Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Ramiz

#23130
Quote from: kisviragRamiz, azt igérted megosztod honnan van az aláirásod szövege, és én nem emlékszem, hogy azóta elárultad volna, pedig biztos hogy több mint egy napja volt!
Oké. Egy régi Pesti Estben volt hirdetésként leközölve. Sem angolul, sem magyarul nem volt ott semmi. Talán valami titkos kód vagy poén volt?
Közlöm a teljes szöveget:

Pucsö!
Vagé vulqangans ah rei hóv vatlh dej námeö.
Vagh pav poms tIb wa puch. Vatlh ah "ú"
beghs jah. Loé méll ilndabs bal pévli. Vegy
pup nemapá po ghom wa lI ejyo, ach vagh
paqs kov lokü yoú. Wá de chop lö meló.


A számomra legjobban tetszõ részeket (vastag betû) kiollóztam és felírtam mindenhová.
Hát ennyi.

Quote from: kisviragmeg engem az is érdekelne, hogy ez a ugrálo kocsiban ülõ hóbagoly milyen agyszülemény, vagy van e extra utalás benne, vagy csak egyszerüen poénos?
Az a bagoly eredetileg az "ORLY?" értelmének és hangulatának a képi kifejezésére szolgált, aztán, mint Chuck Norris, önálló karriert kezdett befutni a neten. Itt éppen egy pimpmobile-ban lazul, szakszerûen.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Jééé!! Én biztosan nagyon ki/le vagyok maradva, de mi történt a postszámokkal???? :confused: :3x3:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

kisvirag

beletettem az aláirásomba, hogy ne kelljen még sokszor elmondani :D

Ramiz: és mit hirdettek? vagy csak így volt a szöveg?
Én egyébként cigányra tippelnék... de mivel sosem tanultam, nem tom biztosra...

a bagoly meg tudom hogy onnan volt, de nem tudtam, hogy közben komoly karrierrt is befutott :D

ja, és a avatarod Ramiz meg olyan ismerõs... de nem tok rájönni honnan.
meg most jöttem rá, hogy ezt az elõzõ postomban is megkérdezhettem volna már...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Raggie

Quote from: kisviragbeletettem az aláirásomba, hogy ne kelljen még sokszor elmondani :D
Ahha! :zen: Köcc! :merci:

Edit: pont mikor elértem volna a Godlike! ot?? :D :__devil:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: kisviragÉn egyébként cigányra tippelnék... de mivel sosem tanultam, nem tom biztosra...
Biztos, hogy nem... Lapozgattam cigány szótárt, nem ilyen hangzású. Ch-k meg w-k sincsenek benne. Ez vagy halandzsa lehet, vagy egy kitalált nyelv... vagy valami kódolás. Fene tudja. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

HVp213

Quote from: Raggie GordonJééé!! Én biztosan nagyon ki/le vagyok maradva, de mi történt a postszámokkal???? :confused: :3x3:
te beszélsz??? nézd meg az enyim :p
látszik h eddig méböl éltem... VIVA LoLTopic :whoah:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Kvikveg

A "Mit lattal" -> "Milyen animet lattal..." atnevezesre en is leadok 1 szavazatot.

Kerdes: tud valaki jo hangfalat gephez emberi aron?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Itachi

#23137
Quote from: kisviragLOL

ebbõl tanulmányt lehetne írni...
hogyan lássunk olyat is egy hsz-be ami benne sincs.

