Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Member

Quote from: katzNem tudom mért mész el innen, de Köszönöm! BTW Membert nem akarod magaddal vinni?
HA erre most normálisan reagálnék, 3 hétre letiltanának obszén vulgáris beszéd miatt... Egyáltalán kinek képzeled magad, hogy megköszönöd vkinek, hogy távozott, meg még megkéred, hogy vigyen mást is magával? :confused:

sirtomi

Quote from: katzNem tudom mért mész el innen, de Köszönöm! BTW Membert nem akarod magaddal vinni?
Ez egy kicsit erõs! Nekem nincs semmi bajom blarkeal és Memberrel sem. Néha kicsit sokat postolnak, de legfeljebb nem olvasom el :D

Ramiz

Quote from: sirtomiEz egy kicsit erõs! Nekem nincs semmi bajom blarkeal és Memberrel sem. Néha kicsit sokat postolnak, de legfeljebb nem olvasom el :D
Nálad is ignore-on vannak? :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sirtomi

Quote from: RamizNálad is ignore-on vannak? :D
Nem. Akkor nem is tudnám mennyit írogatnak :D

Member

Ignore-t csak a gyáva ember használ. :ejnye: Problémák elõl nem elbújni, velük szembenézni! [COLOR="PaleTurquoise"]Amúgy nem vagyok egy gyenge "probléma", ha valaki a napokban meg akarna ölni.[/COLOR]

Ramiz

Quote from: sirtomiNem. Akkor nem is tudnám mennyit írogatnak :D
De igen, ilyet látsz az adott hozzászólásoknál: "This message is hidden because Member is on your ignore list." Csak akkor látod, ha valaki beidézi.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sirtomi

Quote from: RamizDe igen, ilyet látsz az adott hozzászólásoknál: "This message is hidden because Member is on your ignore list." Csak akkor látod, ha valaki beidézi.
Ezt nem tudtam.
Ebbõl látszik, hogy nálam senki sincs ignore listán... még! :)

Kuroi Tenshi

Quote from: sirtomiEbbõl látszik, hogy nálam senki sincs ignore listán... még! :)
Nálam sincs. Sztem teljesen felesleges dolog.
Amolyan strucc-hozzáállás...

Quote from: ShiroiÓ, elnézést a tompaságomért... Lenne még egy hülye kérdésem: mire volt jó ez a szöveg, amit neki írtál?
Csak. Most mit zavarja az, hogy erre is van nap? Ezek a napok arra lennének, hogy eszünkbe juttassanak és elgondolkoztassanak minket fontos eseményeken és jelenségeken. Sajnos jelentésük gyakran elhomályosul (pl nõnap eredetileg nõk alacsony bére és monoton, embertelen munkája ellen volt), meg az emberek nagyrésze nem gondolkozik el ezeken eléggé, mert ebben a világban nem érdem a saját gondolat; de legalább addig, amíg meghallja, hogy pl Föld Napja vagy Környezetvédelem Napja van, abban a néhány másodperctöredékben eszébe ötlik, hogy mi is ez, valamint, hogy mit jelent ez neki és mit tesz érte.
Szvsz.
L&P

Fazék

Quote from: Kuro_TenshiNálam sincs. Sztem teljesen felesleges dolog.
Amolyan strucc-hozzáállás...
aha. akkor te szeretsz értelmetlen vitákba keveredni vagy nagyon jó önuralmad van és ellépsz mellettük. én egyikkel se rendelkezem, elõbb vagy utóbb, de idegességemben fölveszem a kesztyût és ezért inkább az ignore-t használom. azért járok ide, hogy jól érezzem magam. gyengeség? idegkímélés szimplán. sztem.

sirtomi

Quote from: Kuro_TenshiCsak. Most mit zavarja az, hogy erre is van nap? Ezek a napok arra lennének, hogy eszünkbe juttassanak és elgondolkoztassanak minket fontos eseményeken és jelenségeken. Sajnos jelentésük gyakran elhomályosul (pl nõnap eredetileg nõk alacsony bére és monoton, embertelen munkája ellen volt), meg az emberek nagyrésze nem gondolkozik el ezeken eléggé, mert ebben a világban nem érdem a saját gondolat; de legalább addig, amíg meghallja, hogy pl Föld Napja vagy Környezetvédelem Napja van, abban a néhány másodperctöredékben eszébe ötlik, hogy mi is ez, valamint, hogy mit jelent ez neki és mit tesz érte.
Szvsz.
L&P
Nõnapot elég sokan szocialista ünnepnek tartják szerintem. Lehet hogy ezért kezd háttérbe szorulni. Szerintem jó dolog és szimpatikusabb nekem, mint pl a Valentin nap. De mindenki azt és úgy ünnepli ahogy akarja ):

