Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

kisvirag

hm, azé vicces lehet egy hajó-kamion crash :haha:
nem tom neked mien gyorsvonatod van, de az enyém a 18k0m-t ICként 2.15, sima gyorsként 2.35 alatt abszolválja.
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Danhibiki

Quote from: White SeeDBírja az, csak emelkedõn néha le kell róla szálni és feltolni:D Lefele meg megy akár 70-el is:p

Mondjuk én sossem szerettem a motrot. Veszélyes. a legjobb ha az ember kamioonal megy, mert abban csak másik kamion/vonat/repülõ/hajó tud kárt tenni:D
:lol: Jók azok a mocik csak ésszel kell vele menni.;) Mondjuk forgalomban nem szeretek menni, de egy jót cross-ozni a határban...:jee:
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Lythis

#23072
Quote from: RamizNem történt semmi komoly! Nem kell ennyit vitatkozni! Fõ, hogy megmaradt a fórum! Nem kell kampányolni semmiért, úgyis zsozso a fõnök, aki chat-elni akar, fõoldalról ott a link, akit nem érdekel a post-szám, ne nézze stb. Viselkedjünk felnõtt módjára.
köszönöm, hogy megfogalmaztad helyettem :tezsvir:

Egyébként meg a mit láttál legutóbb az tök jó helyen van itt, tekintettel, hogy egy ideje totál nem volt értelme beleolvasni, mert sz*rrá lett flame-elve minden hihetetlen releváns dologgal. Szóval ha már azért megy a sírás, hogy az mennyire odavágó, akkor legalább lett volna az. Az egyéni anime-okat úgyis meg lehet vitatni a saját thread-jeikben.

Simson...õõõ...egyik ismerõsömnek van, mert az a mániája, folyton olyanokat bütykölget a garázsban, meg minden. Nekem elég életveszélyesnek tûnik mondjuk. Egyszer nyalt el vele, de akkor nagyon. Mázli, hogy inkább a motor bánta meg...

Danhibiki

Quote from: LythisSimson...õõõ...egyik ismerõsömnek van, mert az a mániája, folyton olyanokat bütykölget a garázsban, meg minden. Nekem elég életveszélyesnek tûnik mondjuk. Egyszer nyalt el vele, de akkor nagyon. Mázli, hogy inkább a motor bánta meg...

Tuning bajnok az arc?:D Hát igen még Simo-val is ki lehet nyiffanni, nem hogy egy durvább géppel, de azárt néha segít a sok protector, meg a rendes, jó minõségû bukósisak. Chopper rulz, azzal télleg nem könnyû elesni, mert azzal úgysem száguldozik az ember, de ha az autós a barom akkor azzal is meg lehet halni...:(
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Lythis

Quote from: DanhibikiTuning bajnok az arc?:D Hát igen még Simo-val is ki lehet nyiffanni, nem hogy egy durvább géppel, de azárt néha segít a sok protector, meg a rendes, jó minõségû bukósisak. Chopper rulz, azzal télleg nem könnyû elesni, mert azzal úgysem száguldozik az ember, de ha az autós a barom akkor azzal is meg lehet halni...:(
Bukósisak az korrekt. Amikor nézegettem közölte, hogy kicsit túlozva csak az a sisak többe volt, mint az egész moci, de legalább így védve van a feje...
 Ki lehet vele nyiffanni? Nos a baleset után a váz pl elcsavarodott egy picit...
 
Chopper az rulezz jah, ott kb nem is nyereg/ülés - vagy hogy a izébe hívják - van, hanem kb fotel...:D
 Igen, motor vs autóban ez az egyik legnagyobb kontraszt. Ha kocsival ütközöl, akkor elõbb a jármû törik, aztán te, motor esetén meg általábban mindketten egyszerre....

Rounin

Quote from: zsozsoMilyen felaldozasrol beszeltek bazz? Mostmar nagyon kezdem unni ezt a sirankozast. Hihetetlen, hogy mit ossze tudtok szenvedni. Itt marad es kesz, nemtokmind1 hogy hova irtok?

