Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Yakumo

Quote from: RageBeen there, done that.
Egy hullával több. Sebaj. :muhahah:

Rounin

Quote from: LythisThat takes away some of the moisture so be sure not to overdo t3h toastin' part.. j00 should also put them outside a bit because the moisture will make sure their skin isn't as dry after you've toasted them....
(btw: d0 j00 7h|nk |'d 807h3r wr|7|n' |f j00 d|dn'7 |_|nd3r574nd? ...5h335h...84k4...:D)
 Jah, egyébként jóreggelt fórum!!^^

Majd a rutin kisegít :__devil:

Huh.. hazaértem tegnap 14:45-kor, aludtam már 14:55-kor, és most keltem fel 5 perce cirka... Kicsit sokat aludtam imho :S Na most jön egy 12 órás mûszak és pfejj... no prob. Persze megint egy megszegett ígérettel lettem gazdagabb. Egyesek tényleg nem fogják fel, hogy ettõl mennyire :morci: leszek? :confused:

Lythis

Quote from: RouninMajd a rutin kisegít :__devil:

Huh.. hazaértem tegnap 14:45-kor, aludtam már 14:55-kor, és most keltem fel 5 perce cirka... Kicsit sokat aludtam imho :S Na most jön egy 12 órás mûszak és pfejj... no prob. Persze megint egy megszegett ígérettel lettem gazdagabb. Egyesek tényleg nem fogják fel, hogy ettõl mennyire :morci: leszek? :confused:
:lol: a rutin...:lul::muhahah:

nyugi, velem is elõfordul ez az alvásdömping.. azért van, mert kezded úgy élni az életed, mint én (nem alszol:ejnye: ):D

Megszegett ígéret?? o.0 |5 7|-||5 480|_|7 73|-| 4f73|2|\|00|\| 57|_|ffz? j00 54||> j00 w0|\|'7 90, 45 f4|2 45 | |23[411

Xipe

Quote from: RageBeen there, done that.

wonderful, a new name for my list.
and it is a very short list.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: RamizAkartam adni egy negatív repet Xipének, kíváncsi voltam, hogy kitalálja-e, ki vagyok, de sajnos nem tudok. Esetleg valaki megcsinálja helyettem? :angyali:

sorfoltokrol konyu lett volna felismerni.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: White SeeDNah, nõnap.
Ugye volt. Nekem 4 személyre kell vásárolnom. Ebbõl 1 öreg, 1 gyerek, 2 középkorú hölgyemény.
Gondolkodtam mit vegyek, csoki vagy virág. Mivel mindkettõre nem telik gondoltam kapnak virágot, olcsóban kijövök.
Bemegyek a boltba. Nézelõdöm. Alapvetõ tulajdonságom, hogy én a növényeket is élõnek tekintem és valahogy morbidnak találom a döglött levágott virágokat. Ez olyan mintha nekem valaki egy döglött hörcsögöt vett volna... (Tudom én vagyok a pszicho de ez van:D)
Szal ezért nem szeretem az ilyen ünnepeket mint karácsony, nõnap, mert nem értem miért örül bárki annak is ha egy döglött élõlény tkap.
Úgyhogy maradnak a cserepes élõ növények.
Nézelõdök, valami olcsót kéne... Hamar ráis találok ilyen törperózsára. Az egész cuccos nincsen 10cm cseréppel együtt ami 4cm.. Hát meg sem nézem az árat, válogatok ilyen kisebb növényekbõl. Gondolom max 100-as darabja. Hisz egy nagy vágott rózsa is 200Ft...
Megyek fizetek... Ott derül ki hogy egy olyan kicsi vacak 500-700 között volt.. Király, otthagytam a boltban 2400 pénzt.. 4db 5-6cm-s növényért...
Baszus, ha mit tom én bonsai vagy valami lett volna megértem, de nyomi törperózsáért ennyit elkérni pofátlanság!!!
Igaz a sikerem nem maradt el...

nonap,valentin nap,karacsony es hasonlo unnepek alkalmaval minden viragnak rogton haromszorosat kerik el.
_(๏̯͡๏)_