Kuroi Tenshi

Quote from: Fazékaha. akkor te szeretsz értelmetlen vitákba keveredni vagy nagyon jó önuralmad van és ellépsz mellettük. én egyikkel se rendelkezem, elõbb vagy utóbb, de idegességemben fölveszem a kesztyût és ezért inkább az ignore-t használom. azért járok ide, hogy jól érezzem magam. gyengeség? idegkímélés szimplán. sztem.

"van benne ráció", ahogy egy régi harverom szokta mondani.

Ami nem érdekel, azt nem olvasom el.
Néhány post bennem is felviszi a pumpát, de utána megpróbálok higgadtabban válaszolni (nekem se mindig sikerül). Vagy inkább egy ideig nem is válaszolok, valahol gyorsan levezetem a feszültséget, vagy mással foglalom el magam, majd késõbb írok.

Member

Az Ingorre már azért is hülyeség, mert lehet, hogy az illetõ egy másik vitában veled értene egyet. Nincsenek örök ellentétek...
Ünnepek terén mindenki azt ünnepli meg, amit akar, és azon az oldalon ad igazságot a történelemben, amelyik szimpatikusabb neki...

Ramiz

Quote from: Kuro_TenshiNéhány post bennem is felviszi a pumpát, de utána megpróbálok higgadtabban válaszolni (nekem se mindig sikerül). Vagy inkább egy ideig nem is válaszolok, valahol gyorsan levezetem a feszültséget, vagy mással foglalom el magam, majd késõbb írok.
Nem éri meg... Épp elég vacakság idegesít ahhoz, hogy megkíméljem magam attól, amitõl ilyen egyszerûen meg tudom. Igaza van Zolinak szerintem. Én nem tartanám sértõnek, ha valaki ignorra rakna engem. Nem bírja a stílusomat vagy idegesíti a véleményem, elfogadom.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Zanador

#23383
Részemrõl már el is felejtettem, hogy ilyen is van, hogy ignore. Még sose használtam, és igy belegondolva el se tudom képzelni, hogy hány embernél lehetek listán. :rolleyes:
Megértek mindenkit, aki használja, mert máshol én is szoktam, de itt pl azért vagyok, hogy különbözõ témákban meghallgassam az egybegyûltek véleményét. Természetesen, mint mindenben, itt is jól akarom magam érezni, de megtalálom a módját általában, hogy az esetleges negativabb dolgokon is tudjak nevetni. (ez a kettõ együtt a fõ életelveim között van, úgyhogy egész jól begyakoroltam már :D )
De tényleg, itt ignore helyett nem túl szélsõséges esetekben mehet egy minusz rep is a másiknak, azt is talán észreveszi...

A különbözõ kinevezett napokkal meg nálam az a helyzet, hogy általában csak tudomásul veszem, hogy vannak. Ezt a környezeteben (remélem) mindenki elfogadja, és tényleg csak 1-2 kivételes esetben foglalkozok vele. A születés és névnapokat meg még a csalátodon belül se tudom, úgyhogy ilyen téren is jól el tudnám magam ásni... Amúgy meg, pl a nõnap az nem tudom miért extra, pláne ahogy reklámozzák. Szerencsére még tényleg jobb egy fokkal mint a valentin nap. Na az idegesit, és nem azért, mert nincs kivel ünnepelni, hanem azért, mert ha lenne kivel, akkor szeritem az egész év az övé, nem csak 1 nap.. én már csak ilyen hülye maradok...
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

Member

Quote from: ZanadorDe tényleg, itt ignore helyett nem túl szélsõséges esetekben mehet egy minusz rep is a másiknak, azt is talán észreveszi...
De túl sok negatív rep után nem áll le a postolási lehetõség véletlenül? :rolleyes:

roderick

Quote from: MemberDe túl sok negatív rep után nem áll le a postolási lehetõség véletlenül? :rolleyes:
Én úgy tudom ez az opció nincs bekapcsolva, de van ilyen beállítási lehetõség is. Mondjuk szerintem elég náci dolog.
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Fazék