Ámen. Tök röhej, hogy a visszahelyezést kérõ postok majdnem postszámmellettkampányolósnak tûnnek. Itt is ugyanúgy bele tudsz írni. Hja, hogy nehezebb megtalálni? Ti már tudjátok. Aki nem tudja, az úgyis indít neki egy threadet, ahol meg lesz neki magyarázva jól, hogy ide átkerült. :zen:

katz

Látom kiborult a bili, meg volt egy kis rendrakás...
Visszaolvasva az elõzõ pár oldalt, határozottan támogatom zsozso lépését, pár a pár animés topic áthelyezeését én sem értem, de mindegy.
Ennyi erõvel tényleg beszüntethetnénk a postcountot.

Gyanitom ennek az "Offtopic nem számit bele a postcountba" csak az lesz a következménye, h még inkább chatnek használják azt egyesek.

Member

Én az elnéptelenedést látom lelki szemeim elõtt, hogy az USTEAMbõl kiválik egy rész és USTEAM2006 néven új fórumot hoz létre...

Member: Emberek! Kell nekünk a postcount?
Tömeg:  Nem!
Member: Szükséges, hogy az ifjú tagok hátrányba érezzék magukat?!
Tömeg:  Nem!
Member: Tehát töröljük a postcountot?!
Tömeg:  Nem!... Izé, Igen! Levele! Levele! Levele!

katz

Quote from: MemberÉn az elnéptelenedést látom lelki szemeim elõtt, hogy az USTEAMbõl kiválik egy rész és USTEAM2006 néven új fórumot hoz létre...
Mehetsz és viheted a haverjaidat is!

kisvirag

#23079
én igazábol azt nem értem, hogy mit kell azon kiakadni, hogy egy thread átkerült egyik mappábol a másikba. nemtom emiatt miért lenne elnéptelenedés... ez olyan, mintha lenne egy hely, ahol megszokottan van a széked, azt pedig valaki arrébb rakná egyel, és te emiatt elmennél, mert nem pontosan ugyanott van a széked, ahol szokott lenni...
még ha törölve lett volna és azon háborogtok.
csak ismételni tudom zsozsot: nem TELJESEN mindegy, hol van, ha van?
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Member

Köszi a "bíztatást", de a USTEAMben nem lesz Munkáspártbotrány, remélem. - -
Mondjuk annak örülök, hogy az egysoros reagálások talán megszûnnek. Azt viszont nem értem, hogy a postnemszámolás hogyan lendítené fel a chatelést? Aki chatel, nem arra gyúr, hogy minél elõbb postbajnok legyen? Na? Így viszont szerintem lesz olyan, hogy 3 napig nem lesz post ide... Na mind1, úgysincs kedvem ebbe a topicba irogatni, maradok az animénél (meg azoknál, amik átkerültek ide :mad: ).

Relunx

Üdv néktek kedves fórumozók!
Felvilágosítana vki??? Mert én nem érteni mostmár semmit...:lame:
Szal azt észrevettem hogy kb. 1120-ról lecsükkent a postjaim száma 466-ra...
Ezt megmagyarázná vki.
1.: Törölve lettek a "nemkivánatos" postjaim
2.: Az áthelyezés miatt mostmár azok a postok (amik azokban a thread-ekben voltak amiket áthelyeztek) nem számítanak bele a mostani postjaimba...????
3. Lécci magyarázza el vki hogy most mi van...
4. Post-count...szintén nem érteni...:lame:+:wtf:
5. Zsozso kegyetlenül berágott...:zen:

Relunx

katz

Quote from: Member...úgysincs kedvem ebbe a topicba irogatni, maradok az animénél...
:lol:
Ez nagyon poén volt :jee:

katz

Quote from: RelunxÜdv néktek kedves fórumozók!
Felvilágosítana vki??? Mert én nem érteni mostmár semmit...:lame:
Szal azt észrevettem hogy kb. 1120-ról lecsükkent a postjaim száma 466-ra...
Ezt megmagyarázná vki.
1.: Törölve lettek a "nemkivánatos" postjaim
2.: Az áthelyezés miatt mostmár azok a postok (amik azokban a thread-ekben voltak amiket áthelyeztek) nem számítanak bele a mostani postjaimba...????
3. Lécci magyarázza el vki hogy most mi van...
4. Zsozso kegyetlenül berágott...:zen:

Relunx
zsozso berágott, h egyesk chatnek használják a fórumot és kivette a postszámolásból az offtopicot (DE a postjaid megmaradtak) Szal kb a 2. a helyes (illetve 2 ÉS 4.).