Lythis

Quote from: White SeeDNah, nõnap.
Ugye volt. Nekem 4 személyre kell vásárolnom. Ebbõl 1 öreg, 1 gyerek, 2 középkorú hölgyemény.
Gondolkodtam mit vegyek, csoki vagy virág. Mivel mindkettõre nem telik gondoltam kapnak virágot, olcsóban kijövök.
Bemegyek a boltba. Nézelõdöm. Alapvetõ tulajdonságom, hogy én a növényeket is élõnek tekintem és valahogy morbidnak találom a döglött levágott virágokat. Ez olyan mintha nekem valaki egy döglött hörcsögöt vett volna... (Tudom én vagyok a pszicho de ez van:D)
Szal ezért nem szeretem az ilyen ünnepeket mint karácsony, nõnap, mert nem értem miért örül bárki annak is ha egy döglött élõlény tkap.
Úgyhogy maradnak a cserepes élõ növények.
Nézelõdök, valami olcsót kéne... Hamar ráis találok ilyen törperózsára. Az egész cuccos nincsen 10cm cseréppel együtt ami 4cm.. Hát meg sem nézem az árat, válogatok ilyen kisebb növényekbõl. Gondolom max 100-as darabja. Hisz egy nagy vágott rózsa is 200Ft...
Megyek fizetek... Ott derül ki hogy egy olyan kicsi vacak 500-700 között volt.. Király, otthagytam a boltban 2400 pénzt.. 4db 5-6cm-s növényért...
Baszus, ha mit tom én bonsai vagy valami lett volna megértem, de nyomi törperózsáért ennyit elkérni pofátlanság!!!
Igaz a sikerem nem maradt el...
Vettél már ballagási csokrot?:D

SaiyaGin

Quote from: White SeeDNem, oda is cserepes növényt fogok venni:D

Téged se hívlak meg a ballagásomra. ;)

Rounin

Quote from: Lythis:lol: a rutin...:lul::muhahah:

nyugi, velem is elõfordul ez az alvásdömping.. azért van, mert kezded úgy élni az életed, mint én (nem alszol:ejnye: ):D

Kezdem???? Hádelol.... ez nálam megszokott dolog :P

QuoteMegszegett ígéret?? o.0 |5 7|-||5 480|_|7 73|-| 4f73|2|\|00|\| 57|_|ffz? j00 54||> j00 w0|\|'7 90, 45 f4|2 45 | |23[411

j34h 8|_|7 !7 w45 4 |\/|!5|_||\||>3r574|\||>!|\|6... 3v3|2y7h!|\|6'5 f!|\|3...

kisvirag

Quote from: White SeeDNah vége a csillagkapunak.
Ahogy elnéztem ez az utolsó rész:(

április 2-án indul a 9. évad a TV2n
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

kisvirag

Quote from: White SeeDRemek.
Kiváncsi vagyok mit találnak ki.
Anubisznak konyec, Jaffák szabadok. Goauduralomnak vége...
Jah és a replikátoroknak is konyec:)

ááá, a fekete leves még csak ezütán jön :nagyongonoszanvigyorgó smiley :D
külföldi TV csatornákon a héten lesz a 9. évadzáró rész, én 18-ig láttam

ha türelmetlen vagy, ajánlom figyelmedbe : //www.csillagkapu.hu
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Rounin

Omg, Xipe RO-zik? Kíváncsi vagyok mit szól a nyuszifülek, cicafülek, virágocskák és egyebek láttán. Majd leülök elé rózsaszín, lófarkas kis assámmal, hatalmas rózsaszín masniban :haha: Szerintem utána állandó ok célpont lennék nála ^^

Kvikveg

Quote from: blarkeezt nem tudom, hogy csináltad. nekem 98-at kéthavonta újra kellett telepítenem (minden második alkalommal formatcével), az ME-t 3 hónap után apám force update-elte ikszpére. amióta ikszpé van, nem láttam kékhalált.^^