Quote from: roderickÉn úgy tudom ez az opció nincs bekapcsolva, de van ilyen beállítási lehetõség is. Mondjuk szerintem elég náci dolog.
az tényleg elég durva lenne már, de én amúgy se szeretek negatív rep-et osztani, mert az csak a konfliktusok elmélyítéséhez vezet sztem. talán ha egy negatív rep-et osztottam ki eddig és azt is megbántam. hülyén hangzik, de negatív rep, csak további negatív rep-et szül... vagyis össze-vissza fogják osztogatni egymásnak az emberek, már csak bosszúból is így tippre... az ignore tényleg strucc-szerû megoldásnak tûnhet, de legalább valószínûtlenebb a helyzet elmérgesedése

Fazék

Hull a pelyhes fehér hó... /censored/

sirtomi

Quote from: FazékHull a pelyhes fehér hó... /censored/
Itt már nem. Majd jön az esõ, ha már mediterrán hangulat :)

Kuroi Tenshi

Negatív repet én se osztogatok. 1-et adtam eddig összesen, de akkor valaki folyamatosan nagy hülyeségeket írt. PM-figyelmeztetés szerintem korrektebb megoldás

Ready2

Quote from: FazékHull a pelyhes fehér hó... /censored/

haha mar megint esik a ho? kivancsi vagyok ide eljon-e :)

edit: asdf most jutott eszembe akkor megint takarithatom az autot grrr

Pr3d4k1ng

Szomszéd az most nagyban lapátolja a havat a kocsijáról, én meg nagyban a meleg lakásban, szépen mosolyogva NAGYOTT RÖHÖGÖKK :hahaha:
Legszebb öröm a káröröm. :D

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

SaiyaGin

Quote from: sirtomiItt már nem. Majd jön az esõ, ha már mediterrán hangulat :)

Mázlista! Nekem hazafelé végig az arcomba fújta a szél a havat. :mad:

Zanador

Quote from: PredakingSzomszéd az most nagyban lapátolja a havat a kocsijáról, én meg nagyban a meleg lakásban, szépen mosolyogva NAGYOTT RÖHÖGÖKK :hahaha:
Legszebb öröm a káröröm. :D
Mert nincs benne semmi irigység....
Én is egy jól fûtött szobából nézem a havazást, miután sikerült jól megfáznom az elõzõ napokban. :\
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

Rounin

Valaki beidézné Ramiz utolsó két oldali postjait? Most lusta vagyok az ignore-listig elballagni :__devil: :hehe:

Kuroi Tenshi

Engem nem zavarna annyira, ha a kocsimról kéne lapátolnom a havat... csak hát se kocsim, se jogsim. ma is órám lesz meg utána próba. Cipelhetek magammal füzeteket, gitárt, effekteket, szóval megint tizen-kiló lesz nálam :__devil:

Egy percet kellett néznem Zanador locationjét, hogy rájöjjek honnan ismerõs, de már meg van. :D
New, how do you own the world,
how do you own disorder?
Now, somewhere between the sacred silence,
sacred silence and sleep...
Some-where...
between the sacred silence and sleep.
Disorder.
Disorder.
Diso-o-order
Na, még a memóriám is mûködik ^^"

Mattanja

Quote from: Kuro_TenshiEgy percet kellett néznem Zanador locationjét, hogy rájöjjek honnan ismerõs, de már meg van. :D
New, how do you own the world,
how do you own disorder?
Now, somewhere between the sacred silence,
sacred silence and sleep...
Some-where...
between the sacred silence and sleep.
Disorder.
Disorder.
Diso-o-order
Na, még a memóriám is mûködik ^^"
Toxicity album ... *sóhaj* de régen volt, hogy azt hallgattam...
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Zanador

Nálam idõnként elõkerül, és tényleg onnan van a location. Grat a megfigyeléshez. :)
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

kikuchiyo

Aki még szeretne jegyet rendelni a vasárnapi Akirára, az gyorsan tegye, mert már nincs sok hely (hetedik sor széle, ötödik sor széle, második sor széle). >_<
Failure is the default option

Fazék

Quote from: kikuchiyoAki még szeretne jegyet rendelni a vasárnapi Akirára, az gyorsan tegye, mert már nincs sok hely (hetedik sor széle, ötödik sor széle, második sor széle). >_<
valamivel speciálisabb a premierelõadás mint a többi? :confused: