Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Member

Quote from: Pirula"Vaj, de bûneik miatt hullt vaj a keblekre!"
Ezek szerint rossz dolog vajasnak lenni? Akkor mit kap, aki jó?

Pirula

Quote from: sirtomiÁ az nem segít! Inkább belépek a BABA-ba :D
Helyes! Elõször tegyük rá a kezünket a fosszilis energiahordozók nagy részére!
Aztán miután kimerültek a készletek, kénytelen lesz mindenki BABAolajat venni!
Há!
/me velejéig romlott
Quote from: MemberEzek szerint rossz dolog vajasnak lenni? Akkor mit kap, aki jó?
Szerinted mégis honnan ered a mondás hogy vaj van a füle mögött? ;)

Aki jó... talán rétest. De ahhoz egyszerre kell lépni.

sirtomi

Quote from: PirulaHelyes! Elõször tegyük rá a kezünket a fosszilis energiahordozók nagy részére!
Aztán miután kimerültek a készletek, kénytelen lesz mindenki BABAolajat venni!
Há!
/me velejéig romlott
Rendben!
Mit tegyek mester?

Pirula

Quote from: sirtomiRendben!
Mit tegyek mester?
Izé... nem tudom... azt hittem már csírájában elfojtanak minket...
Erre nem voltam felkészülve. Nincs valami ötleted?

Bruce

Quote from: PirulaIzé... nem tudom... azt hittem már csírájában elfojtanak minket...
Erre nem voltam felkészülve. Nincs valami ötleted?
Ki akarná elfojtani? Megvárjuk amíg jó sokan lesztek aztán megszórunk titeket szalámival és sajttal, és elõmelegített grillsütõben történt tíz percnyi pihentetés után kamillateával tálaljuk a szekta minden egyes tagját! Már úgyis éhes vagyok...

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Rage

Na, ide irom, itt ugysem gaz az off.
Member: A szajtodon a "fanstuffs" menupontot szerintem javitsd, a "stuff"-nak ugyanis nincs tobbesszama (pontosabban van, de onmaga az). :angyali:
痛みを感じる方向に、出口がある!

Pirula

Quote from: BruceKi akarná elfojtani? Megvárjuk amíg jó sokan lesztek aztán megszórunk titeket szalámival és sajttal, és elõmelegített grillsütõben történt tíz percnyi pihentetés után kamillateával tálaljuk a szekta minden egyes tagját! Már úgyis éhes vagyok...
Most már én is!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: PirulaMost már én is!
kannibáááál :eek:
Rage: pm-ben nem lett volna... õ... kevésbé paraszt dolog? mert az egy dolog, hogy elírja, de így nagyközönség elõtt megalázni... (tudom, nem annak szántad, meg lehet, hogy õ se annak veszi, de ez más tudásának a lehordása -_-)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Lythis

Egyébként Rage: légy erõs írhatja úgy, tudod nyelvtani evolúció, meg hasonlók... persze lehet h a Rigó-ban leharapják érte a fejed, de az kit érdekel. Member: használj "z"-t az "s" helyett:D

Pirula

Quote from: blarkede ez más tudásának a lehordása -_-
Szerintem teljesen korrektül csinálta, aki ezt képes magára venni az meg is érdemli.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: PirulaSzerintem teljesen korrektül csinálta, aki ezt képes magára venni az meg is érdemli.
korrektül csinálta. de korrektebb lett volna pmben küldeni. a legtöbb ember utálja, ha nyilvánosan kikezdik a(z esetlegesen nem létezõ :o:p) tudását.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Rage

Quote from: blarkekorrektül csinálta. de korrektebb lett volna pmben küldeni. a legtöbb ember utálja, ha nyilvánosan kikezdik a(z esetlegesen nem létezõ :o:p) tudását.
Igazad van, nem tudom, miert nem a PM jutott eloszor eszembe. Membertol elnezest, ha megsertettem volna.

Lythis: Jo, amerikaiaknal szinte minden megengedett, ezzel tisztaban vagyok.
痛みを感じる方向に、出口がある!

Dreamcleaver

Megragadnám az alkalmat és megjegyezném, mert most tûnt fel, hogy "negatív diszkrimináció" mint olyan, értelmetlen kifejezés. Ugyanis ez a pozitív diszkrimináció ellentétje lenne, ami ugye bár pediglen nem létezik.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lt. Simoan Blarke

Quote from: DreamcleaverMegragadnám az alkalmat és megjegyezném, mert most tûnt fel, hogy "negatív diszkrimináció" mint olyan, értelmetlen kifejezés. Ugyanis ez a pozitív diszkrimináció ellentétje lenne, ami ugye bár pediglen nem létezik.
létezik, pl. a protekció is ilyen. de minden "pozitív diszkrimináció" helyettesíthetõ egy negatívval, ami a "pozitív diszkrimináció által kedvezettek halmazának" komplementerére vonatkozik. mindegy. a lényeg, hogy szerintem van.

Dreamcleaver

Nem, ugyanis a diszkrimináció szóban eleve benne foglaltatik a negatív jelzõ. Diszkriminálni kb annyit tesz, negatív módon/irányban megkülönböztetni. (sztem, de szinte biztos...)