...
Mit csinaltok ti a winnel, nekem az eletben soha nem kellett ujratelepitenem ugyanarra a hardverre. :confused:
Kek halal volt, de nem kell egy kezem osszes ujja megszamolni, hogy hanyszor, es mindig vmi dili jatek szivatta ki.
Az viszont idegesit, hogy Explorerem elszall, ha win media playerrel akar lejatszani valamit. Azert ennyire nem kene zokon vennie. (playert egyik kodekpack kicsit megingatta)

Hattyudal. Hm. Eloszor latok vkit igy tavozni, es asszem eloszor nezek meredt szemekkel katz postjara. (Es nem csak azert, mert Membernek es blarkenak pl. semmi koze egymashoz.)

Nonap:
ma voltam 12-22 oraig Nonapi focimeccsen. Vicces volt. 8 csapat jatszott, minenhol 2 no minimum, egynek palyan kellett lennie. Nalunk eloszor meg voltunk 5+1en jatszani egy cserevel, aztan mar csak 4+1en, 0 cserevel (2 tag kapitulalt)... De nem lettunk utolsok - kesz csoda, tekintve, hogy soha nem fociztunk egyutt, par tag kisse tulkoros/sport billentyunyomkodasban merul ki. Es kapus voltam, hehe. Sosem voltam meg kapus. Szoval kaosz volt a tetofokon.:hahaha:
De nagy szurkolast es tapsot kaptunk a tobbiektol, par vedesem utan es amikor mar csere nelkul, 5en voltunk palyan allandoan. :)
Ez utobbi esetben vicces volt, amikor a masik csapat szamozott egyenmezben jott, mi meg a (szerintem) tre uj ceges poloinkban, ok cserelgettek eleg sokat mi semmit, es igy is 3-3 lett (Utolso percekben varrtak be 2 golt, fene...), aztan buntetokkel dontottunk. Izgalmas volt, foleg, hogy en alltam a kapuban, es raadasul a 3bol egyet en lottem (volna) be. Kicsin mulott csak. Ilyen se sokszor van, hogy a kapus lo kapura... :) Az elsot kifogtam, az elsot kifogtam:whoah:  Egy lany meg ugy mellelotte, hogy az csak na. Es igy nyertunk. Es ez kiraly volt! Vegre! :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Xipe

Quote from: RouninOmg, Xipe RO-zik? Kíváncsi vagyok mit szól a nyuszifülek, cicafülek, virágocskák és egyebek láttán. Majd leülök elé rózsaszín, lófarkas kis assámmal, hatalmas rózsaszín masniban :haha: Szerintem utána állandó ok célpont lennék nála ^^

ezen mi akkora Omg?
mondtam hogy kiprobalom a jatekot, de volt eleg dolgom a Lineage 2-vel.
most hogy bezartuk a szervert gondoltam itt az ideje kiprobalni milyen.
Shiroi volt olyan kedves elvitt gyakni egy picit.
meg meg kell szoknom es tanulnom mi hol van, de szerintem majdd megszokjatok hogy allandoan titeket kergetlek.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipeezen mi akkora Omg?
mondtam hogy kiprobalom a jatekot, de volt eleg dolgom a Lineage 2-vel.
most hogy bezartuk a szervert gondoltam itt az ideje kiprobalni milyen.
Shiroi volt olyan kedves elvitt gyakni egy picit.
meg meg kell szoknom es tanulnom mi hol van, de szerintem majdd megszokjatok hogy allandoan titeket kergetlek.

Csak a Ro olyan cute :p Amúgy akkor üdvözöllek minálunk. Ha Shiroi nem elérhetõ, és valami kérdésed, egyéb ilyesmid van, nyugodtan megkeresheted Ramien-t és Ramiera-t. Elég segítõkészek szoktak lenni =]