Fazék

én inkább csak viccesnek tartom ezt az egész mizériát és picit logikátlannak egyesek érveléseit, de ettõl még a fórum ugyanúgy mûködik, szóval felõlem akár átmehet negatívba is a post-számom :)

Relunx

#23085
Arigato katz, én lenni sokkal okosabb...
De "A LEGSZEBB ANIME LÁNYOK"-at MIÉÉÉÉÉÉRTTTT??????:confused: :beken: :morci: :ejj:
(Többivel részben-egyetértek)
A "Melyik animét nézted meg legtöbbször" mi a f*-ért nem került off-ba? A lányok igen de ez nem...szintén nem érteni semmit...furcsa "szelektálás"...

Relunx

Member

#23086
"Kedvenc idézetek", "Fanart", "AMV"... Nem mintha ezeket is halálra kéne ítélni...

Rounin

Quote from: Fazékén inkább csak viccesnek tartom ezt az egész mizériát és picit logikátlannak egyesek érveléseit, de ettõl még a fórum ugyanúgy mûködik, szóval felõlem akár átmehet negatívba is a post-számom :)

Reped már úgyis átment negatívba evil-blimppel, nem igaz? :D Az igazi a -666 post lenne :__devil:

Lt. Simoan Blarke

lol, azt is megérem, hogy katz valamiben ugyanazon a véleményen van, mint én :zen: egyébként az átpakolás alapvetõen azért ment végbe, hogy mivel sok volt benne az off, az se számítson bele a countba, nem? :confused:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

katz

Quote from: blarkelol, azt is megérem, hogy katz valamiben ugyanazon a véleményen van, mint én :zen:
Abban, h Member mehet innen és viheti a haverjait is? :D

Lythis

Mér lenne elnéptelenedés? Ezt én sem értem. Az meg h 3 napig nincs ide post, hát jajj. Ilyen sztem ez elõtt is volt, szóval nemhiszem, hogy ez ennek tudható be.

Quote from: katzGyanitom ennek az "Offtopic nem számit bele a postcountba" csak az lesz a következménye, h még inkább chatnek használják azt egyesek.
Ha abból indulsz ki, hogy mostmár senki nem fog rájukszólni azért, hogy posthunterek, akkor lehet. Ha úgy közelíted meg, hogy azért postoltak ide annyit, mert így nagyobb lett a postcount, akkor viszont éppenhogy kevésbé fogják annak használni.

 Egyébként Boncinak van igaza: "most erre mit mondjak az is igaz, hogy a fórum nem chatszoba, de ennyire kiborulni tõle... most komolyan, mit vannak oda a postszámért? az egy szám, könyörgöm, csak egy szám, és még igazi jelentõsége sincs"

szerintem egyébként azontúl, hogy mostantól ez nem számít a postcountba, semmi nem fog megváltozni.

katz

Quote from: LythisHa abból indulsz ki, hogy mostmár senki nem fog rájukszólni azért, hogy posthunterek, akkor lehet. Ha úgy közelíted meg, hogy azért postoltak ide annyit, mert így nagyobb lett a postcount, akkor viszont éppenhogy kevésbé fogják annak használni.
Majd az idõ eldönti, errõl nem nyitunk vitát.
Quote from: LythisEgyébként Boncinak van igaza: "most erre mit mondjak az is igaz, hogy a fórum nem chatszoba, de ennyire kiborulni tõle... most komolyan, mit vannak oda a postszámért? az egy szám, könyörgöm, csak egy szám, és még igazi jelentõsége sincs"
Errõl most eszembe jutott pár dolog:
- Bonci vhogy minden topicban ott volt, a postjai nagy része mégse szemét volt (az más kérdés, h vitázni nem lehetett vele :rolleyes: )
- a legtöbb ember aki mostanában nagyon aktiv hasznos és kevésbé hasznos postok termelésben még csak nem is reggelt ide, mikor õ már rég Japánba ment.
- "ez csak egy szám" emi nála, mig ki nem ment, akkora volt, mint az összes többi fórumozónak együttvéve :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: katzAbban, h Member mehet innen és viheti a haverjait is? :D
majdnem :D

Quote from: LythisEgyébként Boncinak van igaza: "most erre mit mondjak az is igaz, hogy a fórum nem chatszoba, de ennyire kiborulni tõle... most komolyan, mit vannak oda a postszámért? az egy szám, könyörgöm, csak egy szám, és még igazi jelentõsége sincs"
ez most egyszerre két dolognak szól, de mindkettõvel egyetértek. (jaj, a legjobb az volt, amikor msnen valaki kétségbeesetten megkeresett, hogy hova lettek a postjai :D - ennyit arról, hogy senkit se érdekel)

Quote from: Lythisszerintem egyébként azontúl, hogy mostantól ez nem számít a postcountba, semmi nem fog megváltozni.
ha ez se számít, akkor ne számítson más se... eleve postcountnak semmi értelme. kampányolás már megy, ha jól látom itt az aláírásokban és hozzászólásokban... ha elég nagy lesz a felzúdulás, talán meg lesz gyõzhetõ zsozso :D (és vissza lehetne tenni a szredeket az eredeti helyükre :D)

katz: lol...
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Reaper

Quote from: MemberÉn az elnéptelenedést látom lelki szemeim elõtt, hogy az USTEAMbõl kiválik egy rész és USTEAM2006 néven új fórumot hoz létre...

Member: Emberek! Kell nekünk a postcount?
Tömeg:  Nem!
Member: Szükséges, hogy az ifjú tagok hátrányba érezzék magukat?!
Tömeg:  Nem!
Member: Tehát töröljük a postcountot?!
Tömeg:  Nem!... Izé, Igen! Levele! Levele! Levele!



DDDÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJ KJÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚB BICCCCCCCCCCCSSSSSSS
:teccik:

Relunx

Postjaim száma az elmúlt 2 percben: 466...463...mi ez Final Countdown???

Relunx

Lt. Simoan Blarke

Quote from: ReaperDDDÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJ KJÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚB BICCCCCCCCCCCSSSSSSS
:teccik:
pedig igaza van, csak nagyon gyökérül fogalmazta meg :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Reaper

Nee flúúdójj bijáccs

Lythis

Quote from: katzMajd az idõ eldönti, errõl nem nyitunk vitát.
:3x3: ki akar errõl vitázni?
Quote from: katzErrõl most eszembe jutott pár dolog:
- Bonci vhogy minden topicban ott volt, a postjai nagy része mégse szemét volt (az más kérdés, h vitázni nem lehetett vele :rolleyes: )
- a legtöbb ember aki mostanában nagyon aktiv hasznos és kevésbé hasznos postok termelésben még csak nem is reggelt ide, mikor õ már rég Japánba ment.
- "ez csak egy szám" emi nála, mig ki nem ment, akkora volt, mint az összes többi fórumozónak együttvéve :D
õõ.. megint a vita dolog... ebbe nem szólok bele, ti dolgotok, de azért néha kicsit "nagyon figyelembe lett véve" a másik álláspontja
2. akinek nem inge nem veszi magára gondolom
3. és az neked baj?

blarke: (érdekes embereket ismersz..:haha: mondjuk elvben téged sem érdekel, de azért valahogy méretni akarod az aktivitást..) egyszerre 2 dolognak szól? mi az a két dolog?

Lt. Simoan Blarke

#23098
Quote from: ReaperNee flúúdójj bijáccs
látom, jól elvagy... na ez a hozzászólás pl. tipikusan az, amit még én is rühellni tudok ot-ben :rolleyes:

Lythis: aktivitás az azért jó, mert látod, hogy milyen eséllyel fog valaki reagálni még a fórumon. de csak ötlet volt, nekem nem kell aktivitás-mérõ. a két dolog pedig: "fórum-chat vita" és "postcount"...
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Reaper

Quote from: blarkelátom, jól elvagy... na ez a hozzászólás pl. tipikusan az, amit még én is rühellni tudok ot-ben :rolleyes:


Én meg a gecihosszú nickedet ircen, minnyá pofán is rúglak :D