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Lt. Simoan Blarke

Quote from: DreamcleaverNem, ugyanis a diszkrimináció szóban eleve benne foglaltatik a negatív jelzõ. Diszkriminálni kb annyit tesz, negatív módon/irányban megkülönböztetni. (sztem, de szinte biztos...)
az egy dolog, hogy hozzátapadt a diszkrimináció szóhoz ez a felhang, de eredetileg csak annyit tesz, hogy "megkülönböztetés". aztán ez az idõk folyamán negatív felhangot kapott, mint pl. a némber, banya, asszonyállat...

to discriminate
különbséget tesz
megkülönböztet

(sztaki szótár)

Dreamcleaver

Akkor tévedtem. :zen:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Necrid^

Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Dreamcleaver

Necrid nem akarom elrontani az örömödet, de ha jól látom nem vagy egyedül. (2 memebers, 0 guests) ;)

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Necrid^

Quote from: DreamcleaverNecrid nem akarom elrontani az örömödet, de ha jól látom nem vagy egyedül. (2 memebers, 0 guests) ;)
azt én is észre vettem de akkor hogy hogy nem látok ott senkit?
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

sirtomi

Quote from: Necridazt én is észre vettem de akkor hogy hogy nem látok ott senkit?
Be lehet állítani, hogy ne látszódj a többiek számára. Lythis is így jár erre felé asszem :)

Member

Köszönöm, hogy mindenki így aggódik kicsinyke lelkemért! :merci: (Már ha van :rolleyes: ) Sajnos a LINKZ menüpontnál már ellõttem a z-s poént, de amúgy köszi, Lythis! :D
DISZKRIMINÁCIÓ: Valóban, alapból teljesen semleges szó, értelmet akkor nyer, ha a - vagy + melléknevet elé rakjuk. Mondjuk az ember legtöbbször negatívan lát mindent, vszeg ezért lett ez is negatív szó...

SIRTOMI: Lythis látható, asszem. Jelenleg 4 embert tudok, aki gyakran van fönt de nem látszik, neveket nem mondanék. :ad:

sirtomi

Quote from: MemberSIRTOMI: Lythis látható, asszem. Jelenleg 4 embert tudok, aki gyakran van fönt de nem látszik, neveket nem mondanék. :ad:
Akkor tévedtem :D Van még tippem, de majd elõjönnek ha akarnak :)

Kuroi Tenshi

Quote from: MemberSIRTOMI: Lythis látható, asszem. Jelenleg 4 embert tudok, aki gyakran van fönt de nem látszik, neveket nem mondanék. :ad:
Van több is.
Nem is kell neveket mondani.
Egyszerûen mognyomod a Members listet, és akinél a Latest Activity N/A, az invisible mode-ban van :)

Member

Quote from: Kuro_TenshiEgyszerûen mognyomod a Members listet, és akinél a Latest Activity N/A, az invisible mode-ban van :)
Ahogy mondod. Csak nehogy elszaporodjanak, ez nem jó jel...

Kuroi Tenshi

hehehe.... ilyen címzést se kaptam még:

Dátum: Wed, 22 Feb 2006 10:14:41 +0100
Feladó: [email]library@japanalapitvany.hu[/email]
Címzett: [email]Undisclosed-Recipient@freemail.hu[/email],
        MISSING_MAILBOX_TERMINATOR@.SYNTAX-ERROR.,
        UNEXPECTED_DATA_AFTER_ADDRESS@.SYNTAX-ERROR.

:3x3: :muhahah:

Member

sirtomi

A freemailben a legjobb, hogy múltkor katam egy visszapattanó levelet, egy olyan címrõl, amit nem is ismerek :) Valahogy sikerült egy spamküldõ listára felkerülnöm a címemmel, így most sokan az én nvemben kapnak spamot. Tök jó! :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberDISZKRIMINÁCIÓ: Valóban, alapból teljesen semleges szó, értelmet akkor nyer, ha a - vagy + melléknevet elé rakjuk. Mondjuk az ember legtöbbször negatívan lát mindent, vszeg ezért lett ez is negatív szó...
az idõk folyamán kapott egy mellékes negatív tartalmat. mint ahogy a némber is eredetileg nõt jelentett, most pedig eléggé qrv*s felhangja van.

Lythis elég sokáig nem volt látható, de most már kiszedte (örülsz vaz, hogy topictéma lettél? :D) Xipe, zsozso és Xaga elsõ blikkre is kaméleonozik. nem rossz az, én is szeretem használni :rolleyes: és az, hogy nem mondasz neveket, azt sugallja, mintha "elrejtõzni" rossz lenne. pedig szerintem ez nem elrejtõzés. pl. zsozso mit szólna hozzá, ha minden alkalommal, amikor felugrik usteamre, rá 3 perccel megtelne a pm-ládája? :D

Member

Mivelhogy a 2202 tagból kb. 200 aktív (egy hónapban legalább egyszer postol), a többiek regelnek és lelépnek, kizártnak tartom, hogy 20 pm-nél többet kapjon...

EDIT: Én akkor lennék Invisible, ha megsértõdnék vkire.