Member

Quote from: KvikvegMit csinaltok ti a winnel, nekem az eletben soha nem kellett ujratelepitenem ugyanarra a hardverre. :confused:
Kek halal volt, de nem kell egy kezem osszes ujja megszamolni, hogy hanyszor, es mindig vmi dili jatek szivatta ki.
Az viszont idegesit, hogy Explorerem elszall, ha win media playerrel akar lejatszani valamit. Azert ennyire nem kene zokon vennie. (playert egyik kodekpack kicsit megingatta)
Ez annak a jele, hogy már kezd behülyülni szegény... Nekem 2 hónap után azt játsza, hogy bonyolultabb mûveletek után újraindítás nélkül nem hajlandó kilépni a Windowsból... Ez azért is jó, mert a házam auto-kikapcsol ekkor, és én csak kinyomom a monitor, meg a hangfalat és elmegyek mást csinálni, erre visszatérek tíz perc múlva és még mindig zúg a venti...

JÚESZTÍMÉK elmentek tízóraizni? ... :)

SaiyaGin

Szerintetek az normális, hogy bemásoltam Ramiz aláírását a :G-ba, és nem talált semmit? :rotflol:

Member

Quote from: SaiyaGinSzerintetek az normális, hogy bemásoltam Ramiz aláírását a :G-ba, és nem talált semmit? :rotflol:
Igen, mert a google bejegyzések alapján keres, nem pedig a honlapokon található szövegek szerint, sõt, nem is kulcsszavakkal... Ha Ramiz aláírása nincs benne az adatbázisban, az nem a véletlen mûve! :D

Itachi

Öm, itt még senki nem próbálta a Silkroad Online t???Úgy emléxem vki jáccot vlele.nekem edig nagyon bejön.Vélemény?:confused:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Itachi

Quote from: White SeeDLinkeke? És nyomban lesz véleméynem. Eddig egy magyar fórumot találtam ahol egész szép képek vannak. És kezd érdekelni a dolog:)

(Magyar szerver ha van)
Nincs magayar server.Ez egy koreai MMORPG, nagyon szép grafikával(kb. Guild wars szintû) és ingyenes. Innen letölthetõ a kliens; //www.silkroadonline.net
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Xipe

Quote from: RouninCsak a Ro olyan cute :p Amúgy akkor üdvözöllek minálunk. Ha Shiroi nem elérhetõ, és valami kérdésed, egyéb ilyesmid van, nyugodtan megkeresheted Ramien-t és Ramiera-t. Elég segítõkészek szoktak lenni =]

hat akinek szuksege lesz a Bootsmithermre az minel elobb jojjon segiteni.
_(๏̯͡๏)_

Fazék

Miért!?! Miért törlik mindenhol az acc-jaimat?? Most pl ADC-n szûntem meg létezni, csak azért mert nem néztem arra, immár 3-4 hónapja. Miért fájt nekik, hogy volt egy user, akinek volt egy 1.3-as ratio-ja, és tartott egy "kis" kihagyást az oldal használatában?? Egyszerûen nem értem miért kell a régi hozzáféréseket törölni, most kezdhetem ott is majd a nulláról...  :hogyaza: :bruhuhu:

Kvikveg

Quote from: MemberEz annak a jele, hogy már kezd behülyülni szegény... Nekem 2 hónap után azt játsza, hogy bonyolultabb mûveletek után újraindítás nélkül nem hajlandó kilépni a Windowsból... Ez azért is jó, mert a házam auto-kikapcsol ekkor, és én csak kinyomom a monitor, meg a hangfalat és elmegyek mást csinálni, erre visszatérek tíz perc múlva és még mindig zúg a venti...

