nálam is... hú, rosz nekem, ettõl máris érzem, hogy kevesebbet érek.).
 Nem neveztél meg senkit, igaz. Szerintem én sem sûrûbben. Akkor hogy jön ez ide?
 
Quote from: kisviragminden próbálkozásnak számit. még az is ha nem csinálnék semmit.
Aha... akkor mondjuk ha megsérülsz és azonnali orvosi beavatkozás szükséges, akkor a doki rádnéz, és elõbb elmegy betolni egy kávét meg egy krémest, és elolvassa az aktuális blikket, mert ezzel is megpróbál segíteni rajtad. Ez egy olyan helyzet, amit nem lehet megoldani avval, hogy majdcsak észreveszik magukat – szerintem legalábbis.
 

Quote from: kisviragnem tagadom, hogy nem vagyok túl "kedves".
de ráléptem egy útra.
lehet, hogy nem a legmegfelelõbb technikát használtam. de sosem tudhatjuk, mivel lehetünk sikeresek, vagy népszerûek.
van bennem egy jó nagy adag jóhiszemûség, és hit abban, hogy megjavíthatjuk az elromlott dolgokat, és néha még olyasmiért is képes vagyok küzdeni, amit esetlegesen érzem, hogy értelmetlen, vagy felesleges, mert nem nyerhetem meg.
most megint van egy kis ilyen érzésem. de mert javíthatatlan álmodozó vagyok, megpróbálok küzdeni.
Az nem küzdelem, hogy mindenkit leszólsz imho. Maximum vagdalkozás, de lehet, hogy én látom rosszul. Jahogy ez érezhetõen értelmetlen és felesleges? Ezekszerint akiknek szól totálisan hülyék, és akkor se értenék meg, ha a retinájukra égetnéd, hogy mi a baj velük? Fõ a hozzáállás alapon, ha valakiket eleve megbélyegzel, akkor várhatod, hogy megértsenek...

 A figyelmeztetés többesszáma meg azért nem volt annyira többes amennyire én láttam. Leginkább te voltál, aki ellenezted, de nem akarok személyeskedni, úgyhogy ezt itt abbahagyom.

kisvirag

Quoteegyébiránt ezt most úgy mondod, mint ha azt mondtam volna, hogy egyáltalán nem azokon múlik, akiket elmarasztalsz, holott a helyzet az, h azt mondtam, hogy nem CSAK rajtuk...
bocs, már megint a szokásos rosszul fogalmazok dolog. természetesen értettem hogy nem csak.
Quote). Ugyanakkor hadd kérdezzek már vissza: amikor te nem vagy ott, akkor mindenki köteles virtuálisan kussolni, és egyáltalán nem, vagy csak minimálisan postolni?
nem, de az 5 óra alatt 3 oldalt kicsit durvának találom. és ez bizony nem egyszer megesett. ilyen kondiciók mellett pedig vethet fel az ember témát, nem vicces dolog hogy 150 postból kell kimazsoláznia esetleg egy témába vágót.
Quote3x kérted. Lehet, hogy elkerülte a figyelmemet, hajlamos vagyok néha nem visszaolvasni az offtopicot, azt meg nem tudom, hogy a többiek észrevették e.
ez még anno, mikor legelõször kezdett el elburjánozni a chat szellem az offtopicban, akkor volt.
QuoteNem ide jöttél? Húúú... nos, javíts ki ha tévednék, de ez egy fórum, ahova regisztrálni kell, ebbõl kifolyólag te is idejöttél, max korábban, mint mások
bocs, de akkor meg én értettelek félre, ugyanis ezt az "ide jösz-t" én úgy értelmeztem, hogy egyszer csak minden elõzmény nélkül idevágódtam és elkezdtelek oltani titeket...
QuoteEzekszerint akiknek szól totálisan hülyék, és akkor se értenék meg, ha a retinájukra égetnéd, hogy mi a baj velük?
most megint olyat akarsz belém magyarázni, ami nincs.
QuoteA figyelmeztetés többesszáma meg azért nem volt annyira többes amennyire én láttam. Leginkább te voltál, aki ellenezted, de nem akarok személyeskedni, úgyhogy ezt itt abbahagyom.
a személyeskedést már megtetted. és tény hogy nekem volt a legnagyobb hangom. nem akarok nevesíteni. de volt azért még néhány ember, aki szólt, hogy ez nem chat, és keressetek inkább alternativ kommunikációforrást...


QuotePersze ez csak egy rakat fröcsögés egy újonctól. Nyílván én látom rosszul, hiszen nincsen aprólékosan megtervezve az életem, és nem érdekel, hogy mennyire vagyok hasznos a társadalom számára. Asszem hangyaként csõdöt mondtam...
ne haragudj, de most te is ugyanolyan sértõdöttet játszol, mint amiért az elõbb engem leszóltál... és nem véletlen mondtam, hogy akinek nem inge ne vegye magára...
te nagyon magadra vetted. vajon miért?
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kisviragnem, de az 5 óra alatt 3 oldalt kicsit durvának találom. és ez bizony nem egyszer megesett. ilyen kondiciók mellett pedig vethet fel az ember témát, nem vicces dolog hogy 150 postból kell kimazsoláznia esetleg egy témába vágót.
érdekes. hétfõ este leültem a gép elé, és nem jöttem fel fórumra, inkább mást csináltam. feljöttem kb. szerda legelsõ perceiben és mit ad az ég? 29 új post... és az agyfaxkodásos jeleneten kívül mostanában nem volt otburjánzás...

Quote from: kisviragbocs, de akkor meg én értettelek félre, ugyanis ezt az "ide jösz-t" én úgy értelmeztem, hogy egyszer csak minden elõzmény nélkül idevágódtam és elkezdtelek oltani titeket...
ha havonta kétszer feljössz fórumra és "hagyjátokmárabbát" postolsz ot-ba, akkor az valamilyen szinten valóban elõzmény nélkül idevágódás és oltás. és itt most nem a postcounton van a hangsúly, hanem hogy most pl. szinte nélkülözi is az alapot :3x3:

Quote from: kisviraga személyeskedést már megtetted. és tény hogy nekem volt a legnagyobb hangom. nem akarok nevesíteni. de volt azért még néhány ember, aki szólt, hogy ez nem chat, és keressetek inkább alternativ kommunikációforrást...
volt. szóltak. azóta az általad fõkolomposnak tekintett emberek többsége inkább pmezget.

Quote from: kisviragne haragudj, de most te is ugyanolyan sértõdöttet játszol, mint amiért az elõbb engem leszóltál... és nem véletlen mondtam, hogy akinek nem inge ne vegye magára...
te nagyon magadra vetted. vajon miért?
ez egy kiforgatás, nem biztos, hogy ezt így most bele kellene magyaráznod. most vagdoshatnám a fejedhez, hogy "ésamikortekitöröltedazótépostjaidatazmivolt", de valahogy annak se lenne értelme. Lythis pedig csupán a "senkikvagytok és nem jól osztjátok be az életeteket" kijelentéseid (igen, tudom, belemagyarázzuk, meg akinekneminge) figurázta ki. -_-
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

kisvirag

Quote from: blarkeha havonta kétszer feljössz fórumra és "hagyjátokmárabbát" postolsz ot-ba, akkor az valamilyen szinten valóban elõzmény nélkül idevágódás és oltás. és itt most nem a postcounton van a hangsúly, hanem hogy most pl. szinte nélkülözi is az alapot :3x3:

minden nap feljövök fórumra.
és kimondtad a kulcsszót:szinte.
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kisviragkimondtad a kulcsszót:szinte.
és? ha nélkülözne minden alapot, akkor elvesztené az O/t jellegét, és pl. "aktuális világpolitika", "prosztatabántalmak" vagy "magánéleti problémák" thread lenne :3x3: a mennyiségre pedig aztán végképp nem lehet panaszod :3x3:

Quote from: kisviragminden nap feljövök fórumra.
akkor fogalmazok másképp. minden egyes ide benyomott postod minket anyáz, mert hogy így meg úgy szétzúzzuk a topicot. szidjál engem, tedd pmben, és akkor inkább szégyellem magam a többiek helyett, de ne zúzd szét az ot-t te is ilyen meddõ vitákkal :3x3: tanx.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Lythis

Quote from: kisviragbocs, már megint a szokásos rosszul fogalmazok dolog. természetesen értettem hogy nem csak.

nem, de az 5 óra alatt 3 oldalt kicsit durvának találom. és ez bizony nem egyszer megesett. ilyen kondiciók mellett pedig vethet fel az ember témát, nem vicces dolog hogy 150 postból kell kimazsoláznia esetleg egy témába vágót.

ez még anno, mikor legelõször kezdett el elburjánozni a chat szellem az offtopicban, akkor volt.

bocs, de akkor meg én értettelek félre, ugyanis ezt az "ide jösz-t" én úgy értelmeztem, hogy egyszer csak minden elõzmény nélkül idevágódtam és elkezdtelek oltani titeket...

most megint olyat akarsz belém magyarázni, ami nincs.
Nem akarok belédmagyarázni semmit, pusztán ez jött le. Egyébként mint látható, rengeteg a kölcsönös félreértés, szal örülök, h ezeket sikerült tisztázni.

Quote from: kisviraga személyeskedést már megtetted. és tény hogy nekem volt a legnagyobb hangom. nem akarok nevesíteni. de volt azért még néhány ember, aki szólt, hogy ez nem chat, és keressetek inkább alternativ kommunikációforrást...
Igen, többekközt néha szóltam én is, még ha nem is egyértelmûen.


Quote from: kisviragne haragudj, de most te is ugyanolyan sértõdöttet játszol, mint amiért az elõbb engem leszóltál... és nem véletlen mondtam, hogy akinek nem inge ne vegye magára...
te nagyon magadra vetted. vajon miért?
Nem haragszom. Egyébként ha megnézed, a végét azért töröltem ki, mert észrevettem, hogy túlreagáltam a dolgot. Hogy miért vettem magamra? Nos nem gondolom, hogy magamra vettem volna. Egyszerûen csak nagyon fellengzõsnek tartom a hozzáállásodat. Azért reagáltam le, mert úgy gondoltam, hogy nem korrekt, hogy csak így leosztasz másokat. Igyekeztem összefoglalni mindazt, ami szerintem másokat is zavarhat a postodban, és igyekeztem ez alapján reagálni. Hogy miért? Igazából fogalmam nincs, lehet, hogy csak a túlfejlett igazságérzetem miatt, vagy azért mert imádok gépelni, de az is lehet, hogy nem akartam, hogy mindenki elkezdjen sárdobálni, és elejét akartam venni ennek az egésznek avval, hogy esetlegesen rávilágítok arra, hogy nem feltétlenül közelíted meg helyesen a problémát.

kisvirag

egyébként ez az egész annak köszönhetõ, hogy visszaolvasgattam néhány oldalt itt offtopicban, és arra volt egy ilyen összesített reakció. bevallom, nem néztem meg, hogy ez hány nap, és milyen hosszú idõ terméke...
csak feltûnt néhány dolog. elmondtam.

néha hajlamos vagyok hamarabb kimondani dolgokat, mint ahogy átgondolnám. de vállalom értük a felelõséget.
Lythis:én is örülök, hogy tisztáztuk, azt hiszem az elsõ reakció mindkettõnk részérõl kicsit indulatból ment.

blarke: kicsit fárasztó a mártirkodásod. pont te mondtad, hogy egy fecske nem csinál nyarat... messze nem te vagy az egyetlen akit hibáztatok...

és emlékeim szerint hosszú idõ óta ez volt az elsõ postom ide, és ezt tény hogy amolyan leosztó post volt. de ez a minden postod minket anyáz dolgot kicsit erõsnek érzem...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kisviragegyébként ez az egész annak köszönhetõ, hogy visszaolvasgattam néhány oldalt itt offtopicban, és arra volt egy ilyen összesített reakció. bevallom, nem néztem meg, hogy ez hány nap, és milyen hosszú idõ terméke...
csak feltûnt néhány dolog. elmondtam.
csak volt benne pár túlzás.

Quote from: kisviragblarke: kicsit fárasztó a mártirkodásod. pont te mondtad, hogy egy fecske nem csinál nyarat... messze nem te vagy az egyetlen akit hibáztatok...
ennek ellenére hol pmben, hol msnen én kapom a lecseszéseket (nem mondok neveket, mert õõõ... csak), hogy amióta elkezdtem feljárni ide és kiélni a szófosásomat (... inkább nc), szétment az o/t. tehát rendben, örüljetek, beismerem, én csináltam, de zárjuk már le ezt a témát -_-

Quote from: kisviragés emlékeim szerint hosszú idõ óta ez volt az elsõ postom ide, és ezt tény hogy amolyan leosztó post volt. de ez a minden postod minket anyáz dolgot kicsit erõsnek érzem...
a jeleneted óta nem igazán van más jellegû postod itt...
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

kisvirag

Quote from: blarkeennek ellenére hol pmben, hol msnen én kapom a lecseszéseket (nem mondok neveket, mert õõõ... csak), hogy amióta elkezdtem feljárni ide és kiélni a szófosásomat (... inkább nc), szétment az o/t. tehát rendben, örüljetek, beismerem, én csináltam, de zárjuk már le ezt a témát -_-


ahhoz ne haragudj, nekem semmi közöm, hogy mit mondanak a többiek, és ebbõl a hozzászólásodból pedig mintha az csengene ki, hogy ezért én is felelõs vagyok... persze lehet hogy csak félreértem....

Quote from: blarkea jeleneted óta nem igazán van más jellegû postod itt...
ha a jelenet alatt arra gondolsz amire én, akkor azóta ez volt az elsõ posztom. így nem nehéz mindnek olyannak lenni....
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kisviragahhoz ne haragudj, nekem semmi közöm, hogy mit mondanak a többiek, és ebbõl a hozzászólásodból pedig mintha az csengene ki, hogy ezért én is felelõs vagyok... persze lehet hogy csak félreértem....
félreérted. csak ebbõl a témából van már eléggé nagyon elegem.

Quote from: kisviragha a jelenet alatt arra gondolsz amire én, akkor azóta ez volt az elsõ posztom. így nem nehéz mindnek olyannak lenni....
hm. lehet... viszont nem is igazán maradt o/t-ben olyan jellegû postod, ami nem a nagy szétesés ellen ágált volna nagy bõszen, max. nagyon régrõl...
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Rounin

Lol...tisztogatás volt? Good work :D

Lythis

Quote from: RouninLol...tisztogatás volt? Good work :D
I agree!

 Éppen mit hallgatsz thread -et is plz!

Dreamcleaver

Hehe esküszöm ti ezt élvezitek. Lenne egy flame topik bizti feülmúlná postcountban az ot-t. Kicsit olyan vissza az oviba feelingem volt a postokat visszaolvasva. Ja most én is flameltem? NEEEEEEEEEEEE....

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lythis

Quote from: DreamcleaverHehe esküszöm ti ezt élvezitek. Lenne egy flame topik bizti feülmúlná postcountban az ot-t. Kicsit olyan vissza az oviba feelingem volt a postokat visszaolvasva. Ja most én is flameltem? NEEEEEEEEEEEE....
Ami itt az ovira hajaz, az az, hogy féltékenykedsz:D

 Persze, hogy élvezzük, tekintettel, hogy részben/egészben miattunk megy a macera:D

Dreamcleaver

#23008
Amúgy az alap problémát nem értem. Ez a topic a baromkodásra jött létre. Ha valami fontosat akarsz mondani ne ide írd, mert valószínûleg 5 órán belül még két oldal rápakolódik és a kutya se veszi észre. Én sosem olvasok két oldalnál tovább vissza, és sosem b*sszom fel az agyam ha telefloodolják a hülyeségükkel az ot-t. Sztem ot nem egyenlõ Usteam összetartozás. A mindennapi dolgok megbeszélésére ott a rengeteg Külvilág topik. Lehet tényleg kéne egy külön chat topik, ez IRC azé picit más.

EDIT: Bocs asszem egyszer Araki meg Didico értelmetlen floodján felb*sztam a zagyam, de hát a kivétel ugye erõsíti a szabályt :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

zsozso

Quote from: DreamcleaverAmúgy az alap problémát nem értem. Ez a topic a baromkodásra jött létre. Ha valami fontosat akarsz mondani ne ide írd, mert valószínûleg 5 órán belül még két oldal rápakolódik és a kutya se veszi észre. Én sosem olvasok két oldalnál tovább vissza, és sosem b*sszom fel az agyam ha telefloodolják a hülyeségükkel az ot-t. Sztem ot nem egyenlõ Usteam összetartozás. A mindennapi dolgok megbeszélésére ott a rengeteg Külvilág topik. Lehet tényleg kéne egy külön chat topik, ez IRC azé picit más.

EDIT: Bocs asszem egyszer Araki meg Didico értelmetlen floodján felb*sztam a zagyam, de hát a kivétel ugye erõsíti a szabályt :D
Nem kell chat topic, ez 1 forum nem 1 chat. Ha chatelni akarsz akkor ottvan a chat az oldalon, direkt erre a celra.
Death is the only redemption