nekem nincs bajom az újoncokkal. sõt. de többször kértem/ünk bizonyos emberkéket.
minden közösségnek megvan egy írott/íratlan belsõ mûködése. és én ha belecsöppenek egy már meglévõ társaságba, akkor megpróbálom szem elõtt tartani az addig meglévõ dolgokat, és úgy csatlakozni. és ha a közösség tagjai többször figyelmeztetnek, hogy a viselkedésem szerintük nem megfelelõ, megpróbálok változtatni azon. Itt sajnos még a hajlandóságot sem láttam/látom.
Nekem kb felére csappant a post számom, de csöppet nem érdekel.Már jóideje csak a hentai meg a game topicba írok mivel azok közül amik érdekelnek azok egyetlenek ahol tényleg kevés az off meg a sok faxság.Valahogy igaz az amit kisvirág mond.Azt nem mondhatom magamról ,hogy olyan hú de régi tagja vok eme fórumnak, mivel Shock12,Lac,gyroscope,Sky,Zelgadis,Blimp,Zelmor (a matuzsálemeket nem is említem)és még nagyon sok más ember sokkal régebbi tagja ,de újonc sem vagyok, hisz még az itteni meet es társaságnál is régebb óta vok itt.(mikor kezdtem még a régi Lorenor nevemen voltam.)Vannak viszonylag még ma is aktívak, vannak olyanok akik kb ha egy évben 2 szer post olnak.Mostanában ecceûen nincs kedvem post olni mert annyi az off meg a sok értelmetlen baromság, hogy az már fáj.Régen azért ez nem ilyen volt.Komolyan hiányolom azokat az idõket mikor még nem volt ennyi önjelölt idõmilliomos mókamester.Az ugyan tény ,hogy én voltam ezen fórum talán elsõ extrém-post oloja, de aztán Shadowolf & Co. túlszárnyaltak.Hál Istennek idõben megjavultam és azóta ha tehetem minden postom legalább egy mondatos ha nem több.A fórum sokkal többrõl szól mint a post-szám.Én szerencsésnek mondhatom magamat,mivel ezt kis "rásegítéssel:D " idõben észrevettem.Részemrõl meg is szûntethetik az egész számláló-rendszert.
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Mattanja

Quote from: KvikvegKerdes: tud valaki jo hangfalat gephez emberi aron?
Ha 11 000 forint körül jó áron van, akkor ezt javaslom: Logitech X-230. 3 ismerõsömnek (és nekem) van ilyen, eddig nem csalódtak sem õk, sem én.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

RE@L

Quote from: RamizBiztos, hogy nem... Lapozgattam cigány szótárt, nem ilyen hangzású. Ch-k meg w-k sincsenek benne. Ez vagy halandzsa lehet, vagy egy kitalált nyelv... vagy valami kódolás. Fene tudja. :)
Startlap RulZ ^^ :hahaha:

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Lythis

Quote from: White SeeDBoncinak újj képei vannak a galériában!
Megnézni és véleményezni.
(Fõleg hogy jók)
nihontou.interhost.hu volt a cím nem? Erre csak nekem hozza be a default interhost oldalt, vagy másnál is fennáll ez a hiba? (vagy az oldal költözött el, és én vagyok lemaradva?)
 És ha már elérhetetlen oldalak: minitokyo is halott... Meddig tart már nekik az a dög szerverátállás?
Edit: ráadásul utóbbi idõben mintha az usteam is lassabb lenne...

Member

Nekem mükszik. Mondjuk az USTEAM néha tényleg lassul. De jobban zavar, amikor 1 órára le is áll.

kisvirag

hát, mostizé, lehet én értelmeztem rosszul a szöveget, de ez olyan, mintha azt mondaná, kelet=oroszok...
mondjuk azt megértem hogy Kínához nem kéne húzni...

de én azt modnhatom, hogy itthon egyre felkapottabb lett az orosz és a japán. és nem csak azért, mert van egy rakat animefan
hanem gazdasági megfontolásokból is... angol-orosz angol-japán nem csak itthon, de EUban is hamarosan sikeres és menõ nyelvpárosítás lesz szvsz...

a Viktorra meg inkább nem mondok semmit, mert nem akarok munkát adni a modiknak.
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Lythis

#23143
White SeeD, nem kell kiakadni. El kell zárkózni a kelettõl, hiszen ott most potenciálisan hatalmas piacok vannak kialakulóban, és rengeteg lehetõség még kiaknázatlan.. éppen ezért gondolom arra építenek, hogy majd az usa visszabombázza õket a feudalizmusba, és akkor - egyéb lehetõség révén - a nyugattal lehet majd csak kereskedni. És akkor nekünk böszme elõnyünk lesz, mert mi már most nyalunk, és így elõbb leszünk a sorban, mint aki késõbb kezdi... tch... szánalmas imho.
 Egyébként hányingerem van az egésztõl, ami nálunk "politika" címen folyik. Már most van olyan plakát, amit nem engednék kirakni sem, és még 2 hónap van vissza, ha jól tudom. Kiindulva a legutóbbiból, itt megint olyan anyázás, és ujjalmutogatás, meg mûbalhé dömping lesz, hogy Jerry Springer térdencsúszva jön el ideáig, hogy megtudja, hogy mitõl vagyunk ennyivel profibbak, mint a mûsora...

 Edit: kelet azért egyenlõ kb az oroszokkal, mert náluk gyakorlatilag most alakul ki a gazdaság, és rengeteg a lehetõség - persze nyílván van kockázati tényezõ is.
kínához nem kell húzni dolog: õk sem húznak sehova, sõt, lényegében részben õk tartják az USA jelenlegi deficites gazdaságát mg egy-két másik országgal egyetemben. Kínában hatalmas a potenciál, de senki nem hajlandó tudomásul venni. Az egyetlen gond, hogy nagyon maguknakvalók, és még mindíg vannak írdatlan szociális különbségeik. Ebben India mondjuk lazán veri õket, mert ott a települések 80%-ában áram sincs, és a folyóvíz is kimerül a közeli folyóban, mint olyan. A Rhadzsa-k meg Rolls Royce-szal hordatják az elefántsz*rt (nem vicc, van ilyen).

juhúúú már el kellett volna indulnom...:D

Member

Most vagy a viki-viki-viktor jár csukott szemmel, vagy én vagyok a hülye. :3x3:
Most megint jöhetnék az "elfogult" véleményemmel, mely szerint a kelet lehetett volna a legmegfelelõbb államforma, ha az USA nem létezik (meg Sztálin, de ezt most hagyjuk). Egyszerûen nem értem mi a jó az USA seggnyalásában... Egy idõ után minket is kiirtanak, ha másért nem, a hõforrásainkért...

Member

"Mûvészi túlzás" :ejnye:
A Fidesz mindig ilyen demagóg volt, vasra velük!
Amúgy meg figyeli vki az SZDSZ-t? Minden alkalommal csak az egészségüggyel jönnek... Mondjuk igaz, hogy sikerült jó elcseszni (még ha az állapotuk javul is a privatizáció miatt, vszeg drágább lesz és azonnal kiraknak, amint jobb lesz az állapotod).

Pr3d4k1ng

Quote from: White SeeDJah választási kampányról jut eszembe.
Van az a plakát amin van nõ és valami ilyen szöveg: "Az ország 68%a roszabbúl él mint múltkor"
Vasárnap nem tom ki nézi hetihetest, szal ott az egyik kedvenc téma volt ez. És végûl arra jutottak mit én. Mért kell mondani az embereknek hogy roszabbúl élnek mint ezelõtt? Most avgy olyan ostobák hogy nem vették észre, vagy simán nem élnek roszabbúl. Gondolom nézték a fideszesek is.
Tegnap láttam az újj plakátot:
kép marad, a 68% is csak szöveg változik: "gázáremelés, hát ezt jól megcsinálták"
Hangosan elkezdtem röhögni a buszon és mindeni csak bámúlt. Tényleg ennyire birkák az emberek, hogy ilyet nem evsznek észre?
Amúgy 68%? ezt van olyan idióta aki beveszi?!
Miért arra mit mondasz , hogy a Fiszed azt aztmonta ,hogy Nácista szöveggekel jön. Kérdem én Hitler elött hány ember mondott olyankat??? Megszémolhatalan , áááááá továbra is csak azt tudom mondani ,hogy a politika undoritó világ . Egyik plitikus hülyébb a másiknál (Lythis emlészet a storyra amit meséltem ugye)
Edit:
Quote from: Lythisjuhúúú már el kellett volna indulnom...
TAKARODJ!!!!!! :D :D :D

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Member

Quote from: White SeeDMég taglalta hogy vad kapitalizmus van az országban és meg kell fékezni, és legyen szerény magyar szolidalitás...
:wtf: Egymást kizáró dolgokkat mondani nem bölcsre vall. Még egy hasonlóság Viktor és Hitler között. :D

kisvirag

Quote from: White SeeDAmúgy 68%? ezt van olyan idióta aki beveszi?!
Ennél jobban csak a szomorú képû nénikét birom a 109%al drágult a szívgyógyszerem felirattal....
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Member

Nesztek, ha hányni akartok :D:
http://www.fidesz.hu/multimedia
KISVIRAG: :lol: Az tényleg nagyon kemény! :D

Kuroi Tenshi

Hoy, visszatértem!

A T-com meg dögöljön meg :__devil:
megint jópár napig nem volt netem..
visszaolvasni valahogy nincs kedvem ezt a jópár oldalt :o

Kuroi Tenshi

Jesszusom, mi történt?
400 postra amortizálódtam?
És mi ez a sok félmûvelt politizálás itt? (bocs, tanultatok politológiát? magyar gazdaságtörténetet? gazdaságpolitikát? Mert azok alapján, amiket it irogattok, nem úgy tûnik, mintha értenétek valamit is hozzá)
Egyáltalán jó helyen járok? :confused:

Kazenokizu

Quote from: kisviragEnnél jobban csak a szomorú képû nénikét birom a 109%al drágult a szívgyógyszerem felirattal....
Az még annyira nem is gáz, tényleg van olyan gyógyszer, ami a duplájánál is többre drágult... :ejnye: (Legalább ebben van némi igazság is, ha már a többiben nem sok... :D)

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Member

Kuro Tesnhi megint megmondja a frankót. :o
Jövõre lesz szociálpolitikám (úgysem vesznek fel japánra...), az szubsztituálja vmelyest?

Pr3d4k1ng

#23154
Mibõláll a politika és a válalsztási kampáynok??
Ki tud jobban kamuzni a másiknál.
Én ezzel a témát befejezem .

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Itachi

Egyik kedvenc plakát csúfolásom; "70 % al kevesebb heccsát...Rosszabbul CS zek mint 4 éve.." :DDDDDDDD
Ezen feküdtem:D
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

kisvirag

Én láttam mán dinósat is: rosszabbul élünk, mint 65 millió éve.... :D

egyébként kéne nekik egy jó marketingmenedzser, ami mind a két félnek elmagyarázza, hogy a negatív kampány nem jó.
Illetve, hogy egy bizonyos fokig meg jó meg mûködik, de van egy határ, ahol az ellenkezõjét éri el, mint amit szándékoznak. na most a mi politikusaink, és itt sajnos oldaltól függetlenül kell beszélnem, átlépték a határt.

Az SZDSZnek legalább néhány plakátja normális. legalábbis õk nem a múlt miatt anyáznak, hanem a jövõre próbálnak koncentrálni. nekik kicsit értelmesebb kampányfõnökük van....
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Kuroi Tenshi

Miért van 401-ben korrlátozva a post-számom?

Talán az OT már nem számít bele a post-countba?

Na de most komolyan, mi ez az érzelmi politizálás itt? Máskor oly szépen el tudtuk kerülni  témát, most viszont itt nyomjátok a demagóg mszp-propagandát.

Most talán vonatkoztassatok el a kampánytól, és gondoljatok bele az ország gazdasági helyzetébe. Tudom, hogy nem vagytok közgazdászok, de talán az, hogy sorra kapjuk a figyelmeztetéseket és a hitel-leminõsítéseket, újra nõ az adósságállomány, romlanak a makro-mutatók, újra és egyre erõteljesebben nõ a munkanélküliség, hitelbõl történnek a beruházások, valamint ennek tetejébe a "független" KSH kozmetikázta az adatokat, a kormány pedig csûri-csavarja a gazdasági mutatók nemzetközileg elfogadott definícióit, hogy ezt a borzalmas, koncepciótlan gazdaságpolitikát (van egyáltalán? Inkább csak sodródás tapasztalhátó) valahogy jobb színben tüntesse fel, talán ez azért egy átlagembernek is mond valamit...

Member

De liberálisra nem szavaznék, akkor meg fõleg elszabadulna a vadkapitalizmus. - -
Mondjuk mind a 4 nagyobb párt az õrületbe kerget néha...

Itachi

Quote from: Kuro_TenshiMiért van 401-ben korrlátozva a post-számom?

Talán az OT már nem számít bele a post-countba?

Na de most komolyan, mi ez az érzelmi politizálás itt? Máskor oly szépen el tudtuk kerülni  témát, most viszont itt nyomjátok a demagóg mszp-propagandát.

Most talán vonatkoztassatok el a kampánytól, és gondoljatok bele az ország gazdasági helyzetébe. Tudom, hogy nem vagytok közgazdászok, de talán az, hogy sorra kapjuk a figyelmeztetéseket és a hitel-leminõsítéseket, újra nõ az adósságállomány, romlanak a makro-mutatók, újra és egyre erõteljesebben nõ a munkanélküliség, hitelbõl történnek a beruházások, valamint ennek tetejébe a "független" KSH kozmetikázta az adatokat, a kormány pedig csûri-csavarja a gazdasági mutatók nemzetközileg elfogadott definícióit, hogy ezt a borzalmas, koncepciótlan gazdaságpolitikát (van egyáltalán? Inkább csak sodródás tapasztalhátó) valahogy jobb színben tüntesse fel, talán ez azért egy átlagembernek is mond valamit...
Senki nem nyomat semmit.Az viszont igaz, hogy a fidesznek ritka szar a marketingmenedzsere,Az SZDSZ é pl. jó az MSZP é meg olyan semmilyen.Ettõl függetlenül mind a 3 párt egy kalap szar.
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"