JÚESZTÍMÉK elmentek tízóraizni? ... :)
Eddig csak ez nyuvasztja, es csak ie-t es konzekvensen. Es a pack okozta trivialisan. Semmi mas nem akad. De nem is telepitek mindent valogatas nelkul... Es kiepitett vedelmi vonalaim (remelem) kifognak a virusokon. :) Ja es szerintem kb evekben merheto, hogy mikor raktam fel. Szoval nem 2 honapja megy...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: FazékMiért!?! Miért törlik mindenhol az acc-jaimat?? Most pl ADC-n szûntem meg létezni, csak azért mert nem néztem arra, immár 3-4 hónapja. Miért fájt nekik, hogy volt egy user, akinek volt egy 1.3-as ratio-ja, és tartott egy "kis" kihagyást az oldal használatában?? Egyszerûen nem értem miért kell a régi hozzáféréseket törölni, most kezdhetem ott is majd a nulláról...  :hogyaza: :bruhuhu:
Nekem is tele van már a hócipõm a torrentoldalakkal... annyira fos ez az egész rendszer, hogy szörnyû! Vagy lesz valami nagy "forradalom" elõbb-utóbb, vagy össze fognak omolni... Például a ratiohoz ragaszkodás: mikor értik meg, hogy egyszerûen nem az határozza meg a ratio méretét, hogy az illetõ mennyit oszt vissza, hanem hogy milyen gyors a netje? Akinek gyors, az lerántja az új cuccokat, aztán visszaoszt boldogan. Akinek lassú, az mire leszedi a cuccot, már nem tudja kinek visszaosztani. Egyetlen kiút van a ratio megtartása mellett: új tagok toborzása nagy számban. Mert az új tagoknak a régi torrentek is "újak", és így a lassabb netûek is vissza tudnak osztani. Illetve szükséges az is, hogy a ratio ne csökkenjen "rendesen", hanem csak az átlagos seeder/leecher aránnyal leosztva. Például az FSS-en ötször annyi seeder van átlagban, mint leecher. Akkor nyilván lehetetlen, hogy mindenki kihozzon egy 1-es körüli átlagot! Arról nem is beszélve, hogy csak kivételezettek tölhetnek fel, akiknek már száz felett járhat a ratio-juk. De cserébe soksok embernek 1 alatt lesz, ez matematikai kényszer! És akkor még parázzon az ember, hogy bannolják-e vagy sem... röhej...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

RE@L

Pontosan, ezért mûködik ADC is úgy hogy kellenek a leecherek akiket lehet "banolni" mert különben senkinek sem lenne 1 es ratio-ja vagy magasabb, viszont így tudják ösztönözni a feltöltést is. Amúgy ADC-re nyugodtan vissza lehet regizni más ip-rõl, aztán meg régirõl is megy. Btw a mostani accom tartott ki eddig a legtovább :) 37G Letöltés és 17G upload van mögötte (igaz ez nemjó arány de már lesza*om) 128K uploaddal.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Fazék

de nekem ráadásul 1 fölött volt a ratio-m, még a vacak 12K (max 16K de akkor a letöltés, böngészés halott) upload-ommal is a kedvükért, hoztam egy 1.3-as átlagot. és töröltek. mit kellett volna csinálnom, hogy ne töröljenek??

RE@L

Nemtudom Reklamálj dino-nál. Az is poén amúgy h vmiért 1.5 hónapig nem fogott meg a script és nem kaptam kulát 0.74 es ratio miatt.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Ramiz

Az ADC még mindig a paradicsom a BitHumenhez képest... az egy nagy trágyadomb. És még amiatt parázok, hogy miattam nehogy bannolják azt, aki meghívott...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

Quote from: White SeeDRemek.
Kiváncsi vagyok mit találnak ki.
Anubisznak konyec, Jaffák szabadok. Goauduralomnak vége...
Jah és a replikátoroknak is konyec:)

en mar lattam.
lesz egy ket erdekes resz benne kulonben.
meg a mostani ellenfelek amolyan atmeneti ellenfelek leszenk.

remelem itthon is lekezdik majd leadni a Stargate: Atlantis reszeit.
az nagyon jo.
_(๏̯͡๏)_

Yakumo

Quote from: Xipeen mar lattam.
lesz egy ket erdekes resz benne kulonben.
meg a mostani ellenfelek amolyan atmeneti ellenfelek leszenk.

remelem itthon is lekezdik majd leadni a Stargate: Atlantis reszeit.
az nagyon jo.
Te Xipe, tudsz te errõl? Mit szólsz hozzá? Bár nem akarok harcot:D (meg halált) Csak kiváncsi vagyok láttad-e? Vagy tudod ki az isten csinálta? Wallpaper thread-ból